SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
- General War
#551 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Kakva li se to planetarna pljacka desava u pozadini kad mjesecima zabavljaju javnost oko ANP-a 
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#552 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Pazi, sta god da bude, ti ces to pravdati. Tu nema dileme. Cinjenica je da srbija ima saradnju sa natom i civilnom smislu, u vojnom nikakvu saradnju. Cinjenica je da je bakir rekao da redukovani anp znaci civilni dio, a vojni izostavljen. Cinjenica je da je dodik rekao da sto se njeg tice on ce pristati da bosna udje u nato onda kada srbija pristane. Ne treba biti previse pametan da saberes dva i dva.bunk wrote:Da,ambasadori SAD i GB ce sutra Komsicu naloziti da se put Bosne i Hercegovine ka NATO savezu odmah uskladi sa srbijinim putem u NATO i da se ne uznemirava ambasador majcice u BiH jer ima visok pritisak
Jos jedna je cinjenica da je bakir rekao da u naredne najmanje 3 godine nece biti napretka u nato.cinjenica je isto da za bosnu u nato predstavlja i lobira dodikov covjek.
- bunk
#553 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Na redu je bio srbin.
I tu se nije moglo puno uciniti.
A dick moze usporavati sve dok nekome u SAD ne pukne film.
Pa desna ruka i drugo oko u glavi CG postade punopravni clan.
I tu se nije moglo puno uciniti.
A dick moze usporavati sve dok nekome u SAD ne pukne film.
Pa desna ruka i drugo oko u glavi CG postade punopravni clan.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#554 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Navodim cinjenice, a ne jel se moglo sta uraditi. Cinjenice samo.
A moze se uraditi nesto po pitanju slanja ovog anp. Bakir ipak odlucio da ode redukovani. Bez vojnogdijela. Dakle onnaj koji nas nece nimalo priblizi.
Kontas li ti to ??
A moze se uraditi nesto po pitanju slanja ovog anp. Bakir ipak odlucio da ode redukovani. Bez vojnogdijela. Dakle onnaj koji nas nece nimalo priblizi.
Kontas li ti to ??
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#555 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Ostaje sad pitanje, kada je sve, u stvari, do SADa a ne do SDAa, zašto je bilo bitno da BH blok ikako ulazi u ovu priču?
- Prpa.ba
#556 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
To ni Senad ne zna. 
- Kikibombona
#557 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Onog pedera, kjafira, alkoholicara, krmojeda i vlaha?kluz franjo wrote:"Dragi CIKče,
mogu li na sljedećim općim izborima glasati za američkog ambasadora za člana Predsjedništva BiH iz reda Bošnjaka?
Nekako mi je najpouzdaniji.
Hvala
Zabrinuti glasač SDA"
Da Erik dodje umjesto Sefika?
Nece tako mi Allaha...
- vivaldi
#558 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
pa djelimicno se slazem. zelja postoji i kod obicnog naroda, a i kod politicara, oko nekih stvari, prije svega ekonomija, ali oko nekih stvari saglanosti nema niti ce je ikada biti. nato je jedna od tih stvari. ono sto je iznenadjujuce u ovom konkretnom slucaju je sto se uopste ne radi o prijemu vec o jednom od niza protokolarnih stvari koje se mogu razvuci do beskonacnosti, ali se iz cista mira u nekom trenutku i to nakon izbora sto i jeste najveca misterija, oko toga pocese davati beskopromisne izjave, a nemam pojma zasto. da nije dignuta takva frka, mislim da je ovo moglo proci jer se ovdje ne radi o pitanju clanstva. i sda i snsd i hdz i prije svega obicnom narodu u cijeloj drzavi je vaznije i korisnije da se konacno dobije drzavna vlast i odblokiraju neki konkretni projekti i zakoni koji sada stoje samo iz inata, nego da se ovaj map posalje ili ne posalje.General War wrote:Zelja postoji, ali nema nikog da je kanalise ili se sputava u samom startu...da neki populista bez skrupula se pojavi sa takvim jasnim ciljevima lako bi se kriticna masa stvorila.vivaldi wrote:ma cisto sumnjam. pogledaj nam prve susjede hrvatsku i crnu goru. od kako su postale clanice drustvene anomalije svih vrsta ako se nisu povecale, smanjile se nisu sigurno. a sta tek reci za ove starosjedioce iz jace lige, tursku i grcku? pa njima su vojni udari i hiljade mrtvih jedno vrijeme bile normala iako su bile clanice nato. niko se nije kurcem poceso. cak stavise, vrhunac ironije je sto brki prije 3 godine glavu spasise rusi da ga ne ubije vlastita nato vojska.Chmoljo wrote:Ulazak u NATO predstavlja ogroman problem strankama koje predizbornu grade na strahu.
Pametnom dosta.
nista se ni kod nas ne bi promjenilo.
ali mogu da razumijem da kada kazes nato ili eu, svima u glavi odmah njemacka, rijetko kome je prva pomisao npr bugarska iako nam je ona i uvijek ce biti u svemu milion puta uporedniji komparativni uzorak od svaba.
bilo kakva pozitivna promjena kod nas moze doci samo istinskom zeljom iznutra (koje nema i boga pitaj da li ce je ikada biti), a sve ostalo je samozavaranje
- General War
#559 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Pa vidis da je citava prezumpcija oko NATOa namjerno postavljena naopako da je paznja usmjerena na Ruske interese i opasnost od Rusije a ne opasnost od Srbije ( i hrvatske)...pa jos se doda da put u nato zavisi od puta srbije...sto je logocki i svaki drugi nonsens... to je isto da su Poljsku pitali 1939 bi li zelila savez sa Britanijom, a da su se njemci bunili....ali eto to uspjeva iz nekog razloga, a ne vjerijem da su glupi, vec ima sve svoj razlog.vivaldi wrote:pa djelimicno se slazem. zelja postoji i kod obicnog naroda, a i kod politicara, oko nekih stvari, prije svega ekonomija, ali oko nekih stvari saglanosti nema niti ce je ikada biti. nato je jedna od tih stvari. ono sto je iznenadjujuce u ovom konkretnom slucaju je sto se uopste ne radi o prijemu vec o jednom od niza protokolarnih stvari koje se mogu razvuci do beskonacnosti, ali se iz cista mira u nekom trenutku i to nakon izbora sto i jeste najveca misterija, oko toga pocese davati beskopromisne izjave, a nemam pojma zasto. da nije dignuta takva frka, mislim da je ovo moglo proci jer se ovdje ne radi o pitanju clanstva. i sda i snsd i hdz i prije svega obicnom narodu u cijeloj drzavi je vaznije i korisnije da se konacno dobije drzavna vlast i odblokiraju neki konkretni projekti i zakoni koji sada stoje samo iz inata, nego da se ovaj map posalje ili ne posalje.General War wrote: Zelja postoji, ali nema nikog da je kanalise ili se sputava u samom startu...da neki populista bez skrupula se pojavi sa takvim jasnim ciljevima lako bi se kriticna masa stvorila.
Nema te drzave na svijetu koja je jednoglasno usvojila ista a pogotovu ulazak u neke svjetske asocijacije, to je na politicarima da serviraju narodu...a ovi nasi djilkosi to ne zele
- bunk
#560 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Cuj ovog experta sa naslovnice klixa.
Kaze NATO se ne mijesa u unutarnje sukobe u svojim clanicama nego samo ako se susjedi umijesaju.
Pa pizda ti materina o tome svi mi koji zudimo za NATO i govorimo.
Sprijeciti vanjsku agresiju.
A mi u BiH znamo sta i kako treba da se Drzava sacuva u svojim medjunarodno priznatim granicama.
Kaze NATO se ne mijesa u unutarnje sukobe u svojim clanicama nego samo ako se susjedi umijesaju.
A mi u BiH znamo sta i kako treba da se Drzava sacuva u svojim medjunarodno priznatim granicama.
- MarshalDodik
#561 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Sta je sad ovo, bez promjene ustava nema pristupa u NATO ???
Znal' ovaj diplomata da nasi prirodni koalicioni partneri, popularni tronozac, zivotima brane ustav i Deyton !!? Sta to on nama zeli poruciti ?
Znal' ovaj diplomata da nasi prirodni koalicioni partneri, popularni tronozac, zivotima brane ustav i Deyton !!? Sta to on nama zeli poruciti ?
-
ketronsd1
#562 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
.bunk wrote:Cuj ovog experta sa naslovnice klixa.
No sikiriki.
Sad ce bOkir da sredi sve. Dajte mu jos malo guze i sve ce doci na svoje.
- bunk
#563 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Sta je sad?ketronsd1 wrote:.bunk wrote:Cuj ovog experta sa naslovnice klixa.
No sikiriki.
"BH blok" nece u vladt sa nacionalnim strankama( od Bosnjackih sa sda ostali svi mogu) te sa hdz i sds ili snsd.
Znaci cekaju da dovoljan broj glasova u cijeloj BiH uzmu sami( sto ce se desiti vjerovatno nikad) ili neke stranke koje oni proglase da nisu nacionalne ( kao asda ili nip).
A takve ce se u dijelovima BiH gdje Bosnjaci nisu vecina pojaviti nakon sto budemo clan NATO saveza jedno 50 godina da izumru stranke koje glasove dobijaju plaseci glasace Bosnjacima..
I sad ,znaci nece da prave vlast a isto im ne valja kad sda pravi istu sa strankama koje njima nisu " prihvatljive".
U kratkim crtama.
" zlom qrcu i dlaka smeta"
Last edited by bunk on 19/08/2019 11:24, edited 1 time in total.
- Styling
#564 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Erik je veci bosanski patriota od SefikaKikibombona wrote:Onog pedera, kjafira, alkoholicara, krmojeda i vlaha?kluz franjo wrote:"Dragi CIKče,
mogu li na sljedećim općim izborima glasati za američkog ambasadora za člana Predsjedništva BiH iz reda Bošnjaka?
Nekako mi je najpouzdaniji.
Hvala
Zabrinuti glasač SDA"
Da Erik dodje umjesto Sefika?
Nece tako mi Allaha...
-
ketronsd1
#565 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Meni se cini druze moj da nije problem u koalicionim partnerima bOkira vec je do njega i njegovih mafijasa u stranci. 25 godina sistematski pljackaju ovu zamlju. 25 godina se obecava ono sto se nemoze/ne zeli ispuniti. Koliko li je samo u zadnjoj godini obecao i sta je ispunio od toga. Jebe vas u zdrav mozak kako hoce i zeli. Hebga dok je magaradi moze mu se.bunk wrote:Sta je sad?ketronsd1 wrote:.bunk wrote:Cuj ovog experta sa naslovnice klixa.
No sikiriki.
"BH blok" nece u vladt sa nacionalnim strankama( od Bosnjackih sa sda ostali svi mogu) te sa hdz i sds ili snsd.
Znaci cekaju da dovoljan broj glasova u cijeloj BiH uzmu sami( sto ce se desiti vjerovatno nikad) ili neke stranke koje oni proglase da nisu nacionalne ( kao asda ili nip).
A takve ce se u dijelovima BiH gdje Bosnjaci nisu vecina pojaviti nakon sto budemo clan NATO saveza jedno 50 godina da izumru stranke koje glasove dobijaju plaseci glasace Bosnjacima..
I sad ,znaci nece da prave vlast a isto im ne valja kad sda pravi istu sa strankama koje njima nisu " prihvatljive".
U kratkim crtama.
I sta se kacis na BH blok? Ko je njih spomenuo?
- bunk
#566 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Pa nema trece opcije..
Nemoj mi rec da si zabrinuti gradjanin
-
ketronsd1
#567 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Ignoriši moja zadnja dva pitanja pa prokomentarisi onda ostatak napisanog.bunk wrote:Pa nema trece opcije..
- JThomas
#568 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
evo odvojeno ih privode na razgovor. beli da im daju podršku
biće k'o u mućkama kad ispituju dedu, rodnija i dela...
biće k'o u mućkama kad ispituju dedu, rodnija i dela...
- He1972
#569 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
bunk wrote:Sta je sad?ketronsd1 wrote:.bunk wrote:Cuj ovog experta sa naslovnice klixa.
No sikiriki.
U kratkim crtama.
nije zlom nego rđavom
- Thorgerson
#570 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
eksperat.bunk wrote:Cuj ovog experta sa naslovnice klixa.
Glupan također ne konta, da susjedi jer imaju "velikog brata" koji ih loži i podriva, se ovako ponašaju. Pa javno i glasno kažu da će uletiti ako bude trebalo (to je Vulin sam izjavio). A isto tako misle i drugi susjedi sa zapada.
Ulaskom u NATO ta "velika braća" mogu da ga popuše. I tako onda ovi ostaju sami, tacnije postaju makovo zrno. I onda bi se lako s njima moglo dogovarati, ne mislim da bi ih pritiskali (osim kad treba) ali bi sigurno prihvatali neke stvari koje sada neće, jer eto može im se.
- muha_sa
#571 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Thorgerson wrote:eksperat.bunk wrote:Cuj ovog experta sa naslovnice klixa.
A mi u BiH znamo sta i kako treba da se Drzava sacuva u svojim medjunarodno priznatim granicama.![]()
Glupan također ne konta, da susjedi jer imaju "velikog brata" koji ih loži i podriva, se ovako ponašaju. Pa javno i glasno kažu da će uletiti ako bude trebalo (to je Vulin sam izjavio). A isto tako misle i drugi susjedi sa zapada.
Ulaskom u NATO ta "velika braća" mogu da ga popuše. I tako onda ovi ostaju sami, tacnije postaju makovo zrno. I onda bi se lako s njima moglo dogovarati, ne mislim da bi ih pritiskali (osim kad treba) ali bi sigurno prihvatali neke stvari koje sada neće, jer eto može im se.
- muha_sa
#572 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
muha_sa wrote:Thorgerson wrote:eksperat.bunk wrote:Cuj ovog experta sa naslovnice klixa.
A mi u BiH znamo sta i kako treba da se Drzava sacuva u svojim medjunarodno priznatim granicama.![]()
- sinuhe
#573 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Ne vjerujem da bi ambasadori VB i SAD isli toliko direktno sa ANP da bi jedna nestabilna zemlja ostala sa tehnickom vladom.
Ako to jeste slucaj onda su stvari daleko ozbiljnije.
Ako to jeste slucaj onda su stvari daleko ozbiljnije.
- Maraschino
#574 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Ako se posalje ANP nema vise tehnickih institucija.
-
hzsa22
#575 Re: SDA nudi Miletu redukovani MAP!??
Ma realno da uzmu papir i stave naslov Godisnji plan za NATO i ispod samo poselame to je aktivacija. To jebe dodu, njemu je svejedno puni ili redukovani, slanje znaci zvanicno aktiviranje prema clanstvu, moze ga fafat poslije toga.
Pitanje je samo da li su i cime su ga Ameri pritisnuli jer kako stvari stoje, poslati ce se ili ce biti neko srednje rjesenje da prodje na Predsjednistvu a ovlasti se Komisija za NATO za redukovanje a s obzirom da ta komisija ne radi vuk sit, ovce na broju. Satro usvojen al nece biti poslan.
Ko ce ga znat.
Pitanje je samo da li su i cime su ga Ameri pritisnuli jer kako stvari stoje, poslati ce se ili ce biti neko srednje rjesenje da prodje na Predsjednistvu a ovlasti se Komisija za NATO za redukovanje a s obzirom da ta komisija ne radi vuk sit, ovce na broju. Satro usvojen al nece biti poslan.
Ko ce ga znat.