Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kakavdanakneiskustvu

#551 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kakavdanakneiskustvu »

sumirprimus wrote:mene sad vise interesuje sto 8og septembra bas??? :lol:

da,da,zanimljivo je to
sumirprimus

#552 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sumirprimus »

aaaa on to meni jer je parada 8og :lol: :lol: :lol:
dok ja to uvezem :lol: :-)
a cojka i logike tito dragi
Tomahawk11
Globalni moderator

#553 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Tomahawk11 »

Velkoski wrote:ima l' kakvih aktivista da nam omoguće vodu narednog ljeta 24/7? paradirat ćemo ako treba, nije problem :mrgreen:
Lažeš da će biti redukcije :(
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#554 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Velkoski »

Tomahawk11 wrote:
Velkoski wrote:ima l' kakvih aktivista da nam omoguće vodu narednog ljeta 24/7? paradirat ćemo ako treba, nije problem :mrgreen:
Lažeš da će biti redukcije :(
historia est magistra vitae :mrgreen:
Kolinda

#555 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by Kolinda »

Izgleda je je veleposlanik SAD-a potvrdio sudjelovanje na paradi ponosa sa svojim partnerom. Veleposlanik Velike Britanije također potvrdio sudjelovanje. Podršku da sada izrazili Karamarić (iako mu to i nije baš normalo), Čović u potpunosti bez ograda (čak čujem iza kulisa se priča da će hoditi u prvom redu kolone). Bošnjačke političare se niti jedan novinar ne usuđuje pitati da li su za ili protiv. Šute dok osmisle što i kako.
_lepi_

#556 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by _lepi_ »

Ja predlažem da pušači organizuju paradu pušenja. Jbg, naše je osnovno ljudsko pravo da pušimmo kako mi hoćemo i gdje hoćemo, niko ne razmišlja o psihičkim problemmima koje mi pušači imamo radi raznoraznih zabrana, kako to utječe na porodiči život, kako na psolovni. Kad mogu i ostali zašto ne i pušači?
mouton noir

#557 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mouton noir »

_lepi_ wrote:Ja predlažem da pušači organizuju paradu pušenja. Jbg, naše je osnovno ljudsko pravo da pušimmo kako mi hoćemo i gdje hoćemo, niko ne razmišlja o psihičkim problemmima koje mi pušači imamo radi raznoraznih zabrana, kako to utječe na porodiči život, kako na psolovni. Kad mogu i ostali zašto ne i pušači?
Ti svojim pusenjem u zatvorenim javnim prostorima direktno ugrozavas zdravlje drugih ljudi i djece i onemogucujes im da disu normalno. A da ne govorim o zasmradivanju njihove odjece odvratnim dimom :D
_lepi_

#558 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by _lepi_ »

mouton noir wrote:
_lepi_ wrote:Ja predlažem da pušači organizuju paradu pušenja. Jbg, naše je osnovno ljudsko pravo da pušimmo kako mi hoćemo i gdje hoćemo, niko ne razmišlja o psihičkim problemmima koje mi pušači imamo radi raznoraznih zabrana, kako to utječe na porodiči život, kako na psolovni. Kad mogu i ostali zašto ne i pušači?
Ti svojim pusenjem u zatvorenim javnim prostorima direktno ugrozavas zdravlje drugih ljudi i djece i onemogucujes im da disu normalno. A da ne govorim o zasmradivanju njihove odjece odvratnim dimom :D
Ma nemoj, čuj sad to, taj nepušački lobi vam je isprao mozgove, niko ne govori o po zdravlje dobrim stvarima koje sadrži nikotin. tačno se osjeti ta mržnja nepušača prema pušačima, uskraćujete mi osnovno ljudsko pravo a to je da konzumiram proizvode koje želim. Sramota.
Altsa

#559 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Altsa »

sumirprimus wrote:mene sad vise interesuje sto 8og septembra bas??? :lol:
ne mogu 9.januara zauzeto.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#560 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Velkoski »

Argument o prirodi je bezveze jer je zapravo sve oko nas prirodno. Pravilan termin bi bio seksualna devijacija :mrgreen: Naravno, danas ipak ne smiješ reći da je to poremećaj, inače te odmah strah gay populacije :sad: :mrgreen:

Parada u smislu mahanja okolo kurtonima kako to inače biva je kontraproduktivna i nema nikakvu svrhu, s druge strane neki protest ispred ustanova koje mogu promijeniti nešto valjda nije moderan...? I dalje ne znam koja prava ja kao "hetero" imam, a neko drugi nema. Još uvijek ništa nemam od toga što sam hetero, da nisam vjerovatno bih mogao naplatiti svoju "borbu" od nekog NVO-a :sad: :mrgreen:

Priča o braku je degutantna jer je brak svakako ubleha, kakav god bio :mrgreen:
sumirprimus

#561 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sumirprimus »

ja brak ubleha a nisi ni ozenjen :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#562 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Velkoski »

Jesi l' ti oženjen brt? AKo jesi to objašnjava dosta toga... :mrgreen:
sumirprimus

#563 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sumirprimus »

Velkoski wrote:Jesi l' ti oženjen brt? AKo jesi to objašnjava dosta toga... :mrgreen:
jesam care.
nema brak veze s mojim stanjem ludila, brak me jos i smiruje :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#564 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Velkoski »

:sad: :lol:
mali jomu

#565 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mali jomu »

e da vam napisem sta ja kontam o ovome, nisam nikako konto nista, ne kontam ni sad nista zaboli me kurac...... ali jebo vas toliko ste se sjebali sovim da jednostavno hocu ko vas jebe.....

radi se o tome da mi svi svugdje furamo ko neku "normalu....." a nigdje nas nema, nikog nigdje nema nigdje :lol:

e sad, posto svako ima svoju "normalu"...... pa evo ovdje na forumu svi imamo svoju normalu, pa na ulici svako fura svoju normalu, pa tamo negdje iza brda svako fura svoju normalu..... znaci svi imamo svoje normale i picimo :lol:

znaci da moja normala vrlo lahko moze da dodje u sukob sa svakom vasom normalom, zato se i svadjamo "moja normala je bolja od vase" :lol:

moja normala odavno ratuje sa cijeli svijetom.... i sama sa sobom :lol:

e tako je i ovima koji hoce to nesto tako...... neka ce, to je njihova normala :lol:

e sad, jesmo li svi u kurcu, jesmo, jesu li oni u kurcu, jesu, jesam li ja u kurcu, jesam

meni ne smetaju, meni niko ne smeta, meni ni ja sam ne smetam, zaboli me kurac i za vas i za njih i za sebe :lol:

sto se mene tice mogu komotno i u dzamiju da dodju, otvorena je za svakoga kakvi god bili.... niko nije bezveze takav kakav je, to je osnovno zivotno pravilo za sve, pa zasto i oni nebi mogli biti takvi kakvi su...... ima ih i gorih pa niko nista
sumirprimus

#566 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sumirprimus »

ozbiljno ti kajem, i da se nisam ozenio i djecu dobio zivio bi u zabludi kako mi je dotad bilo super, doduse jes bilo psihodelicnih momenata, al ovo je ipak vrh brijega.
brak i porodica. :thumbup: :D
Nisrin

#567 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Nisrin »

Image

:D
ovo_mi_je_nick

#568 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by ovo_mi_je_nick »

Ja ne znam još nikoga da mu je bilo zabranjeno, u svojoj sobi, nekoga karati u šupak ili lizati minđu a istovremeno trljati svoju.

Također znam da je zabranjeno guzit na javnom mjestu (muško plus žensko) a ovi hoće slobodu da se karaju u šupak na sred ferhadije dok im kita visi s druge strane.
sumirprimus

#569 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sumirprimus »

nije tacno.
dezinformacija po uzoru na srnu, a slicni su i pogledi na zivot :) :D
Rizvan

#570 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Rizvan »

Koliko zla, straha i pakosti kod nekih ljudi ovdje. Fino što pokazujete svoje pravo lice
spreca

#571 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by spreca »

Kolinda wrote:Izgleda je je veleposlanik SAD-a potvrdio sudjelovanje na paradi ponosa sa svojim partnerom. Veleposlanik Velike Britanije također potvrdio sudjelovanje. Podršku da sada izrazili Karamarić (iako mu to i nije baš normalo), Čović u potpunosti bez ograda (čak čujem iza kulisa se priča da će hoditi u prvom redu kolone). Bošnjačke političare se niti jedan novinar ne usuđuje pitati da li su za ili protiv. Šute dok osmisle što i kako.
Koja ce to biti pederska parada adrugi dan ce svi hodati raskoracke kao da im je ko u guzicu stavio chicak :lol:
mO k3

#572 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mO k3 »

ovo_mi_je_nick wrote:Ja ne znam još nikoga da mu je bilo zabranjeno, u svojoj sobi, nekoga karati u šupak ili lizati minđu a istovremeno trljati svoju.

Također znam da je zabranjeno guzit na javnom mjestu (muško plus žensko) a ovi hoće slobodu da se karaju u šupak na sred ferhadije dok im kita visi s druge strane.
ne petljaj ...
insomnia78

#573 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by insomnia78 »

Jes. Adeze je poznat po podrsci LGBT zajednici
spreca

#574 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by spreca »

Nisrin wrote:Image

:D
jesul ovo ti ponosni LGBT ......jebo majku ,koga normalnog interesuje njihova usrana guzica
mali jomu

#575 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mali jomu »

meni kad nesto smeta....... ja se brzo-polako izgubim u nepoznatom smjeru, ne idem nigdje gdje mi ne odgovara, i dobar :mrgreen: :lol:
Locked