Ti mene ovdje prikaza kao babarogu neku sa mnogo netačnih informacija u vezi mene i mojih stavova. Evo ti ovdje moj prvi post na temu onog snimka
channel10 wrote:Meni se cini da su oba vozila izbacila zmigavac i sve je po ps-u, osim ove "kamere" koja pravi prekrsaj ovakvim ulaskom u kruzni tok.
Nalazi se na sedmoj stranici ove teme. Odmah ispod ima jos jedan itd. Molim koga zanima, neka pročita sta pise jer kucam sa telefona i nisam za racunarom. Biću kratak jer nemam volje ništa puno pisati u ove sate. Pises da ja ne želim da vidim neke stvari, sto uopšte nije tačno.
Na onom snimku se fino vidi da ide prvo BMW, a odmah za njim taksista. Obojica nismo bili sigurni da li je taksista izbacio zmigavac, mada sam ja napisao da se haman vidi da mu radi zmigavac, ali nisam siguran.
Na istom snimku se može zaključiti da je taksista zakocio kad je vidio kako je ovaj uletio u kružni. Zato on kasni za onim BMW kod isključenja jer je vjerovatno skoro stao iz straha da ga ovaj ne pokupi.
Spominješ da je trebao taksista ranije izbaciti zmigavac. Pa da je ranije izbacio, to bi značilo da bi izašao na izlazu prije ovog ulaza, gdje ulazi ovaj sto snima.
Onda spominješ prestrojavanje. Kako će se prestrojiti u onako malom kružnom? Ukoliko bi to pokušao, onda bi to izgledalo kao da izlazi na drugom izlazu i onda bi tek belaj bio. Tu dolazimo do ove gore rečenice u tvom pretposljednjem postu gdje ti mene provociras sa vađenjem one rečenice iz cijelog teksta. Znaci na ovom malom kružnom je imao dvije trake da udje i dvije trake da izadje i on je odabrao unutrašnju jer ide na treći izlaz.
Bio si sigurno u Zenici koja ima desetak i vise kružnih tokova i svaki koji ima dvije trake na ulazu ima horizontalna signalizacija koja govori ko gdje moze ići iz koje trake. Postavio sam sliku kružnog u Zenici na Mokusnicama, gdje se ta horizontalna signalizacija dobro vidi. Ko je ne koristi onako kako je označeno, on završi kao onaj bijeli auto na jednom od snimaka sto je neko postavio koju stranicu prije ove na ovoj temi.
Dalje, na ovom snimku se vidi da je na kružnom horizontalna signalizacija izbrisana i da je vrijeme da se obnovi.
Vise ni ne znam sta si jos pisao, ali si mi pripisao dosta stvari koje nisam mislio, ali si ti tako shvatio. Da ne spominjem ovo sa završena priča, što je nešto napisano čisto da prekinemo priču koja se vrti u krug. Ni to nisi shvatio ili nisi htio. Jednostavno si mi pripisao dosta stvari koje nemaju veze sa mnom.
Saobracajca je neko drugi pitao, a ja sam jednog instruktora. Pročitao si sta je napisao. Stvarno vise nemam snage da se raspravljam oko jednih te istih stvari. Uglavnom mnogo si stvari okrenuo i pravo da ti kažem, nemam živaca da se raspravljam oko toga. Misli sta hoces, da ja znam ili ne znam, svejedno mi.
I da, nisam iz Sa, nego sam iz Zenice. Vozim petnaestak godina po ovim kružnim po Zenici i niko nikad mi nije svirao ni ružno me pogledao zbog nekog nesmotrenog poteza za volanom. Nikad u životu nisam napravio sudar. Eto toliko od mene, jer ipak je kasno i evo ruke su mi utrnule od ovog kucanja na telefonu.
Nadam se da nema grešaka u kucanju, jer telefon zna nekad potvrditi sasvim drugu riječ od one koju sam otkucao.
Živio.