sumirprimus wrote:mene sad vise interesuje sto 8og septembra bas???
da,da,zanimljivo je to
sumirprimus wrote:mene sad vise interesuje sto 8og septembra bas???
Lažeš da će biti redukcijeVelkoski wrote:ima l' kakvih aktivista da nam omoguće vodu narednog ljeta 24/7? paradirat ćemo ako treba, nije problem
historia est magistra vitaeTomahawk11 wrote:Lažeš da će biti redukcijeVelkoski wrote:ima l' kakvih aktivista da nam omoguće vodu narednog ljeta 24/7? paradirat ćemo ako treba, nije problem
Ti svojim pusenjem u zatvorenim javnim prostorima direktno ugrozavas zdravlje drugih ljudi i djece i onemogucujes im da disu normalno. A da ne govorim o zasmradivanju njihove odjece odvratnim dimom_lepi_ wrote:Ja predlažem da pušači organizuju paradu pušenja. Jbg, naše je osnovno ljudsko pravo da pušimmo kako mi hoćemo i gdje hoćemo, niko ne razmišlja o psihičkim problemmima koje mi pušači imamo radi raznoraznih zabrana, kako to utječe na porodiči život, kako na psolovni. Kad mogu i ostali zašto ne i pušači?
Ma nemoj, čuj sad to, taj nepušački lobi vam je isprao mozgove, niko ne govori o po zdravlje dobrim stvarima koje sadrži nikotin. tačno se osjeti ta mržnja nepušača prema pušačima, uskraćujete mi osnovno ljudsko pravo a to je da konzumiram proizvode koje želim. Sramota.mouton noir wrote:Ti svojim pusenjem u zatvorenim javnim prostorima direktno ugrozavas zdravlje drugih ljudi i djece i onemogucujes im da disu normalno. A da ne govorim o zasmradivanju njihove odjece odvratnim dimom_lepi_ wrote:Ja predlažem da pušači organizuju paradu pušenja. Jbg, naše je osnovno ljudsko pravo da pušimmo kako mi hoćemo i gdje hoćemo, niko ne razmišlja o psihičkim problemmima koje mi pušači imamo radi raznoraznih zabrana, kako to utječe na porodiči život, kako na psolovni. Kad mogu i ostali zašto ne i pušači?
ne mogu 9.januara zauzeto.sumirprimus wrote:mene sad vise interesuje sto 8og septembra bas???
jesam care.Velkoski wrote:Jesi l' ti oženjen brt? AKo jesi to objašnjava dosta toga...
Koja ce to biti pederska parada adrugi dan ce svi hodati raskoracke kao da im je ko u guzicu stavio chicakKolinda wrote:Izgleda je je veleposlanik SAD-a potvrdio sudjelovanje na paradi ponosa sa svojim partnerom. Veleposlanik Velike Britanije također potvrdio sudjelovanje. Podršku da sada izrazili Karamarić (iako mu to i nije baš normalo), Čović u potpunosti bez ograda (čak čujem iza kulisa se priča da će hoditi u prvom redu kolone). Bošnjačke političare se niti jedan novinar ne usuđuje pitati da li su za ili protiv. Šute dok osmisle što i kako.
ne petljaj ...ovo_mi_je_nick wrote:Ja ne znam još nikoga da mu je bilo zabranjeno, u svojoj sobi, nekoga karati u šupak ili lizati minđu a istovremeno trljati svoju.
Također znam da je zabranjeno guzit na javnom mjestu (muško plus žensko) a ovi hoće slobodu da se karaju u šupak na sred ferhadije dok im kita visi s druge strane.
jesul ovo ti ponosni LGBT ......jebo majku ,koga normalnog interesuje njihova usrana guzicaNisrin wrote: