Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#551 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja sam za Mesu da ostane dok on bude htio,ako ce mijenjati onda Amar 
-
megaman4
#552 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dzemal Corba Hadziabdic legenda Veleza medju glavnim favoritima saveza za novog selektora.
- Bosanski_kralj
#553 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ko god da bude selektor samo da nema veze sa Željom i Sarajevom.
- Edin H.
- BHF_Manijak
#555 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Eh taj ce nas iz govana izvadit. Bliski istok ce plakati za njim.megaman4 wrote:Dzemal Corba Hadziabdic legenda Veleza medju glavnim favoritima saveza za novog selektora.
- Point.
#556 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ubise u pojam fakat. Nista dosadnije nego citati njihovo dosadno takozvano podjebavanje.Bosanski_kralj wrote:Ko god da bude selektor samo da nema veze sa Željom i Sarajevom.
-
Bazinga1234
#557 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Point. wrote:Ubise u pojam fakat. Nista dosadnije nego citati njihovo dosadno takozvano podjebavanje.Bosanski_kralj wrote:Ko god da bude selektor samo da nema veze sa Željom i Sarajevom.
-
Dell 1
#558 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/624 ... arati.html
Mozada nije lose rjesenje. Napravio je solidne rezultate sa onako limitarnom ekipom Azerbejdana.
Mozada nije lose rjesenje. Napravio je solidne rezultate sa onako limitarnom ekipom Azerbejdana.
-
markomilanov
#559 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nemam nameru da prebrojavam krvna zrnca,mislim da je posle 25 godina nezavisnosti ove države, red da bude selektor iz srpskog naroda,da ne budem pogrešnio shvaćen,srpski stručnjak mora da kvalitetan i iskusan,a neka marioneta poput Sredojevića.
- orinoco
#560 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nemam ništa protiv Prosinečkog, samo da više ne reklamira čarapeDell 1 wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/624 ... arati.html
-
Korisničkoime
#561 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Po meni on bi bio fantasticno rjesenje, znam da ga puno ljudi u HR cijeni, bio je Bilicev pomocnik u reprezentaciji kada su igrali prelijep i moderan fudbal (kazu dobrim dijelom i zaslugom Posineckog), za Azere je napravio dobre stvari, neke sada aman zaman poduhvate nije imao u Turskoj i sa Zvezdom. Poznaje nas mentalitet i mislim da bi nam legao, odgovarao nekom nasem uvrnutom mentalitetu jer je i sam malo uvrnut i zna kako sa jebenim Balkancima. Medjutim naveliko se pricalo o nekoj njegovoj ovisnosti o tabletama, spominjala se i druga sranja, on nije nikada pretjerano krio da ima neke poroke da voli cugat i da pusi, eh sada jbg, sta je tu istina a sta carsija tesko je znati.Dell 1 wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/624 ... arati.html
Medjutim bojim se da nema nista od toga, prije svega zbog govana iz Saveza, oni ce opet trazit nekog do 5.000 KM/EUR mjesecno i s kojim su dobri i s kim mogu, drugo rijetko ce ko pristati da mu foteljasi iz Saveza odredjuju po nacionalno jaranskom kljucu pomocnike.
Ko god je pametan i ima bilo gdje drugo nece u mocvaru zvanu BH fudbal.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#562 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
a zašto je sergeju potrebno da sebi komplikuje život, kada sada ima sve i kada mu je prelijepo u životu?Edin H. wrote:
bi li ti to uradio?
- Laertes
#563 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nemaš nameru? 'Ajde bre...markomilanov wrote:Nemam nameru da prebrojavam krvna zrnca,mislim da je posle 25 godina nezavisnosti ove države, red da bude selektor iz srpskog naroda,da ne budem pogrešnio shvaćen,srpski stručnjak mora da kvalitetan i iskusan,a neka marioneta poput Sredojevića.
- AmiĐa_Idriz
#564 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jes vala...samo sam ja poceo prestati pisati o tome nema fajde kad se brisu postovi odma cim kritiku bacisPoint. wrote:Ubise u pojam fakat. Nista dosadnije nego citati njihovo dosadno takozvano podjebavanje.Bosanski_kralj wrote:Ko god da bude selektor samo da nema veze sa Željom i Sarajevom.
-
Crvena Tifoza
#565 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Laertes wrote:Nemaš nameru? 'Ajde bre...markomilanov wrote:Nemam nameru da prebrojavam krvna zrnca,mislim da je posle 25 godina nezavisnosti ove države, red da bude selektor iz srpskog naroda,da ne budem pogrešnio shvaćen,srpski stručnjak mora da kvalitetan i iskusan,a neka marioneta poput Sredojevića.
Tu su kvotu ispunili Slavica i Borče za narednih 15 godina
- Logovan
#566 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Odlično.megaman4 wrote:Dzemal Corba Hadziabdic legenda Veleza medju glavnim favoritima saveza za novog selektora.
Nemojte nas trpati u isti koš.Point. wrote:Ubise u pojam fakat. Nista dosadnije nego citati njihovo dosadno takozvano podjebavanje.Bosanski_kralj wrote:Ko god da bude selektor samo da nema veze sa Željom i Sarajevom.
-
markomilanov
#567 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Možda malo.Laertes wrote:Nemaš nameru? 'Ajde bre...markomilanov wrote:Nemam nameru da prebrojavam krvna zrnca,mislim da je posle 25 godina nezavisnosti ove države, red da bude selektor iz srpskog naroda,da ne budem pogrešnio shvaćen,srpski stručnjak mora da kvalitetan i iskusan,a neka marioneta poput Sredojevića.
-
tr_ba
#568 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ako nebude Sergej,boli me qrac ko ce bit'!Edin H. wrote:
-
Melbourne_Australia
#569 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nema kvalitetnog srpskog strucnjaka a da nije ljubitelj Arkana ili Radovanamarkomilanov wrote:Možda malo.Laertes wrote:Nemaš nameru? 'Ajde bre...markomilanov wrote:Nemam nameru da prebrojavam krvna zrnca,mislim da je posle 25 godina nezavisnosti ove države, red da bude selektor iz srpskog naroda,da ne budem pogrešnio shvaćen,srpski stručnjak mora da kvalitetan i iskusan,a neka marioneta poput Sredojevića.Ja to zbog multi kulti,u svim sportovima selektor je bio srbin,samo u fudbalu nikad,ali pod uslovom da ga biraju iz federacije,ovi iz rs će namerno predložiti neku marionetu poput Sredojevića.
- sinuhe
#570 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kako nema, Slobodan Halilovic iz Radnickog. Eno ga u Arabiji. Nisam cuo za covjeka 30 godina
Ako se vec Hadziabdic spominje.
- Henry Chinaski
#571 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Logično bi bilo da dođe Amar Osim.
Kad je Konaković postao premijer, Skaka gradonačelnik, daj vala Amara da ga useremo do kraja i da nas sve proguta crna rupa...
Kad je Konaković postao premijer, Skaka gradonačelnik, daj vala Amara da ga useremo do kraja i da nas sve proguta crna rupa...
-
markomilanov
#572 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Rajevac,sa ganom polufinale svetkog prvenstva u južnoj africi,bio kandidat sa mešom,šta misliš koji su mešini kvaliteti presudili da bude izabran,stojković osvojio japansko prvenstvo,sada u kinsekoj ligi gde su najveća trenerska imena,mihajlović,selektor srbije,milana,fiorentine,sada torina,jokanović sa votfordom izborio premijer ligu ,sada vodi fulam,djukić vodio valensiju,ima kavlitetnih stručnjka ,Stanojević,vodio Partizan u ligi šampiona,radio po evropi,bio selektor mlade repke Srbije,Okuka,velžov igrač,bio prvak Poljske,vodio mladu repku,Stevanović,selektor Gane,bio pomoćnik na svetskom prvenstvu,Kosanović,iskusan,preklajen trener,zvzda,vojvodina,kineksa liga,treba savez s nijma da razgovara.
Znači ima kvalitetnih srpskih stručnjaka,treba imati volju i želju da se razgovara sa njima,i paziti da ovi mufljuzi iz rs ne podvale neko kukavičje jaje.
Znači ima kvalitetnih srpskih stručnjaka,treba imati volju i želju da se razgovara sa njima,i paziti da ovi mufljuzi iz rs ne podvale neko kukavičje jaje.
-
Melbourne_Australia
#573 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
markomilanov wrote:Rajevac,sa ganom polufinale svetkog prvenstva u južnoj africi,bio kandidat sa mešom,šta misliš koji su mešini kvaliteti presudili da bude izabran,stojković osvojio japansko prvenstvo,sada u kinsekoj ligi gde su najveća trenerska imena,mihajlović,selektor srbije,milana,fiorentine,sada torina,jokanović sa votfordom izborio premijer ligu ,sada vodi fulam,djukić vodio valensiju,ima kavlitetnih stručnjka ,Stanojević,vodio Partizan u ligi šampiona,radio po evropi,bio selektor mlade repke Srbije,Okuka,velžov igrač,bio prvak Poljske,vodio mladu repku,Stevanović,selektor Gane,bio pomoćnik na svetskom prvenstvu,Kosanović,iskusan,preklajen trener,zvzda,vojvodina,kineksa liga,treba savez s nijma da razgovara.
Vodi ih kuci!!!!!!!!!!!
Kad Bosnjo bude selektor Srbije nek bude i srbin iz Srbije BIH...
Last edited by Melbourne_Australia on 15/10/2017 21:36, edited 1 time in total.
-
channel10
#574 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sergej Barbarez inace u slobodno vrijeme vodi Barcelonu. On inace vuce sve konce, a Valverde je samo onako isturen za javnost.
Kakav crni Barbarez
Kakav crni Barbarez
-
markomilanov
#575 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Toliko o multi i kulti,i kad pokušavaju sa foruma da me ubede da nije važna nacionalnost,već iskustvo i kvalitet.Melbourne_Australia wrote:markomilanov wrote:Rajevac,sa ganom polufinale svetkog prvenstva u južnoj africi,bio kandidat sa mešom,šta misliš koji su mešini kvaliteti presudili da bude izabran,stojković osvojio japansko prvenstvo,sada u kinsekoj ligi gde su najveća trenerska imena,mihajlović,selektor srbije,milana,fiorentine,sada torina,jokanović sa votfordom izborio premijer ligu ,sada vodi fulam,djukić vodio valensiju,ima kavlitetnih stručnjka ,Stanojević,vodio Partizan u ligi šampiona,radio po evropi,bio selektor mlade repke Srbije,Okuka,velžov igrač,bio prvak Poljske,vodio mladu repku,Stevanović,selektor Gane,bio pomoćnik na svetskom prvenstvu,Kosanović,iskusan,preklajen trener,zvzda,vojvodina,kineksa liga,treba savez s nijma da razgovara.
Vodi ih kuci!!!!!!!!!!!
Umesto da navede kvalitet i iskustvo kandidata ,on na pominjanje srpskih stručnjaka,kaže vodi ih kući,sramota.