Nova agresija na BIH?

Post Reply
hAZNADAR

#551 Re: Nova agresija na BIH?

Post by hAZNADAR »

General War wrote:
hAZNADAR wrote:
markomilanov wrote:Kohezija srpskog naroda i srbovanje je odgovora na stalno pljuvanje i zahtevom za ukidanjem rs, .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajd to meni Banjalucaninu u 50-tima molim te detaljnije objasni. :) De ziv bio. Al prvo provjeri sta sam sve mogao vidjeti i cega sve biti svjedok.
...ali na duzem radu u sveCkoj.
Jadan si stvarno u tom pokusaju kupovanja podrske i skretanja teme. Hajmo dijasporofobicari(ako se moze tako nazvati),... dajte aplauz Waru i recite mu da je u pravu. Nek mi ga je sukno. :lol:

A ja i dalje tvrdim da srbovanje i srpska kohezija nema blage veze sa sarajevom, Bosnjacima opcenito,... niti je to odgovor na sarajevsko ukidanje RS.

Kao svjedok raspada YU i pocetka srbovanja u Banjaluci. Mozes li dokazati ware da je srbovanje u RS pocelo tek poslije sarajevskih provokacija?
markomilanov

#552 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

Moja težnja je da srbi prihvate bih kao svoju držvau,ali njima je to teško,kao i bošnjacima da prihvate rs,svestan sam ja činjenice da daje nastanak rs upitan,zločini,prava manjina, ali ni federacija nešto ne vrvi od srba,ja podsećam srbe iz rs,da su srbi iz krajine srbovali i glumili državu pa su završili u kolektivnim centrima u srbiji,ako se želi zajednička država ,ona se može ostvariti samo preko rs,rs se neće ukinuti,i neće se otcepiti.
muha_sa

#553 Re: Nova agresija na BIH?

Post by muha_sa »

markomilanov wrote:Moja težnja je da srbi prihvate bih kao svoju držvau,ali njima je to teško,kao i bošnjacima da prihvate rs,svestan sam ja činjenice da daje nastanak rs upitan,zločini,prava manjina, ali ni federacija nešto ne vrvi od srba,ja podsećam srbe iz rs,da su srbi iz krajine srbovali i glumili državu pa su završili u kolektivnim centrima u srbiji,ako se želi zajednička država ,ona se može ostvariti samo preko rs,rs se neće ukinuti,i neće se otcepiti.
maestralno :thumbup:
General War

#554 Re: Nova agresija na BIH?

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
General War wrote:
Jadan si stvarno u tom pokusaju kupovanja podrske i skretanja teme. Hajmo dijasporofobicari(ako se moze tako nazvati),... dajte aplauz Waru i recite mu da je u pravu. Nek mi ga je sukno. :lol:

A ja i dalje tvrdim da srbovanje i srpska kohezija nema blage veze sa sarajevom, Bosnjacima opcenito,... niti je to odgovor na sarajevsko ukidanje RS.

Kao svjedok raspada YU i pocetka srbovanja u Banjaluci. Mozes li dokazati ware da je srbovanje u RS pocelo tek poslije sarajevskih provokacija?
Kupujem podrsku, po mogucnosti dizel, i od prvog vlasnika! :D
Pa ne znam, kad je bio onaj skup kada su zastave se vezivale u B.L ili si vec kidno?
Krokodajl

#555 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Krokodajl »

Samo ovaj put kad počne, treba javit Sarajlijama da ne mašu Titinim slikama.
PM72

#556 Re: Nova agresija na BIH?

Post by PM72 »

muha_sa wrote:
markomilanov wrote:Moja težnja je da srbi prihvate bih kao svoju držvau,ali njima je to teško,kao i bošnjacima da prihvate rs,svestan sam ja činjenice da daje nastanak rs upitan,zločini,prava manjina, ali ni federacija nešto ne vrvi od srba,ja podsećam srbe iz rs,da su srbi iz krajine srbovali i glumili državu pa su završili u kolektivnim centrima u srbiji,ako se želi zajednička država ,ona se može ostvariti samo preko rs,rs se neće ukinuti,i neće se otcepiti.
maestralno :thumbup:
U pravi si Muha,ovaj mi se počeo sviđati...nadolazi u vožnji,svjestan je kako je nastanak RS upitan...
PM72

#557 Re: Nova agresija na BIH?

Post by PM72 »

Krokodajl wrote:Samo ovaj put kad počne, treba javit Sarajlijama da ne mašu Titinim slikama.
mahali su rudari koji su došli autobusima,kakve sarajlije...
Krokodajl

#558 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Krokodajl »

PM72 wrote:
Krokodajl wrote:Samo ovaj put kad počne, treba javit Sarajlijama da ne mašu Titinim slikama.
Ma bilo ih je i koji su mahali, al onda otišli na godišnje u Srbiju.
Ovaj puta, ako ništa, nema komšija koji odoše na neplaćeno rodbini.
hAZNADAR

#559 Re: Nova agresija na BIH?

Post by hAZNADAR »

General War wrote:
hAZNADAR wrote:
General War wrote:

Kupujem podrsku, po mogucnosti dizel, i od prvog vlasnika! :D
Pa ne znam, kad je bio onaj skup kada su zastave se vezivale u B.L ili si vec kidno?
I koliko granata su ispalile te zastave? Sjecas li se mozda kalibra i gdje su udarile?
Nek si ti dosao podrzati naseg gosta koji tvrdi da je srbovanje pocelo tek poslije sarajevskog pritiska na RS.

I dalje cekam odgovor na to - nemoj skretati.
pirpa

#560 Re: Nova agresija na BIH?

Post by pirpa »

:thumbup: :thumbup: nazalost 80% ih je takvih bilo pocetkom 92god. moji nabavili dvije puske da cuvaju nocnu strazu a vec sutradan dvojica komsija bosnjaka otisli u SDS stab da nas prijave :mrgreen:
Streptokok

#561 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Streptokok »

pirpa wrote:
:thumbup: :thumbup: nazalost 80% ih je takvih bilo pocetkom 92god. moji nabavili dvije puske da cuvaju nocnu strazu a vec sutradan dvojica komsija bosnjaka otisli u SDS stab da nas prijave :mrgreen:
u mome selu sda jurišnici prodavali puške i kad se zakuhalo isli od vrata do vrata da pozivaju one sto su kupili od njih da idu na kontrabarikade, dok oni sami nisu imali puške pa nisu ni mogli ići na barikade, logično.
jao_situacije

#562 Re: Nova agresija na BIH?

Post by jao_situacije »

pirpa wrote:
jestel im jebali mater poslije
PM72

#563 Re: Nova agresija na BIH?

Post by PM72 »

Krokodajl wrote:
PM72 wrote:
Ma bilo ih je i koji su mahali, al onda otišli na godišnje u Srbiju.
Ovaj puta, ako ništa, nema komšija koji odoše na neplaćeno rodbini.
kako bolan nema-ja prvi.Idem i čekam rezultat. :thumbup:
Krokodajl

#564 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Krokodajl »

PM72 wrote: kako bolan nema-ja prvi.Idem i čekam rezultat. :thumbup:
Mi nismo ni dužni, nisu ni prvoborci i nosioci spomenice 41-45-a bili na barikadama no omladina.
Ako im se da, nek pucaju :lol:

A ovo se više odnosilo na one, što odoše familiji a sutradan na Kanal S daju izjave u Kasindolu o teškoćama življenja pod muslimanskim terorom.
Last edited by Krokodajl on 12/01/2018 20:58, edited 1 time in total.
jao_situacije

#565 Re: Nova agresija na BIH?

Post by jao_situacije »

vazda po omladini neka neka :mrgreen:
pirpa

#566 Re: Nova agresija na BIH?

Post by pirpa »

Streptokok wrote:
pirpa wrote:
u mome selu sda jurišnici prodavali puške i kad se zakuhalo isli od vrata do vrata da pozivaju one sto su kupili od njih da idu na kontrabarikade, dok oni sami nisu imali puške pa nisu ni mogli ići na barikade, logično.
šuti, želudac mi se odmah upali kao centrifuga...
PM72

#567 Re: Nova agresija na BIH?

Post by PM72 »

Krokodajl wrote:
PM72 wrote: kako bolan nema-ja prvi.Idem i čekam rezultat. :thumbup:
Mi nismo ni dužni, nisu ni prvoborci i nosioci spomenice 41-45-a bili na barikadama no omladina.
Ako im se da, nek pucaju :lol:

A ovo se više odnosilo na one, što odoše familiji a sutradan na Kanal S daju izjave u Kasindolu o teškoćama življenja pod muslimanskim terorom.
:D
znam na koga se odnosilo ali sve mi se više sviđa ona Borina izjava "samo budale ginu za ideale"...ja i moja djeca da uzmemo puške da bi političarima i kleru bilo bolje? e evo im...Nema nacrtane ćundare inače bih to postavio .
peepeep

#568 Re: Nova agresija na BIH?

Post by peepeep »

Vidim opet se ruga Sarajlijama, onima koji su izdržali tri i po godine opsade, kao da smo ih tražili. Neka vas bude stid i sramota, sjetite se onih 1600 poginulih dječaka i djevojčica.
tandmand

#569 Re: Nova agresija na BIH?

Post by tandmand »

markomilanov wrote:Ne znam šta je smiješno,završio se rat sa tolikim žrtavama,a ništa se nije promenilo,sve nacionalističke stranke su ostale na vlasti,narod i teritorija podeljena,opet strepiš od komšije,umesto da se ide dalje.stalno se vraća u prošlost,ako ti ne odgovara sadašnje uredjenje bih,jedini način da promeniš stanje je rat,očekivati od srba da se odereknu rs je utopija.
Ma kakav rat, bjeri tamo. Mi muslimani smo dobili Kosovo, zauzvrat, vi pravoslavci ste dobili Krim i mirna Bosna.
PM72

#570 Re: Nova agresija na BIH?

Post by PM72 »

tandmand wrote:
markomilanov wrote:Ne znam šta je smiješno,završio se rat sa tolikim žrtavama,a ništa se nije promenilo,sve nacionalističke stranke su ostale na vlasti,narod i teritorija podeljena,opet strepiš od komšije,umesto da se ide dalje.stalno se vraća u prošlost,ako ti ne odgovara sadašnje uredjenje bih,jedini način da promeniš stanje je rat,očekivati od srba da se odereknu rs je utopija.
Ma kakav rat, bjeri tamo. Mi muslimani smo dobili Kosovo, zauzvrat, vi pravoslavci ste dobili Krim i mirna Bosna.
:thumbup: dobar
markomilanov

#571 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

Koliko su bošnjaci imali pravo da odluče da neće sa srbima u jugoslaviju,koliko je bilo pravo srba da ne žele nezavisnu bih.
General War

#572 Re: Nova agresija na BIH?

Post by General War »

hAZNADAR wrote: I koliko granata su ispalile te zastave? Sjecas li se mozda kalibra i gdje su udarile?
Nek si ti dosao podrzati naseg gosta koji tvrdi da je srbovanje pocelo tek poslije sarajevskog pritiska na RS.

I dalje cekam odgovor na to - nemoj skretati.
PA cekaj, kad je zagovnalo ovdje...da nije odbijanjem aprilskog paketa? Srbi ga odbili?
babanovac

#573 Re: Nova agresija na BIH?

Post by babanovac »

"Bijeli covjek je zaista budala". - Winetu.

Sarajlije, Srbi, Krajisnici, Dalmatinci, Hercegovci, Indijci, Kinezi... Ono fakat... Ja ne spavam mirno, sve dok spavam pokraj svoje zene.
@mba

#574 Re: Nova agresija na BIH?

Post by @mba »

cekaj malo, jeli bosnjaci kao manjina u srbiji ili albanci imaju ista prava kao srbijanci kao vecina, dali au zastipljeni u vlasti u ministarstvima kao srbi ili hrvati u bosni, koji su manjina, gdje u svijetu se manjina nest pita, i jos kao „to nije nasa domovina“

navedi mi jednu drzavu na svijetu da manjina ima ovolike ovlasti kao srpska manjina u bosni, isto tako i ovih saka hrvata!

problem srba i lezi u tome, da imaju problem sto su manjina!

ne postoji zemlja na svijetu da se manjina nesta pita, koliko vas ima tako ce te i biti zastupljeni u vlasti!

dajte ta prava bosnjacima u istoj mjeri u srbiji ili albancima sa juga srbije!

agresija iz begesha i zagreba nikad nije ni prestala!
General War

#575 Re: Nova agresija na BIH?

Post by General War »

@mba wrote:

cekaj malo, jeli bosnjaci kao manjina u srbiji ili albanci imaju ista prava kao srbijanci kao vecina, dali au zastipljeni u vlasti u ministarstvima kao srbi ili hrvati u bosni, koji su manjina, gdje u svijetu se manjina nest pita, i jos kao „to nije nasa domovina“

navedi mi jednu drzavu na svijetu da manjina ima ovolike ovlasti kao srpska manjina u bosni, isto tako i ovih saka hrvata!

problem srba i lezi u tome, da imaju problem sto su manjina!

ne postoji zemlja na svijetu da se manjina nesta pita, koliko vas ima tako ce te i biti zastupljeni u vlasti!

dajte ta prava bosnjacima u istoj mjeri u srbiji ili albancima sa juga srbije!

agresija iz begesha i zagreba nikad nije ni prestala!
cekaj ti malo, to srbi i hrvati u BiH manjina? Ko te to ba nauci?
Post Reply