FIFA 21
Moderator: Benq
- hopi
#551 Re: FIFA 21
ja od fodera uradio base/mid icon pack
dobio tu balaka mid 89
šta ja znam, nisam preoduševljen ali moglo je i gore. Mada nisam niti preoduševljen gulitom, povisok, trom teško igrati s njim prema naprijed. Koristim ga samo na cdm, princip osvoji loptu, zadrži i dodaj prvom do sebe. Balak je sličan igrač, probaću ga sa engine, pa da vidimo koji od te dvojice će igrati na cdm sa kanteom,a kante iako je tradeable ne ide nigjde.
dobio tu balaka mid 89
šta ja znam, nisam preoduševljen ali moglo je i gore. Mada nisam niti preoduševljen gulitom, povisok, trom teško igrati s njim prema naprijed. Koristim ga samo na cdm, princip osvoji loptu, zadrži i dodaj prvom do sebe. Balak je sličan igrač, probaću ga sa engine, pa da vidimo koji od te dvojice će igrati na cdm sa kanteom,a kante iako je tradeable ne ide nigjde.
-
Rodzer Mur
#552 Re: FIFA 21
Povratak upgrade packovima, ulozeno 2m, vec otvorio oko 50-60 nista specijalno nisam dobio, nesto malo fodera, u dva packa zaredom 88 edersona, nakon toga tanko...
Ostalo jos 150, po 50 ligue 1 i premier, 20 bundes, 20 la liga i samo 10 serie a... placao malo vise (oko 10k po packu umjesto 8k) jer sam isao da kupujem sve iz iste lige i po pozicijama, pa onda samo na web appu automatski popunjavao sbc, platis vise, ali potrosis 5x manje vremena
Imam i dva ultimate packa, onaj 5x 85+ i jos trebam odigrati SB za 25x 83+
Valjda bude nesto, ako ne dobijem nista, imam jos oko 4m da trosim po skupljim cijenama kad svi krenu sa pravljenjem, vjerovatno ce rare gold skociti na 1500-1600 sto bi manje-vise uduplalo cijenu jednog packa, ali ovo je sad biti ili ne biti za nastavak igranja
Ostalo jos 150, po 50 ligue 1 i premier, 20 bundes, 20 la liga i samo 10 serie a... placao malo vise (oko 10k po packu umjesto 8k) jer sam isao da kupujem sve iz iste lige i po pozicijama, pa onda samo na web appu automatski popunjavao sbc, platis vise, ali potrosis 5x manje vremena
Imam i dva ultimate packa, onaj 5x 85+ i jos trebam odigrati SB za 25x 83+
Valjda bude nesto, ako ne dobijem nista, imam jos oko 4m da trosim po skupljim cijenama kad svi krenu sa pravljenjem, vjerovatno ce rare gold skociti na 1500-1600 sto bi manje-vise uduplalo cijenu jednog packa, ali ovo je sad biti ili ne biti za nastavak igranja
-
ljudmila
#553 Re: FIFA 21
Na koji način igraju Co op online draft?
Ja nemam tu opciju a redovno dobijam coop protivnike
Ja nemam tu opciju a redovno dobijam coop protivnike
-
djama
#554 Re: FIFA 21
Evo jedan mali updatePlavo-bijeli wrote: ↑25/01/2021 13:44Pa ja u fifi 15,16,17,20 eo sad 21 nisam dobio cronalda i messia napr...a ikone prošle godine ni jednu ...valjda ce meni pocet vracati uskoro
Nakon jos nekih 50 tak pakova i tradable je

-
Rodzer Mur
#555 Re: FIFA 21
197 premium packova otvoreno nakon reciklaze od onih 150 - 18 walkouta, od toga Ederson 7 puta, 14 85 kartica, ostalo sve uglavnom smece
129 2 rare player packova - 4 walkouta i to sva 4 u prvih 20
Nadao se Kanteu i Bruni, dobio Kantea i KDBa raspalog

Nisam u prethodnim fifama bio ljubitelj njegove kartice, cak ni TOTY, ne moze se okrenuti... da je ostalo na njemu ne bih ni razmisljao o ponovnom igranju, vec bih bacio i ostatak coina na upgrade...
Od fodera zavrsio Roberto Carlosa, pola POTM Fernandesa i odradio jedan base/mid icon (to mi ispade jedino pametno sto uradih)
Holandija... CF, e'o ga kontam base Bergkamp, nisam ni pomislio na Cruyffa...

Spasio je ovo otvaranje, prosle godine mi je ova verzija 91 mid bila jedan od najboljih napadaca koje sam koristio, bolji od base Eusebia i HL Neymara, vidjecemo ove kakav je, vrijedi opet razmisliti o igranju do gold 3
I jah, dobio sam onog kurcevog 84 IF iz Ligue 1 bar 9 puta, namjerno supci stavili da se raja trza i konta da je Neymar IF u pitanju
129 2 rare player packova - 4 walkouta i to sva 4 u prvih 20
Nadao se Kanteu i Bruni, dobio Kantea i KDBa raspalog

Nisam u prethodnim fifama bio ljubitelj njegove kartice, cak ni TOTY, ne moze se okrenuti... da je ostalo na njemu ne bih ni razmisljao o ponovnom igranju, vec bih bacio i ostatak coina na upgrade...
Od fodera zavrsio Roberto Carlosa, pola POTM Fernandesa i odradio jedan base/mid icon (to mi ispade jedino pametno sto uradih)
Holandija... CF, e'o ga kontam base Bergkamp, nisam ni pomislio na Cruyffa...

Spasio je ovo otvaranje, prosle godine mi je ova verzija 91 mid bila jedan od najboljih napadaca koje sam koristio, bolji od base Eusebia i HL Neymara, vidjecemo ove kakav je, vrijedi opet razmisliti o igranju do gold 3
I jah, dobio sam onog kurcevog 84 IF iz Ligue 1 bar 9 puta, namjerno supci stavili da se raja trza i konta da je Neymar IF u pitanju
-
Rodzer Mur
#556 Re: FIFA 21
Ovo sam skockao

Pokusavao Neymara ubaciti, ali ne moze nikako, steta sto nema centralnu karticu, onda se sjetim ovog Aouara, odradio sbc nisam nijednu tekmu s njim odigrao, imam i Robbena+Klaibera isto bez odigrane tekme
Nakon 2 mjeseca pauze povratak zlu
nisam u toku nikako, valjda se jos uvijek moze igrati sa 41212 narrow i balanced bekovima
imam 30 la liga upgradea, a morat cu jos danas napraviti jer mi za Brunu trebaju dva tima da zavrsim sbc, a moram i one SB igrati za 25x 83+, pa me valjda to malo pogura

Pokusavao Neymara ubaciti, ali ne moze nikako, steta sto nema centralnu karticu, onda se sjetim ovog Aouara, odradio sbc nisam nijednu tekmu s njim odigrao, imam i Robbena+Klaibera isto bez odigrane tekme
Nakon 2 mjeseca pauze povratak zlu
imam 30 la liga upgradea, a morat cu jos danas napraviti jer mi za Brunu trebaju dva tima da zavrsim sbc, a moram i one SB igrati za 25x 83+, pa me valjda to malo pogura
- hopi
#557 Re: FIFA 21
Ja jučer otvorio nekih 35 paketa, one najbolje ostavio sada za kraj kada su svi toty igrači tu ali nisam ništa dobio, samo fodera.
Ultimate pack jednom dobio 84 nakog, a u drugom ultimate 3x if kartice vako 81 82 i 83.
I od fodera opet uradim base mid ikon, I tu dobijem zolu mid 87. I opet mi to nije nešto, na st mi igra mid butra njega sigurno necu mijenjati, a na cam je Ben yedrr 87, tako da vjerovatno Zola ide na klupu s balakom.
Ultimate pack jednom dobio 84 nakog, a u drugom ultimate 3x if kartice vako 81 82 i 83.
I od fodera opet uradim base mid ikon, I tu dobijem zolu mid 87. I opet mi to nije nešto, na st mi igra mid butra njega sigurno necu mijenjati, a na cam je Ben yedrr 87, tako da vjerovatno Zola ide na klupu s balakom.
-
Rodzer Mur
#558 Re: FIFA 21
TOTY je zavrsen za mene, zavrnuli pipu ove godine, mada je ovo prva u kojoj sam dobio TOTY, ali sam zato i otvorio najvise upgrade packova... na kraju dosao do brojke od 400 premium i more 2 rare players packova...
2.7 miliona potroseno, KDB, Mbappe, Kante, Diego Carlos, Cruyff, Varane (6 puta ga dobio
) ove lazne TOTY Marquinhos i Navas i na kraju veceras iz mid icon packa Cantona, uz to zavrsen Bruno i Roberto Carlos

Eto EA, ubijedili ste me da se vratim igranju
najbolje je to sto samo zamijenim mjesta igracima ako hocu da ubacim Varanea, Walkera, Aouara itd, ekipica se fino slozila... nemam pojma gdje i kako igrati ovog Cantonu, ali eto, valjda se snadjem
Vidim tema rahmetli, cim se niko ne hvali, znaci da je i vama tanko ove godine, osim @djama ali on se ne pika, njegov acc je na red listi...
Mene pogurase ova dva icon packa, prosle godine 20+ odradio nisam mogao dobiti dvije kartice kako treba
ali najavljivao sam da ce me pogurati kad napravim pauzu od par mjeseci, seljacka posla od EA koja su davno procitana
2.7 miliona potroseno, KDB, Mbappe, Kante, Diego Carlos, Cruyff, Varane (6 puta ga dobio

Eto EA, ubijedili ste me da se vratim igranju
Vidim tema rahmetli, cim se niko ne hvali, znaci da je i vama tanko ove godine, osim @djama ali on se ne pika, njegov acc je na red listi...
Mene pogurase ova dva icon packa, prosle godine 20+ odradio nisam mogao dobiti dvije kartice kako treba
-
febo_acm
#559 Re: FIFA 21
Dobar tim 
Dobio sam ja Brunu TOTY, ali ne igra mi se nikako jbg :/
Dobio sam ja Brunu TOTY, ali ne igra mi se nikako jbg :/
-
djama
#560 Re: FIFA 21
Nemoj takoRodzer Mur wrote: ↑01/02/2021 04:54 TOTY je zavrsen za mene, zavrnuli pipu ove godine, mada je ovo prva u kojoj sam dobio TOTY, ali sam zato i otvorio najvise upgrade packova... na kraju dosao do brojke od 400 premium i more 2 rare players packova...
2.7 miliona potroseno, KDB, Mbappe, Kante, Diego Carlos, Cruyff, Varane (6 puta ga dobio) ove lazne TOTY Marquinhos i Navas i na kraju veceras iz mid icon packa Cantona, uz to zavrsen Bruno i Roberto Carlos
Eto EA, ubijedili ste me da se vratim igranjunajbolje je to sto samo zamijenim mjesta igracima ako hocu da ubacim Varanea, Walkera, Aouara itd, ekipica se fino slozila... nemam pojma gdje i kako igrati ovog Cantonu, ali eto, valjda se snadjem
![]()
Vidim tema rahmetli, cim se niko ne hvali, znaci da je i vama tanko ove godine, osim @djama ali on se ne pika, njegov acc je na red listi...![]()
Mene pogurase ova dva icon packa, prosle godine 20+ odradio nisam mogao dobiti dvije kartice kako trebaali najavljivao sam da ce me pogurati kad napravim pauzu od par mjeseci, seljacka posla od EA koja su davno procitana
Evo nisam odavno

- Plavo-bijeli
#561 Re: FIFA 21
ja sam dobio sarenu lazu, nisam ni foddera finog dobio ali me zaboli(zadnje dvije sedmice otvorio 100+ paketića i jedino što mi je prislo prvih 11 jeste bernardo silva, jer nema niko drugi tu... da sam bar varanea dobio od 100k u 83x25 a da ne kazem kante itd.. )
veceras jos koji otvaram i onda ide pauza.. necu ni da radim ovaj mid icon pack jer je preskup a znam da necu dobit ni maldinija ni cantonu... u cetvrtak sve prodajem i onda vidjet cemo pauza barem 2 sedmice...sto vise to bolje...
to sam prvo sastavio, na pcu su uzanse cijene icona a u četvrtak otvaranje iz 50 paketića(vrijednost barem 1.5mil) nisam dobio tradable igrača skupljeg od 20k, a untradable skupljeg od 50k... al nema veze i bolje da je ne igram.
Alberto je isao na CB, medjutim nije mi nikako odgovarao.. bolji i Adama, a i Varane od njeg.
Onda prodam i njeg i lozana da kupim ovog :
i on mi nije bio nesto.. obojca fale neke agresive, nevjerovatno da je Varane od 130k bolji od obojce...
helem pauza barem do swapsa... nadam se da ce do tad sve kartice opast, a ja cu cuvat fodder do mid or prime icon pack ili nesto tako primamljivo...
Inače Dybala mi igrao na RM i zabio 15 golova u 20 tekmi... ubicaaa do tad niko nije zabio vise od 8,9 po krilu...oba krila nisu mi nikad zabila toliko zajedno.
.. i da na golu IF Pope.. jebena hobotnica.. isto Van Der Sar.. samo malo kod izlazenja nije najbolje izbijanje.. ali reflexi.. pff
to sam prvo sastavio, na pcu su uzanse cijene icona a u četvrtak otvaranje iz 50 paketića(vrijednost barem 1.5mil) nisam dobio tradable igrača skupljeg od 20k, a untradable skupljeg od 50k... al nema veze i bolje da je ne igram. Alberto je isao na CB, medjutim nije mi nikako odgovarao.. bolji i Adama, a i Varane od njeg.
Onda prodam i njeg i lozana da kupim ovog :

i on mi nije bio nesto.. obojca fale neke agresive, nevjerovatno da je Varane od 130k bolji od obojce...
helem pauza barem do swapsa... nadam se da ce do tad sve kartice opast, a ja cu cuvat fodder do mid or prime icon pack ili nesto tako primamljivo...
Inače Dybala mi igrao na RM i zabio 15 golova u 20 tekmi... ubicaaa do tad niko nije zabio vise od 8,9 po krilu...oba krila nisu mi nikad zabila toliko zajedno.
.. i da na golu IF Pope.. jebena hobotnica.. isto Van Der Sar.. samo malo kod izlazenja nije najbolje izbijanje.. ali reflexi.. pff
-
MensurM
#562 Re: FIFA 21
Igrao sam u ponedjeljak eChampions League. Prošao tri kola (opet jedini s Balkana hmm), a nakon dvije utakmice su mi protivnici jebali sve zbog tog Popea. Čuda radio frajer.
Ovaj Rooney bolesno izgleda. Napravio sam besplatno Brunu POTM, dobio ovog Robertsona za LB, čekam da Tavernier dobije upgrade na RB...
Ovaj Rooney bolesno izgleda. Napravio sam besplatno Brunu POTM, dobio ovog Robertsona za LB, čekam da Tavernier dobije upgrade na RB...
-
febo_acm
#563 Re: FIFA 21
Joj bruno toty nije realna kartica... fakat bolest. Moram i ja Rooney da uklopim nekako, bice mozda rio ili sol u novom swapu 

-
Rodzer Mur
#564 Re: FIFA 21
Sta je ovo gledam malo neke streamove svi igraju sa 5 nazad sad, nova meta
kontam se prijaviti za ovu WL pa ako ne bude prolazilo 4312 sa balanced bekovima da probam 532 sa bekovima na join the attack ili 352, svakako mi Varane grije klupu, moze umjesto Kantea uletiti
Cujem ovaj novi future stars promo ce imati bas napucanih kartica, prosle godine su bili tanki, ali u fifi 19 je bilo bas jakih kartica
Cujem ovaj novi future stars promo ce imati bas napucanih kartica, prosle godine su bili tanki, ali u fifi 19 je bilo bas jakih kartica
-
djama
#565 Re: FIFA 21
necu vam vise prisjedati na muku otisao acc za 250 eura, pa za vikend jovo na novo

- hopi
#566 Re: FIFA 21
uradio sam gotovo desetak 81+ player pick sbc, i samo jedna 84
nadao sam se foderu ko prošli put kada je svaki drugi put bila neka 85+ kartica i foder ko lud mogao si ikonu uraditi za smiješno coinsa, ali valjda ovaj put skontali i zavrnuli pipu
nadao sam se foderu ko prošli put kada je svaki drugi put bila neka 85+ kartica i foder ko lud mogao si ikonu uraditi za smiješno coinsa, ali valjda ovaj put skontali i zavrnuli pipu
- Plavo-bijeli
#567 Re: FIFA 21
ma nisu nista zavrnuli nego si prosli put imao srece, a sad nisi.. radio sam ja taj isti a nisam ni jednog foddera dobio
- hopi
#568 Re: FIFA 21
a ne znam moguće je, ali možda su i spustili pack luck
pa ono prošli put smiješno, te vvd, kdb (koji se s merakom završio u sbcu), i ostalog fodera koliko hoćeš. Pa ikonu uradio za možda 100k koinsa a sbc bio oko 400-500k
pa ono prošli put smiješno, te vvd, kdb (koji se s merakom završio u sbcu), i ostalog fodera koliko hoćeš. Pa ikonu uradio za možda 100k koinsa a sbc bio oko 400-500k
-
djama
#569 Re: FIFA 21
Joj al nocas lik preslusa malog andersa 1-5 , ocekivao sam i gledao samo da vidim kako cmizdri toksicno deriste 

-
Mustang1
#570 Re: FIFA 21
Cuj toksicno deriste a ovdje se kuka sto se ne moze iz packa nesto dobro izvuci. Izgubis jednu nerviras se, sta bi ti radio da imas takav rekord i izgubis 
-
djama
#571 Re: FIFA 21
ali ja bar ne gledam celebrations on plus provocira preko strima one sto im zabije go (radi sush live na streamu i ono celebration sa dvogledom), za jednog profesionalca totalnio nepotrebno
-
Rodzer Mur
#572 Re: FIFA 21
Kakav profesionalac ba, malom 14 godina, ti pricas kao da je Ancelotti u pitanju
Meni duplo vise godina (i kusur) pa kad me iznervira ovo lagavo smece od igre ne ostane vjerski objekat na svijetu koji ne spomenem, normalno da ce mu biti krivo kad je postavio rekord u pobjedama u nizu, zamisli imati preko 500 pobjeda bez poraza i sve to na streamu ispred 10-40 hiljada ljudi, od kojih najmanje pola gleda samo da te vide kako gubis i provociraju donacijama, komentarima, kako na streamu tako i na drustvenim mrezama
Sad gledam vod, ja mislio previjat ce se po sobi, jecati, bacio par suza i normala nakon toga, svaka mu cast
Meni duplo vise godina (i kusur) pa kad me iznervira ovo lagavo smece od igre ne ostane vjerski objekat na svijetu koji ne spomenem, normalno da ce mu biti krivo kad je postavio rekord u pobjedama u nizu, zamisli imati preko 500 pobjeda bez poraza i sve to na streamu ispred 10-40 hiljada ljudi, od kojih najmanje pola gleda samo da te vide kako gubis i provociraju donacijama, komentarima, kako na streamu tako i na drustvenim mrezama
Sad gledam vod, ja mislio previjat ce se po sobi, jecati, bacio par suza i normala nakon toga, svaka mu cast
-
Zux
#573 Re: FIFA 21

Čisto diskusije radi... Mrtva tema... Sta mijenjati, Scholes i Pirlo su kupljeni, Neymar takodje ali je nedodriljiv. Mendy je najbolji LB dok za Carlosa ne skupim, i zbog chemistry sa Varaneom. Nekako sam u zid udario s razvojem ekipe. Alessandrini nije loš, s klupe mi ulazi onaj 87 Ronaldo... Haaland 90 zlatna zamjena takodje. Baresi je untradable i onako srednja žalost, ali sta kupiti da mi moze toliko dići nivo igre...
-
febo_acm
#574 Re: FIFA 21
Ma malom je trebao poraz, sad ce mu biti lakse... On je vec pare uzeo, mozemo mi njega hejtati koliko hocemo

@Zux
Bolje da ai kupio Pogbu umjesto tog konja Scholesa
@Zux
Bolje da ai kupio Pogbu umjesto tog konja Scholesa
-
djama
#575 Re: FIFA 21
Pa sumail sa 16 god osvojio TI 10 miliona nagrada pa nije bio kao deriste , ogromna je razlika tako da je malac za mene samo deristeRodzer Mur wrote: ↑14/02/2021 13:06 Kakav profesionalac ba, malom 14 godina, ti pricas kao da je Ancelotti u pitanju![]()
Sad gledam vod, ja mislio previjat ce se po sobi, jecati, bacio par suza i normala nakon toga, svaka mu cast![]()