Pa vas onaj stadion bi napunili iz zajebancije bez ikakve utakmice. A nama je jasno da je tesko zivjeti u smogo-gradu jebi ga druze nije do nas sam si izglasao svoju buducnost hehehehehool wrote:Za godine "draga" DUPLOPITARKA_SA wrote:[b]pricas kao neko od 16 godina[/b],kao da nisi bio nikada na gostovanjima sa tom recenicom pogledajte tekmu do kraja.
Da,lozite se na celik a prije tekme po novinama kampanja pred tekmu Sarajeva ,prodaja maica "svi smo mi celik"il tako neki natpis..
dolazi Sarajevo,dogadjaj milenijuma
to je cinjenica,lozite se na nas priznao ti to na glas ili ne,uopste mi nije bitno,najiskrenije![]()
![]()
![]()
Ta "AKCIJA" SVI SMO MI CELIK , nije imala veze sa ovom tekmom![]()
Bio sam puno , puno, puno puta na gostovanju, cak i na nekim gostovanjima za vrijeme jugoslavije![]()
Navedi kad smo mi vama otisli sa koseva , prije nego sto se utakmica zavrsila![]()
Nego ako se mi "lozimo" na vas, na koga se vi lozite, cekate Barcelonu da napunite stadion
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
suad_pitar
-
hool
Bolje u SMOGUsuad_pitar wrote:Pa vas onaj stadion bi napunili iz zajebancije bez ikakve utakmice. A nama je jasno da je tesko zivjeti u smogo-gradu jebi ga druze nije do nas sam si izglasao svoju buducnost hehehehehool wrote:Za godine "draga" DUPLOPITARKA_SA wrote:[b]pricas kao neko od 16 godina[/b],kao da nisi bio nikada na gostovanjima sa tom recenicom pogledajte tekmu do kraja.
Da,lozite se na celik a prije tekme po novinama kampanja pred tekmu Sarajeva ,prodaja maica "svi smo mi celik"il tako neki natpis..
to je cinjenica,lozite se na nas priznao ti to na glas ili ne,uopste mi nije bitno,najiskrenije![]()
![]()
![]()
Bio sam puno , puno, puno puta na gostovanju, cak i na nekim gostovanjima za vrijeme jugoslavije![]()
Navedi kad smo mi vama otisli sa koseva , prije nego sto se utakmica zavrsila![]()
Nego ako se mi "lozimo" na vas, na koga se vi lozite, cekate Barcelonu da napunite stadion
Nego u .... znas vec gdje
Jos niste napravili GAY PARADU - pa nikako da dokazete Evropi da ste METROPOLA
-
neko iz mase
dzabe vama regionalno prepucavanje, iako nisam sarajlija primjetio sam da sva govna Sarajeva proplivaju kroz Zenicu

-
PITARKA_SA
legendo,zasto uopste reagujes ? znamo sve ,ko je sta,ko gdje pripada i ko je koji nivo,mojne se sekiratisuad_pitar wrote:Pa vas onaj stadion bi napunili iz zajebancije bez ikakve utakmice. A nama je jasno da je tesko zivjeti u smogo-gradu jebi ga druze nije do nas sam si izglasao svoju buducnost hehehehehool wrote:Za godine "draga" DUPLOPITARKA_SA wrote:[b]pricas kao neko od 16 godina[/b],kao da nisi bio nikada na gostovanjima sa tom recenicom pogledajte tekmu do kraja.
![]()
![]()
big kiss
-
suad_pitar
Bolje u SMOGU
[/quote]
Kako da je napravimo kad si ti uvijek odsutan, a znas da se svadba ne pravi bez mladenaca
Kako da je napravimo kad si ti uvijek odsutan, a znas da se svadba ne pravi bez mladenaca
-
hool
Kako da je napravimo kad si ti uvijek odsutan, a znas da se svadba ne pravi bez mladenacasuad_pitar wrote:Bolje u SMOGU![]()
Nego u .... znas vec gdje![]()
Gdje vam je STRASNI MAI
-
shadow
Jebo Maija, nije kakav covjek a pogotovo ne navijac. Zao mi je sto jedan takav ljigavac navija za FCS ali jebi ga, u velikoj armiji navijaca kakva je nasa mora se i neki krelac naci.
Nece on i njemu slicni placenici jos dugo izdrzati..
-
hool
Jebiga, iskreno se i ja nadam da ce vam sjahati sa ledjashadow wrote:Jebo Maija, nije kakav covjek a pogotovo ne navijac. Zao mi je sto jedan takav ljigavac navija za FCS ali jebi ga, u velikoj armiji navijaca kakva je nasa mora se i neki krelac naci.![]()
-
Santos
Cuj Mai.A Sok Kimun Kico Droga Hase Puza Ramljak Dzine i ostali.Meni je Denis najbolji .Ode vani na tekmu i onda se ispari i prica kako je ufatio trebu i tako neke zajebancije.Nediraj Horde a ni Manijake ipak su bolji od vas.Mogu zamislit vase face poput Mirse i Bilog starih Robijasa kako navijacki tako i bas robijaskih.Nebi u detalje.
-
PITARKA_SA
imate svoj klub,svoje navijace i svoju avliju i bavite se tim,nas popustite!
sta je,kako je,zbog cega je,to zna,ko treba da zna.cudim se,jer ja iskreno cisto sumnjam da bih znala i da vas premjeste na drugu planetu,a ne sta se desava u vasoj grupi ili bilo cijoj!
ne bavite se tudjim stvarima,to nije vas problem!
dovidjenja i prijatno
sta je,kako je,zbog cega je,to zna,ko treba da zna.cudim se,jer ja iskreno cisto sumnjam da bih znala i da vas premjeste na drugu planetu,a ne sta se desava u vasoj grupi ili bilo cijoj!
dovidjenja i prijatno
-
hool
"Draga" pogledaj postove, pa vidi ko je koga prvo uzeo u ustaPITARKA_SA wrote:imate svoj klub,svoje navijace i svoju avliju i bavite se tim,nas popustite!
dovidjenja i prijatno
-
PITARKA_SA
vidis kako shvatis kome je upocena poruka ,cak i ako nisam nikoga citirala..bice nesto od tebe ..hool wrote:"Draga" pogledaj postove, pa vidi ko je koga prvo uzeo u ustaPITARKA_SA wrote:imate svoj klub,svoje navijace i svoju avliju i bavite se tim,nas popustite!
dovidjenja i prijatno
-
hool
Jesi bila u PINK bojamaPITARKA_SA wrote:vidis kako shvatis kome je upocena poruka ,cak i ako nisam nikoga citirala..bice nesto od tebe ..hool wrote:"Draga" pogledaj postove, pa vidi ko je koga prvo uzeo u ustaPITARKA_SA wrote:imate svoj klub,svoje navijace i svoju avliju i bavite se tim,nas popustite!
dovidjenja i prijatno
-
PITARKA_SA
Ne,ne preferiram PINK boje
zamjenio si me za neku drugu 
-
PITARKA_SA
bice guravo protiv Oraskih -labudana
,mislim,realno smo kvalitetniji i bolji ali zna se kako je igrati po selima
malo me to sekira i danasnji kup..jer gledala sam Zvornicku Drinu na rtrs,nisu bas toliko slabi,kakvi god da su prvi su u Rs ligi..joj i ja skrenuh sa teme sory,prenosi me zivcana sam

malo me to sekira i danasnji kup..jer gledala sam Zvornicku Drinu na rtrs,nisu bas toliko slabi,kakvi god da su prvi su u Rs ligi..joj i ja skrenuh sa teme sory,prenosi me zivcana sam
-
PITARKA_SA
ovako spiker kaze "Rekordni broj posjetioca na stadionu,sto iz Zvornika,sto iz okolnih mjesta.."
sta jos da se kaze,sve je jasno..
jedna poluprilika za Sarajevo,jos uvjek je 0:0
jedna poluprilika za Sarajevo,jos uvjek je 0:0
-
PITARKA_SA
zavrseno,Sarajevo pobjedilo sa 2:1,Toso i Obuca
ooooooooo VOLIM TE SARA'JVOOOOOO

ooooooooo VOLIM TE SARA'JVOOOOOO
-
Santos
Jao nek ste uzeli one krkane iz Zvornika.Jeste li vidjeli transparent.Zvornik Genocid.Fuj stoka seljacka.Al neka su Tuzlaci krenuli tim stopama tj.Fukare.Sramota.Jedino ovi iz Mostara nemaju mrznje prema nasim klubovima i svaka im cast zato.Viva Zeljo.