postavio si mu gusle sa pogresnim ukrasima
vise orlova manja saha molim te lijepo
Ne vjerujem da je Zavrzlama orlasTvrtko II Kotromanić wrote: ↑04/09/2025 11:53postavio si mu gusle sa pogresnim ukrasima
vise orlova manja saha molim te lijepo![]()
što geralt? čovjek vrlo korektno piše da mu mogu lajkati post bez da pročitam. možda sam šta propustio ali...dr_Evil wrote: ↑04/09/2025 11:59Ne vjerujem da je Zavrzlama orlasTvrtko II Kotromanić wrote: ↑04/09/2025 11:53postavio si mu gusle sa pogresnim ukrasima
od orlasa imamo geralta, generel wara, a geoxx mi nije najjasniji moguce da je on samo ljut
P.S. zaboravio sam mog sugradjanina Woody-a, ali nije odavno na ovom forumu jos otkad se upisao u dodikovu mladez![]()
Mozda ja grijesim za geralta, ne sjecam se kad i gdje dobih taj osjecaj. Ako grijesim nek halaliChmoljo wrote: ↑04/09/2025 12:08što geralt? čovjek vrlo korektno piše da mu mogu lajkati post bez da pročitam. možda sam šta propustio ali...dr_Evil wrote: ↑04/09/2025 11:59Ne vjerujem da je Zavrzlama orlasTvrtko II Kotromanić wrote: ↑04/09/2025 11:53
postavio si mu gusle sa pogresnim ukrasima
od orlasa imamo geralta, generel wara, a geoxx mi nije najjasniji moguce da je on samo ljut
P.S. zaboravio sam mog sugradjanina Woody-a, ali nije odavno na ovom forumu jos otkad se upisao u dodikovu mladez![]()
general je nastrado zbog bezobrazluka nad kostima palestinske nejači, a woody je prokazan pa se rijetko i pomalja sa svojom bilježnicom.
Grijesis u mnogo vise a ja ne halalimdr_Evil wrote: ↑04/09/2025 12:19Mozda ja grijesim za geralta, ne sjecam se kad i gdje dobih taj osjecaj. Ako grijesim nek halali![]()
Gospon Sumir, sve dok ne pustas gas meni dosta, jednostavan sam covjek, samo nek ne puca. Ne trebas pustit glas, samo ne odvrci gas. Hvala.sumirprimus wrote: ↑04/09/2025 12:24 sloboda govora do njekle i od njekle, i tu je glavna razlika eu i ostalih autoritarnih rezima, diktatutura i zemalja treceg svijeta.
nigdje slobode i prosperiteta kao u eu, u onom njenom najjacem dijelu. centtralnom i sjevernom.
istocni js nije cist sam sa sobom, pa zato ljudi i bjeze u njemacku, skandinaviju, austriju, svicarsku, benelux i gbr iako je van eu, a ne u tursku, rusiju, ili poljsku madjarsku upravo zobg nesloboda i kvaliteta zivota.
sloboda je jedan od glavnih faktora uz ekonomske i ekoloske.
licno nikad ne bih zivio u turskoj iz vise razloga. kao ni u poljskoj ili madjarskoj recimo.
ovo ko je orlas je smijesno. ko sto sam ja hadezejca, vucicev placenik, i čifut. kad dodju po vas nece imat ko pustit glasa. hvala prijatno![]()
Ne mozes ni da hoces, ali mozes blagodarit ako ti kakvu stetu nanesoh. U tom slucaju pardoniram.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑04/09/2025 12:22Grijesis u mnogo vise a ja ne halalim
kakva je to zajebancija? sta insinuiras? da sam nacist jel?dr_Evil wrote: ↑04/09/2025 12:30Gospon Sumir, sve dok ne pustas gas meni dosta, jednostavan sam covjek, samo nek ne puca. Ne trebas pustit glas, samo ne odvrci gas. Hvala.sumirprimus wrote: ↑04/09/2025 12:24 sloboda govora do njekle i od njekle, i tu je glavna razlika eu i ostalih autoritarnih rezima, diktatutura i zemalja treceg svijeta.
nigdje slobode i prosperiteta kao u eu, u onom njenom najjacem dijelu. centtralnom i sjevernom.
istocni js nije cist sam sa sobom, pa zato ljudi i bjeze u njemacku, skandinaviju, austriju, svicarsku, benelux i gbr iako je van eu, a ne u tursku, rusiju, ili poljsku madjarsku upravo zobg nesloboda i kvaliteta zivota.
licno nikad ne bih zivio u turskoj iz vise razloga. kao ni u poljskoj ili madjarskoj recimo.
ovo ko je orlas je smijesno. ko sto sam ja hadezejca, vucicev placenik, i čifut. kad dodju po vas nece imat ko pustit glasa. hvala prijatno![]()
Ne porucih ja tebi da si nacist, takvo sta znas samo ti, samo pozivam na mir. Falasumirprimus wrote: ↑04/09/2025 12:32kakva je to zajebancija? sta insinuiras? da sam nacist jel?dr_Evil wrote: ↑04/09/2025 12:30Gospon Sumir, sve dok ne pustas gas meni dosta, jednostavan sam covjek, samo nek ne puca. Ne trebas pustit glas, samo ne odvrci gas. Hvala.sumirprimus wrote: ↑04/09/2025 12:24 sloboda govora do njekle i od njekle, i tu je glavna razlika eu i ostalih autoritarnih rezima, diktatutura i zemalja treceg svijeta.
i onda kazu ima razlike izmedju vas i hard core recimo vuciceh cacilend prozivaca? ili kad kukate na thomponove fanove. u cemu je tacno razlika, vi liberalnije i s vise merhameta iznesete ovakve budalastine?![]()
Jok , ne halalim ama bas nistadr_Evil wrote: ↑04/09/2025 12:31Ne mozes ni da hoces, ali mozes blagodarit ako ti kakvu stetu nanesoh. U tom slucaju pardoniram.
Lik ne zna sta lupa
A šta će pisati na megagluposti ovog SD wannabee Zavrzlame da npr u Turskoj rade cijeli dan za cocacolu.
stan stani sta ti znaci to SD? sportsko drustvo nije sigurno?Point. wrote: ↑04/09/2025 13:23A šta će pisati na megagluposti ovog SD wannabee Zavrzlame da npr u Turskoj rade cijeli dan za cocacolu.
Sverigedemokraterna. Teški desničari u Swe koji konstantno lupaju gluposti.sumirprimus wrote: ↑04/09/2025 13:24stan stani sta ti znaci to SD? sportsko drustvo nije sigurno?
I radi toga sam cetnik? A cetnici i turci burazeri samo takviPoint. wrote: ↑04/09/2025 13:23A šta će pisati na megagluposti ovog SD wannabee Zavrzlame da npr u Turskoj rade cijeli dan za cocacolu.
Hoćeš li se izvinuti za laži i gluposti koje prosipaš?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑04/09/2025 13:32I radi toga sam cetnik? A cetnici i turci burazeri samo takvi
Nista slagao nisam za tvoje voljene turkusePoint. wrote: ↑04/09/2025 13:36Hoćeš li se izvinuti za laži koje prosipaš?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑04/09/2025 13:32I radi toga sam cetnik? A cetnici i turci burazeri samo takvi