seln wrote:Ma, poklopio bih ja nju, pa kad bi me izbacili iz internacionale...Krokodajl wrote:Pa kod ove Marion se i prezime poklapa sa fašizmom
Vive Petain et Militie national
seln wrote:Ma, poklopio bih ja nju, pa kad bi me izbacili iz internacionale...Krokodajl wrote:Pa kod ove Marion se i prezime poklapa sa fašizmom
Po tom rezonu podsjeca i na TitaKrokodajl wrote:seln wrote:Ma, poklopio bih ja nju, pa kad bi me izbacili iz internacionale...Krokodajl wrote:Pa kod ove Marion se i prezime poklapa sa fašizmom
Vive Petain et Militie national
Pa kako nisi u toku ? Svako ko ima drugačije mišljenje je fašistaConnaisseur Karlin wrote:koje su osboine fasista? konstanto se ponavalja fasizam n atemi, i niko nij epokusao obrazloziti, zasto je neko fasista
Pandakonda wrote:Pa kako nisi u toku ? Svako ko ima drugačije mišljenje je fašistaConnaisseur Karlin wrote:koje su osboine fasista? konstanto se ponavalja fasizam n atemi, i niko nij epokusao obrazloziti, zasto je neko fasista
Gdje sam ja to rekao ?insomnia78 wrote:Pricate gluposti. Oboje. Upoznajte se malo sa stavovima i programom FN-a pa onda dodjite da pricamo. Doduse buljav haha trola kao i obicno a ovaj "zeliobihbiti" arijevac misli da je visa rasa
Opet se koriste teške riječi bez ikakvog dokaza, slobodno postavi bilo koji citat gdje sam ja napisao to što ti mene optužuješinsomnia78 wrote:Vidi, ja sam mnogo toga al budala nisam. Da se mene pita ti bi vec odavno letio sa foruma.
a dali ima fasita politicara na Balkanuinsomnia78 wrote:Pricate gluposti. Oboje. Upoznajte se malo sa stavovima i programom FN-a pa onda dodjite da pricamo. Doduse buljav haha trola kao i obicno a ovaj "zeliobihbiti" arijevac misli da je visa rasa
Kakve veze balkanski politicari imaju sa predsjednickim izborima u FrancuskojConnaisseur Karlin wrote:a dali ima fasita politicara na Balkanuinsomnia78 wrote:Pricate gluposti. Oboje. Upoznajte se malo sa stavovima i programom FN-a pa onda dodjite da pricamo. Doduse buljav haha trola kao i obicno a ovaj "zeliobihbiti" arijevac misli da je visa rasahajde da prvo to rijesimo, jer izleda da je Francuska obogacena fasitima, a istih nema ni za lijeka na Blkanau
odlicno pitanjeinsomnia78 wrote:Kakve veze balkanski politicari imaju sa predsjednickim izborima u FrancuskojConnaisseur Karlin wrote:a dali ima fasita politicara na Balkanuinsomnia78 wrote:Pricate gluposti. Oboje. Upoznajte se malo sa stavovima i programom FN-a pa onda dodjite da pricamo. Doduse buljav haha trola kao i obicno a ovaj "zeliobihbiti" arijevac misli da je visa rasahajde da prvo to rijesimo, jer izleda da je Francuska obogacena fasitima, a istih nema ni za lijeka na Blkanau
Zato što na balkanu imamo isto borbu između liberala i konzervativaca pa niko ne zove drugu stranu fašističkom. Čim se ta borba prenese van balkana uvijek se jedna strana (pretezno konzervativna) proglasi fašističkom.insomnia78 wrote:Kakve veze balkanski politicari imaju sa predsjednickim izborima u FrancuskojConnaisseur Karlin wrote:a dali ima fasita politicara na Balkanuinsomnia78 wrote:Pricate gluposti. Oboje. Upoznajte se malo sa stavovima i programom FN-a pa onda dodjite da pricamo. Doduse buljav haha trola kao i obicno a ovaj "zeliobihbiti" arijevac misli da je visa rasahajde da prvo to rijesimo, jer izleda da je Francuska obogacena fasitima, a istih nema ni za lijeka na Blkanau
ali je interesantno , nisma primjetila da se domaci politiacari okarakterisani kao fasisti,a identicni poitiaci vani su automatksi fasisti,a tako, sad je tajna otkrivenaPandakonda wrote:Zato što na balkanu imamo isto borbu između liberala i konzervativaca pa niko ne zove drugu stranu fašističkom. Čim se ta borba prenese van balkana uvijek se jedna strana (pretezno konzervativna) proglasi fašističkom.insomnia78 wrote:Kakve veze balkanski politicari imaju sa predsjednickim izborima u FrancuskojConnaisseur Karlin wrote:
a dali ima fasita politicara na Balkanuhajde da prvo to rijesimo, jer izleda da je Francuska obogacena fasitima, a istih nema ni za lijeka na Blkanau
ne uvijek, mnogi imigranti sa Balkana su upravo ekstremno orijentiraniu domacoj politici,a istovrmeeno, pradoksalno ne podrzavaju La Peninsomnia78 wrote:Pa isti ti koji zagovaraju fasisticke balkanske politicare i sanjaju o pobjedi Le Pen i "raspadu" Jevrope
wowinsomnia78 wrote:FN nije konzervativna stranka desnice. Oni su ekstremisti, sa izrazito ekstremnim i ksenofobnim stavovima. Konzervativci su Fillonovi
Dali je Muhamed a.s. imao slab karkater jer se ozenio znatno starijom zenom ?muzicar_iz_parka wrote:Malo sam čitao biografiju Macrona, 2007 sa 30 godina oženio ženu stariju od sebe 25 godina, slab karakter.
Razmijem kad se glupe sponzoruše koje nemaju ništa u glavi udaju za neke bogate starkelje ili dobrostrojeće gospođe nađu mladog zagondžiju slabijeg imovinskog stanja, ali njega nikako.
Prema njegovoj biografiji, tada je imao državni posao odnosno ubrzo nakon toga postao bankar u američkoj banci, mogao je i trebao naći ženu dostojnu njega a ne neku izlapjelu nastavnicu.
Mislim svaka čast što je derno kad imao 16 godina, treba se naučiti, ali valjda se naučio do tada.
Jadna država koja je spala na kandidata poput ovoga, čak naš Bake ispane gromada u odnosu na njega.
False flag... muzicar je s druge strane barikade. Slabo kontas, kao i obicno.Connaisseur Karlin wrote:Dali je Muhamed a.s. imao slab karkater jer se ozenio znatno starijom zenom ?muzicar_iz_parka wrote:Malo sam čitao biografiju Macrona, 2007 sa 30 godina oženio ženu stariju od sebe 25 godina, slab karakter.
Razmijem kad se glupe sponzoruše koje nemaju ništa u glavi udaju za neke bogate starkelje ili dobrostrojeće gospođe nađu mladog zagondžiju slabijeg imovinskog stanja, ali njega nikako.
Prema njegovoj biografiji, tada je imao državni posao odnosno ubrzo nakon toga postao bankar u američkoj banci, mogao je i trebao naći ženu dostojnu njega a ne neku izlapjelu nastavnicu.
Mislim svaka čast što je derno kad imao 16 godina, treba se naučiti, ali valjda se naučio do tada.
Jadna država koja je spala na kandidata poput ovoga, čak naš Bake ispane gromada u odnosu na njega.
Ako je tebi neki politicar simpatican, postoji velika vjerovatnoca da je fasista.Connaisseur Karlin wrote:koje su osboine fasista?

pa nisam ja kao ti, 24/7 na pdf politikaseln wrote:False flag... muzicar je s druge strane barikade. Slabo kontas, kao i obicno.Connaisseur Karlin wrote: Dali je Muhamed a.s. imao slab karkater jer se ozenio znatno starijom zenom ?