Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
suad_pitar

Post by suad_pitar »

hool wrote:
PITARKA_SA wrote:[b]pricas kao neko od 16 godina[/b],kao da nisi bio nikada na gostovanjima sa tom recenicom pogledajte tekmu do kraja.
Da,lozite se na celik a prije tekme po novinama kampanja pred tekmu Sarajeva ,prodaja maica "svi smo mi celik"il tako neki natpis..
dolazi Sarajevo,dogadjaj milenijuma
to je cinjenica,lozite se na nas priznao ti to na glas ili ne,uopste mi nije bitno,najiskrenije 8-) 8-)
Za godine "draga" DUPLO :lol: :lol:
Ta "AKCIJA" SVI SMO MI CELIK , nije imala veze sa ovom tekmom 8-)
Bio sam puno , puno, puno puta na gostovanju, cak i na nekim gostovanjima za vrijeme jugoslavije 8)
Navedi kad smo mi vama otisli sa koseva , prije nego sto se utakmica zavrsila :roll:
Nego ako se mi "lozimo" na vas, na koga se vi lozite, cekate Barcelonu da napunite stadion :P
Pa vas onaj stadion bi napunili iz zajebancije bez ikakve utakmice. A nama je jasno da je tesko zivjeti u smogo-gradu jebi ga druze nije do nas sam si izglasao svoju buducnost hehehehe
hool

Post by hool »

suad_pitar wrote:
hool wrote:
PITARKA_SA wrote:[b]pricas kao neko od 16 godina[/b],kao da nisi bio nikada na gostovanjima sa tom recenicom pogledajte tekmu do kraja.
Da,lozite se na celik a prije tekme po novinama kampanja pred tekmu Sarajeva ,prodaja maica "svi smo mi celik"il tako neki natpis..
to je cinjenica,lozite se na nas priznao ti to na glas ili ne,uopste mi nije bitno,najiskrenije 8-) 8-)
Bio sam puno , puno, puno puta na gostovanju, cak i na nekim gostovanjima za vrijeme jugoslavije 8)
Navedi kad smo mi vama otisli sa koseva , prije nego sto se utakmica zavrsila :roll:
Nego ako se mi "lozimo" na vas, na koga se vi lozite, cekate Barcelonu da napunite stadion :P
Pa vas onaj stadion bi napunili iz zajebancije bez ikakve utakmice. A nama je jasno da je tesko zivjeti u smogo-gradu jebi ga druze nije do nas sam si izglasao svoju buducnost hehehehe
Bolje u SMOGU :D
Nego u .... znas vec gdje :D
Jos niste napravili GAY PARADU - pa nikako da dokazete Evropi da ste METROPOLA :-)
neko iz mase

Post by neko iz mase »

dzabe vama regionalno prepucavanje, iako nisam sarajlija primjetio sam da sva govna Sarajeva proplivaju kroz Zenicu :) :)
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

suad_pitar wrote:
hool wrote:
legendo,zasto uopste reagujes ? znamo sve ,ko je sta,ko gdje pripada i ko je koji nivo,mojne se sekirati :D
big kiss :kiss:
suad_pitar

Post by suad_pitar »

Bolje u SMOGU :D
Jos niste napravili GAY PARADU - pa nikako da dokazete Evropi da ste METROPOLA :-)[/quote]
Kako da je napravimo kad si ti uvijek odsutan, a znas da se svadba ne pravi bez mladenaca :D
hool

Post by hool »

suad_pitar wrote:Bolje u SMOGU :D
Jos niste napravili GAY PARADU - pa nikako da dokazete Evropi da ste METROPOLA :-)
Kako da je napravimo kad si ti uvijek odsutan, a znas da se svadba ne pravi bez mladenaca :D[/quote]

Gdje vam je STRASNI MAI :D
shadow

Post by shadow »

Jebo Maija, nije kakav covjek a pogotovo ne navijac. Zao mi je sto jedan takav ljigavac navija za FCS ali jebi ga, u velikoj armiji navijaca kakva je nasa mora se i neki krelac naci. :-D
Nece on i njemu slicni placenici jos dugo izdrzati..
hool

Post by hool »

shadow wrote:Jebo Maija, nije kakav covjek a pogotovo ne navijac. Zao mi je sto jedan takav ljigavac navija za FCS ali jebi ga, u velikoj armiji navijaca kakva je nasa mora se i neki krelac naci. :-D
Nece on i njemu slicni placenici jos dugo izdrzati..
Jebiga, iskreno se i ja nadam da ce vam sjahati sa ledja :-)
Santos

Post by Santos »

Cuj Mai.A Sok Kimun Kico Droga Hase Puza Ramljak Dzine i ostali.Meni je Denis najbolji .Ode vani na tekmu i onda se ispari i prica kako je ufatio trebu i tako neke zajebancije.Nediraj Horde a ni Manijake ipak su bolji od vas.Mogu zamislit vase face poput Mirse i Bilog starih Robijasa kako navijacki tako i bas robijaskih.Nebi u detalje.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

imate svoj klub,svoje navijace i svoju avliju i bavite se tim,nas popustite!
sta je,kako je,zbog cega je,to zna,ko treba da zna.cudim se,jer ja iskreno cisto sumnjam da bih znala i da vas premjeste na drugu planetu,a ne sta se desava u vasoj grupi ili bilo cijoj!
ne bavite se tudjim stvarima,to nije vas problem!
dovidjenja i prijatno :zzzz:
hool

Post by hool »

PITARKA_SA wrote:imate svoj klub,svoje navijace i svoju avliju i bavite se tim,nas popustite!
sta je,kako je,zbog cega je,to zna,ko treba da zna.cudim se,jer ja iskreno cisto sumnjam da bih znala i da vas premjeste na drugu planetu,a ne sta se desava u vasoj grupi ili bilo cijoj!
"Draga" pogledaj postove, pa vidi ko je koga prvo uzeo u usta :D
lampard

Post by lampard »

go slavija :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hool wrote:
PITARKA_SA wrote:imate svoj klub,svoje navijace i svoju avliju i bavite se tim,nas popustite!
vidis kako shvatis kome je upocena poruka ,cak i ako nisam nikoga citirala..bice nesto od tebe .. :D
hool

Post by hool »

PITARKA_SA wrote:
hool wrote:
vidis kako shvatis kome je upocena poruka ,cak i ako nisam nikoga citirala..bice nesto od tebe .. :D
Jesi bila u PINK bojama :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Ne,ne preferiram PINK boje :-) zamjenio si me za neku drugu :lol:
hool

Post by hool »

PITARKA_SA wrote:Ne,ne preferiram PINK boje :-) zamjenio si me za neku drugu :lol:
Dobro je onda, bice nesto od tebe :D
Skoro

Post by Skoro »

A da se malo vratite temi? :-?

Mislim, niko ziv ne komentira to sto je Posusje VRATILO bodove protiv Leotara. Kladim se da to isto Posusje tesko da ce ikome vise bod uzeti, a da ne govorim tri boda, osim Orasju i Zepcu (zelji :D ) ukoliko zatreba!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

bice guravo protiv Oraskih -labudana :D ,mislim,realno smo kvalitetniji i bolji ali zna se kako je igrati po selima :-)
malo me to sekira i danasnji kup..jer gledala sam Zvornicku Drinu na rtrs,nisu bas toliko slabi,kakvi god da su prvi su u Rs ligi..joj i ja skrenuh sa teme sory,prenosi me zivcana sam :lol: :lol:
karanana

Post by karanana »

zna li neko jeli istina da je Rudar iz Prijedora predao kup utakmicu i da nece doci na tekmu protiv Veleza?
stranac2

Post by stranac2 »

karanana wrote:zna li neko jeli istina da je Rudar iz Prijedora predao kup utakmicu i da nece doci na tekmu protiv Veleza?
Daaa....istina je..
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ovako spiker kaze "Rekordni broj posjetioca na stadionu,sto iz Zvornika,sto iz okolnih mjesta.." :shock: sta jos da se kaze,sve je jasno..
jedna poluprilika za Sarajevo,jos uvjek je 0:0 :-)
karanana

Post by karanana »

PITARKA_SA wrote:ovako spiker kaze "Rekordni broj posjetioca na stadionu,sto iz Zvornika,sto iz okolnih mjesta.." :shock: sta jos da se kaze,sve je jasno..
jedna poluprilika za Sarajevo,jos uvjek je 0:0 :-)
koji radio slusas? jeli prenose na federalnom?
Santos

Post by Santos »

Eto vi gubite a mi vodimo.Nemoguce.Kako ce se zavrsit neznam.Drina - Sarajevo 1-0.Kozara- Zeljo 0-1.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

zavrseno,Sarajevo pobjedilo sa 2:1,Toso i Obuca :D :D
ooooooooo VOLIM TE SARA'JVOOOOOO :D :D :D
Santos

Post by Santos »

Jao nek ste uzeli one krkane iz Zvornika.Jeste li vidjeli transparent.Zvornik Genocid.Fuj stoka seljacka.Al neka su Tuzlaci krenuli tim stopama tj.Fukare.Sramota.Jedino ovi iz Mostara nemaju mrznje prema nasim klubovima i svaka im cast zato.Viva Zeljo.
Post Reply