Sve više fufica po Sarajevu!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
irac300

#551 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by irac300 »

triconja wrote:
irac300 wrote:Jebo muško koje ne zna primiti odbijenicu. Meni to k'o dobar dan. :D Više mi je neobično kad me prihvati, ono, zbunim se, nešto slično kao Jehovin svjedok kad mu otvore vrata i pozovu u kuću. :D
Sta, kad te prihvati tek onda ne znas stas dalje? :lol: :lol: :lol:
Ma snadjem se, nego toliko sam naucio na odbijanje, da me na trenutak zbuni kada se suprotno desi. :D
Hakiz

#552 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

Euridika wrote: Još jedan koji ne poznaje žensku anatomiju. Mliječne žlijezde su u dojkama, ne u bradavicama. :roll:
Ni Adam nije nosio skoro ništa. Ni Eva. Hoćemo li svi hodati sa smokvinim listom ispod pupka (za žene i preko grudi)? I šta da radimo kad upekne minus? :D
Nije problem prirodi bio smjestiti mliječne žlijezde negdje drugo u tijelu da nije postojala evolutivna potreba za seksualnom privlačnosti. Pa je priroda spojila dvije funkcije u jednu. Bradavice su kao cucla da dijete može u usta uzeti izvor hrane, ne kao mjesto na kojem su mliječne žlijezde.

Koliko ja znam i žene koje su ravne kao daska imaju mliječne žlijezde, i nisam još naišao da to da se dokazalo žene sa većim grudima imaju više mlijeka od žena sa malim grudima. To je dovoljan dokaz da su grudi, možda i primarno, seksualni alat.

Ta potreba za ponižavanjem i pametovanjem izgleda da vam radi brže od mozga.

Adam i Eva su hodali bez smokvinog lista. Dok Evi, dakle ženi, nije udarilo u glavu da pametuje. Ako postoji dokaz za to da žena treba da šuti i da ništa ne pokušava, to je ono šta je Eva uradila.
triconja

#553 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

Lele, hakiz veci incel vego njutn :lol: :lol: :lol:
Hakiz

#554 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

anchor85 wrote:
MarlboroGold wrote:Ako žene pokažu malo više tijela, to ne mora značiti da su fufice po automatizmu. Neke se jednostavno ponose svojim tijelom i obično se da primjetiti jesu li klasa ili su upravo fufice.
Naravno da znači. Mislim, koji k ona ima da oblači minjak i pokazuje noge? Ili da nabaci dekolte? :-) :-) :-)

Znači, čitam i ne vjerujem. Da ima ljudi koji onako razmišljaju. Da li se iko ikad zapita da neko to voli? Imam dobre noge, i rado ih izbacim, i super se osjećam kad to uradim. Imam dobru figuru i rado je istaknem. Imam duge prste i rado ih naglasim dugim noktima.

Ima dosta stvari koje se meni lično ne sviđaju, ali to ne znači da je osoba koja to oblači loša osoba, nego jednostavno nema stila. SVe se ovo lako može prenijeti i na muškarce, pogotovo u ponašanju. Ali mi smo dame, mi to ne radimo.

I muški moji, ako vas djevojka odbije, budite muškarci i stoički podnesite to odbijanje. Nema potrebe za pogrdnim imenima. To samo pokazuje nedostatke i velike mane u vašim karakterima, ne govori ništa o ženama.
Upravo tako.

Usput, socijalna funkcija fufice koju spominjem je uvelike u tome da ne odbija ili rijetko odbija. One koje odbijaju nisu fufice.

Sa tim da je uopšte glupo ženu koja je toliko velikodušna da će "rado pomoći" vrijeđati i zvati je fuficom. Dakle, žena voli seks, nije diskriminatorka pa rijetko koga odbija, i treba je sada vrijeđati. Umjesto da smo im zahvalni. Glupani.

Ko ženu koja ga odbije nazove fuficom je kreten.
Hakiz

#555 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

triconja wrote:Lele, hakiz veci incel vego njutn :lol: :lol: :lol:
I ja tebi isto tako :twisted: :lol:
triconja

#556 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

Hakiz wrote:
triconja wrote:Lele, hakiz veci incel vego njutn :lol: :lol: :lol:
I ja tebi isto tako :twisted: :lol:
:lol: :thumbup:
Hakiz

#557 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

vatrogasac wrote:Da li je i ona fufica? Da li ima viška ili manjka platna?

Image
Ovo je žena za ženiti.
saale

#558 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by saale »

Ja forumaša i quraca, sve neki moralisti i mahalushe a kad bi im se ta ista fufica naguzila ni jedan je ne bi odbio,,hajte ba, joj sto bih volio znati kako vi izgledate u P.M :D
Fakat mi se jebe i za fufice i za fine, na kraju svako sebi nadje, koji mi qurac moramo sve napadati, osudjivati,presudjivati,,ako je cura sredjena zasto mora biti fufa,,nego izadjite ljudi u grad pokupite tu istu fufu ako mozete I opalite je tom vasom moralnom kitom :D !
irac300

#559 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by irac300 »

anchor85 wrote: Naravno da znači. Mislim, koji k ona ima da oblači minjak i pokazuje noge? Ili da nabaci dekolte? :-) :-) :-)

Znači, čitam i ne vjerujem. Da ima ljudi koji onako razmišljaju. Da li se iko ikad zapita da neko to voli? Imam dobre noge, i rado ih izbacim, i super se osjećam kad to uradim. Imam dobru figuru i rado je istaknem. Imam duge prste i rado ih naglasim dugim noktima.

Ima dosta stvari koje se meni lično ne sviđaju, ali to ne znači da je osoba koja to oblači loša osoba, nego jednostavno nema stila. SVe se ovo lako može prenijeti i na muškarce, pogotovo u ponašanju. Ali mi smo dame, mi to ne radimo.

I muški moji, ako vas djevojka odbije, budite muškarci i stoički podnesite to odbijanje. Nema potrebe za pogrdnim imenima. To samo pokazuje nedostatke i velike mane u vašim karakterima, ne govori ništa o ženama.
De molim te reci da se ovo boldirano ne odnosi na prste na nogama? :D
MarlboroGold

#560 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

Hakiz wrote: Upravo tako.

Usput, socijalna funkcija fufice koju spominjem je uvelike u tome da ne odbija ili rijetko odbija. One koje odbijaju nisu fufice.

Sa tim da je uopšte glupo ženu koja je toliko velikodušna da će "rado pomoći" vrijeđati i zvati je fuficom. Dakle, žena voli seks, nije diskriminatorka pa rijetko koga odbija, i treba je sada vrijeđati. Umjesto da smo im zahvalni. Glupani.

Ko ženu koja ga odbije nazove fuficom je kreten.
:thumbup:
Vole kao što i mi volimo - naravno, osim ako su aseksualne.
vatrogasac

#561 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by vatrogasac »

saale wrote:Ja forumaša i quraca, sve neki moralisti i mahalushe a kad bi im se ta ista fufica naguzila ni jedan je ne bi odbio,,hajte ba, joj sto bih volio znati kako vi izgledate u P.M :D
Izvinit ćeš jarane. I haškom osuđeniku se ostavi dostojanstvo, a da ja svog guram u svašta. Nije to moralisanje nego neće u svašta.

Drugo, ne moraš biti Tarzan ili Terminator da bi prošetao atraktivnu. Dešavalo mi se da su za mnom vikali ....ovo je nepravda....ali nije sve u mišićnoj masi, ima i u glavi. :wink: :mrgreen:
anchor85

#562 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by anchor85 »

vatrogasac wrote:
anchor85 wrote:
vatrogasac wrote:

Iskreno to stvara jedan krupan problem,a to je kako ponovo u 3.000.000.000 žena izabrati drugu i postaviti joj slično pitanje. :P
Grow a pair.
Lakše je kao Eldar, ne nositi sa sobom upaljač kada se izlazi vani. :wink:
Pa vidi, nije glupo ostvariti prvi kontakt tražeći upaljač. Ali, ako te cura poslije toga iskulira, prošetaj dalje i bez ljutnje i gnjeva. Jednostavno joj se nisi svidio. A ne možeš se svakome ni svidjeti.
triconja

#563 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

anchor85 wrote:
vatrogasac wrote:
Pa vidi, nije glupo ostvariti prvi kontakt tražeći upaljač. Ali, ako te cura poslije toga iskulira, prošetaj dalje i bez ljutnje i gnjeva. Jednostavno joj se nisi svidio. A ne možeš se svakome ni svidjeti.
A mi koji ne pusimo, nas ko jebe? :lol:
anchor85

#564 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by anchor85 »

triconja wrote:
anchor85 wrote:
MarlboroGold wrote:Ako žene pokažu malo više tijela, to ne mora značiti da su fufice po automatizmu. Neke se jednostavno ponose svojim tijelom i obično se da primjetiti jesu li klasa ili su upravo fufice.
Naravno da znači. Mislim, koji k ona ima da oblači minjak i pokazuje noge? Ili da nabaci dekolte? :-) :-) :-)

Evo pitanje, jel normalno da ako me neka cura odbije da ja skoro pa prekinem svaki kontakt sa njom? Nema nikakvih ruznih rijeci ni smicalica, nego jednostavno adio i to je to?
Naravno. Zašto ne bi bilo normalno? Pa čak i ako je u pitanju npr. dugo prijateljstvo, pa jedna strana hoće nešto više i poslije ne može nastaviti prijateljstvo. To je tužno, ali dešavalo mi se. Jbg, life goes on.
anchor85

#565 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by anchor85 »

triconja wrote:
anchor85 wrote:
vatrogasac wrote:
A mi koji ne pusimo, nas ko jebe? :lol:
Nađeš neku drugu foru. Ili, uvijek imaš sa sobom upaljač, pa kad vidiš da djevojka vadi cigaretu, ti joj džentlmenski pripališ istu svojim upaljačem, uz obavezno Dozvolite :)
MarlboroGold

#566 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

Tražiš maramicu. To uvijek imaju :D
vatrogasac

#567 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by vatrogasac »

anchor85 wrote: Pa vidi, nije glupo ostvariti prvi kontakt tražeći upaljač. Ali, ako te cura poslije toga iskulira, prošetaj dalje i bez ljutnje i gnjeva. Jednostavno joj se nisi svidio. A ne možeš se svakome ni svidjeti.
Kakva ljutnja? Rekoh ti koliko mi još opcija ostaje i do kraja života ne mogu ih sve pokušati realizovati mada nisam uvijek ja taj koji prilazi pa je time onaj broj povećan. :wink:
anchor85

#568 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by anchor85 »

irac300 wrote:
anchor85 wrote: Naravno da znači. Mislim, koji k ona ima da oblači minjak i pokazuje noge? Ili da nabaci dekolte? :-) :-) :-)

De molim te reci da se ovo boldirano ne odnosi na prste na nogama? :D
Na rukama, bolan. Nemam tako duge prste na nogama.
Hakiz

#569 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

vatrogasac wrote:
Izvinit ćeš jarane. I haškom osuđeniku se ostavi dostojanstvo, a da ja svog guram u svašta. Nije to moralisanje nego neće u svašta.
Probirač - otirač.
anchor85

#570 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by anchor85 »

MarlboroGold wrote:Tražiš maramicu. To uvijek imaju :D
Ja nemam. Ili urijetko. Pa tražim od drugih.
MarlboroGold

#571 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

anchor85 wrote:
Pih kakva si ti žena :| :D
anchor85

#572 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by anchor85 »

MarlboroGold wrote:
anchor85 wrote:
Pih kakva si ti žena :| :D
Savršena?! Kakvo je to pitanje?
Dope_Man

#573 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Dope_Man »

saale wrote:nego izadjite ljudi u grad pokupite tu istu fufu ako mozete I opalite je tom vasom moralnom kitom :D !
Citam onu temu Vic dana stalno, al nisam se odavno ovako istinski nasmijao :lol: :lol: :lol:

Hvala ti dobri covjece :lol:
HAVANA

#574 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by HAVANA »

I sta onda,ispusem nos pred njom? Muski. :D
saale

#575 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by saale »

Dope_Man wrote:
saale wrote:nego izadjite ljudi u grad pokupite tu istu fufu ako mozete I opalite je tom vasom moralnom kitom :D !
Citam onu temu Vic dana stalno, al nisam se odavno ovako istinski nasmijao :lol: :lol: :lol:

Hvala ti dobri covjece :lol:
:wink: :wink: :wink:
Locked