Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
- Pooll
Ma da, ne treba nista govoriti... nama su ubacivali kikiriki, sapune... nista se ne odbija... naravno mi trebamo biti zahvalni HOSE KOMERCU na njihovoj pomoci i ljubaznosi...
Treba razmisliti o vremenu isporuke, finalne isporuke... da mozemo na vrijeme obavijstiti tetku, kao i medije... znaci to ce akobogda biti 5. Juli u utorak...
hajde zivjeli svi redom!
Treba razmisliti o vremenu isporuke, finalne isporuke... da mozemo na vrijeme obavijstiti tetku, kao i medije... znaci to ce akobogda biti 5. Juli u utorak...
hajde zivjeli svi redom!
-
edu
izvjestaj from jestrdej...
svi smo zakasnili..(osim bigija..koji je uredno stigao prvi..bravo bigi..da bog da ti xy dala..
) a pooll najvise..
..profurao je autom pored ASa oko 19:45..ja sam mu pokusao nesto dobaciti..medjutim cecilija je bila pojacana..tako da me nije cuo..
gospon martin raguz je dosao sa "rodicom"..sta ces..ne moze covjek bez rodbine..poslije je dosla ekipa..mircy..udavaca..farky..(novi humanitarac..bravo farky..sad si najeb'o
)...
kiks je sto nam forumasice dolaze pred AS..sve trebe kontaju da smo zauzeti..pa ne smiju da nam pridju..meni jedna kaze..ja od one visoke te nisam smjela pogledati..
..sve sam cekala da ona ode..
udavaca je nosila neke cvike..i moram priznati da je izgledala veoma pametno..
..rek'o sam joj da ih nikad ne skida (sta ima crocop
)
poslije smo otisli na kaficu (osim 'rvata alkoholicara
)..osim crocop-a.."rodice i mene..svi su pricali o ozbiljnim stvarima..a mi smo pricali o..znate vec cemu..
onda je na red dosao i popis robe..dvoje punih kolica je uredno uskladisteno..po(t)pisano..i onda me moj federalni brat nagovorio da odemo do grada..bila je i "rodica"..btw. anidi viri iz ociju..
..malo smo nas dvojica mahalali..otvorili se jedan drugome..(places pic**, places..
)..sto bi udavaca rekla k'o da cemo i u krevet skupa (zna se pod kojim uslovom
)...
brate federalni..danas u 18:00 se nalazim s bivsom..jesam karakter u PM..
izgleda da necu morati ici na put.........jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
svi smo zakasnili..(osim bigija..koji je uredno stigao prvi..bravo bigi..da bog da ti xy dala..
gospon martin raguz je dosao sa "rodicom"..sta ces..ne moze covjek bez rodbine..poslije je dosla ekipa..mircy..udavaca..farky..(novi humanitarac..bravo farky..sad si najeb'o
kiks je sto nam forumasice dolaze pred AS..sve trebe kontaju da smo zauzeti..pa ne smiju da nam pridju..meni jedna kaze..ja od one visoke te nisam smjela pogledati..
udavaca je nosila neke cvike..i moram priznati da je izgledala veoma pametno..
poslije smo otisli na kaficu (osim 'rvata alkoholicara
onda je na red dosao i popis robe..dvoje punih kolica je uredno uskladisteno..po(t)pisano..i onda me moj federalni brat nagovorio da odemo do grada..bila je i "rodica"..btw. anidi viri iz ociju..
brate federalni..danas u 18:00 se nalazim s bivsom..jesam karakter u PM..
izgleda da necu morati ici na put.........jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja ga pohvalim, dam mu besplatnu reklamu, a vidi kako mi vraca....mIRCerka wrote:
mnoge cure nece da idu u kupovinu dok edu i Pooll ne preuzmu smjenu...pa vi sad vidite....
edu wrote:kiks je sto nam forumasice dolaze pred AS..sve trebe kontaju da smo zauzeti..pa ne smiju da nam pridju..meni jedna kaze..ja od one visoke te nisam smjela pogledati..
DANAS BJEZITE SA CESTE, INSTRUKTOR MI DAJE GOLF 3 DA VOZIM...
smijete izaci tek iza 20h......
to znaci
NEKO MORA DA POPISE MARKALE I MEJTAS BEZ MENE
napomenite tetu na Mejtasu da otpremnice idu u TRI primjerka
-
edu
rekla je od visoke zgodne..mIRCerka wrote:ja ga pohvalim, dam mu besplatnu reklamu, a vidi kako mi vraca....mIRCerka wrote:
mnoge cure nece da idu u kupovinu dok edu i Pooll ne preuzmu smjenu...pa vi sad vidite....
edu wrote:kiks je sto nam forumasice dolaze pred AS..sve trebe kontaju da smo zauzeti..pa ne smiju da nam pridju..meni jedna kaze..ja od one visoke te nisam smjela pogledati..
DANAS BJEZITE SA CESTE, INSTRUKTOR MI DAJE GOLF 3 DA VOZIM...
smijete izaci tek iza 20h......
to znaci
NEKO MORA DA POPISE MARKALE I MEJTAS BEZ MENE
napomenite tetu na Mejtasu da otpremnice idu u TRI primjerka
-
frozen
PAŽNJA, PAŽNJA!!!
Zvala sam Hayat i pričala sa Kenanom... Dogovoren je prilog u IDEMO DALJE!!!
MOLIM VAS DA U NAREDNA DVA DANA ( SUTRA I PREKOSUTRA ) NE KONTAKRIRATE MEDIJE ( DRUGE TV STANICE I NOVINE )!!!
Zamolili su nas ljudi da pokušamo izbjeći davanje intrvjua... emitovanje priloga i sl. na drugim medijima...
Ostalo će mi javiti... Budem vas obavjestila u pravi čas
M&M ću opet popisivati... nije problem... samo mi treba sudrug
Ko je raspoložen nek se tuspasi sms-om...
MOLIM VAS DA U NAREDNA DVA DANA ( SUTRA I PREKOSUTRA ) NE KONTAKRIRATE MEDIJE ( DRUGE TV STANICE I NOVINE )!!!
Zamolili su nas ljudi da pokušamo izbjeći davanje intrvjua... emitovanje priloga i sl. na drugim medijima...
Ostalo će mi javiti... Budem vas obavjestila u pravi čas
M&M ću opet popisivati... nije problem... samo mi treba sudrug
-
frozen
Ni nalik na kuharicu od neki dan... kakve transformacije doživljavamedu wrote:izvjestaj from jestrdej...
udavaca je nosila neke cvike..i moram priznati da je izgledala veoma pametno..![]()
![]()
..rek'o sam joj da ih nikad ne skida (sta ima crocop
![]()
![]()
)
- CROCOP
Eve da i ja koju podapisem... Para jutros nije bilo, zvao sam banku, ali eto rekli su da zovem i popodne da vidim ima l' sha...
Vidim da je eduARDO napisao detaljno izvjesce... Vidite svi kako sam ja zapravo jedan obiteljski covjek, mada mi moj vrli federalni kompa unosi i crtu alkoholizma - i to sve zbog jedne sarajcice od 0.33l (sram ga i stid bilo
), i koji osim Ivy - predsjednice
, zeli svoju rodbinu ukljuciti u AKCIJU. Nakon po(t)pisa robe eduARDO, rodica i ja smo otisli u grad, eto da se malo druzimo ali i da mom bratu federalcu donesemo jedno novo poznanstvo (nadam se da ce rostiljada uroditi plodom
)... Eto mi se druzili, popricali... zakljucili da je nasa "smrznuta" kolegica pred udaju, u opciji s naocalama i crnom oblekom mnogo "opasna" (dje si edu, sha mai
)
Sve u svemu neobavezno druzenje s dosta korisnih outputa...
u 18.00!? Svaka cast... Da si se brate rodio u Engleskoj, zvao bi se Eduard JACK

Vidim da je eduARDO napisao detaljno izvjesce... Vidite svi kako sam ja zapravo jedan obiteljski covjek, mada mi moj vrli federalni kompa unosi i crtu alkoholizma - i to sve zbog jedne sarajcice od 0.33l (sram ga i stid bilo
u 18.00!? Svaka cast... Da si se brate rodio u Engleskoj, zvao bi se Eduard JACK
-
edu
je li guzni haver ili?..frozen wrote:PAŽNJA, PAŽNJA!!!
Ostalo će mi javiti... Budem vas obavjestila u pravi čas![]()
M&M ću opet popisivati... nije problem... samo mi treba sudrug![]()
je li ja idem u idemo dalje???..to je gledano..pa mozda nesto hajrujem..
-
edu
ili da mi je djevojka engleskinja???CROCOP wrote:Eve da i ja koju podapisem... Para jutros nije bilo, zvao sam banku, ali eto rekli su da zovem i popodne da vidim ima l' sha...
Vidim da je eduARDO napisao detaljno izvjesce... Vidite svi kako sam ja zapravo jedan obiteljski covjek, mada mi moj vrli federalni kompa unosi i crtu alkoholizma - i to sve zbog jedne sarajcice od 0.33l (sram ga i stid bilo![]()
), i koji osim Ivy - predsjednice
![]()
, zeli svoju rodbinu ukljuciti u AKCIJU. Nakon po(t)pisa robe eduARDO, rodica i ja smo otisli u grad, eto da se malo druzimo ali i da mom bratu federalcu donesemo jedno novo poznanstvo (nadam se da ce rostiljada uroditi plodom
![]()
![]()
)... Eto mi se druzili, popricali... zakljucili da je nasa "smrznuta" kolegica pred udaju, u opciji s naocalama i crnom oblekom mnogo "opasna" (dje si edu, sha mai
![]()
![]()
)
u 18.00!? Svaka cast... Da si se brate rodio u Engleskoj, zvao bi se Eduard JACK![]()
pa da je turcin zdrma...
-
BigusDickus
kako je krenulo, nece me masit' m&m ni veceras... 
-
Duh sa sjekirom
Rekoh ja da ce IVY kod Senada ma i neka ce vala
p.s. (Ivy)ono za crnu hroniku nema smisla pa valjda se vide slike "ako nista drugo" ne mogu da vjerujem...a jesu ovi danasnji momci uhljupi stvarno
p.s. (Ivy)ono za crnu hroniku nema smisla pa valjda se vide slike "ako nista drugo" ne mogu da vjerujem...a jesu ovi danasnji momci uhljupi stvarno
-
frozen
I samo meni recite da lajem
kakvo je to izražavanje
Za to "ne daj Bože" smo već raspravili... udajem se i ne dam nikom ništa prije braka
ako će me sudrug oženiti... možda se i dogovorimo
Jakako da dva ključna federalna elementa idu na Hayat... počnite se glancat već sad... ti kao da si znao da ćemo dogovoriti gostovanje na TV-u, pa si se uredno podšišo
Sad si pravi mladičan...uredno podašišan i upitan ( što je najvažnije)

kakvo je to izražavanje
Za to "ne daj Bože" smo već raspravili... udajem se i ne dam nikom ništa prije braka
ako će me sudrug oženiti... možda se i dogovorimo
Jakako da dva ključna federalna elementa idu na Hayat... počnite se glancat već sad... ti kao da si znao da ćemo dogovoriti gostovanje na TV-u, pa si se uredno podšišo
Sad si pravi mladičan...uredno podašišan i upitan ( što je najvažnije)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Zvala sam je jutros na mob, medjutim ne javlja se a juce je bila nesto hasta.....frozen wrote:Ja Ivy ne vidjeh već dva dana na temiŽena se zadeverala oko marketa na Ilidži i ne pita šta smo sa medijima uradili...
-
edu
ko ce jos sa mnom na hayat..poveo bih ja crocop-a..ali mu nece dati s pivom..frozen wrote:I samo meni recite da lajem![]()
kakvo je to izražavanje![]()
![]()
![]()
Za to "ne daj Bože" smo već raspravili... udajem se i ne dam nikom ništa prije braka![]()
ako će me sudrug oženiti... možda se i dogovorimo![]()
Jakako da dva ključna federalna elementa idu na Hayat... počnite se glancat već sad... ti kao da si znao da ćemo dogovoriti gostovanje na TV-u, pa si se uredno podšišo![]()
Sad si pravi mladičan...uredno podašišan i upitan ( što je najvažnije)![]()
-
edu
obavijestavamo rodbinu i prijatelje..mIRCerka wrote:Zvala sam je jutros na mob, medjutim ne javlja se a juce je bila nesto hasta.....frozen wrote:Ja Ivy ne vidjeh već dva dana na temiŽena se zadeverala oko marketa na Ilidži i ne pita šta smo sa medijima uradili...
-
edu
moj sudrug je vec begenis'o arduanu..mIRCerka wrote:frozen wrote:Ti i tvoj "sudrug" gostujete na Hayatu... ili tako ili nikako![]()
Nek ljudi vide kako ste "složni"![]()
![]()
sestro mila.... zdrmace voditeljicuili jos gore, voditelja
![]()