o tome se ne smije pricati
Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Blixen
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#552 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pozdravio te @analiticar...kaze ima neke tvoje ljubavne porukeTheTraveler wrote: ↑12/03/2021 09:27plain vanilla wrote: ↑12/03/2021 09:15 Imal kakve sanse da se prekine prvenstvo poslije ovog kola, tad ce biti da je igrao svako sa svakim
Ja sam za, samo me strah da Hrasno ne strefi kap ako se to desi
Ali sreca on nije navijac, on je samo simpatizer manjeg sarajevskog kluba, kojeg je gazio sistem, a u isto vrijeme im poklonio stadion....
Jebeno je kad pocnes vjerovat u mitove i bajke.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#553 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
I ko ne bi pozelio da se ugase...
Mi, jaci za Cmiljanica u nastavku prvenstva.
Eh da vidimo moze li sta.
Mi, jaci za Cmiljanica u nastavku prvenstva.
- emigrazione
#554 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kako je ovaj klošar uopste usao na stadion?! Ne cudi me sto ima fali kablova, cudi me da im i golove nisu odnijeli....
-
Karikaturist
#555 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kakav pacijent 
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#556 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
covjek sve upravuPitar sa Kariba wrote: ↑12/03/2021 10:25 I ko ne bi pozelio da se ugase...
![]()
Mi, jaci za Cmiljanica u nastavku prvenstva.![]()
- Raigor Stonehoof
#557 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Peder iz Londona jebem ga u usta

- Charuga
- Globalni moderator
#558 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
HoštaFleri ... 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#559 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Isti, samo malo ostario
- Logovan
#560 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Haha nagovorio im se svega

- alberto_tomba
#561 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Amar Osim bi trebao sebi produziti ugovor na jos barem pet godina, i to sa poboljsanim uslovima. Kada pogledate ovaj video, shvatite cime je okruzen i sa cime se mora boriti sa svojih pozicija trenera, trenera golmana, vodje navijaca, direktora i predsjednika upravnog odbora/skupstine. Ovi rezultati koje je ostvario u zadnje 2.5 godine su fantasticni i po meni radi toga zasluzuje jos 10ak prelaznih rokova da napravi ekipu sa kojom ce se ozbiljno ukljuciti u borbu za polufinale kupa.Pitar sa Kariba wrote: ↑12/03/2021 10:25 I ko ne bi pozelio da se ugase...
![]()
Mi, jaci za Cmiljanica u nastavku prvenstva.![]()
- avetinja
#562 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nije iznio mišljenje na uobličen, kulturan način, ali sve je tačno šta je rekao. Jedino je trebao izostaviti dio u vezi sa igračima. Koliko su igrali bez plata, dobro su odigrali.
Cerić došao i za dva mjeseca bi da ide. Badžak umjesto da pokuša riješiti problem, on bi radije da ide. Osim nam najavio "futbol", a gledamo nešto sasvim drugo. Previše se bahato ušlo u klub da bi bili zadovoljni situacijom kakva je sada. Što je najgore, mislim da nikakve promjene u vidu smjena ne bi pomogle. Jedina promjena je investitor ili prodaja pomoćnog terena, a ovoj garnituri ljudi definitivno ne bih povjerio prodaju imovine kluba.
Cerić došao i za dva mjeseca bi da ide. Badžak umjesto da pokuša riješiti problem, on bi radije da ide. Osim nam najavio "futbol", a gledamo nešto sasvim drugo. Previše se bahato ušlo u klub da bi bili zadovoljni situacijom kakva je sada. Što je najgore, mislim da nikakve promjene u vidu smjena ne bi pomogle. Jedina promjena je investitor ili prodaja pomoćnog terena, a ovoj garnituri ljudi definitivno ne bih povjerio prodaju imovine kluba.
- decko_sa_kovaca
#563 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Mladost - Krupa 1
Sloboda - Velez 1
Zrinjski - Tuzla 1
Siroki Brijeg - Sarajevo 1
Zeljeznicar - Olimpik 1
Borac - Radnik 1
Sloboda - Velez 1
Zrinjski - Tuzla 1
Zeljeznicar - Olimpik 1
Borac - Radnik 1
-
Karikaturist
#564 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Olimpic spreman za iznenadjenje. U boj vukovi!!!
- East_side
#565 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Eki sve kečevidecko_sa_kovaca wrote: ↑12/03/2021 12:32 Mladost - Krupa 1
Sloboda - Velez 1
Zrinjski - Tuzla 1
Zeljeznicar - Olimpik 1
Borac - Radnik 1
A sada vezano za razočaranje i ljutnju spram Osima (ne obraćam se sada konkretno tebi, da ne bude zabune). Ok, ima krivice ali ja ipak mislim da je on izvukao maksimum ako se uzme u obzir cjelokupno stanje u klubu, dugovi, kašnjenje plata igračima i td. Jbg ne možeš očekivati ni od igrača da ginu "na suho", taman da ti je Del Bosque iz najboljih dana trener.
Eto otjerate Osima, šta onda? Šta je alternativa? Po meni bi se tim potezom vratili u vrijeme Krčmarevića, Kostića i tek bi tad jebali ježa u leđa. A Amar, bez obzira na sve opravdane i realne zamjerke na njegov račun, i dalje vas drži u životu u rezultatskom smislu.
-
yasaq
#566 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
na kojem su oni lakom dopingu...I dokapiten Mato Stanić tvrdi kako nema straha pred duel sa Sarajevom.
"Jedan poraz nas neće pokolebati. Oni jesu dobra momčad, ali nema straha. I mi smo drugi na tablici, imamo kvalitetu i ne vidim razloga zašto ih ne bi pobijedili", poručio je Stanić.
Isto tako, Stanić vjeruje kako ih Sarajevo ne može ni taktički, ni tehnički niti trkački nadigrati, poglavito na sredini terena.
"Iako zaslužuju maksimalni respekt, ovo je derbi i potpuno smo spremni za svaki izazov".
- decko_sa_kovaca
#567 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Slazem se. Veci je problem kad ti imas sve preduslove ,a nemas rezultat. (Petrovic, Adzem)East_side wrote: ↑12/03/2021 13:11Eki sve kečevidecko_sa_kovaca wrote: ↑12/03/2021 12:32 Mladost - Krupa 1
Sloboda - Velez 1
Zrinjski - Tuzla 1
Zeljeznicar - Olimpik 1
Borac - Radnik 1pa ovako nije bilo ni u onoj domaćinskoj poslijeratnoj ligi
![]()
A sada vezano za razočaranje i ljutnju spram Osima (ne obraćam se sada konkretno tebi, da ne bude zabune). Ok, ima krivice ali ja ipak mislim da je on izvukao maksimum ako se uzme u obzir cjelokupno stanje u klubu, dugovi, kašnjenje plata igračima i td. Jbg ne možeš očekivati ni od igrača da ginu "na suho", taman da ti je Del Bosque iz najboljih dana trener.
Eto otjerate Osima, šta onda? Šta je alternativa? Po meni bi se tim potezom vratili u vrijeme Krčmarevića, Kostića i tek bi tad jebali ježa u leđa. A Amar, bez obzira na sve opravdane i realne zamjerke na njegov račun, i dalje vas drži u životu u rezultatskom smislu.
Prosle sezone jeftina ekipa i ko zna sta bi bilo da se nije prekinulo. Ove sezone jos jeftinija(nemas ni to da podmiris) i ok slabiji polozaj u odnosu na prvog i to vise sto je prvi ostvario neku dominaciju u 19 kola.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#568 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Najvise volim ovo kurcenje pred utakmicu. Npr kao sto je to Borac uradio. Pa poslije valja stisnut i reci najbolja su ekipa.yasaq wrote: ↑12/03/2021 13:15na kojem su oni lakom dopingu...I dokapiten Mato Stanić tvrdi kako nema straha pred duel sa Sarajevom.
"Jedan poraz nas neće pokolebati. Oni jesu dobra momčad, ali nema straha. I mi smo drugi na tablici, imamo kvalitetu i ne vidim razloga zašto ih ne bi pobijedili", poručio je Stanić.
Isto tako, Stanić vjeruje kako ih Sarajevo ne može ni taktički, ni tehnički niti trkački nadigrati, poglavito na sredini terena.
"Iako zaslužuju maksimalni respekt, ovo je derbi i potpuno smo spremni za svaki izazov".![]()
- ZonFon
#569 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nisu na drogama nego su naspanovani da se revansiraju za poraz u prvom dijelu sezone jer nismo pristali na odgodu zbog njihovih koroniranih igraca. Nadam se da ce izgoriti u zelji i da cemo ih uzeti.
- Logovan
#570 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Izvinite Manchester City, nismo vas prepoznali.yasaq wrote: ↑12/03/2021 13:15na kojem su oni lakom dopingu...I dokapiten Mato Stanić tvrdi kako nema straha pred duel sa Sarajevom.
"Iako zaslužuju maksimalni respekt, ovo je derbi i potpuno smo spremni za svaki izazov".![]()
- HowForWhom
#571 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa da Pitari osvoje titulu, a da Zeljovcima se opet pokloni Evropa.plain vanilla wrote: ↑12/03/2021 09:15 Imal kakve sanse da se prekine prvenstvo poslije ovog kola, tad ce biti da je igrao svako sa svakim
Pih
-
Labirint
#572 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Evo ja cu na golu bit 
-
Plunkett
- perscitus
#574 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ko mi ba briše postove? Sad se probudio, ni kafe nisam popio,glava mi puca, i povrh svega vidim nema mi komentara, ali je zato Hrasnov komentar o mitovima i istoriji tu na temi PLBIH. Netaknut. I ovo nije prvi put, x puta se u prošlosti isto desilo. Meni se ili cijeli komentar briše ili dobijam ban od mjesec a drugima se pincetom, hirurški precizno otklanjaju riječi koje bi ih potencijalno dovele u problem. Ljudi imaju privatne lektore. Post čist ko suza, nikoga uvrijedio, nikoga pogrdnim imenom nazvao, ni čmar, ni hemoroid, ni prkno, i ako sam malo bio grub na riječima stavljao sam smajlije da se zna da se zajebavam. Ali opet ni jedno pravilo nisam prekršio! Hrasno je potpuno u pravu. Stvarno želite forum mumija, smajlije, nargile, dvije tri riječi i to je to!? Jeste li imali muzičku kulturu, jeste li otvorili kajdanku nekad, jel znate šta o taktičnosti, kad prekinuti raspravu, kad je pustiti?
Onaj tamo Gero opsesivno-kompulzivno trči od teme do teme, iz sata u sat, iz dana u dan, naziva jednog te istog igrača prevarom. I to nisu neka objašnjenja zbog čega i zašto, neko najprostija moguća rečenica, subjekat i predikat. Pa šta je to nego trolanje ako manijakalno ponavlja jedno te isto? Stvarno mi niste jasni šta radite, nije ni čudo što sve manje raje piše... Ubijate svaku raspravu, pravite mrtvilo, dosadu i obdanište za liverpulove fanatike iz Ilijaša. Analitičara isto, po svim parametrima zaslužio je ban, trolanje, vi ga ostavljate. Mada ja bi njega još kod onoga ''đe ko moje Sarajevo'' trajno udaljio. Bjež ba, jebo vas forum.
PS: I samo da se zna, zadnji post koji sam napisao, a koji je nestao bez razloga, pročitao sam ga tri puta, pa onda pročitao pravila, da budem siguran da ih ovaj put ne kršim, jer mi i suviše često nestaju bez ikakvih objašnjenja. Zbog čega i zašto?
Onaj tamo Gero opsesivno-kompulzivno trči od teme do teme, iz sata u sat, iz dana u dan, naziva jednog te istog igrača prevarom. I to nisu neka objašnjenja zbog čega i zašto, neko najprostija moguća rečenica, subjekat i predikat. Pa šta je to nego trolanje ako manijakalno ponavlja jedno te isto? Stvarno mi niste jasni šta radite, nije ni čudo što sve manje raje piše... Ubijate svaku raspravu, pravite mrtvilo, dosadu i obdanište za liverpulove fanatike iz Ilijaša. Analitičara isto, po svim parametrima zaslužio je ban, trolanje, vi ga ostavljate. Mada ja bi njega još kod onoga ''đe ko moje Sarajevo'' trajno udaljio. Bjež ba, jebo vas forum.
PS: I samo da se zna, zadnji post koji sam napisao, a koji je nestao bez razloga, pročitao sam ga tri puta, pa onda pročitao pravila, da budem siguran da ih ovaj put ne kršim, jer mi i suviše često nestaju bez ikakvih objašnjenja. Zbog čega i zašto?
Last edited by perscitus on 12/03/2021 15:54, edited 1 time in total.
-
yasaq
#575 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
koliko su kone očajne pišu da bi voljelje na klupi vidjeti Husrefa

Kažu i da bi to nama bio šamar !!!
Kažu i da bi to nama bio šamar !!!