Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
DebelinJoe
#551 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Zoka podjebava po običaju
- animals
#552 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Mislim da je Dalic izgubio ovu utakmicu, lose postavljenom igrom..
odbrana je plivala na sve strane, ne svojom krivicom, vec opce postavljenom taktikom i igrom..
Engleska prva dva gola, Hrvatska sama sebi dala...
i tesko je onda se vracati protiv jedne Engleske koja i nije nesto, vidjece se protiv jaci ekipa..
barem su pet reprezentacija bolji od njih..
ne vidim ih dalje od cetvrtfinala..
odbrana je plivala na sve strane, ne svojom krivicom, vec opce postavljenom taktikom i igrom..
i tesko je onda se vracati protiv jedne Engleske koja i nije nesto, vidjece se protiv jaci ekipa..
- SaraFina
#553 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Dobri su Englezi sinoc bili. Navijala sam za Hrvate. Ali drugo poluvrijeme je bilo katastrofalno. Ona dva gola su minimum. Ja sam mislila da će ih biti i vise. Hrvata nije nazalost nigdje bilo u drugom poluvremenu. Ja lošiju HR nisam nikad vidjela čini mi se zadnjih par godina koliko pratim.animals wrote: ↑18/06/2026 14:59 Mislim da je Dalic izgubio ovu utakmicu, lose postavljenom igrom..
Sto reče kolega mohikanos Kane nema gdje nije bio. Samo da golmana pošalje na klupu i stane desetak minuta i brani. To je falilo.
Last edited by SaraFina on 18/06/2026 15:07, edited 1 time in total.
- animals
#554 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Ma nisu Englezi bili dobri, poklonjeni penal, drugi gol, Kejn, sam ko na djecjem igralistu, zabija..SaraFina wrote: ↑18/06/2026 15:03Dobri su Englezi sinoc bili. Navijala sam za Hrvate. Ali drugo poluvrijeme je bilo katastrofalno. Ona dva gola su minimum. Ja sam mislila da će ih biti i vise. Hrvata nije nazalost nigdje bilo u drugom poluvremenu. Ja lošiju HR nisam nikad vidjela čini mi se zadnjih par godina koliko pratim.animals wrote: ↑18/06/2026 14:59 Mislim da je Dalic izgubio ovu utakmicu, lose postavljenom igrom..
Hrvatska odbrana nije ni znala sta igra..
u drugom poluvremenu, vidjelo se odmah na pocetku da Modric ne moze, i cim je propuh u vezi,
odbrana je na vjetrometini..
- SaraFina
#555 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Imaš na temi ja mislim @Velkoski je postao onu situaciju sa penalom. Pravednomje dosuđen. Nazalost. Mislim mozemo izgovore nalaziti ali Dalic je Engleze podcijenio izgleda. U drugom poluvremenu se Hrvatska nije mogla sabrati nikako. I ono 4:2 je realnost. Kako su Englezi bili navalili i prije i nakon izmjena ja sam mislila biće 6.animals wrote: ↑18/06/2026 15:06Ma nisu Englezi bili dobri, poklonjeni penal, drugi gol, Kejn, sam ko na djecjem igralistu, zabija..SaraFina wrote: ↑18/06/2026 15:03Dobri su Englezi sinoc bili. Navijala sam za Hrvate. Ali drugo poluvrijeme je bilo katastrofalno. Ona dva gola su minimum. Ja sam mislila da će ih biti i vise. Hrvata nije nazalost nigdje bilo u drugom poluvremenu. Ja lošiju HR nisam nikad vidjela čini mi se zadnjih par godina koliko pratim.animals wrote: ↑18/06/2026 14:59 Mislim da je Dalic izgubio ovu utakmicu, lose postavljenom igrom..
u drugom poluvremenu, vidjelo se odmah na pocetku da Modric ne moze, i cim je propuh u vezi,
Last edited by SaraFina on 18/06/2026 15:12, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#556 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Jasno je bilo da ce se ovo desiti. Nije svaki dan sto stepeni, pogotovo ne u Kanadi.insaneinthebrain wrote: ↑18/06/2026 13:54 infantino, red je da se preimenuje ova lakdrdija u ad brake![]()
Its 19 degrees and p*ssing down in Toronto and there is of course a hydration break between Ghana and Panama..
It was greeted by boos from the fans, sarcasm from the commentators and I think even some of the players were waiting to get on with the game.
Games gone mad!![]()
U Dallasu juce, igra se u zatvorenom, kaze komentator cak je i malo prohladno od klime. Nema veze, ad break. Kvorteri.
Nijedan americki komentator nije zucnuo o ovome tokom utakmice. Znaju ko ih placa jebiga.
- Edin H.
#557 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Trebao je Trump narediti i uvesti četvrtine pa se ne biste mogli više žaliti.njeza u ledja wrote: ↑18/06/2026 15:10Jasno je bilo da ce se ovo desiti. Nije svaki dan sto stepeni, pogotovo ne u Kanadi.insaneinthebrain wrote: ↑18/06/2026 13:54 infantino, red je da se preimenuje ova lakdrdija u ad brake![]()
Its 19 degrees and p*ssing down in Toronto and there is of course a hydration break between Ghana and Panama..
It was greeted by boos from the fans, sarcasm from the commentators and I think even some of the players were waiting to get on with the game.
Games gone mad!![]()
U Dallasu juce, igra se u zatvorenom, kaze komentator cak je i malo prohladno od klime. Nema veze, ad break. Kvorteri.
Nijedan americki komentator nije zucnuo o ovome tokom utakmice. Znaju ko ih placa jebiga.![]()
- jeza u ledja
#558 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Cetvrtine, a na poluvremenu MMA show i striptiz. 
- Point.
#559 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Na debilnom Foxu komentator u prvoj pauzi na utakmici USA i Paragvaj reče kraj prve četvrtine.Edin H. wrote: ↑18/06/2026 15:13Trebao je Trump narediti i uvesti četvrtine pa se ne biste mogli više žaliti.njeza u ledja wrote: ↑18/06/2026 15:10Jasno je bilo da ce se ovo desiti. Nije svaki dan sto stepeni, pogotovo ne u Kanadi.insaneinthebrain wrote: ↑18/06/2026 13:54 infantino, red je da se preimenuje ova lakdrdija u ad brake![]()
![]()
Nijedan americki komentator nije zucnuo o ovome tokom utakmice. Znaju ko ih placa jebiga.![]()
![]()
Infatino, tetke ti se sjetim
- Edin H.
- Tito_i_Partija
#561 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Vrati se Blattere, sve ti je oprošteno. 
- jeza u ledja
#562 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Da, cuo sam to vise puta.Point. wrote: ↑18/06/2026 16:13Na debilnom Foxu komentator u prvoj pauzi na utakmici USA i Paragvaj reče kraj prve četvrtine.Edin H. wrote: ↑18/06/2026 15:13Trebao je Trump narediti i uvesti četvrtine pa se ne biste mogli više žaliti.njeza u ledja wrote: ↑18/06/2026 15:10
Jasno je bilo da ce se ovo desiti. Nije svaki dan sto stepeni, pogotovo ne u Kanadi.
![]()
Infatino, tetke ti se sjetim
Pa jeste cetvrtina. Fakticki je tako.
- istra_hr
#563 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Mi smo jučer igrali bez obrane, ak ne računamo golmana Livakovića.
Predvidio sam poraz jedan(1) razlike; sad vidim dobro.je i ovako-moglo je biti 5-6 razlike.
Ovo će nas malo resetirati; ak ne ovojimo 4 boda iz narednih tekmi - ni ne zaslužujemo prolaz dalje
Iako, mislim da pobjeđujemo i Panamu i Ganu
Što se vas tiče večeras, sve najbolje želim ... ali, bojim se da su se Švicarci jako našpanali i naložili.
Vidjeti ćemo-kažu slijepci..
-
DonieBrasco
#564 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Kakva je Gana, Panama da li je neko upratio ?
-
Osmi Socrates
-
Škobo Habu
#566 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Livaković je sinoć bio igrač utakmice i potvrdio je svoju klasu.istra_hr wrote: ↑18/06/2026 16:57
Predvidio sam poraz jedan(1) razlike; sad vidim dobro.je i ovako-moglo je biti 5-6 razlike.
Ovo će nas malo resetirati; ak ne ovojimo 4 boda iz narednih tekmi - ni ne zaslužujemo prolaz dalje
Što se vas tiče večeras, sve najbolje želim ... ali, bojim se da su se Švicarci jako našpanali i naložili.
Vidjeti ćemo-kažu slijepci..![]()
Hrvati nisu uopšte loše igrali, vraćali su se dva puta, za treći put nije bilo snage.
Jednostavno, vrijeme je za remont. No, iskreno, ne vidim da Hrvati imaju, u budućnosti, potencijal koji će zamjeniti jednog Modrića, Kovačića ili Perišića. Baš kao što nama danas fali jedan Pjanić, a već sutra će na m faliti jedan Džeko, na isti način će i hrvatska reprezentacija, u godinama koje dolaze, tražiti riješenja na određenim pozicijama. Riješenje će naći, ali da li će biti klasa za sebe, to je pitanje?
- animals
#567 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Imaju cetvoricu, Baturina, Sucic, Gvardiol i Vuskovic, oko njih treba graditi reprezentaciju..Škobo Habu wrote: ↑18/06/2026 17:19Livaković je sinoć bio igrač utakmice i potvrdio je svoju klasu.istra_hr wrote: ↑18/06/2026 16:57
Hrvati nisu uopšte loše igrali, vraćali su se dva puta, za treći put nije bilo snage.
Jednostavno, vrijeme je za remont. No, iskreno, ne vidim da Hrvati imaju, u budućnosti, potencijal koji će zamjeniti jednog Modrića, Kovačića ili Perišića. Baš kao što nama danas fali jedan Pjanić, a već sutra će na m faliti jedan Džeko, na isti način će i hrvatska reprezentacija, u godinama koje dolaze, tražiti riješenja na određenim pozicijama. Riješenje će naći, ali da li će biti klasa za sebe, to je pitanje?
ali treba vremena da se opet rodi ona iz 98 ili 2018..
-
Osmi Socrates
#568 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Baturina ima veliki potencijal. Čitam da ga je Emery već zapikirao za Aston Villu. Neće biti jeftin.
- Point.
#569 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Ma u fudbalu samo prvo i drugo poluvrijeme.jeza u ledja wrote: ↑18/06/2026 16:51Da, cuo sam to vise puta.
Pa jeste cetvrtina. Fakticki je tako.
- Point.
#570 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Dobro bi nama dosao Sucic, da se nije odlucio za drugu reprezentaciju.animals wrote: ↑18/06/2026 17:28Imaju cetvoricu, Baturina, Sucic, Gvardiol i Vuskovic, oko njih treba graditi reprezentaciju..Škobo Habu wrote: ↑18/06/2026 17:19Livaković je sinoć bio igrač utakmice i potvrdio je svoju klasu.istra_hr wrote: ↑18/06/2026 16:57
ali treba vremena da se opet rodi ona iz 98 ili 2018..
- Better Man
#571 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Penal čist kao suza. I sam Modrić je rekao da je penal čist i da je njegova greška.animals wrote: ↑18/06/2026 15:06Ma nisu Englezi bili dobri, poklonjeni penal, drugi gol, Kejn, sam ko na djecjem igralistu, zabija..SaraFina wrote: ↑18/06/2026 15:03Dobri su Englezi sinoc bili. Navijala sam za Hrvate. Ali drugo poluvrijeme je bilo katastrofalno. Ona dva gola su minimum. Ja sam mislila da će ih biti i vise. Hrvata nije nazalost nigdje bilo u drugom poluvremenu. Ja lošiju HR nisam nikad vidjela čini mi se zadnjih par godina koliko pratim.animals wrote: ↑18/06/2026 14:59 Mislim da je Dalic izgubio ovu utakmicu, lose postavljenom igrom..
- animals
#572 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Pa nisam mislio da nije..Better Man wrote: ↑18/06/2026 18:45Penal čist kao suza. I sam Modrić je rekao da je penal čist i da je njegova greška.animals wrote: ↑18/06/2026 15:06Ma nisu Englezi bili dobri, poklonjeni penal, drugi gol, Kejn, sam ko na djecjem igralistu, zabija..SaraFina wrote: ↑18/06/2026 15:03
Dobri su Englezi sinoc bili. Navijala sam za Hrvate. Ali drugo poluvrijeme je bilo katastrofalno. Ona dva gola su minimum. Ja sam mislila da će ih biti i vise. Hrvata nije nazalost nigdje bilo u drugom poluvremenu. Ja lošiju HR nisam nikad vidjela čini mi se zadnjih par godina koliko pratim.
vec je Hrvatska, tj. Modric poklonio Englezima
penal..
- animals
#573 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
I jos nesto, ako se saberu i prodju u drugi krug, mogu opet daleko dogurati..
- Logovan
#574 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
EURO 2020
World Cup 2022
EURO 2024
World Cup 2026
Jude Bellingham (22) is the 𝐘𝐎𝐔𝐍𝐆𝐄𝐒𝐓 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐄𝐀𝐍 player ever to appear at four different major international tournaments
- konoplja
#575 Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
Igrac kao sto je Modric tesko da ce se na nasim podrucjima pojaviti u narednih 20 godina i vise. Kovacica i Perisica mislim da Baturina i Sucic Interov mogu zamjeniti. U svakom slucaju mislim da ce Hrvatska i dalje biti redovita na velikim takmicenjima. Nije neki kraj svijeta, nego povratak u realnost. Ova zadnja dva svjetska su im anomalije i svaka im cast na tome, ali ne moze to biti ocekivano.Škobo Habu wrote: ↑18/06/2026 17:19Livaković je sinoć bio igrač utakmice i potvrdio je svoju klasu.istra_hr wrote: ↑18/06/2026 16:57