Gradonačelnik Sa - All about
-
The BEN10
#551 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Neko je napisao da je završio faks u Travniku?
-
megaman4
#552 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Zato je ovako bistar, ljubi ga majka.The BEN10 wrote:Neko je napisao da je završio faks u Travniku?
Bajra dobro zaradi od ovakvih studenata. Cevapi mu nisu nesto.
-
Us and them
#553 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Podsjeti me na
Said Husejinović:
"Sklon sam alkoholu, ne pijem, to nikad ne radim."
"Što se tiče noćnih izlazaka... Vjerujte da sam sklon tome, ne volim glasnu muziku. Nisam ja za izlaske."
Doduše ovaj je fudbaler a Skaka gradonačalnik.
Said Husejinović:
"Sklon sam alkoholu, ne pijem, to nikad ne radim."
"Što se tiče noćnih izlazaka... Vjerujte da sam sklon tome, ne volim glasnu muziku. Nisam ja za izlaske."
Doduše ovaj je fudbaler a Skaka gradonačalnik.
-
The BEN10
#554 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ajoj, majko mila, šta nam sve rade. I još pride, pišaju po nama. Koja smo mi kukavička stoka od naroda...
-
PM72
#555 Re: Gradonačelnik Sa - All about
To si vala u pravu.The BEN10 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajoj, majko mila, šta nam sve rade. I još pride, pišaju po nama. Koja smo mi kukavička stoka od naroda...
- kamberovica polje
#556 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Još jedna zvijezda SDA tumora...naravno uz budućeg preCjednika države Zoooohiragića i brata mu budućeg halifu.
-
Bijeli look
#557 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Tek sinoć sam vidio ove izjave.
Zadesio sam se u društvu gradonačelnika u dva navrata i oba puta je to bilo u nekim relativno neformalnim okolnostima, pošto je jedan moj povremeni poslovni saradnik njegov dobar prijatelj.
Gradonačelnik nije zagrijao stolicu tokom studiranja, to je sigurno. Tako da ovo nije ni maliciozno, niti su lapsusi. Lik prosto ne zna.
Nije on glup, namazano je to, natapkao bi svoj interes i u mrklom mraku. Jednostavno mu opšta kultura nije jača strana, imao je prečih stvari za izučavati.
Tipični primjer današnjeg političara, lider u nas, vođa naš. Mogu misliti kako je kad on ugosti neku delegaciju, iz očiju mu blistaju autoritet i mudrost, iz usta samo probrane riječi izlaze. Ljudi se vrate kući očarani, spominju i veličaju predstavnike Sarajeva i kolegama i rodbini i poznanicima.
Gradonačelnik nije zagrijao stolicu tokom studiranja, to je sigurno. Tako da ovo nije ni maliciozno, niti su lapsusi. Lik prosto ne zna.
Nije on glup, namazano je to, natapkao bi svoj interes i u mrklom mraku. Jednostavno mu opšta kultura nije jača strana, imao je prečih stvari za izučavati.
Tipični primjer današnjeg političara, lider u nas, vođa naš. Mogu misliti kako je kad on ugosti neku delegaciju, iz očiju mu blistaju autoritet i mudrost, iz usta samo probrane riječi izlaze. Ljudi se vrate kući očarani, spominju i veličaju predstavnike Sarajeva i kolegama i rodbini i poznanicima.
- Banksy
#558 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Onda bi neobrazovani idiot morao da uputi izvinjenje građanima Sarajeva, ili bi to trebala da uradi stranka koja ga je kandidirala.Bijeli look wrote:
Ovo je, ipak, glavni grad jedne evropske države i skandalozno je da mu je na čelu takva gluperda.
- Alfons Kauders
#559 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Pa nije valjda on jadan kriv sto je Sarajevo glasalo za njegovu stranku?Banksy wrote:Onda bi neobrazovani idiot morao da uputi izvinjenje građanima Sarajeva, ili bi to trebala da uradi stranka koja ga je kandidirala.Bijeli look wrote:
Ovo je, ipak, glavni grad jedne evropske države i skandalozno je da mu je na čelu takva gluperda.
Evo jedna frisko ukradena s FB.

- agent_zero
#560 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Emerik Blum se u grobu prevrće.
Eto šta imamo kad se balija pod patronom balijsko-kriminalne i fašističke stranke uhvati vlasti.
Eto šta imamo kad se balija pod patronom balijsko-kriminalne i fašističke stranke uhvati vlasti.
-
putokaz1
#561 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Preci od Skake su se vjerojatno i borili na strani Boraca protiv Antifašizma.
A:Stoj ,Lozinka ko ide?
B:Jabuke su još Zelene
A:Hmmmmm....
B:Ali sazrijevaju sigurno u jesen 2018!
A:Prolazi naš si
NOVA partizanska lozinka
A:Stoj ,Lozinka ko ide?
B:Jabuke su još Zelene
A:Hmmmmm....
B:Ali sazrijevaju sigurno u jesen 2018!
A:Prolazi naš si
NOVA partizanska lozinka
-
daddy-kool
#562 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Banksy wrote:Onda bi neobrazovani idiot morao da uputi izvinjenje građanima Sarajeva, ili bi to trebala da uradi stranka koja ga je kandidirala.Bijeli look wrote:
To je već naivno za očekivati, to bi prije svega podrazumijevalo javnu odgovornost, lični integritet i dobar karakter.
-
palermo
#563 Re: Gradonačelnik Sa - All about
pa kad bi imao te osobine, onda ili ne bi ovo lupao ili ne bi bio gradonačelnik (jer čovjek sa integritetom nikada neće prihvatiti raditi ono za što nije sposoban).daddy-kool wrote:
![]()
To je već naivno za očekivati, to bi prije svega podrazumijevalo javnu odgovornost, lični integritet i dobar karakter.
Ali ako je uzaludno od mlađahnog Skake očekivati makar jedno izvinjenje, ne bi trebalo isto da važi i za stranku koja ga je nominovala. Od njih se sa punim pravom treba da očekuje reakcija
-
putokaz1
#564 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Treba biti iskren i reći da je skaka izbor
Komšića,Željka
on je stavio sve Prebjeguše na Liste i to ,stavio ih visoko,da im ne smeta prag od 10% unutarstranački
Tako da ako staviš Stojniće visoko na Listu i prođu Na osnovu tvoje Popularnosti Kriv si.
Da li Miladinu smeta ta Izjava :Pobjeda nad Antifašizmom
NE SMETA AKO JE DOBIO POSAO
Da li se kaje
Nevjerujem
Ipak nekakve Karoline,nekakvi Stojnići DF USD,prijesvega DF su doveli Skaku u Fotelji kao i Ajnadžića
TZV Antifašisti.
Komšića,Željka
on je stavio sve Prebjeguše na Liste i to ,stavio ih visoko,da im ne smeta prag od 10% unutarstranački
Tako da ako staviš Stojniće visoko na Listu i prođu Na osnovu tvoje Popularnosti Kriv si.
Da li Miladinu smeta ta Izjava :Pobjeda nad Antifašizmom
NE SMETA AKO JE DOBIO POSAO
Da li se kaje
Nevjerujem
Ipak nekakve Karoline,nekakvi Stojnići DF USD,prijesvega DF su doveli Skaku u Fotelji kao i Ajnadžića
TZV Antifašisti.
-
PM72
#565 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Kako su sretni građani Berlina čiji je gradonačelnik samo gej 
-
Us and them
#566 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Da li gradonačelnik Berlina naziva i odgovara isključivo na selam?PM72 wrote:Kako su sretni građani Berlina čiji je gradonačelnik samo gej
Da li gradonačelnik Berlina na facebooku lajka statuse efendije Velića?
Da li gradonačelnik Berlina sluša hutbe Muderrisa?
Da li gradonačelnik Berlina ide na džume i komentariše ko ne ide?
Zato, Skaka više nego gradonačelnik Berlina
- Cherry-Cherry
#567 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Dobro si čuo. Lik je specijalno glup.cyprus wrote:I iz nekih neposrednijih izvora sam čuo da je ovaj lik poglup, ali ono baš glup, tako da ne mislim da je ovo lapsus, nego da lik fakat ne zna šta je fašizam, a šta antifašizam... Ne u ideološkom smislu, nego onom čisto vokabularnom...
Uostalom, ne kaže se džaba na čehri se vidi.
-
PM72
#568 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Šta je pisac htio reći?Us and them wrote:Da li gradonačelnik Berlina naziva i odgovara isključivo na selam?PM72 wrote:Kako su sretni građani Berlina čiji je gradonačelnik samo gej
Da li gradonačelnik Berlina na facebooku lajka statuse efendije Velića?
Da li gradonačelnik Berlina sluša hutbe Muderrisa?
Da li gradonačelnik Berlina ide na džume i komentariše ko ne ide?
Zato, Skaka više nego gradonačelnik Berlina
-
putokaz1
#569 Re: Gradonačelnik Sa - All about
75 godina od pobjede nad antifašizmom
zadnji SDA nije bila vlast hmmmmm 2001?
zadnji SDA nije bila vlast hmmmmm 2001?
-
daddy-kool
#570 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Nema od toga ništa.palermo wrote:
Ali ako je uzaludno od mlađahnog Skake očekivati makar jedno izvinjenje, ne bi trebalo isto da važi i za stranku koja ga je nominovala. Od njih se sa punim pravom treba da očekuje reakcija
Kod nas je priznanje da je neko pogriješio, ili nije znao, znak slabosti, signal da se konkurenti obruše na ranjeni plijen, snižavanje sopstvenog power rejtinga.
Kod Amerikanaca je predsjednik Trump, ali kod nas su redom Trumpovi. Kada pogriješe onda se ušute, a ako ih neko prozove onda napadaju, bahatiji su, osvetoljubivi, agresivni. Zaista je rijetko vidjeti da iko (iz bilo koje partije) izađe i kaže: ljudi pogriješio sam, trebalo je to drugačije, pa čak i na ovako relativno banalnim stvarima...
Last edited by daddy-kool on 10/04/2017 21:38, edited 1 time in total.
-
palermo
#571 Re: Gradonačelnik Sa - All about
ma znam ja to druže, i nije da njihovo ponašanje nije utemeljeno u logici i realnosti. Oni jednostavnoi idu na kartu, zaboravit će se, a u zemlji u kojoj se svaki dan nešto slično dešava, nije uzaludno očekivati da se Skakine izjave zaborave do slijedeće hefte.daddy-kool wrote:Nema od toga ništa.palermo wrote:
Kod nas je priznanje, da je neko pogriješio ili nije znao, znak slabosti, signal da se konkurenti obruše na ranjeni plijen, snižavanje sopstvenog power rejtinga.
Kod Amerikanaca je predsjednik Trump, ali kod nas su redom Trumpovi. Kada pogriješe onda se ušute, a ako ih neko prozove onda napadaju, bahatiji su, osvetoljubivi, agresivni. Zaista je rijetko vidjeti da iko (iz bilo koje partije) izađe i kaže: ljudi pogriješio sam, trebalo je to drugačije, pa čak i na ovako relativno banalnim stvarima...
Al uza sve to, ja mislim da bi morala postojati neka vrsta permanentnog pritiska na one što čine vlast......to bi trebali da rade mediji, ali kvalitetnih medija nema....nevladine organizacije su opet još oprtunističkije od samih vlasti, i onda ostaju zapravo samo društvene mreže i forumi kao način stvaranja pritiska.....
Zato nije loše prozivati, makar to bilo i ovdje i makra unaprijed znali da je to uzaludno....
- Banksy
#572 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Sve suprotno pobrojanom je zapravo preporuka za poziciju. Vjeruješ da od sramote ''transfer blama''daddy-kool wrote:Banksy wrote:Onda bi neobrazovani idiot morao da uputi izvinjenje građanima Sarajeva, ili bi to trebala da uradi stranka koja ga je kandidirala.Bijeli look wrote:
Ovo je, ipak, glavni grad jedne evropske države i skandalozno je da mu je na čelu takva gluperda.![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#573 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Super opis. Dijagnoza.The BEN10 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
The BEN10
#574 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Apsolutno!palermo wrote:ma znam ja to druže, i nije da njihovo ponašanje nije utemeljeno u logici i realnosti. Oni jednostavnoi idu na kartu, zaboravit će se, a u zemlji u kojoj se svaki dan nešto slično dešava, nije uzaludno očekivati da se Skakine izjave zaborave do slijedeće hefte.daddy-kool wrote:Nema od toga ništa.palermo wrote:
Kod nas je priznanje, da je neko pogriješio ili nije znao, znak slabosti, signal da se konkurenti obruše na ranjeni plijen, snižavanje sopstvenog power rejtinga.
Al uza sve to, ja mislim da bi morala postojati neka vrsta permanentnog pritiska na one što čine vlast......to bi trebali da rade mediji, ali kvalitetnih medija nema....nevladine organizacije su opet još oprtunističkije od samih vlasti, i onda ostaju zapravo samo društvene mreže i forumi kao način stvaranja pritiska.....
Zato nije loše prozivati, makar to bilo i ovdje i makra unaprijed znali da je to uzaludno....
-
hizo ramidovic
#575 Re: Gradonačelnik Sa - All about
ovdiese javljaju ipo abdibegu pljuju oni stohin stari skaka ni je stjeo sunetit dede pahin krivo altoje njihov problem
pravi bosnjaci nemaju sutiem nikaki problema
pravi bosnjaci nemaju sutiem nikaki problema