Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post Reply
Krokodajl

#551 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by Krokodajl »

seln wrote:
Krokodajl wrote:Pa kod ove Marion se i prezime poklapa sa fašizmom
Ma, poklopio bih ja nju, pa kad bi me izbacili iz internacionale...

Vive Petain et Militie national :lol:
Connaisseur Karlin

#552 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by Connaisseur Karlin »

koje su osboine fasista? konstanto se ponavalja fasizam n atemi, i niko nij epokusao obrazloziti, zasto je neko fasista :D
insomnia78

#553 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by insomnia78 »

Krokodajl wrote:
seln wrote:
Krokodajl wrote:Pa kod ove Marion se i prezime poklapa sa fašizmom
Ma, poklopio bih ja nju, pa kad bi me izbacili iz internacionale...

Vive Petain et Militie national :lol:
Po tom rezonu podsjeca i na Tita :D
Maréchal, izmedju ostalog znaci upravo to. Maršal :-D
Pandakonda

#554 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by Pandakonda »

Connaisseur Karlin wrote:koje su osboine fasista? konstanto se ponavalja fasizam n atemi, i niko nij epokusao obrazloziti, zasto je neko fasista :D
Pa kako nisi u toku ? Svako ko ima drugačije mišljenje je fašista :-D
Connaisseur Karlin

#555 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Pandakonda wrote:
Connaisseur Karlin wrote:koje su osboine fasista? konstanto se ponavalja fasizam n atemi, i niko nij epokusao obrazloziti, zasto je neko fasista :D
Pa kako nisi u toku ? Svako ko ima drugačije mišljenje je fašista :-D
:D

nisma primjetila da domace politicare , kao strane politicare, dozivljavaju fasistima, ili sam i to propustila :)
insomnia78

#556 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by insomnia78 »

Pricate gluposti. Oboje. Upoznajte se malo sa stavovima i programom FN-a pa onda dodjite da pricamo. Doduse buljav haha trola kao i obicno a ovaj "zeliobihbiti" arijevac misli da je visa rasa :lol:
Pandakonda

#557 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by Pandakonda »

insomnia78 wrote:Pricate gluposti. Oboje. Upoznajte se malo sa stavovima i programom FN-a pa onda dodjite da pricamo. Doduse buljav haha trola kao i obicno a ovaj "zeliobihbiti" arijevac misli da je visa rasa :lol:
Gdje sam ja to rekao ?
insomnia78

#558 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by insomnia78 »

Vidi, ja sam mnogo toga al budala nisam. Da se mene pita ti bi vec odavno letio sa foruma.
insomnia78

#559 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by insomnia78 »

No vratimo se mi Hizborima. Zidane, kao i 2002-e pozvao Francuze da "izbjegnu" Le Pen
Pandakonda

#560 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by Pandakonda »

insomnia78 wrote:Vidi, ja sam mnogo toga al budala nisam. Da se mene pita ti bi vec odavno letio sa foruma.
Opet se koriste teške riječi bez ikakvog dokaza, slobodno postavi bilo koji citat gdje sam ja napisao to što ti mene optužuješ :-)

Nisam upoznat sa čitavim stavom/programom FN-a, ali otkud tebi grancija da će se ona držati toga i da neće htjeti nešto promjeniti ? I Trump je ispred Republikanaca pa ima bruku stavova koji se kose sa njihovom platformom.
Connaisseur Karlin

#561 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

insomnia78 wrote:Pricate gluposti. Oboje. Upoznajte se malo sa stavovima i programom FN-a pa onda dodjite da pricamo. Doduse buljav haha trola kao i obicno a ovaj "zeliobihbiti" arijevac misli da je visa rasa :lol:
a dali ima fasita politicara na Balkanu :D hajde da prvo to rijesimo, jer izleda da je Francuska obogacena fasitima, a istih nema ni za lijeka na Blkanau :lol:
insomnia78

#562 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by insomnia78 »

Connaisseur Karlin wrote:
a dali ima fasita politicara na Balkanu :D hajde da prvo to rijesimo, jer izleda da je Francuska obogacena fasitima, a istih nema ni za lijeka na Blkanau :lol:
Kakve veze balkanski politicari imaju sa predsjednickim izborima u Francuskoj
Connaisseur Karlin

#563 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

insomnia78 wrote:
odlicno pitanje :D izgleda da nisi skuzio moju pricu :D
Pandakonda

#564 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by Pandakonda »

insomnia78 wrote:
Zato što na balkanu imamo isto borbu između liberala i konzervativaca pa niko ne zove drugu stranu fašističkom. Čim se ta borba prenese van balkana uvijek se jedna strana (pretezno konzervativna) proglasi fašističkom.
insomnia78

#565 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by insomnia78 »

Pa isti ti koji zagovaraju fasisticke balkanske politicare i sanjaju o pobjedi Le Pen i "raspadu" Jevrope
insomnia78

#566 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by insomnia78 »

FN nije konzervativna stranka desnice. Oni su ekstremisti, sa izrazito ekstremnim i ksenofobnim stavovima. Konzervativci su Fillonovi
Connaisseur Karlin

#567 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Pandakonda wrote:
insomnia78 wrote:
Zato što na balkanu imamo isto borbu između liberala i konzervativaca pa niko ne zove drugu stranu fašističkom. Čim se ta borba prenese van balkana uvijek se jedna strana (pretezno konzervativna) proglasi fašističkom.
ali je interesantno , nisma primjetila da se domaci politiacari okarakterisani kao fasisti,a identicni poitiaci vani su automatksi fasisti,a tako, sad je tajna otkrivena :D :thumbup: :lol:
insomnia78 wrote:Pa isti ti koji zagovaraju fasisticke balkanske politicare i sanjaju o pobjedi Le Pen i "raspadu" Jevrope
ne uvijek, mnogi imigranti sa Balkana su upravo ekstremno orijentiraniu domacoj politici,a istovrmeeno, pradoksalno ne podrzavaju La Pen :D
Connaisseur Karlin

#568 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

insomnia78 wrote:FN nije konzervativna stranka desnice. Oni su ekstremisti, sa izrazito ekstremnim i ksenofobnim stavovima. Konzervativci su Fillonovi
wow :D sto bi na ovo rekli Sejdic i Finci :D
muzicar_iz_parka

#569 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by muzicar_iz_parka »

Malo sam čitao biografiju Macrona, 2007 sa 30 godina oženio ženu stariju od sebe 25 godina, slab karakter.
Razmijem kad se glupe sponzoruše koje nemaju ništa u glavi udaju za neke bogate starkelje ili dobrostrojeće gospođe nađu mladog zagondžiju slabijeg imovinskog stanja, ali njega nikako.
Prema njegovoj biografiji, tada je imao državni posao odnosno ubrzo nakon toga postao bankar u američkoj banci, mogao je i trebao naći ženu dostojnu njega a ne neku izlapjelu nastavnicu.

Mislim svaka čast što je derno kad imao 16 godina, treba se naučiti, ali valjda se naučio do tada.

Jadna država koja je spala na kandidata poput ovoga, čak naš Bake ispane gromada u odnosu na njega.
Connaisseur Karlin

#570 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

muzicar_iz_parka wrote:Malo sam čitao biografiju Macrona, 2007 sa 30 godina oženio ženu stariju od sebe 25 godina, slab karakter.
Razmijem kad se glupe sponzoruše koje nemaju ništa u glavi udaju za neke bogate starkelje ili dobrostrojeće gospođe nađu mladog zagondžiju slabijeg imovinskog stanja, ali njega nikako.
Prema njegovoj biografiji, tada je imao državni posao odnosno ubrzo nakon toga postao bankar u američkoj banci, mogao je i trebao naći ženu dostojnu njega a ne neku izlapjelu nastavnicu.

Mislim svaka čast što je derno kad imao 16 godina, treba se naučiti, ali valjda se naučio do tada.

Jadna država koja je spala na kandidata poput ovoga, čak naš Bake ispane gromada u odnosu na njega.
Dali je Muhamed a.s. imao slab karkater jer se ozenio znatno starijom zenom ?
insomnia78

#571 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by insomnia78 »

Zveko je Sarko mladju i ljepsu pa se nismo bas usrecili sa njim
seln

#572 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by seln »

muzicar_iz_parka wrote:Malo sam čitao biografiju Macrona, 2007 sa 30 godina oženio ženu stariju od sebe 25 godina, slab karakter.

Dali je Muhamed a.s. imao slab karkater jer se ozenio znatno starijom zenom ?
False flag... muzicar je s druge strane barikade. Slabo kontas, kao i obicno.
seln

#573 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by seln »

Connaisseur Karlin wrote:koje su osboine fasista?
Ako je tebi neki politicar simpatican, postoji velika vjerovatnoca da je fasista.
insomnia78

#574 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

Post by insomnia78 »

:lol: :lol: :lol:
Jos ako ga djikani podrzavaju
Image
Connaisseur Karlin

#575 Re: Predsjednicki izbori u Francuskoj 2017

seln wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Dali je Muhamed a.s. imao slab karkater jer se ozenio znatno starijom zenom ?
False flag... muzicar je s druge strane barikade. Slabo kontas, kao i obicno.
pa nisam ja kao ti, 24/7 na pdf politika :D
Post Reply