Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:Pa to decko i trazi. Jbt led ko da je ne znam kakve uvjete naveo. Ja pusim jedno 25 godina. Bio sam sam presto godinu i tek onda sam skontao koliko pusaci u stvari smrde. Kad pusis tebi to ne izgleda nesto aman.
To i kažem. Svi napali na njega, k'o da je naveo neke uvjete koje ni akrobata ne može da ispuni da se na trepavice nasadi.
Ja i pušim i pijem i draži su mi ovi tipovi koji na startu kažu: neću te, nego da prešuti i kasnije počne rondat.
Mislim samo da uvijek neko nesto ima...ne radi ovo, radi ono i mislim da je malo onih koji bas pretjeruju.
I uz to...kad sam prvi put zapalila cigaretu, imala sam 22.
Sa 19 nisam mislila sa cu zapaliti sa 22.
Ne drogiram se. Nikad.
Alkohol pila i picu, ali ne podnosim kad je neko ovisnik o alkoholu.
Mogu na festu i bez alkohola i super bude.
Nije on naveo rigorozne kriterije, ali je tesko naci osobu koja bas nista od toga ne radi..a i ako nadjes, nemas garanciju da ce tako ostati.
To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha.
Muskarac: pusi, drogira SE, mijenja zenske I ne zna Ni Jaje skuvati____ da li je pozeljan..
Opisani u 90 % na kraju bude kriminalac. Većina nema novac za drogu. Tada krenu da kradu. Ono što zarade krađom brzo potroše na drogu, kladionicu, alkohol, kurve...I to je jedan začarani krug.
Millie18 wrote:
Ti si površan-nadji kuharicu i cistacicu jer nisi definitivno materijal za muža, a nezreo cim trazis djevojcicu od 19 jer njoj mozes supljirat. I na sve to sujetan jer si relativno nizak muskarac.
Ovo je super prijedlog.
Kuharica, čistačica, treća koja nije imala vezu, četvrta koja ne pije, ne puši, ne drogira se. S tim da prve tri mogu i da piju, puše...
Mislim s vjerske strane je dozvoljeno oženiti 4
Prijateljica je zivjela godinu sa likom...da bi joj se jednom ucinilo da joj nema para iz novcanika.
Nije bila ni sama sigurna da ih mozda nije potrosila...ali bilo je 100km...nije se mogla sjetiti da ih je razbila.
Ode slijedece sedmice i podigne 50. I ostavi opet novcanik...jedna jedina novcanica.
Ukrao.
Trava i tablete.
Izbacila ga.
Millie18 wrote:
Ti si površan-nadji kuharicu i cistacicu jer nisi definitivno materijal za muža, a nezreo cim trazis djevojcicu od 19 jer njoj mozes supljirat. I na sve to sujetan jer si relativno nizak muskarac.
Ovo je super prijedlog.
Kuharica, čistačica, treća koja nije imala vezu, četvrta koja ne pije, ne puši, ne drogira se. S tim da prve tri mogu i da piju, puše...
Mislim s vjerske strane je dozvoljeno oženiti 4
Ne mislim da ženi ijednu, no da uposli. Kakav on i brak, čim pokušava iskalkulisat sve, najbolje je zaposliti više osoba i svi sretni.
I jos jednu od 1.50, da se osjeća kao visok čovjek
pustopoljina wrote:Prijateljica je zivjela godinu sa likom...da bi joj se jednom ucinilo da joj nema para iz novcanika.
Nije bila ni sama sigurna da ih mozda nije potrosila...ali bilo je 100km...nije se mogla sjetiti da ih je razbila.
Ode slijedece sedmice i podigne 50. I ostavi opet novcanik...jedna jedina novcanica.
Ukrao.
Trava i tablete.
Izbacila ga.
Millie18 wrote:
Ne mislim baš da je ganjanje ovih od 19 (samo) zato da im se može šupljirati.
Ne mislim da ženi ijednu, no da uposli. Kakav on i brak, čim pokušava iskalkulisat sve, najbolje je zaposliti više osoba i svi sretni.
nah ,nije to u pitanju nego male ručice da se osjeća velik
nah ,nije to u pitanju nego male ručice da se osjeća velik
Millie18 wrote:
Kako god da okreneš, najbolje bi bilo da je hanuma lijepa i mutava.
Samo nek se ona smješka i sluša svog čoeka
Belaj je što sad sve hoće progovorit, valjda taj neki feminizam, šta li
Millie18 wrote:
Kako god da okreneš, najbolje bi bilo da je hanuma lijepa i mutava.
Samo nek se ona smješka i sluša svog čoeka
Belaj je što sad sve hoće progovorit, valjda taj neki feminizam, šta li
Vic dana,
- Hocu da se razvedem, zena mi nije progovorila ni rijeci vec dva mjeseca, kaze Mujo Hasi.
Znate kakvu covjek zenu nadje..
onakvu kakav je i on..
ako je bolja otice, ako je losija , otice on..
znaci, skupa ostaju oni koji su na istom nivou..
tako da decko, moze samo naci, onakvu kakav je i on..
animals wrote:Znate kakvu covjek zenu nadje..
onakvu kakav je i on..
ako je bolja otice, ako je losija , otice on..
znaci, skupa ostaju oni koji su na istom nivou..
tako da decko, moze samo naci, onakvu kakav je i on..
pustopoljina wrote:A i to je za temu- zene samo hoce paradziju...imao nesto malo, nesto davao svojima...tope se pare kad bez neceg ne mozes
Prijatelj mi se zbog žene s' horsa skinuo a ovaj nije mogao bez trave
I ta drskost da krade
E to mi je misterija kako zasto..
Isto znam jednog, tj. Zenu mu znam...pio...i jednom je zena otisla i odvela dijete, lik nikad vise nije okusio alkohol...stari su sad..
a milion puta vise slucajeva kad bi izbacio i zenu i djecu usred noci iz kuce u pijanstvu...
Nije to drskost, to je ovisnost...da je samo drskost, krao bi pametnije.
pustopoljina wrote:A i to je za temu- zene samo hoce paradziju...imao nesto malo, nesto davao svojima...tope se pare kad bez neceg ne mozes
Prijatelj mi se zbog žene s' horsa skinuo a ovaj nije mogao bez trave
I ta drskost da krade
E to mi je misterija kako zasto..
Isto znam jednog, tj. Zenu mu znam...pio...i jednom je zena otisla i odvela dijete, lik nikad vise nije okusio alkohol...stari su sad..
a milion puta vise slucajeva kad bi izbacio i zenu i djecu usred noci iz kuce u pijanstvu...
Nije to drskost, to je ovisnost...da je samo drskost, krao bi pametnije.
Nemam pojma stvarno, tako nekad povjerujem na momente u te neke srodne duše, velike ljubavi i slično
al to su jako kratki momenti