Adis Arapovic

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Hakiz

#551 Re: Adis Arapovic

Post by Hakiz »

megaman4 wrote:
Roccohljup wrote:Poceo je vec da truni
Adis Arapović za zagrebački „Večernji list“: Protiv toga sam da Bošnjaci biraju hrvatske predstavnike
Kako postade marijoneta preko noci.

Kako ce ga Scepo liferovati iz stranke, kad ga potrosi kao kurton.
Kako znaš da nije uzajamno? Možda i Adis zna da će ga liferovati kada dođe vrijeme, ali do tada će iskoristiti sve šta može od SBB-a, kao trampolin za novi, možda veći skok. EU institucije?

Voljeli Arapovića ili ne, čovjek nije ni glup ni naivan.
JThomas

#552 Re: Adis Arapovic

Post by JThomas »

gdje su ti koji su sa fahrom napravili skok?
Hakiz

#553 Re: Adis Arapovic

Post by Hakiz »

JThomas wrote:gdje su ti koji su sa fahrom napravili skok?
Neću nagađati. Čovjek sigurno nije glup, sigurno mu ni žena nije glupa i uvjeren sam da su sjeli, izračunali, uračunali rizik, procijenili odnos gubitka i dobitka i donijeli odluku.
Roccohljup

#554 Re: Adis Arapovic

Post by Roccohljup »

Ni ja vala ne znam da je bilo ko od fahrinih dupelizaca napravio neki skok nakon sto su ko iskorishteni kurtoni odbaceni od strane dona od gusinja. Nekadasnje perjanice i najvece nade SBB zlocinackog poduhvata kao nor. Istamujic, Ismeta, itd. zavrsise ko anonimusi. Od srca isto zelim i ovom bracnom paru dupelizaca.
Hafis

#555 Re: Adis Arapovic

Post by Hafis »

Adis Arapović za zagrebački „Večernji list“: Protiv toga sam da Bošnjaci biraju hrvatske predstavnike
Definitivno najpametniji i najdalekovidniji produkt bošnjačke politike u BiH, a novi kolač u politici.
Ovakvih ljudi i ovakvog razmišljanje danas treba u što većem broju.
Mohamad Sissoko

#556 Re: Adis Arapovic

Post by Mohamad Sissoko »

@Hafise, smanji praljkovaču.
megaman4

#557 Re: Adis Arapovic

Post by megaman4 »

Roccohljup wrote:Ni ja vala ne znam da je bilo ko od fahrinih dupelizaca napravio neki skok nakon sto su ko iskorishteni kurtoni odbaceni od strane dona od gusinja. Nekadasnje perjanice i najvece nade SBB zlocinackog poduhvata kao nor. Istamujic, Ismeta, itd. zavrsise ko anonimusi. Od srca isto zelim i ovom bracnom paru dupelizaca.
Bas gdje je sada Mirza Ustamujic?
Hafis

#558 Re: Adis Arapovic

Post by Hafis »

Mohamad Sissoko wrote:@Hafise, smanji praljkovaču.
Adis je prva liga za proizvodnju love. Znam, jer sam imao neka pozitivna poslovna iskustva s njim.
Ali što me je pozitivno iznenadio političkim promišljanjem...da mi je netko pričao, ne bih vjerovao.
Čovječe, lik iz kotline, a ovako pametno razmišlja. To ti je kad negdje malo dalje makneš pa vidiš da nije sva pamet u one 4 bogomolje u sto metara i vino piju age sarajlije.
channel10

#559 Re: Adis Arapovic

Post by channel10 »

Hafis wrote:
Adis je prva liga za proizvodnju love. Znam, jer sam imao neka pozitivna poslovna iskustva s njim.
Ali što me je pozitivno iznenadio političkim promišljanjem...da mi je netko pričao, ne bih vjerovao.
Čovječe, lik iz kotline, a ovako pametno razmišlja. To ti je kad negdje malo dalje makneš pa vidiš da nije sva pamet u one 4 bogomolje u sto metara i vino piju age sarajlije.
Sta je, jel to Adis obecao treci kao i gazda mu? Samo ih ebe jedna stvar, nece ih biti na mapi poslije sljedecih izbora. Bice sretni ako budu mogli pokrpiti koju rupu. Trenutno kupuju ljude i njihove glasove po terenu, ali da ce ih "ljudi" ispostovati, to cemo vidjeti.
Hafis

#560 Re: Adis Arapovic

Post by Hafis »

channel10 wrote:
Hafis wrote:
Sta je, jel to Adis obecao treci kao i gazda mu? Samo ih ebe jedna stvar, nece ih biti na mapi poslije sljedecih izbora. Bice sretni ako budu mogli pokrpiti koju rupu. Trenutno kupuju ljude i njihove glasove po terenu, ali da ce ih "ljudi" ispostovati, to cemo vidjeti.
Jebote, ti sam pitaš i onda sam odgovaraš. Stani malo junače, ne ide to tako u praksi.
Ja sam mu pohvalio stav da je protiv toga da Bošnjaci biraju hrvatske predstavnike.
Ja ne vidim da je ovdje spomenut ikakav treći, građanska država ili kalifat gluho bilo.
Po meni je to mudar i dalekovid stav. Jedino ako ta mogućnost neminovno vodi u treći, onda se postavlja pitanje koji će nam onda qurac svima nama ovdje ova država.
Čovjek se zalaže da svi imaju jednaka prava kod izbora svojih predstavnika, tamo gdje postoji taj tip predstavljanja - npr. dom naroda.
channel10

#561 Re: Adis Arapovic

Post by channel10 »

Ali covjek ima pogresan stav i to ga :izet: kao i sefa mu. Zato ce i biti doLJnji na izborima zbog tog stava. Sto ga vise spominju, toliko ce im biti slabiji rezultat na izborima. Ne kontam uopste njihovu pricu, ali jos manje kontam ove budale sto misle da su oni neki izlaz iz svega ovoga.
JThomas

#562 Re: Adis Arapovic

Post by JThomas »

Hakiz wrote:
Neću nagađati. Čovjek sigurno nije glup, sigurno mu ni žena nije glupa i uvjeren sam da su sjeli, izračunali, uračunali rizik, procijenili odnos gubitka i dobitka i donijeli odluku.
ja te ne pitam da nagađaš, pitam te lako i egzaktno pitanje, ko je to napredovao sa fahrom? :mrgreen:
Hafis

#563 Re: Adis Arapovic

Post by Hafis »

channel10 wrote:Ali covjek ima pogresan stav i to ga :izet: kao i sefa mu. Zato ce i biti doLJnji na izborima zbog tog stava. Sto ga vise spominju, toliko ce im biti slabiji rezultat na izborima. Ne kontam uopste njihovu pricu, ali jos manje kontam ove budale sto misle da su oni neki izlaz iz svega ovoga.
Jebe me se za SBB i njihov uspjeh na izborima.
Govorim o Arapovićevom razmišljanju. Kad se sjetim sličnog je stava bio i Silajdžić u onoj zadnjoj kampanji 2010. koju je izgubio doduše, ali zbog nekih drugih aferima.
Seyfo

#564 Re: Adis Arapovic

Post by Seyfo »

Bice treci,bice. Mandat Komsicev. A Adis zna laprdat svaka mu cast,slusao sam ga ovih par dana u emisijama ,cak i uzivo. Ni jezik da mu se saplete. Meni bi nestalo rijeci,fraza i floskula peti minut. I sta god ga pitaju,uvrijede, isprovociraju-frajer se navije,po sata te jedno te isto i zacepi usta svakome. Dobro ispekao zanat,svaka mu cast.
channel10

#565 Re: Adis Arapovic

Post by channel10 »

Hafis wrote:
channel10 wrote:Ali covjek ima pogresan stav i to ga :izet: kao i sefa mu. Zato ce i biti doLJnji na izborima zbog tog stava. Sto ga vise spominju, toliko ce im biti slabiji rezultat na izborima. Ne kontam uopste njihovu pricu, ali jos manje kontam ove budale sto misle da su oni neki izlaz iz svega ovoga.
Jebe me se za SBB i njihov uspjeh na izborima.
Govorim o Arapovićevom razmišljanju. Kad se sjetim sličnog je stava bio i Silajdžić u onoj zadnjoj kampanji 2010. koju je izgubio doduše, ali zbog nekih drugih aferima.
Pa dobro, posteno, ali od tog njegovog razmisljanje tesko da ces imati kakve koristi, a ona bi ti valjala.

Stvarno ne kontam njihovu pricu. Jedino da ne misle uzeti glasove od vasih zapadnohercegovaca :D . Mislim ono, ljudi idu u totalnom pogresnom smjeru.
Hakiz

#566 Re: Adis Arapovic

Post by Hakiz »

JThomas wrote:
Hakiz wrote:
ja te ne pitam da nagađaš, pitam te lako i egzaktno pitanje, ko je to napredovao sa fahrom? :mrgreen:
Ti si pravnik. Ako pročitaš moj post, vidjećeš da je ključna riječ "možda" :-D
JThomas

#567 Re: Adis Arapovic

Post by JThomas »

ne pričamo formalno.

fahro je, čini mi se, jednom promijenio pet ili šest glavnih i odgovornih urednika u oko dvije godine. kod njega u suštini nema podjele plijena, a nema ni rastanka u ljubavi.

supružnici su možda pametni na neki drugi način. ali što se politike i igara moći tiče...lično sam potpuno siguran da neće moći s njegovom mješavinom plemenske i kosovske pameti i da će i njih baciti k'o kurtone. sad uopšte ne ulazeći u moral.
tranquil

#568 Re: Adis Arapovic

Post by tranquil »

Bračni par Vlaisavljević...

... su jedno vrijeme mislili da su napravili skok s tim potezom. :mrgreen:

I opet imamo bračni par. :roll:
Bloo
Globalna šefica

#569 Re: Adis Arapovic

Post by Bloo »

tranquil wrote:

Ah, to dvoje intelektualnih lešinara. Pogotovo ona.
JThomas

#570 Re: Adis Arapovic

Post by JThomas »

zvana kultura dijaloga. ko se sjeća tih vremena na forumu... :mrgreen:
Hakiz

#571 Re: Adis Arapovic

Post by Hakiz »

Bloo wrote:
tranquil wrote:

Ah, to dvoje intelektualnih lešinara. Pogotovo ona.
Ja se isto pitah već na 8. ili 9. stranici ove teme:
hakiz wrote:Da li je bračni par Arapović federalna verzija bračnog para Prodanović?
Samo sam iz nekog neobješnjivog razloga napisao Prodanović umjesto Vlaisavljević.

Frojde, objasni me meni :mrgreen:
madner

#572 Re: Adis Arapovic

Post by madner »

Tugo jesenja, kakvo razocarenje.
Roccohljup

#573 Re: Adis Arapovic

Post by Roccohljup »

Havaz krece u odbranu :D
Ličnost sedmice Adis Arapović

Ko se boji stručnjaka
Banksy

#574 Re: Adis Arapovic

Post by Banksy »

JThomas wrote:zvana kultura dijaloga. ko se sjeća tih vremena na forumu... :mrgreen:
i na nekim drugim forumima...
Prpa.ba

#575 Re: Adis Arapovic

Post by Prpa.ba »

Roccohljup wrote:Havaz krece u odbranu :D
Ličnost sedmice Adis Arapović

Ko se boji stručnjaka
Kome smeta relaksacija odnosa i europska BiH? :mrgreen:
Locked