BiH - Armenija, BiH - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Ludzak

#551 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Ludzak »

Teško se mi možemo boriti za drugo mjesto. Džeka, vidi se, godine stiskaju i biće mu gutavo se boriti protiv grčke odbrane. A jedino on može nešto uraditi.
tvojkomsija

#552 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by tvojkomsija »

Ako Bog da, inshallah se plasiramo na EP.. zamisli potrefi nas Allianz Arena za grupnu utakmicu.. koje bi to ludilo bilo :izet: :lol:
denimb

#553 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by denimb »

Ludzak wrote:Teško se mi možemo boriti za drugo mjesto. Džeka, vidi se, godine stiskaju i biće mu gutavo se boriti protiv grčke odbrane. A jedino on može nešto uraditi.
E ovo je zadnje sto cu procitati na ovom podforumu, ovdje treba psihologa uvesti kakvog...i kaze nema svijeta, jebo vas zivot pesimisticni, sta vam je vise...
AmiĐa_Idriz

#554 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by AmiĐa_Idriz »

tvojkomsija wrote:Ako Bog da, inshallah se plasiramo na EP.. zamisli potrefi nas Allianz Arena za grupnu utakmicu.. koje bi to ludilo bilo :izet: :lol:
Biće aBd ludilo gdje god zapadnemo :mrgreen:
Sanabija

#555 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Sanabija »

Idemo! Hrabro i do kraja. Ne znam zasto se treba loziti na trolove... Taman sve izgubili, idemo!
tvojkomsija

#556 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by tvojkomsija »

AmiĐa_Idriz wrote:
tvojkomsija wrote:Ako Bog da, inshallah se plasiramo na EP.. zamisli potrefi nas Allianz Arena za grupnu utakmicu.. koje bi to ludilo bilo :izet: :lol:
Vidim bice i u Budimpesti grupne utakmice, joj i to bi ludilo bilo svega mi :-D
A za Allianz Arenu ti pricam, jer bi 10 hiljada ljudi bilo i bez nas iz BiH, znaci samo dijaspore :lol:
Vitoo

#557 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Vitoo »

tvojkomsija wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:
Vidim bice i u Budimpesti grupne utakmice, joj i to bi ludilo bilo svega mi :-D
A za Allianz Arenu ti pricam, jer bi 10 hiljada ljudi bilo i bez nas iz BiH, znaci samo dijaspore :lol:
O to sex na Allianzi Areni il na kipru :-)
Ludzak

#558 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Ludzak »

denimb wrote:
Ludzak wrote:Teško se mi možemo boriti za drugo mjesto. Džeka, vidi se, godine stiskaju i biće mu gutavo se boriti protiv grčke odbrane. A jedino on može nešto uraditi.
E ovo je zadnje sto cu procitati na ovom podforumu, ovdje treba psihologa uvesti kakvog...i kaze nema svijeta, jebo vas zivot pesimisticni, sta vam je vise...
Vi crpite optimizmom, i kad nas neka repka baci na zemlju onda pljujete po igračima.
Realno, ko od ovih naših novijih igrača ima iskustva igranja sa Grcima?
manijak1

#559 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by manijak1 »

Najrealnije ko od Grka ima iskustva igranja sa ovim našim novim igračima :? .
AmiĐa_Idriz

#560 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by AmiĐa_Idriz »

Ludzak wrote: Realno, ko od ovih naših novijih igrača ima iskustva igranja sa Grcima?
Ne kontam.
tvojkomsija

#561 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by tvojkomsija »

Koja repka nas je na Bilinom bacila na zemlju? U posljednje vrijeme? Ono bas da nas je izdominirala? ..Ne glupiraj se
avetinja

#562 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by avetinja »

Možemo pobijediti Grčku, nije to u pitanju, može i Lihtenštajn pobijediti Italiju, igra je, ali mi imamo kompleks Grčke. Napravili smo bauk od njih kao da su svjetska velesila. Pobijedili smo ih samo jednom, iako smo imali priliku za još par trijumfa. I zbog toga mislim da ćemo kiksati, odnosno da ćemo odigrati bez golova.
manijak1

#563 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by manijak1 »

Hoće reć , da će malci puć na provokacije .....i štipanje .
AmiĐa_Idriz

#564 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by AmiĐa_Idriz »

Pa možeš ti biti iskusan koliko hoćeš, ako se ekipa ne spremi kako treba...
Ludzak

#565 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Ludzak »

tvojkomsija wrote:Koja repka nas je na Bilinom bacila na zemlju? U posljednje vrijeme? Ono bas da nas je izdominirala? ..Ne glupiraj se
A koga je to Grčka ikoga izdominirala? Ni dosta slabiju ekipu nisu izdominirali, a kamoli da će nas. Nije u pitanju izdominiranost, već njihov prgav stil igranja.
tvojkomsija

#566 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by tvojkomsija »

Fina su Grci ekipa, ne sumnjam da ce se dobro potuc sa Fincima za trece mjesto :thumbup:
Last edited by tvojkomsija on 24/03/2019 21:15, edited 1 time in total.
denimb

#567 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by denimb »

Ludzak wrote:
denimb wrote:
Vi crpite optimizmom, i kad nas neka repka baci na zemlju onda pljujete po igračima.
Realno, ko od ovih naših novijih igrača ima iskustva igranja sa Grcima?
Postavljas glupa pitanja, ali nema veze...evo vam tema, i fudbal placite, kukajte i uzivajte...

Nista licno protiv tebe, ali si uletio tako, nisam dugo bio na forumu a nekada se ovdje moglo puno toga korisnog procitati i pametno diskutovati, pa me iznenadilo u ovih par dana i evo konacno i iznerviralo to.

Sada ste plac i tugu napravili na svakoj ovoj temi o reprezentaciji, pa brate nemoj pratiti ako ti toliku melanholiju u zivot unosi...bilo je nas koji smo gledali reprezentaciju i kada smo gubili od Moldavije na kosevu pa nismo kukali koliko vi kukate sada kada pobjedjujemo.

Mislim izvini, do mene je...ali me iznervira da smo postali takve P. u svakom aspektu zivota, cuj ono plac tesko ovo jbt, pa naravno da je tesko...sta to ima lahko u zivotu jbt!
tvojkomsija

#568 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by tvojkomsija »

A za ove sto se zale na atmosferu Grbavice, upalite SK1 Holandija-Njemacka, da vidite atmosfere.. 50k ljudi, cujem sta Lew prica sa klupom..
AmiĐa_Idriz

#569 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by AmiĐa_Idriz »

Ne znam zašto ali kad SK radi prenose atmosfera je mrtva, ne znam jel smanje ton sa utakmice il šta al uvijek je tako.
luckylaka

#570 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by luckylaka »

tvojkomsija wrote:A za ove sto se zale na atmosferu Grbavice, upalite SK1 Holandija-Njemacka, da vidite atmosfere.. 50k ljudi, cujem sta Lew prica sa klupom..
Ne cujes ti dobro,pa stadio grmi,prebaci na sky sport uk da cujes ili jos bolje na Bein sport 11
isx

#571 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by isx »

AmiĐa_Idriz wrote:Ne znam zašto ali kad SK radi prenose atmosfera je mrtva, ne znam jel smanje ton sa utakmice il šta al uvijek je tako.
Ko uvali sinoć Bahu na SK da komentariše, sjebah se pravo. Zato su i smanjili ton. Morao sam tražiti armene na satelitu. :lol:
Tipicoti

#572 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Tipicoti »

Matematika je jasna...moramo dobiti sve utakmice koje igramo kuci i cekati da Italija i Grcka negdje kiksaju.

Armeniju smo dobili, sada je red da uzmemo Grcku.
U kvalifikacijama je lijepa igra nebitna....samo su bodovi bitni.
Grcka mora pasti. Odmah ih u prvom poluvremenu isprasiti 2:0 i ne dati se provocirati.
Logovan

#573 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Logovan »

Polako sa tim matematikama, tek počele kvalifikacije. :D

Znači i Italiju moramo dobiti kući. :lol:
spree

#574 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by spree »

Sto se mene tiče nek italija sve dobije, a mi sve ostale
svi u napad

#575 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by svi u napad »

Ljudi znal neo kad ce Baho u penziju. Sve je losiji i losiji bukvalno iritira. Drugo poluvrijeme sam pratio bez tona. Grke dobijamo bez problema. Vidjet ce te kad Sejo pocne po lijevoj strani ulaziti. Spremajte lovu za Evropsko. Zivjeli. :bih: :bih: :bih: :bih:
Locked