Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#551 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Pitar sa Kariba »

Treba neko sa plavim ocima Robiju, nema drugog objasnjenja... :D
teatrale36

#552 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by teatrale36 »

mosaVosa wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/prosin ... 29281.aspx

Zvezda se na najbolji način odlučila "osvetiti" krivcu za jedan od niza potresa koji su pogodili klub s Marakane posljednjih godina: Slovan iz Bratislave ovog ih je ljeta izbacio iz pretkola Europa lige, a sada će mu Zvezda uz pomoć Anđelka Jurkića, inače menadžera Senijada Ibričića, uzeti dva igrača - veznjaka Maria Božića (rođenog u Tuzli) i braniča Kornela Salatu.

https://www.transfermarkt.ba/jurkicspor ... rater/1469
https://www.transfermarkt.ba/elvis-sari ... ler/194022
sad je jasno zasto igra ovaj Sarić , menadžerska prćija na sceni opet ! Pa frajer je nevidljiv u Sarajevu i on da igra prvu postavu reprezentacije. :lol:
Muhamed Đakmić

#553 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Muhamed Đakmić »

Tužno je ovo sa Sarićem. On trenutno nije ni među najboljim igračima Sarajeva, a i da jeste, opet ne bi imalo smisla igranje svake utakmice od prve minute.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#554 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by hrasno38 »

teatrale36 wrote:

Zvezda se na najbolji način odlučila "osvetiti" krivcu za jedan od niza potresa koji su pogodili klub s Marakane posljednjih godina: Slovan iz Bratislave ovog ih je ljeta izbacio iz pretkola Europa lige, a sada će mu Zvezda uz pomoć Anđelka Jurkića, inače menadžera Senijada Ibričića, uzeti dva igrača - veznjaka Maria Božića (rođenog u Tuzli) i braniča Kornela Salatu.

sad je jasno zasto igra ovaj Sarić , menadžerska prćija na sceni opet ! Pa frajer je nevidljiv u Sarajevu i on da igra prvu postavu reprezentacije. :lol:
Pa odigrao je dobro na americkoj turneji a nije bilo los ni protiv Bugarske i vjerovatno ga Prosinecki radi toga nagradjuje. To kako on igra u Sarajevu Robija boli kurac sve dok ispunjava njegove zadatke u reprezentaciji.
teatrale36

#555 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by teatrale36 »

hrasno38 wrote:
teatrale36 wrote:

Pa odigrao je dobro na americkoj turneji a nije bilo los ni protiv Bugarske i vjerovatno ga Prosinecki radi toga nagradjuje. To kako on igra u Sarajevu Robija boli kurac sve dok ispunjava njegove zadatke u reprezentaciji.
Zakarić je izmislio fudbal za njega.
Mirza007

#556 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Mirza007 »

OK, razumijem ja da su ljudi frustrirani time da se Saric pod Prosineckim ustalio u prvoj postavi.
No, mozda u ovoj formaciji koju Robi fura 4:3:3 ili 4-1-2-2-1 taj profil igraca njemu treba. Evo spominje se i Zakaric kao alternativa na njegovo mjesto. Sto je ok ali meni se cini da to nije njegova pozicija. Mozda ima jos neki kandidat. Ali to se treba navesti a ne odmah skakati na teorije zavjere i menadzerske talove.
Muhamed Đakmić

#557 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Muhamed Đakmić »

Ko ba spominje Zakarića kao alternativu Sariću? Zakarić može biti alternativa jedino Višći i Duljeviću.

A na Sarićevoj poziciji stvarno ima perspektivnijih igrača, mada može biti da se radi o svojevrsnoj nagradi za američku turneju. Mada onda ne bi nikako bilo mjesta za Zakarića, jer je u Americi bio među najlošijim igračima.
Nadzorna_ploca

#558 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Nadzorna_ploca »

Fala qrcu da nam je trenutno on najveci problem. :mrgreen:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#559 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by mali_milojica »

Ovaj je Saric 100% neki Spahin rodjak, gatacka veza rekli bi zlobni :D pa ga Robi sad malo gura kao zahvalnica za izbor :oops:
Logovan

#560 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Logovan »

Mirza007 wrote:OK, razumijem ja da su ljudi frustrirani time da se Saric pod Prosineckim ustalio u prvoj postavi.
No, mozda u ovoj formaciji koju Robi fura 4:3:3 ili 4-1-2-2-1 taj profil igraca njemu treba. Evo spominje se i Zakaric kao alternativa na njegovo mjesto. Sto je ok ali meni se cini da to nije njegova pozicija. Mozda ima jos neki kandidat. Ali to se treba navesti a ne odmah skakati na teorije zavjere i menadzerske talove.
Možda je trebao Miloševića staviti umjesto njega.
Grean

#561 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Grean »

Ovo sa Saricem su namjestili ovi sa Grbavice.
Bazinga1234

#562 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Bazinga1234 »

Logovan wrote:
Mirza007 wrote:OK, razumijem ja da su ljudi frustrirani time da se Saric pod Prosineckim ustalio u prvoj postavi.
Možda je trebao Miloševića staviti umjesto njega.
Ili Besica da vidimo varijantu u sredini Pjanic Besic Cimirot.
zlajapravaraja

#563 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by zlajapravaraja »

Semir Štilić igra odličnu sezonu u Poljskoj, standardan je, daje golove i asistira. Taman nam takav igrač fali ispred Pjanića i Bešića, a iza Džeke.

Ne navijam za Želju.
Nadzorna_ploca

#564 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Nadzorna_ploca »

Stila vjeciti potencijal. :D
Logovan

#565 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Logovan »

Nakucao frajer 30, 31 godinu i hajmo njega zvati. :D A ionako je odigrao par utakmica, loš pravo bio, ako ne griješim.
leškarenje

#566 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by leškarenje »

Cuj strucnjaka,bolje da igra Zakaric nego Saric :lol: :lol: :lol: :lol: pa ovo tacno treba CIPS kad se registrujes na forum :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#567 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:Nakucao frajer 30, 31 godinu i hajmo njega zvati. :D A ionako je odigrao par utakmica, loš pravo bio, ako ne griješim.
Pa ne mozes biti dobar sa "odigranih" 8 utakmica i 206 minuta. Ja ga jebem ko ce za to vrijeme pokazati da li je dobar ili je los
leškarenje

#568 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by leškarenje »

Ma kakav Stilic,mislim mozete vi pisato o njemu....ali kad nije pokazao nista kad je bio u najboljim godinama,nece nikad....doduse tad je bio Miske :( Stilic je igrao u poigresno vrijeme .
Logovan

#569 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
Logovan wrote:Nakucao frajer 30, 31 godinu i hajmo njega zvati. :D A ionako je odigrao par utakmica, loš pravo bio, ako ne griješim.
Pa ne mozes biti dobar sa "odigranih" 8 utakmica i 206 minuta. Ja ga jebem ko ce za to vrijeme pokazati da li je dobar ili je los
Pa ionako mu je prošao voz, kako god okreneš. Džaba sad pričati o njemu kad je totalno bespotrebno.
Bazinga1234

#570 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Bazinga1234 »

hrasno38 wrote:
Ispravite me ako griješim al' ja mislim da je on igrao jednu utakmicu od početka u kvalifikacijama za EURO i bio dobar, znam da je tad Miske ušao s klupe i dao odlučujući gol.

Mada zadnji put kad je igrao, tj u Mesinom mandatu protiv Austrije je bio pravo los. Ja ga ne bih zvao više kakogod.
Last edited by Bazinga1234 on 26/03/2018 16:23, edited 1 time in total.
teatrale36

#571 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by teatrale36 »

leškarenje wrote:Cuj strucnjaka,bolje da igra Zakaric nego Saric :lol: :lol: :lol: :lol: pa ovo tacno treba CIPS kad se registrujes na forum :-)
Hoces i adresu da dam? :lol:
Nisam mislio za poziciju njegovu, nego onako uopćeno govoreći,pa Sarića ismijava forum navijača FKS da ne govorim sta pričaju Bordo prijatelji.
Grean

#572 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Grean »

Kakav Stilic, radijus kretanja ko’ sestar sto bi u ovoj formaciji gdje nema klasicne desetke bilo pogubno.

Meni je enigma nepozivanje Tomislava Tomica. On je mogao uletiti ili eventualno Prcic.
Muhamed Đakmić

#573 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Muhamed Đakmić »

Pa ako će se već iz Poljske zvati (mada je meni ta liga nikakav kriterij) preče je onda zvati Adnana Kovačevića, mislim znatno je potrebniji u ovom trenutku jer niti imamo poštenog štopera, niti mu je 30 godina pa ne može više napredovati :D

Štilić bi bio pojačanje kao Danijel Milićević, sasvim nepotrebno.
leškarenje

#574 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by leškarenje »

teatrale36 wrote:
leškarenje wrote:Cuj strucnjaka,bolje da igra Zakaric nego Saric :lol: :lol: :lol: :lol: pa ovo tacno treba CIPS kad se registrujes na forum :-)
Hoces i adresu da dam? :lol:
Nisam mislio za poziciju njegovu, nego onako uopćeno govoreći,pa Sarića ismijava forum navijača FKS da ne govorim sta pričaju Bordo prijatelji.
Nema potrebe,bitno bi bilo samo vidjeti koliko ko ima godina :kiss: jer ima postova na nivou desetogodisnjaka :thumbup:

Recimo da si napravio poredjenje sa Blagojevicem pa hajde :thumbup:
Tito_i_Partija

#575 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal

Post by Tito_i_Partija »

Muhamed Đakmić wrote:Pa ako će se već iz Poljske zvati (mada je meni ta liga nikakav kriterij) preče je onda zvati Adnana Kovačevića, mislim znatno je potrebniji u ovom trenutku jer niti imamo poštenog štopera, niti mu je 30 godina pa ne može više napredovati :D

Štilić bi bio pojačanje kao Danijel Milićević, sasvim nepotrebno.
Jos uvijek nema Kapica. Djakma izdrzi. :(
Locked