Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
Ommadawn

#551 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Ommadawn »

Eto vidiš šta se dešava kad se odrasta bez dovoljno jogurta u jugosrbokomunističkoj državi, pa se kasnije mora biti predsjednicom države koja graniči s državom u kojoj žive muslimanski teroristi.
Pa ne zaplači javno.
mali jomu

#552 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by mali jomu »

Vizionar 1985 wrote:
mali jomu wrote:
Vizionar 1985 wrote: Fazon je sto se izjava nije promjenila. Samo je jedna recenica izbacena. Ali ostaje ista izjava a to je da militantni Islamisti kontrolisu Bosnu itd.

Samo je provalila politiku iz koje stoji, nista vise, jos se i Finci javno oglasio... kuces dalje :bih:
Bakir je s*pak da se zna ali cini mi se da nije militantni Islamista pa cak uopste Islamista jer da jest ne bi mu se ko ono, je li kcerka ili unuka udala za Srbina da je neki ekstremista. Pa cak i Dzaferovica i mnoge druge ekstremistima i Islamistima nazivaju.

Nidze veze.

PS. Drugi Bakir, ne znam kakav je.

Bosna je ovo, ne cudi se nicemu... sve je to normala :bih:
Humljanin

#553 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Humljanin »

asker wrote:
Humljanin wrote: I za ovo boldano: i šta bi od te afere? Teške riječi izrečene. Skoro zaratili. I šta bi?
Ćorak.
Nijednog dokaza. Ušutio se Mektić, ušutio se Bakir, Dzaferovič, Komšić i plejada likova... A par dana prije izazvali diplomatski incident.
Stiglo do HDZ Gordane Tadic, i ona pozvala sve na raport, doduse, osim osumnjicenih. Polahko, rijesit cemo i to.

Šta će kod Gordane Tadić? Sad kao neka Gordana prepreka pri nalaženju istine? :lol:

Pa neka fino svi oni koji su osramotili državu BiH i nepotrebno napravili neprijatelja od Hrvatske lijepo sada izađu u BH javnost sa svim dokazima. Šta ćeš više?

Eno nudili i hrbatski političari sve moguće sastanke da se razjasni situacija, al jok. Vlaho Orepić gostovao u nekoj emisiji smirivao Mektića da su to gluposti i nudio pokoć da se sve razjasni, al jok.

Šta bi od afere? Hrvatska bi trebala biti beskonačno glupa da stalno trpi umjetne afere koje su okrenute protiv nje, a kad ih treva dokazari, onda ništa, svi se ušute.

Jel tako vi doživljavate Hrvate uopće i prijateljstvo i suživot sa njima?

Parola: zakuhaj pa se pravi glup
Sanjarko

#554 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

mali jomu wrote:
Ja bi prije reko Das is Balkan umjesto Bosna pa ovo ostalo sto si napisao.
mali jomu

#555 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by mali jomu »

Vizionar 1985 wrote:
mali jomu wrote:
Ja bi prije reko Das is Balkan umjesto Bosna pa ovo ostalo sto si napisao.

To je najtacnije, nista vise nista manje, sve u bobu... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
SaraFina

#556 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by SaraFina »

Škobo Habu wrote:
SaraFina wrote:
Kolinda nikad nije bila omražena u običnom narodu poput picoustog. A ni veliko-HR politika, u odnosu na veliko-srpsku. Ustvari većina ljudi je bila uvjerena sa Mesićem, Josipovićem, Milanovićem i Kosorkom, da HR nema nikakvih ambicija miješati se u unutarnju politiku BiH, a pogotovo da nema nikakvih teritorijalnih pretenzija
A sada koliko dugo opstajemo u ovom bolesnom okruženju, prepunom mržnje iz susjestva/komšiluka...a islamofobija vlada, mogu ti reći da i ne kotiramo toliko loše. Uvijek može bolje, to se slažem. Ali koliko nas patološki mrze, lažu i opstruiraju kako u okruženju tako i u svijetu, moram priznati da se i ne branimo loše. A i uzvraćamo također.
Ne znam jesi prisustvovao orgijanju kad je Donald pobijedio Klintonicu, mase bolesnih fašista su arlaukale po susjednim i komšijskim portalima.
Priželjkujući i zazivajući "Kristalne noći"u BiH. Jbg, koji peh. :D
Tako da, ne treba biti nezadovoljan... Ali samokritika je dakako dobrodošla.
Omalovažavanje ABiH koju nazivaju pretećom ISIL-a u BiH također treba pominjati i uvijek susjedima otvoreno govoriti, kako su oni sve do HR/B sukoba upravo surađivali i bili najodaniji saveznici.
Kolinda, kad bi se i bavili nekim poređenjem, i nije ništa nego li pokušaj da se ideološka tuđmanovština postavi u ženske štikle.
Ona je na istom onome putu koji je postavio Tuđman, a to je historijska zadaća da se pomire hrvatski komunisti i ustaše tako što će im zajednički ideal biti nezavisna Hrvatska.

Otud i ta potreba za blajburškim komemoracijama, ali i stidljivo koketiranje sa anti-fašizmom, što samom HDZ-u teško polazi za rukom.
Isti profil "civilizacijske uljudbe", što je čist plod nacionalističke mitomanije, o potrebi da se narodi poput Bošnjaka "evropeiziraju" na načina na koji je to sa istim urađeno u Hrvatskoj, jer ne navodi bezveze Kolinda upravo primjer Bošnjaka u Hrvatskoj kao pozitivan primjer nepotpadanja pod radikalne uticaje. Jednostvno, baš kao i Tuđman, i Kolinda smatra da Bošnjaci nisu dovoljno zreli kao narod, da su plod historijske greške, te im u tom smislu treba mentor ili patron koji će ih usmjeravati po pitanju njihove dalje sudbine.
To je, trenutačno, najveći problem kod vladajuće hrvatske politike po pitanju Bošnjaka.

Ako iti jedan primjer najbolje ilustrira taj odnos to je ona Kolindina posjeta Turskoj, kada je otišla Erdoganu na noge tražeći da, tretirajući ga kao kapoa Bošnjacima, isposluje izmjenu Izbornog zakona. :roll:

Kotlina je danas dokazala svoju zrelost. I ovo Željkovo pozivanje HR ambasadora, i njegov dolazak ne treba nazivati smijurijom. Ali fakat. Nego državničkim činom.
HR u NATO-u i EU, a ambasadora im Kotlina šeta i proziva :izet:

Ja ne znam dakle, ko je to nezreo i nedorastao državničkim vještinama i kome treba tutor?

HR je javno ponižena, nikakvo službeno saopćenje nije upućeno Izraelu. Protesna nota zbog diplomatske štete nanijete ugledu... Merkelicu bi u ovakvoj prilici poslala kući francuskog ambasadora, da joj Macron smjesti sličnu psinu...Dakle Kolinda laže i rekla je vjerovatno... Pa su joj učinili uslugu kao gošći naknadno i omogućili da poliže popljuvano...

U svakom slučaju dno. Kako god okreneš. Banana Perecija :D

Jednom bečki konjušari. Zauvjek konušari. Nema pomoći. Konjušarstvo se uvuklo u državničke poslove.
Last edited by SaraFina on 01/08/2019 00:12, edited 1 time in total.
swanfilter

#557 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by swanfilter »

A, sta bi joj tek trebala znaciti izjava, da treba razmisliti o odnosima Hrv i BiH ...

Da je upitamo o tome, ponovo bi glupost izvalila ...
asker

#558 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by asker »

Humljanin wrote: Gledaj, ne interesira mene osobno, a vjerujem ni Kolindu šta mi naprdivamo na forumu niti koje je tvoje (a i moje) misljenje o ovom skandalu.

Ono što mene zanima je da ti izvlačiš argumente iz mase (adrgumentum ad populom) i predstavlkaš da je nešto istina samo zato što su to prenijeli brojni portali.
To apsolutno ništa ne govori o tome je li to istina.

Samo je jedna stvar bitna: je li to ona rekla ili nije.
Žena je sama demantirala sa gađenjem takve insinuacije kao i sve popratne komentare. Ne vidim razloga zašto bi nijekala jednu takvu izjavu ako ju je već bila spremna izreći? Čega se prepala? Komšića?

Druga teorija koja se sada provlači (samo da se ne bi priznalo da su svi pojeli govfno) je ta da je novinarka koja je napisala onakav nekoherentan i konfuzan text u stvari ucijenjena ili natjerana od Kolinde da ga lažno prepravi.
Pa jel vi stvarno vjerujete da Kolinda ima moć prepraviri ijedan text u Hrvatskoj a ne u Izraelu koji je svjetska sila??
Da jedna KGK moze natjerati izraelske novine da pojedu ono sto su napisali?

Daj nemoj me nasmijavati.

P.S. KGK mi nije bila posebno draga ali nakon ovakva ponižavanja prvenstveno jedne žene i majke (koje da se ne lažemo traje od prvih dana mandata) pa tek onda podvala koje joj se redovito podmeću u vidu emocionalnih i moralnih ucjena kako bi i šta morala govoriti misliti ili raditi, evo sad ti javno kažem, iako nisam mislio, 100% ću glasovati za Kolindu.
Pošteno?
Posteno.
Vidi zemljace, ja nemam nikakve sumnje da si ti i prije a i da ces ubuduce glasovati za Kolindu. Imam malu dozu gadjenja prema likovima koji prodaju muda pod bubrege, a odnosi se na druge politicke teme i tvoje upise, ali zaista nije ni vazno. Tvoj izbor i tvoje pravo, i ne mislim da postoji sila ovog svijeta (niti treba da postoji) koja bi tebe i takve kao ti uopce i mogla ubijediti u drugaciji izbor. Univerzalna istina kao da ce sutra osvanuti novi dan, je i ta da BiH Hrvati glasaju za HDZ Hrvatske. Ne mislim da to bilo koga ovdje u BiH pretjerano brine. U Hrvatskoj vas prozivaju naravno, autobuse i klince palce, al nek se sami kolju oko toga. Vjeruj, tvoje glasovanje bitno kao lanjski snijeg. Bez uvrede, samo naprijed.

Zena je demantirala, ali isto tako zena laze. Nije joj prvi put. Niko nije pojeo govno, osim Kolinde.

Tekst u Izraelu je promjenjen sasvim jednostavno. Nakon burnih reakcija sa svih strana, da se ne talasa, domacin dao mig novinarki. De to lutko promjeni, zena nam ovdje bila 3 dana, eno je napadaju, smisli nesto. I smislila cura. I nije ga toliko ni kasapila, tekst, malo nesto.

Vi bas mislite da s retardiranim budalama zivite?
SaraFina

#559 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by SaraFina »

swanfilter wrote:A, sta bi joj tek trebala znaciti izjava, da treba razmisliti o odnosima Hrv i BiH ...

Pa kao prijetnja mala, jer ju se konstatno proziva a i HR da koketiraju s fašizmom :D
Škobo Habu

#560 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Škobo Habu »

Humljanin wrote:

Nebrojeno puta je išla ponizno na noge Bošnjacima. Žena od prvog dana krenula pozitivno i korektno, ispricavajući se svima, klanjajući se svim žrtvama i tražeći pomirenje.
Ozbiljno?

Zašto to za Kolindu "Oluja" nije etničko čišćenje na isti način na koji je to, recimo, etničko čišćenje Hrvata po Srednjoj Bosni?
Zašto u Vukovaru nema ćirilice i zbog čega?
Zašto je RSK bila paradržava, jer je koristila monetu, platni sistem i vojnu opremu Srbije, a HR HB "izraz demokratske volje Hrvata u BiH", iako je bila dio monetarnog, ekonomskog i vojnog sustava susjedne države?

Kada i ti, Kolinda date smislene odgovore na ova pitanja, onda ću smatrati da to famozno pomirenje, o kojem govoriš, ima nekog smisla.
Dok za to vrijeme Bošnjaci nisu posustajali gaziti ovo malo Hrvata što je preostalo u BiH. Što jes jes temeljito to rade.
Jedina razlika između nje i njenih prethodnika je to što je zena u neka doba rekla "stanite malo, volim vas Bošnjaci, ali nemozete se tako ponasati prema Hrvatima u BiH, de hajde da nađemo neko rješenje"...

I tu je odmah krenula kanonada epiteta: "kurva" "ustašica" "kobila" "plavuša" "milfača" "treba joj ovo, treba joj ono"..

I sad bi ona bila "kraljica balkana i Bosne" samo da je prešutila šta se radi malobrojnim Hrvatima u Bosni i Hercegovini.
Bila bi počasni građanin svakog grada u Bosni.

Al, jesi li digo glavu malo, tu je kraj idili.
Ovo je već dio koji zahtjeva širu elaboraciju od nekoliko rečenica da bi se ozbiljno raspravljalo o tome. Ja stvarno nemam volje.

Ja ću se samo prisjetiti one izjave Plenkovića, date nakon onih paljevina u Mostaru, Tuzli i Sarajevu, kada je bio u posjeti Stocu zajedno sa Čovićem, i mrtav-hladan izjavio da su to "povjesno i tradicionalno hrvatski prostori"...
Nakon te izjave Plenkovića u Stocu,a i šire, samom su se ugroženim mogli osjećati Bošnjaci.
I za ovo boldano: i šta bi od te afere? Teške riječi izrečene. Skoro zaratili. I šta bi?
Ćorak.
Nijednog dokaza. Ušutio se Mektić, ušutio se Bakir, Dzaferovič, Komšić i plejada likova... A par dana prije izazvali diplomatski incident.

Pa hajde nek se istjera mak na konac, da se zna šta je istina. Ali jok, nije to uopće poanta. Poanta je napraviti umjetne sukobe da se podignu tenzije, a kad treba nešto dokazati onda se svi prave mutavi.

Kažem još jednom. Nije ovo izoliran slučaj i nije ovo prvi put da se ovako predsjednicu RH ponižava, vrijeđa, provlači kroz blato, a usput posredno se šteti Hrvatskoj.
Sve je to već uštiman orkestar.
Samo treba čekati, opet će neki sličan "skandal" bez pokrića da se KGK može reći da je "ustaska kurva".
Šta bi? Ta pitanja su postavljena hrvatskoj strani, jer se radi o licima za koje se zna da su pripadnici hrvatski obavještajni službi.
Pored ovakvog sudstva kojeg imamo, a nadređeni su im Dodik i Čović, čisto sumnjam da će sva ta prljava rabota dobiti svoj epilog.
Last edited by Škobo Habu on 01/08/2019 00:27, edited 1 time in total.
asker

#561 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by asker »

Humljanin wrote:
asker wrote:
Humljanin wrote: I za ovo boldano: i šta bi od te afere? Teške riječi izrečene. Skoro zaratili. I šta bi?
Ćorak.
Stiglo do HDZ Gordane Tadic, i ona pozvala sve na raport, doduse, osim osumnjicenih. Polahko, rijesit cemo i to.

Šta će kod Gordane Tadić? Sad kao neka Gordana prepreka pri nalaženju istine? :lol:
Pa drzavna tuziteljica Bog ti pamet dao! Hoce li kod mene, da im ja sudim?
Svi dokazi su bili tu. Mato u dzipu konzula, izjave vrbovanih, privodjenih BH gradjana u Hr, SMS poruke, bijeg onog ustase iz Tuzle, izjave drzavnog ministra sigurnosti. I gdje cemo s tim, na forum ili koridu u Cevljanovicima. Valjda u tuzilastvo drzave.
Al kroz tvoje cvike se to drugacije vidi zemljace.

A u pm :-)
swanfilter

#562 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by swanfilter »

SaraFina wrote:
swanfilter wrote:A, sta bi joj tek trebala znaciti izjava, da treba razmisliti o odnosima Hrv i BiH ...

Pa kao prijetnja mala, jer ju se konstatno proziva a i HR da koketiraju s fašizmom :D
Pa, i meni mirise na to, al kontam, nije valjda toliko glupa i povrsna da u svijetlu ove zadnje blamaze, ide tim putem ...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#563 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Chmoljo »

Humljanin wrote: Smiješan si.
Argument ti je ovakav:
Primjerice, ja tebi opsujem majku, pa se onda složimo da to nije bilo lijepo od mene, ali da ti ipak razmisliš koji je razlog što sam ja doveden u situaciju da ti opsujem majku.
Eto, nije lijepo, ali razmisli o svojoj krivici.

Sličan obrazac razmišljanja kao i kad nasilnici i silovatelji od sebe prave žrtvu a od žrtve prave monstruma. Eto, on je doveden u situaciju da napadne ženu jer ga je ona provocirala svojom kratkom suknjom.

Infantilna argumentacija i bolestan mentalni sklop koji emocionalno ucjenjuje onoga koga je napao.

Znam da nije lako sada pokupiti sav izmet razasut u zadnja 24 sata od šire populacije...ali ovo nije sigurno put ka ispravljanju pogrešaka.

Nije lako ispričati se za uvrede, za to treba imati hrabrosti, ali onda se barem može prešutiti i praviti se blesav dok se prašina ne slegne.
Sta trabunjas bolan? Kome ja da se ispricavam? Tuki kojoj se podsmijava vlastito biracko tijelo?

Kokoska je u vise izjava srala o naoruzanim fundamentalistima koji samo cekaju povoljan trenutak za djelovanje. Te izjave nisu nista manje bezobrazne od ovoga neki dan.

Populisticki, nisko, bezobrazno i vrlo plitko.

Za razliku od srbije, u hrvatskoj ipak ne vlada jednoumlje niti medijski mrak, niti je jedini razlog svrstavanja na neciju stranu nacionalna pripadnost.

To je jedino sto je infantilno ovdje. To sto je hrvatica pa je kao hudu treba braniti.

Nije ona ustasa, ona je kameleon koji pokusava na tupav nacin voditi predizbornu kampanju. Na njenu zalost, samo potvrdjuje viceve o plavusama.

I na kraju, koga boli kurac sta budale pricaju. Svako razuman je osudio. Zivot je prekratak za trositi na zadojene troglodite nabijedjene da nisu Balkan.
mali jomu

#564 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by mali jomu »

JAKOB FINCI: Hrvatska predsjednica polupala lončiće

Image

“Nama koji živimo u Bosni i Hercegovini...

http://izdvojeno.ba/jakob-finci-hrvatsk ... a-loncice/

Cim se javno oglasio i Jakob Finci... nije nimalo bezveze.
swanfilter

#565 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by swanfilter »

Kakvo tuzilastvo kada u njemu sjede obicni, fasistoidni kvinslinzi, jedni i drugi.

Al, nisu oni krivi, kriva je stranka 28 dobrih i dva losa rođaka ...
Sanjarko

#566 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

Tu je se jos vise ukopala. Sta misli pod tim ko zna. Mozda na Dejtonski sporazum, III entitet itd. Ko ce znat sta joj se po glavi vrzma.
Humljanin

#567 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Humljanin »

asker wrote: Posteno.
Vidi zemljace, ja nemam nikakve sumnje da si ti i prije a i da ces ubuduce glasovati za Kolindu. Imam malu dozu gadjenja prema likovima koji prodaju muda pod bubrege, a odnosi se na druge politicke teme i tvoje upise, ali zaista nije ni vazno. Tvoj izbor i tvoje pravo, i ne mislim da postoji sila ovog svijeta (niti treba da postoji) koja bi tebe i takve kao ti uopce i mogla ubijediti u drugaciji izbor. Univerzalna istina kao da ce sutra osvanuti novi dan, je i ta da BiH Hrvati glasaju za HDZ Hrvatske. Ne mislim da to bilo koga ovdje u BiH pretjerano brine. U Hrvatskoj vas prozivaju naravno, autobuse i klince palce, al nek se sami kolju oko toga. Vjeruj, tvoje glasovanje bitno kao lanjski snijeg. Bez uvrede, samo naprijed.

Zena je demantirala, ali isto tako zena laze. Nije joj prvi put. Niko nije pojeo govno, osim Kolinde.

Tekst u Izraelu je promjenjen sasvim jednostavno. Nakon burnih reakcija sa svih strana, da se ne talasa, domacin dao mig novinarki. De to lutko promjeni, zena nam ovdje bila 3 dana, eno je napadaju, smisli nesto. I smislila cura. I nije ga toliko ni kasapila, tekst, malo nesto.

Vi bas mislite da s retardiranim budalama zivite?
Pod broj jedan, uopće me ne interesira šta ti misliš o meni. Ja sam se prijavio na ovaj forum ne zbog političkih tema nego zbog onih svakodnevnih životnih. Negdje usput iz dosade naletih na ove poltičke teme i život mi se zgadio kad sam vidio koliko mojih sugrađana Bošnjaka gaji čistu mržnju prema Hrvatima u BiH (da se ne lažemo i Hrvatima općenito) te radosno to ispoljavaju svaki dan bez obzira na temu i situaciju.
Volio bih da nisam vidio jer imam jako puno dobrih prijatelja svih nacija i vjeroispovijesti.
Ali NAŽALOST, tolika količina zluradosti koju sam vidio na ovom internetskom općilištu koja bi dolazila doizražaja i pri najtragičnijim (tipa neke nesreće) pa do najradosnijih (tipa SP u Rusiji) od strane mojih sugrađana me nije ostavila nepromijenjenim.
Kazem NAŽALOST jer bi volio neke stvari i ne znati u životu šta tko o meni misli. Ljepše je kroz zivot prolaziti.

Međutim, svoje neke naivne stavove o mogućnosti nekakvog idiličnog suživota sam morao dobro preispitati i revidirati. Jer sam svaki dan uviđao, da osim ogromne količine mrznje prema Hrvatima (što bih i nekako shvatio i prešao preko toga) vidio sam da nema ni zrnca samokritičnosti u ovoj forumskoj masi. Tako se i dan danas smatra blasfemijom spomenuti da su postojali i logori ABiH , te da su počinjeni isto tako i neki tločini od te iste vojske.
Ali ne lezi vraže, svaki put kad dođe neka obljentnica poklanih Hrvata, uslijedi orgijanje. Dok meni tonisto ne pada na pamet za Bošnjake, jer se prvenstveno bojim Boga da bi nečiji zločin uzimao na svoja pleća.

Da skratim priču...

Vjerovao ti ili ne, uopće me ne zanima, ja samo govorim činjenično stanje. Niti sam glasovao za RH niti sam mislio. To mi je budalaština. Čak sam dosad ljude odgovarao od toga. Ali nakon svih ovih kontinuiranih podmetanja bez ikakvih dokaza i ogavnih vrijeđanja prve žene na čelu HR (napominjem žene jer je 90% svih uvreda upereno protiv nje kao žene), smatram ljudskom i moralnom dužnošću toj istoj ženi dati svoj glas na sljedećim izborima kao znak podrške.
A ja čak mislim da je ona ovim sebi osigurala i drugi mandat, jer je i najvećim budalama postalo jasno da se jednu ženu i usput predsjednicu RH beskrupulozno vrijeđa bilo ili ne bilo za to razloga.

Što se tiče spornog teksta u JP, ja shvaćam da je obrambeni mehanizam prisutan pa se sada pletu teorije zavjere u koje su uključeni Vatikan, Izrael, Hrvatska itd...
Činjenica je da Kolinda nema nikakva utjecaja ni na index a kamoli na JP.

Uostalom zar se Izrael boji Bošnjaka i Hrvata pa da bi mijenjali tekst zbog jednih ili drugih?

Dokaza nema, jedini novinar se pokakio sam po svome tekstu.

A za to zadnje. Ja tebe nisam nazvao retardiranim niti ijednog ovdje komentatora, a niti to mislim za čitav narod Bošnjaka, pa ne znam odakle ti to?
Humljanin

#568 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Humljanin »

Dosta za veceras, trebaju neki i na posao ujutro. Pozdrav svim ljudima dobre volje, ako ih ima. :thumbup:
swanfilter

#569 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by swanfilter »

Humljanin wrote:Dosta za veceras, trebaju neki i na posao ujutro. Pozdrav svim ljudima dobre volje, ako ih ima. :thumbup:
Onda, Kitarovicku obavezno pozdravi ...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#570 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Chmoljo »

Humljanin wrote:Dosta za veceras, trebaju neki i na posao ujutro. Pozdrav svim ljudima dobre volje, ako ih ima. :thumbup:
Samo se nemoj zajebati, pa opet sanjati kako je HVO odbranio Sarajevo.
Nadzornik

#571 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Nadzornik »

A ko je ova Kitanović u naslovu...???
asker

#572 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by asker »

Humljanin wrote:Bla bla bla bla....
Tebe tvoji demoni progone, tesko je to.
Cijela tema o Kolindi, s povodom, jakim povodom, zena lupeta od kako je izabrana, vrijedja, stavlja nam metu na celo, blati, ljaga, ponizava moju zemlju. Svaki upis o njoj i njenoj izjavi, jucerasnjoj, friska vijest, zatresla region, makar nas i Hr.

Ti se svojski, predano, uguras u kolektivitet svojom voljom i upisima. Ti si Kolinda, rijec protiv nje je rijec protiv tebe. Osuda nje i njene izjave je osuda tebe, tvog djeteta, mrze nas sve skupa, nedam predsjednicu (druge drzave). Osvetit cu vam se tako sto cu glasovat za nju. BOLI NAS KURAC BOLAN!

Nisam ja ovdje da ti otvaram oci. Kao da je to moguce. Ali nemoj muda pod bubrege zivota ti.

Kucki zabraniti ulazak u BiH!
Point.

#573 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Point. »

asker wrote:
Humljanin wrote:Bla bla bla bla....
Tebe tvoji demoni progone, tesko je to.
Cijela tema o Kolindi, s povodom, jakim povodom, zena lupeta od kako je izabrana, vrijedja, stavlja nam metu na celo, blati, ljaga, ponizava moju zemlju. Svaki upis o njoj i njenoj izjavi, jucerasnjoj, friska vijest, zatresla region, makar nas i Hr.

Ti se svojski, predano, uguras u kolektivitet svojom voljom i upisima. Ti si Kolinda, rijec protiv nje je rijec protiv tebe. Osuda nje i njene izjave je osuda tebe, tvog djeteta, mrze nas sve skupa, nedam predsjednicu (druge drzave). Osvetit cu vam se tako sto cu glasovat za nju. BOLI NAS KURAC BOLAN!

Nisam ja ovdje da ti otvaram oci. Kao da je to moguce. Ali nemoj muda pod bubrege zivota ti.

Kucki zabraniti ulazak u BiH!
Baš to. Osjećam suze u Humljaninovim okicama dok je pisao ovaj patetični post. Buhubuhu, mrze nas. Gaze nas. Mrze Kitarku pa nas automatski mrze sve. Ne pajdo, ne volimo HDZ i njegovu usranu politiku prema BiH, da mrzimo sve Hrvate ne bi ostavljali milione i milione kuna na Jadranu. Ne bi trošili lovu na hrvatske proizvode, ne bi se radovali pobjedama Hrvatske na SP. Između ostalog.

I jebo tetku svoju onaj koji potpisa da ti imaš pravo glasati u drugoj državi i odlučiti predsjednika u državi koju posjetiš dva put godišnje u vrh glave.
asker

#574 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by asker »

Evo i "gazde u BiH"

Pitali smo i hrvatske političare u BiH kako oni to sve komentiraju, a predsjednik HSS-a u BiH Mario Karamatić u navodnoj izjavi Kolinde Grabar-Kitarović ne vidi ništa sporno, piše Direktno.

"Ako je to rekla, a evo kaže da nije, tu nema ništa sporno, to je jednostavno istina. Bosnom i Hercegovinom vlada militantni islam", smatra Karamatić dodajući da je tu u prvom redu riječ o najjačoj bošnjačkoj političkoj opciji - Stranci demokratske akcije (SDA).

Širenje kroatofobije

"U BiH itekako vlada militantni islam i to se najbolje vidi u odnosu probošnjačkih stranaka prema Hrvatima te širenju kroatofobije kad je u pitanju Hrvatska. Na primjerima poput izgradnje Pelješkog mosta, ali i na nekim svakodnevnim pojavnostima poput medijskog diskursa koji je izrazito antihrvatski nastrojen. Cijela SDA je izrazito antihrvatski nastrojena, ali i druge bošnjačke stranke, sjetimo se samo što je Emir Suljagić govorio o Hrvatima, Hrvatskoj i pojedinim hrvatskim dužnostima pa i samoj Grabar-Kitarović. Ne znam je li ona to rekla, ali ako jest, nije pogriješila", rekao je Karamatić za Direktno.

Na upit radi li se o spinovima koje je pustio sam izraelski državni vrh, Karamatić ističe da ni to nije isključeno.

"Često se dogodi da, kad su u pitanju međudržavni posjeti, do medija dođu određene informacije sa sastanaka čelnih ljudi. Izrael ima ogromnih problema s Iranom, znaju što znači militantni islam u pravom smislu jer su u takvom okruženju", mišljenja je Karamatić.

:lol:

Smijemo li njemu hebat majku a da nas zemljaci ne naruze :-? ?
cyprus

#575 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by cyprus »

Ovaj Karamatić je posebna vrsta govneta :) Mislim da i nije dobio toliko pozornosti u javnosti s obzirom kakve idiotske i skandalozne izjave redovno daje...
Locked