Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
Pooll

Post by Pooll »

Ma da, ne treba nista govoriti... nama su ubacivali kikiriki, sapune... nista se ne odbija... naravno mi trebamo biti zahvalni HOSE KOMERCU na njihovoj pomoci i ljubaznosi...

Treba razmisliti o vremenu isporuke, finalne isporuke... da mozemo na vrijeme obavijstiti tetku, kao i medije... znaci to ce akobogda biti 5. Juli u utorak...

hajde zivjeli svi redom!
frozen

Post by frozen »

Sigurno će biti još jedna isporuka prije finalne... Nema dovoljno prostora za pakete, a opet ima i kvarljive robe... Odoh probati Ćerimagića uganjati...
edu

Post by edu »

izvjestaj from jestrdej...

svi smo zakasnili..(osim bigija..koji je uredno stigao prvi..bravo bigi..da bog da ti xy dala.. :D :D ) a pooll najvise.. :D :D :D ..profurao je autom pored ASa oko 19:45..ja sam mu pokusao nesto dobaciti..medjutim cecilija je bila pojacana..tako da me nije cuo.. :D :D :D

gospon martin raguz je dosao sa "rodicom"..sta ces..ne moze covjek bez rodbine..poslije je dosla ekipa..mircy..udavaca..farky..(novi humanitarac..bravo farky..sad si najeb'o :D :D )...

kiks je sto nam forumasice dolaze pred AS..sve trebe kontaju da smo zauzeti..pa ne smiju da nam pridju..meni jedna kaze..ja od one visoke te nisam smjela pogledati.. :D :D :D ..sve sam cekala da ona ode.. :D :D :D

udavaca je nosila neke cvike..i moram priznati da je izgledala veoma pametno.. :D :D :D ..rek'o sam joj da ih nikad ne skida (sta ima crocop :D :D :D )

poslije smo otisli na kaficu (osim 'rvata alkoholicara :D :D )..osim crocop-a.."rodice i mene..svi su pricali o ozbiljnim stvarima..a mi smo pricali o..znate vec cemu.. :D :D :D

onda je na red dosao i popis robe..dvoje punih kolica je uredno uskladisteno..po(t)pisano..i onda me moj federalni brat nagovorio da odemo do grada..bila je i "rodica"..btw. anidi viri iz ociju.. :D :D :D ..malo smo nas dvojica mahalali..otvorili se jedan drugome..(places pic**, places.. :D :D :D )..sto bi udavaca rekla k'o da cemo i u krevet skupa (zna se pod kojim uslovom :D :D )...

brate federalni..danas u 18:00 se nalazim s bivsom..jesam karakter u PM.. :D :D :D

izgleda da necu morati ici na put.........jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

mIRCerka wrote:
mnoge cure nece da idu u kupovinu dok edu i Pooll ne preuzmu smjenu...pa vi sad vidite....

:D
ja ga pohvalim, dam mu besplatnu reklamu, a vidi kako mi vraca....
edu wrote:kiks je sto nam forumasice dolaze pred AS..sve trebe kontaju da smo zauzeti..pa ne smiju da nam pridju..meni jedna kaze..ja od one visoke te nisam smjela pogledati..

DANAS BJEZITE SA CESTE, INSTRUKTOR MI DAJE GOLF 3 DA VOZIM...
smijete izaci tek iza 20h......

to znaci
NEKO MORA DA POPISE MARKALE I MEJTAS BEZ MENE :D
napomenite tetu na Mejtasu da otpremnice idu u TRI primjerka :D
edu

Post by edu »

mIRCerka wrote:
mIRCerka wrote:
mnoge cure nece da idu u kupovinu dok edu i Pooll ne preuzmu smjenu...pa vi sad vidite....

ja ga pohvalim, dam mu besplatnu reklamu, a vidi kako mi vraca....
edu wrote:kiks je sto nam forumasice dolaze pred AS..sve trebe kontaju da smo zauzeti..pa ne smiju da nam pridju..meni jedna kaze..ja od one visoke te nisam smjela pogledati..

DANAS BJEZITE SA CESTE, INSTRUKTOR MI DAJE GOLF 3 DA VOZIM...
smijete izaci tek iza 20h......

to znaci
NEKO MORA DA POPISE MARKALE I MEJTAS BEZ MENE :D
napomenite tetu na Mejtasu da otpremnice idu u TRI primjerka :D
rekla je od visoke zgodne.. :D :D ..al' sam to presutio.. :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

edu nemoj sada da se vadis :D:D:D
dzaba ti sve :D

narode, ako ko zeli da preuzme M&M popis za veceras, sibnite mi SMS pliz...
frozen

Post by frozen »

PAŽNJA, PAŽNJA!!!

Zvala sam Hayat i pričala sa Kenanom... Dogovoren je prilog u IDEMO DALJE!!!

MOLIM VAS DA U NAREDNA DVA DANA ( SUTRA I PREKOSUTRA ) NE KONTAKRIRATE MEDIJE ( DRUGE TV STANICE I NOVINE )!!!

Zamolili su nas ljudi da pokušamo izbjeći davanje intrvjua... emitovanje priloga i sl. na drugim medijima...

Ostalo će mi javiti... Budem vas obavjestila u pravi čas :)

M&M ću opet popisivati... nije problem... samo mi treba sudrug :D

Ko je raspoložen nek se tuspasi sms-om...
frozen

Post by frozen »

edu wrote:izvjestaj from jestrdej...

udavaca je nosila neke cvike..i moram priznati da je izgledala veoma pametno.. :D :D :D ..rek'o sam joj da ih nikad ne skida (sta ima crocop :D :D :D )
Ni nalik na kuharicu od neki dan... kakve transformacije doživljavam :lol: :D
edu

Post by edu »

Image

kao sto i pise..na malti sam do 22:31.. :D :D :D
CROCOP

Post by CROCOP »

Eve da i ja koju podapisem... Para jutros nije bilo, zvao sam banku, ali eto rekli su da zovem i popodne da vidim ima l' sha...
Vidim da je eduARDO napisao detaljno izvjesce... Vidite svi kako sam ja zapravo jedan obiteljski covjek, mada mi moj vrli federalni kompa unosi i crtu alkoholizma - i to sve zbog jedne sarajcice od 0.33l (sram ga i stid bilo :-) :-) ), i koji osim Ivy - predsjednice :lol: :lol:, zeli svoju rodbinu ukljuciti u AKCIJU. Nakon po(t)pisa robe eduARDO, rodica i ja smo otisli u grad, eto da se malo druzimo ali i da mom bratu federalcu donesemo jedno novo poznanstvo (nadam se da ce rostiljada uroditi plodom :D :D :D )... Eto mi se druzili, popricali... zakljucili da je nasa "smrznuta" kolegica pred udaju, u opciji s naocalama i crnom oblekom mnogo "opasna" (dje si edu, sha mai :D :D :D )
Sve u svemu neobavezno druzenje s dosta korisnih outputa...

u 18.00!? Svaka cast... Da si se brate rodio u Engleskoj, zvao bi se Eduard JACK :D :D
edu

Post by edu »

frozen wrote:PAŽNJA, PAŽNJA!!!

Zvala sam Hayat i pričala sa Kenanom... Dogovoren je prilog u IDEMO DALJE!!!

MOLIM VAS DA U NAREDNA DVA DANA ( SUTRA I PREKOSUTRA ) NE KONTAKRIRATE MEDIJE ( DRUGE TV STANICE I NOVINE )!!!

Zamolili su nas ljudi da pokušamo izbjeći davanje intrvjua... emitovanje priloga i sl. na drugim medijima...

Ostalo će mi javiti... Budem vas obavjestila u pravi čas :)

M&M ću opet popisivati... nije problem... samo mi treba sudrug :D

Ko je raspoložen nek se tuspasi sms-om...
je li guzni haver ili?.. :D :D :D

je li ja idem u idemo dalje???..to je gledano..pa mozda nesto hajrujem.. :D :D :D
edu

Post by edu »

CROCOP wrote:Eve da i ja koju podapisem... Para jutros nije bilo, zvao sam banku, ali eto rekli su da zovem i popodne da vidim ima l' sha...
Vidim da je eduARDO napisao detaljno izvjesce... Vidite svi kako sam ja zapravo jedan obiteljski covjek, mada mi moj vrli federalni kompa unosi i crtu alkoholizma - i to sve zbog jedne sarajcice od 0.33l (sram ga i stid bilo :-) :-) ), i koji osim Ivy - predsjednice :lol: :lol:, zeli svoju rodbinu ukljuciti u AKCIJU. Nakon po(t)pisa robe eduARDO, rodica i ja smo otisli u grad, eto da se malo druzimo ali i da mom bratu federalcu donesemo jedno novo poznanstvo (nadam se da ce rostiljada uroditi plodom :D :D :D )... Eto mi se druzili, popricali... zakljucili da je nasa "smrznuta" kolegica pred udaju, u opciji s naocalama i crnom oblekom mnogo "opasna" (dje si edu, sha mai :D :D :D )
Sve u svemu neobavezno druzenje s dosta korisnih outputa...

u 18.00!? Svaka cast... Da si se brate rodio u Engleskoj, zvao bi se Eduard JACK :D :D
ili da mi je djevojka engleskinja???

pa da je turcin zdrma... :D :D :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

kako je krenulo, nece me masit' m&m ni veceras... :D
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

Rekoh ja da ce IVY kod Senada ma i neka ce vala :D

p.s. (Ivy)ono za crnu hroniku nema smisla pa valjda se vide slike "ako nista drugo" ne mogu da vjerujem...a jesu ovi danasnji momci uhljupi stvarno :?
edu

Post by edu »

BigusDickus wrote:kako je krenulo, nece me masit' m&m ni veceras... :D
lafo nece me masiti..a gore fino pise da udavaca trazi sudruga....joooooooooooooooooooj bigi..ko te ne zna.. :D :D :D
frozen

Post by frozen »

I samo meni recite da lajem :D

kakvo je to izražavanje :D :D :D

Za to "ne daj Bože" smo već raspravili... udajem se i ne dam nikom ništa prije braka :D

ako će me sudrug oženiti... možda se i dogovorimo :D

Jakako da dva ključna federalna elementa idu na Hayat... počnite se glancat već sad... ti kao da si znao da ćemo dogovoriti gostovanje na TV-u, pa si se uredno podšišo :D

Sad si pravi mladičan...uredno podašišan i upitan ( što je najvažnije) :lol: :D
frozen

Post by frozen »

Ja Ivy ne vidjeh već dva dana na temi :? Žena se zadeverala oko marketa na Ilidži i ne pita šta smo sa medijima uradili...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

frozen wrote:Ja Ivy ne vidjeh već dva dana na temi :? Žena se zadeverala oko marketa na Ilidži i ne pita šta smo sa medijima uradili...
Zvala sam je jutros na mob, medjutim ne javlja se a juce je bila nesto hasta.....

:(
edu

Post by edu »

frozen wrote:I samo meni recite da lajem :D

kakvo je to izražavanje :D :D :D

Za to "ne daj Bože" smo već raspravili... udajem se i ne dam nikom ništa prije braka :D

ako će me sudrug oženiti... možda se i dogovorimo :D

Jakako da dva ključna federalna elementa idu na Hayat... počnite se glancat već sad... ti kao da si znao da ćemo dogovoriti gostovanje na TV-u, pa si se uredno podšišo :D

Sad si pravi mladičan...uredno podašišan i upitan ( što je najvažnije) :lol: :D
ko ce jos sa mnom na hayat..poveo bih ja crocop-a..ali mu nece dati s pivom.. :D :D ..ipak je to hayat.. :D :D :D
edu

Post by edu »

mIRCerka wrote:
frozen wrote:Ja Ivy ne vidjeh već dva dana na temi :? Žena se zadeverala oko marketa na Ilidži i ne pita šta smo sa medijima uradili...
Zvala sam je jutros na mob, medjutim ne javlja se a juce je bila nesto hasta.....

:(
obavijestavamo rodbinu i prijatelje.. :D :D :D
frozen

Post by frozen »

Ti i tvoj "sudrug" gostujete na Hayatu... ili tako ili nikako :D

Nek ljudi vide kako ste "složni" :D :lol:
edu

Post by edu »

frozen wrote:Ti i tvoj "sudrug" gostujete na Hayatu... ili tako ili nikako :D

ma to ce cirkus biti... :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

:roll:
sestro mila.... zdrmace voditeljicu :( ili jos gore, voditelja :( :(
Zadig

Post by Zadig »

os iskoristiti medijsku paznju da promovises novi singl:

zbog skandala, nisam nikom dala
edu

Post by edu »

mIRCerka wrote:

:roll:
sestro mila.... zdrmace voditeljicu :( ili jos gore, voditelja :( :(
moj sudrug je vec begenis'o arduanu.. :D :D :D ..a ja cu :? :? :? ....nema niti jedna "njegova" na hayatu.. :D :D :D
Post Reply