Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
leškarenje

#551 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Ja sam za Mesu da ostane dok on bude htio,ako ce mijenjati onda Amar :bih:
megaman4

#552 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by megaman4 »

Dzemal Corba Hadziabdic legenda Veleza medju glavnim favoritima saveza za novog selektora.
Bosanski_kralj

#553 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bosanski_kralj »

Ko god da bude selektor samo da nema veze sa Željom i Sarajevom.
Edin H.

#554 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

Image
BHF_Manijak

#555 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

megaman4 wrote:Dzemal Corba Hadziabdic legenda Veleza medju glavnim favoritima saveza za novog selektora.
Eh taj ce nas iz govana izvadit. Bliski istok ce plakati za njim. :(
Point.

#556 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Bosanski_kralj wrote:Ko god da bude selektor samo da nema veze sa Željom i Sarajevom.
Ubise u pojam fakat. Nista dosadnije nego citati njihovo dosadno takozvano podjebavanje.
Bazinga1234

#557 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Point. wrote:
Bosanski_kralj wrote:Ko god da bude selektor samo da nema veze sa Željom i Sarajevom.
Ubise u pojam fakat. Nista dosadnije nego citati njihovo dosadno takozvano podjebavanje.
:thumbup: :sax:
Dell 1

#558 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Dell 1 »

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/624 ... arati.html
Mozada nije lose rjesenje. Napravio je solidne rezultate sa onako limitarnom ekipom Azerbejdana.
markomilanov

#559 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Nemam nameru da prebrojavam krvna zrnca,mislim da je posle 25 godina nezavisnosti ove države, red da bude selektor iz srpskog naroda,da ne budem pogrešnio shvaćen,srpski stručnjak mora da kvalitetan i iskusan,a neka marioneta poput Sredojevića.
orinoco

#560 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by orinoco »

Dell 1 wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/624 ... arati.html
Mozada nije lose rjesenje. Napravio je solidne rezultate sa onako limitarnom ekipom Azerbejdana.
Nemam ništa protiv Prosinečkog, samo da više ne reklamira čarape :D
Korisničkoime

#561 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Korisničkoime »

Dell 1 wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/624 ... arati.html
Po meni on bi bio fantasticno rjesenje, znam da ga puno ljudi u HR cijeni, bio je Bilicev pomocnik u reprezentaciji kada su igrali prelijep i moderan fudbal (kazu dobrim dijelom i zaslugom Posineckog), za Azere je napravio dobre stvari, neke sada aman zaman poduhvate nije imao u Turskoj i sa Zvezdom. Poznaje nas mentalitet i mislim da bi nam legao, odgovarao nekom nasem uvrnutom mentalitetu jer je i sam malo uvrnut i zna kako sa jebenim Balkancima. Medjutim naveliko se pricalo o nekoj njegovoj ovisnosti o tabletama, spominjala se i druga sranja, on nije nikada pretjerano krio da ima neke poroke da voli cugat i da pusi, eh sada jbg, sta je tu istina a sta carsija tesko je znati.
Medjutim bojim se da nema nista od toga, prije svega zbog govana iz Saveza, oni ce opet trazit nekog do 5.000 KM/EUR mjesecno i s kojim su dobri i s kim mogu, drugo rijetko ce ko pristati da mu foteljasi iz Saveza odredjuju po nacionalno jaranskom kljucu pomocnike.
Ko god je pametan i ima bilo gdje drugo nece u mocvaru zvanu BH fudbal.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#562 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by malakh »

Edin H. wrote:Image
a zašto je sergeju potrebno da sebi komplikuje život, kada sada ima sve i kada mu je prelijepo u životu?

bi li ti to uradio?
Laertes

#563 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Laertes »

markomilanov wrote:Nemam nameru da prebrojavam krvna zrnca,mislim da je posle 25 godina nezavisnosti ove države, red da bude selektor iz srpskog naroda,da ne budem pogrešnio shvaćen,srpski stručnjak mora da kvalitetan i iskusan,a neka marioneta poput Sredojevića.
Nemaš nameru? 'Ajde bre...
AmiĐa_Idriz

#564 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by AmiĐa_Idriz »

Point. wrote:
Jes vala...samo sam ja poceo prestati pisati o tome nema fajde kad se brisu postovi odma cim kritiku bacis :mrgreen:
Crvena Tifoza

#565 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Crvena Tifoza »

Laertes wrote:
markomilanov wrote:Nemam nameru da prebrojavam krvna zrnca,mislim da je posle 25 godina nezavisnosti ove države, red da bude selektor iz srpskog naroda,da ne budem pogrešnio shvaćen,srpski stručnjak mora da kvalitetan i iskusan,a neka marioneta poput Sredojevića.

Tu su kvotu ispunili Slavica i Borče za narednih 15 godina :D
Logovan

#566 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

megaman4 wrote:Dzemal Corba Hadziabdic legenda Veleza medju glavnim favoritima saveza za novog selektora.
Odlično. :lol: Još malo pa i Ištuk kandidat.
Point. wrote:
Nemojte nas trpati u isti koš. :D Takvi se na prste jedne ruke mogu prebrojati.
markomilanov

#567 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Laertes wrote:
Možda malo. :) Ja to zbog multi kulti,u svim sportovima selektor je bio srbin,samo u fudbalu nikad,ali pod uslovom da ga biraju iz federacije,ovi iz rs će namerno predložiti neku marionetu poput Sredojevića.
tr_ba

#568 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by tr_ba »

Edin H. wrote:Image
Ako nebude Sergej,boli me qrac ko ce bit'!
Melbourne_Australia

#569 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Melbourne_Australia »

markomilanov wrote:
Laertes wrote:
Možda malo. :) Ja to zbog multi kulti,u svim sportovima selektor je bio srbin,samo u fudbalu nikad,ali pod uslovom da ga biraju iz federacije,ovi iz rs će namerno predložiti neku marionetu poput Sredojevića.
Nema kvalitetnog srpskog strucnjaka a da nije ljubitelj Arkana ili Radovana :D :D ....Bajevic nije srpski on je BIH strucnjak..Realno Srbi i nemaju niti su ikad imali neka trenerska imena...Antic najveci i to je to.....Hrvati su puno jaci po tom pitanju a i mi Bosanci :run: :thumbup:
sinuhe

#570 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by sinuhe »

Kako nema, Slobodan Halilovic iz Radnickog. Eno ga u Arabiji. Nisam cuo za covjeka 30 godina :lol: Ako se vec Hadziabdic spominje.
Henry Chinaski

#571 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Henry Chinaski »

Logično bi bilo da dođe Amar Osim.
Kad je Konaković postao premijer, Skaka gradonačelnik, daj vala Amara da ga useremo do kraja i da nas sve proguta crna rupa...
markomilanov

#572 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Rajevac,sa ganom polufinale svetkog prvenstva u južnoj africi,bio kandidat sa mešom,šta misliš koji su mešini kvaliteti presudili da bude izabran,stojković osvojio japansko prvenstvo,sada u kinsekoj ligi gde su najveća trenerska imena,mihajlović,selektor srbije,milana,fiorentine,sada torina,jokanović sa votfordom izborio premijer ligu ,sada vodi fulam,djukić vodio valensiju,ima kavlitetnih stručnjka ,Stanojević,vodio Partizan u ligi šampiona,radio po evropi,bio selektor mlade repke Srbije,Okuka,velžov igrač,bio prvak Poljske,vodio mladu repku,Stevanović,selektor Gane,bio pomoćnik na svetskom prvenstvu,Kosanović,iskusan,preklajen trener,zvzda,vojvodina,kineksa liga,treba savez s nijma da razgovara.

Znači ima kvalitetnih srpskih stručnjaka,treba imati volju i želju da se razgovara sa njima,i paziti da ovi mufljuzi iz rs ne podvale neko kukavičje jaje.
Melbourne_Australia

#573 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Melbourne_Australia »

markomilanov wrote:Rajevac,sa ganom polufinale svetkog prvenstva u južnoj africi,bio kandidat sa mešom,šta misliš koji su mešini kvaliteti presudili da bude izabran,stojković osvojio japansko prvenstvo,sada u kinsekoj ligi gde su najveća trenerska imena,mihajlović,selektor srbije,milana,fiorentine,sada torina,jokanović sa votfordom izborio premijer ligu ,sada vodi fulam,djukić vodio valensiju,ima kavlitetnih stručnjka ,Stanojević,vodio Partizan u ligi šampiona,radio po evropi,bio selektor mlade repke Srbije,Okuka,velžov igrač,bio prvak Poljske,vodio mladu repku,Stevanović,selektor Gane,bio pomoćnik na svetskom prvenstvu,Kosanović,iskusan,preklajen trener,zvzda,vojvodina,kineksa liga,treba savez s nijma da razgovara.

Znači ima kvalitetnih srpskih stručnjaka,treba imati volju i želju da se razgovara sa njima,i paziti da ovi mufljuzi iz rs ne podvale neko kukavičje jaje.

Vodi ih kuci!!!!!!!!!!!

Kad Bosnjo bude selektor Srbije nek bude i srbin iz Srbije BIH...
Last edited by Melbourne_Australia on 15/10/2017 21:36, edited 1 time in total.
channel10

#574 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

Sergej Barbarez inace u slobodno vrijeme vodi Barcelonu. On inace vuce sve konce, a Valverde je samo onako isturen za javnost.

Kakav crni Barbarez :oops:
markomilanov

#575 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Melbourne_Australia wrote:
markomilanov wrote:Rajevac,sa ganom polufinale svetkog prvenstva u južnoj africi,bio kandidat sa mešom,šta misliš koji su mešini kvaliteti presudili da bude izabran,stojković osvojio japansko prvenstvo,sada u kinsekoj ligi gde su najveća trenerska imena,mihajlović,selektor srbije,milana,fiorentine,sada torina,jokanović sa votfordom izborio premijer ligu ,sada vodi fulam,djukić vodio valensiju,ima kavlitetnih stručnjka ,Stanojević,vodio Partizan u ligi šampiona,radio po evropi,bio selektor mlade repke Srbije,Okuka,velžov igrač,bio prvak Poljske,vodio mladu repku,Stevanović,selektor Gane,bio pomoćnik na svetskom prvenstvu,Kosanović,iskusan,preklajen trener,zvzda,vojvodina,kineksa liga,treba savez s nijma da razgovara.

Vodi ih kuci!!!!!!!!!!!
Toliko o multi i kulti,i kad pokušavaju sa foruma da me ubede da nije važna nacionalnost,već iskustvo i kvalitet.
Umesto da navede kvalitet i iskustvo kandidata ,on na pominjanje srpskih stručnjaka,kaže vodi ih kući,sramota.
Locked