Tako veteranu HOSa s juzne bojisnice?damirovich wrote:Samo naprijed, bum ti priredil vatreni docek...Alfons Kauders wrote:
Ali ako me ne skinu, eto mene do tebe...
Da ti nisi neki Orjunas?
Tako veteranu HOSa s juzne bojisnice?damirovich wrote:Samo naprijed, bum ti priredil vatreni docek...Alfons Kauders wrote:
Pa od čega ćete živjeti?damirovich wrote:Balijski mokri snovi, jesi cuo sta rece Cova juce? nece bit ni drzave....Streptokok wrote:ustaška posla. zlatka lagumdžiju treba pod hitno vratiti na političku scenu.
zato ćemo mi za FahrudinaExNihilo wrote:Jedva čekam dati glas legitimnom hrvatskom članu Predsjedništva - Komšiću, ili adekvantnoj zamjeni za istog.
ova izjava je vrlo opasna plus ona sa rubikonom plus satanizacija bosnjaka pa eno i pelenkovic posjecuje enklave po bosni.tandmand wrote:Pa od čega ćete živjeti?damirovich wrote:Balijski mokri snovi, jesi cuo sta rece Cova juce? nece bit ni drzave....Streptokok wrote:ustaška posla. zlatka lagumdžiju treba pod hitno vratiti na političku scenu.
Ti veteran hosaAlfons Kauders wrote:Tako veteranu HOSa s juzne bojisnice?damirovich wrote:Samo naprijed, bum ti priredil vatreni docek...Alfons Kauders wrote:
Da ti nisi neki Orjunas?
Drago mi je sto posjecuje hrvatsku enklavu u Tuzli155_mm wrote:
ova izjava je vrlo opasna plus ona sa rubikonom plus satanizacija bosnjaka pa eno i pelenkovic posjecuje enklave po bosni.
nije ovo za zanemariti. da ne bude ponovo zajeb kao i sa mostom.
Sacekali budemo da vi zaposlite onih 100 tisuca,pa cemo im dati dobar bonus na online kladama,te cemo ih tako izmustitandmand wrote:Pa od čega ćete živjeti?damirovich wrote:Balijski mokri snovi, jesi cuo sta rece Cova juce? nece bit ni drzave....Streptokok wrote:ustaška posla. zlatka lagumdžiju treba pod hitno vratiti na političku scenu.
U to doba su bili zapadno, a na krajnji jug dolaze tek nesto kasnije.damirovich wrote:Ti veteran hosaAlfons Kauders wrote:Tako veteranu HOSa s juzne bojisnice?damirovich wrote: Samo naprijed, bum ti priredil vatreni docek...
Da ti nisi neki Orjunas?lolcina tamo su imocani bili, a ti tuzlak zahlupani
Kakvu bolan enklavu?damirovich wrote:Drago mi je sto posjecuje hrvatsku enklavu u Tuzli155_mm wrote:
ova izjava je vrlo opasna plus ona sa rubikonom plus satanizacija bosnjaka pa eno i pelenkovic posjecuje enklave po bosni.
ne znam da li ce ti biti drago kad se predje rubikon. u stvari znam ali ne bi da te strasim.damirovich wrote:Drago mi je sto posjecuje hrvatsku enklavu u Tuzli155_mm wrote:
Ma ovaj upotrebio rijec enklava,pa i ja nastavio, naravno da nije enklava, zajednica je puno bolja rijec, jos dodamo pridjev hrvatska i to je toAlfons Kauders wrote:Kakvu bolan enklavu?damirovich wrote:Drago mi je sto posjecuje hrvatsku enklavu u Tuzli155_mm wrote:
nije ovo za zanemariti. da ne bude ponovo zajeb kao i sa mostom.![]()
Tuzla je okruzena skoro iskljucivo hrvatskim selima.A ni Tuzla ni ta sela nisu bili nikakve enklave
Poslo ti je od ruke da najveceg psovaca SDA i najglasnijeg ateistu na forumu u startu opises kao bombasa samoubicu i SDA-ovca.damirovich wrote:Vidis da mozes bit normalan kad hoces, sta se onda vezes za ovu nakaradnu politiku sdeaovaca, da im sutra ispod stola ponudi neko 3 % od cjene mosta,dosli bi da prerezu vrpcu
Nema te nas vi cim strasit, na spram vas mi smo Nato pakt. Cekaj, pa mi i jesmo Nato155_mm wrote:ne znam da li ce ti biti drago kad se predje rubikon. u stvari znam ali ne bi da te strasim.damirovich wrote:Drago mi je sto posjecuje hrvatsku enklavu u Tuzli155_mm wrote:
Zajednica jeste, bila i ostala - a zovi je kako hoces, hrvatska, bosnjacka, muslimanska, ustasko-dzihadska, komunisticka ili kako god.damirovich wrote:Ma ovaj upotrebio rijec enklava,pa i ja nastavio, naravno da nije enklava, zajednica je puno bolja rijec, jos dodamo pridjev hrvatska i to je toAlfons Kauders wrote:Kakvu bolan enklavu?damirovich wrote: Drago mi je sto posjecuje hrvatsku enklavu u Tuzli![]()
Tuzla je okruzena skoro iskljucivo hrvatskim selima.A ni Tuzla ni ta sela nisu bili nikakve enklave
Pa raniji upisi su ti bili takvi,tj na tom fonu, mada generalno, nema tu neke razlike, dzamijas ili multietnicar, isto na kraju mislite HrvatimaAlfons Kauders wrote:Poslo ti je od ruke da najveceg psovaca SDA i najglasnijeg ateistu na forumu u startu opises kao bombasa samoubicu i SDA-ovca.damirovich wrote:Vidis da mozes bit normalan kad hoces, sta se onda vezes za ovu nakaradnu politiku sdeaovaca, da im sutra ispod stola ponudi neko 3 % od cjene mosta,dosli bi da prerezu vrpcu
Mogu ja biti normalan, ali ne vidim zasto bi se trudio da budem normalan kraj takvih "argumenata".
Enklava.
To je jako dobro kad te neko napadne, imas NATO iza sebe, pozoves se na Clan 5. i eto konjice.damirovich wrote:Nema te nas vi cim strasit, na spram vas mi smo Nato pakt. Cekaj, pa mi i jesmo Nato
Hrvatska nema namjeru nikog napasti,samo odbraniti, to je bitna razlikaAlfons Kauders wrote:To je jako dobro kad te neko napadne, imas NATO iza sebe, pozoves se na Clan 5. i eto konjice.damirovich wrote:Nema te nas vi cim strasit, na spram vas mi smo Nato pakt. Cekaj, pa mi i jesmo Nato
Medjutim, u ovoj varijanti Hrvatska bi trebala biti ta koja napada, a nisam siguran da ce to ostale clanice NATO blagonaklono gledati.
Ma ja ba, svi smo isti, i svaki od nas je ujedno islamist/ateist/komunist/fasist/liberal/terorist i koji vec ne kurac.damirovich wrote:Pa raniji upisi su ti bili takvi,tj na tom fonu, mada generalno, nema tu neke razlike, dzamijas ili multietnicar, isto na kraju mislite HrvatimaAlfons Kauders wrote:Poslo ti je od ruke da najveceg psovaca SDA i najglasnijeg ateistu na forumu u startu opises kao bombasa samoubicu i SDA-ovca.damirovich wrote:Vidis da mozes bit normalan kad hoces, sta se onda vezes za ovu nakaradnu politiku sdeaovaca, da im sutra ispod stola ponudi neko 3 % od cjene mosta,dosli bi da prerezu vrpcu
Mogu ja biti normalan, ali ne vidim zasto bi se trudio da budem normalan kraj takvih "argumenata".
Enklava.
Da si upoznat, kurac bi ti palo na pamet da pricas o enklavama.damirovich wrote:Sve sam upoznat o tom kraju, od 115-te do danas, no sikiriki
Aha, Hrvatska se dakle ima namjeru braniti od napada iz BiH?damirovich wrote:Hrvatska nema namjeru nikog napasti,samo odbraniti, to je bitna razlikaAlfons Kauders wrote:To je jako dobro kad te neko napadne, imas NATO iza sebe, pozoves se na Clan 5. i eto konjice.damirovich wrote:Nema te nas vi cim strasit, na spram vas mi smo Nato pakt. Cekaj, pa mi i jesmo Nato
Medjutim, u ovoj varijanti Hrvatska bi trebala biti ta koja napada, a nisam siguran da ce to ostale clanice NATO blagonaklono gledati.
blago tebi sa takvom pamecu. nista ti mene skonto nisi. prijetnja ti stize od ovih sto prijete rubikonom. ali hajd nema veze.damirovich wrote: Nema te nas vi cim strasit, na spram vas mi smo Nato pakt. Cekaj, pa mi i jesmo Nato
Jer ga nisu zauzeli u ratu.155_mm wrote:blago tebi sa takvom pamecu. nista ti mene skonto nisi. prijetnja ti stize od ovih sto prijete rubikonom. ali hajd nema veze.damirovich wrote: Nema te nas vi cim strasit, na spram vas mi smo Nato pakt. Cekaj, pa mi i jesmo Nato
nego kad ste NATO sila, koji kurac dolazite prositi municiju u konjic.