“Pa eto ono 60 nije lose ali jbg sta se moze”
Jebite se svi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
cyprus wrote:E jebem ti Junajted i majku... Moraju levati primit gol, moraju![]()
S ovim su mi skinuli osam bodova, stoka
Naravno da sam urekocyprus wrote:Zasad ovo kolo dosta solidno, svi su mi donijeli nešto (ovim ću garant ureć ostatak ekipe![]()
)...
Ovi danas mi nisu donijeli ništa
Ja uzeo 50 (čini mi se ravno)... Ako dobro shvatam - to je negdje prosjek za ovo kolotodd_smith wrote:Jbt ja zadovoljan kad 40 uzmem ovdje
Jebite se svi
Ma ravnam se prema ovoj jednoj jaranskoj ligi gdje stopa uspješnosti mora biti visoka. Taću ja kad lik ispred mene uzme 87 bodova, 61 onda samo "nije loše"todd_smith wrote:Jbt ja zadovoljan kad 40 uzmem ovdje
Jebite se svi
Ja sam kontao da ces ti ovo dominirati koliko volis da analiziras i statistike izucavascyprus wrote:Ja uzeo 50 (čini mi se ravno)... Ako dobro shvatam - to je negdje prosjek za ovo kolotodd_smith wrote:Jbt ja zadovoljan kad 40 uzmem ovdje
Jebite se svi
@zomri, ne znam zašto ovo nisam igro prije... Addictive je fakat
on će mi kad pofata kako-šta ovdje funkcioniše biti glavni takmac iduće sezonetodd_smith wrote:Ja sam kontao da ces ti ovo dominirati koliko volis da analiziras i statistike izucavascyprus wrote:Ja uzeo 50 (čini mi se ravno)... Ako dobro shvatam - to je negdje prosjek za ovo kolotodd_smith wrote:Jbt ja zadovoljan kad 40 uzmem ovdje
Jebite se svi
@zomri, ne znam zašto ovo nisam igro prije... Addictive je fakat
Ma kakav jazomri wrote:on će mi kad pofata kako-šta ovdje funkcioniše biti glavni takmac iduće sezonetodd_smith wrote:Ja sam kontao da ces ti ovo dominirati koliko volis da analiziras i statistike izucavas![]()
Obavezno nešto napiši, i mene neke muke muče a imam 2 free transferazomri wrote:opet transferi, opet glavobolja![]()
ne znam šta da radim, moram malo raščistiti glavu. možda večeras bude post o trenutnim mislima o transferima; možda dok ga budem pisao uspijem razbistriti ovu konfuziju
sta god da ti kaze uradi suprotnoAmiĐa_Idriz wrote:Obavezno nešto napiši, i mene neke muke muče a imam 2 free transferazomri wrote:opet transferi, opet glavobolja![]()
ne znam šta da radim, moram malo raščistiti glavu. možda večeras bude post o trenutnim mislima o transferima; možda dok ga budem pisao uspijem razbistriti ovu konfuziju
ja cu preko pauze napisati ono sto sam do sada upratio oko ovih strucnjaka i slicno, tj oko Bozica/Nove Godine kada WC opet bude aktivanzomri wrote:ide post večeras ako forum bude dao, spojim se neku noć napišem sve i pojede mi post
jedan manje pošto je @gerro pao za slobodu dvije sedmicetodd_smith wrote:ja cu preko pauze napisati ono sto sam do sada upratio oko ovih strucnjaka i slicno, tj oko Bozica/Nove Godine kada WC opet bude aktivanzomri wrote:ide post večeras ako forum bude dao, spojim se neku noć napišem sve i pojede mi post
mozda raji pomogne, mislim ima nas samo 3-4 aktivna ovdje svakako ali hajd
ja ne bih. htjećeš salaha u narednom periodu više nego sterlinga. ovo je dugoročna igra, sterling će sad razvalit a ne znam kad će ti opet bit kapiten. dok salah ima predobar raspored sadAmiĐa_Idriz wrote:Razmišljam ima 3 dana dal dovest Sterlinga umjesto Salaha
Ovi će rasuti raspali Southampton, zabiće Sterling koji garant. A ne bi se iznenadio ni da ga Pep ostavi na tribini. Nikad znat.
Opet Salah ide Villi, red je da se i on trzne. Tegoba.
Sad bi todd rekaozomri wrote:ja ne bih. htjećeš salaha u narednom periodu više nego sterlinga. ovo je dugoročna igra, sterling će sad razvalit a ne znam kad će ti opet bit kapiten. dok salah ima predobar raspored sadAmiĐa_Idriz wrote:Razmišljam ima 3 dana dal dovest Sterlinga umjesto Salaha
Ovi će rasuti raspali Southampton, zabiće Sterling koji garant. A ne bi se iznenadio ni da ga Pep ostavi na tribini. Nikad znat.
Opet Salah ide Villi, red je da se i on trzne. Tegoba.
Ne, ja imam Sterlinga ali ga sad ne bih kupovaoKing_Kenny wrote:Znači da je zomri uzeo Sterlinga, a preporučuje drugima Salaha...![]()

ćoro, pogledaj malo bolje, ćorotodd_smith wrote:Ne bi dao Salaha za Sterlinga
A ima sterlinga i nece da kupi Salaha
Sta dalje pricati