baš tako lako?? cisto sumnjam + rudjer se vise odmaraosargon wrote:
Prognoza za nedjelju: Rafa dobija u 4 seta.

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
baš tako lako?? cisto sumnjam + rudjer se vise odmaraosargon wrote:
Prognoza za nedjelju: Rafa dobija u 4 seta.

Kad se uzmu u obzir Rođine godine 24 sata dužeg odmora ne znači ništa...commendatore wrote:baš tako lako?? cisto sumnjam + rudjer se vise odmaraosargon wrote:
Prognoza za nedjelju: Rafa dobija u 4 seta.![]()
Malo ga je sreca mazila u kareijeri a prvih 10 GS titula osvojio protiv Filipusisa, Rodicka, matorog Agasija, Bagdatisa, Safina i Hewita.shake69 wrote:Iskreno receno, prizeljkivao sam ex Sharapowa kao laksu opciju u finalu za Rogera, ali sta da se radi, mozda je ovo i najpravednije. Veliko finale dva najveca tenisera od kada se udara loptica reketom. Valja tezim putem da se osigura tron, kao sto je uvijek bilo po Fedex-a. Malo ga je, ako je ikada u karijeri, mazila sreca i milodari iz Sedam brace kao nekima pa cemo u ring s Matadarom u nedjeljno jutro pa ko koga! Ovakav Rafa glatko uzima RG sto ce reci da bi opasno mogao ugroziti Rogerov primat najboljeg igraca u historiji ove lijepe igre, ali je istovremeno ovo vjerovatno posljednja sezona gdje se ima sta jos gledati zbog 4-5 klasnih igraca koji su na vrhuncu, ili igraju posljednju godinu vrijednu osvajanja GS. Ovo je najava sjajnih GS, ali i mastersa ove godine. Neka bude recimo raspored pobjednika GS u 2017: Roger, Rafa, Roger i Stakor, nemam nista protiv!![]()
Idemo, Roger!
Sreća za Đokovića što su mu šapnuli da ne troši više boba da ne bi sve izgubio i savjet da malo vegani i očisti se od boba.Pepefrog wrote:Malo ga je sreca mazila u kareijeri a prvih 10 GS titula osvojio protiv Filipusisa, Rodicka, matorog Agasija, Bagdatisa, Safina i Hewita.shake69 wrote:Iskreno receno, prizeljkivao sam ex Sharapowa kao laksu opciju u finalu za Rogera, ali sta da se radi, mozda je ovo i najpravednije. Veliko finale dva najveca tenisera od kada se udara loptica reketom. Valja tezim putem da se osigura tron, kao sto je uvijek bilo po Fedex-a. Malo ga je, ako je ikada u karijeri, mazila sreca i milodari iz Sedam brace kao nekima pa cemo u ring s Matadarom u nedjeljno jutro pa ko koga! Ovakav Rafa glatko uzima RG sto ce reci da bi opasno mogao ugroziti Rogerov primat najboljeg igraca u historiji ove lijepe igre, ali je istovremeno ovo vjerovatno posljednja sezona gdje se ima sta jos gledati zbog 4-5 klasnih igraca koji su na vrhuncu, ili igraju posljednju godinu vrijednu osvajanja GS. Ovo je najava sjajnih GS, ali i mastersa ove godine. Neka bude recimo raspored pobjednika GS u 2017: Roger, Rafa, Roger i Stakor, nemam nista protiv!![]()
Idemo, Roger!
Ne bi da omalovazam pomenute tenisere ali oni jednostanvo nisu nivo i konkurencija kakva su Nadal, Djokovic i Murray bili jedni drugima. Sreca za Federara je stos u se ista generacija Djokovic i Nadal da se nisu nasli jedan drugome na putu u isto vrijeme sada bi oba imali 20+ slamova...
sve je to sjajno al Istomin - ej.....Pepefrog wrote:Malo ga je sreca mazila u kareijeri a prvih 10 GS titula osvojio protiv Filipusisa, Rodicka, matorog Agasija, Bagdatisa, Safina i Hewita.shake69 wrote:Iskreno receno, prizeljkivao sam ex Sharapowa kao laksu opciju u finalu za Rogera, ali sta da se radi, mozda je ovo i najpravednije. Veliko finale dva najveca tenisera od kada se udara loptica reketom. Valja tezim putem da se osigura tron, kao sto je uvijek bilo po Fedex-a. Malo ga je, ako je ikada u karijeri, mazila sreca i milodari iz Sedam brace kao nekima pa cemo u ring s Matadarom u nedjeljno jutro pa ko koga! Ovakav Rafa glatko uzima RG sto ce reci da bi opasno mogao ugroziti Rogerov primat najboljeg igraca u historiji ove lijepe igre, ali je istovremeno ovo vjerovatno posljednja sezona gdje se ima sta jos gledati zbog 4-5 klasnih igraca koji su na vrhuncu, ili igraju posljednju godinu vrijednu osvajanja GS. Ovo je najava sjajnih GS, ali i mastersa ove godine. Neka bude recimo raspored pobjednika GS u 2017: Roger, Rafa, Roger i Stakor, nemam nista protiv!![]()
Idemo, Roger!
Ne bi da omalovazam pomenute tenisere ali oni jednostanvo nisu nivo i konkurencija kakva su Nadal, Djokovic i Murray bili jedni drugima. Sreca za Federara je stos u se ista generacija Djokovic i Nadal da se nisu nasli jedan drugome na putu u isto vrijeme sada bi oba imali 20+ slamova...

Što se tiče otvorenih prvenstava Australije u tenisu nauživao sam se da mi može biti tri sledeća života tako da mogu malo i odmoritijarobot wrote:Mi uživamo a vi?sjedi 1 wrote:Jebote vi Španci i Švajcarci na forumu umjesto da se radujete finalu vi o srbima..jarobot wrote:Ko bi reko da će Srbija za Bugarina navijati. Za koga li će u nedjelju.
Prvo su nsvijali za Srbiju ali za kratko. Pa za Češku pa za Njemačku, za Japan, Francusku, opet Za njemačku, pa Kanadu pa za Stena na kraju za Bugarsku. U nedjelju ko god pobjedi biće dan žalosti u nebeskim dvorima[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji23]
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Razumijem da je novakova dominacija u prethodnim godinama ostavila traga,ali brate opustite se malo,uživajte
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
sjedi 1 wrote: Što se tiče otvorenih prvenstava Australije u tenisu nauživao sam se da mi može biti tri sledeća života tako da mogu malo i odmoriti
Ti me pitao ja ti odgovoriocommendatore wrote:sjedi 1 wrote: Što se tiče otvorenih prvenstava Australije u tenisu nauživao sam se da mi može biti tri sledeća života tako da mogu malo i odmoriti
pa odmori bolan - nemoj nAs smarat
Mislis da ce se 36-ogodisnji Rođo oporaviti za ova dva dana nakon onih 5 setova?sjedi 1 wrote:Ja ne znam što svi otpisujete Rodžera,po meni šanse su 50:50 pa možda i blagu prednost dajem Švajcarcu jer je odmorniji
Rafa se danas baš istrošio a i ni njemu nije više 20-tak godina da se tako brzo oporavi od velikih fizičkih napora...
Ne možegu se ni po čemu porediti ovaj današnji i onaj jučerašnji mečsargon wrote:Mislis da ce se 36-ogodisnji Rođo oporaviti za ova dva dana nakon onih 5 setova?sjedi 1 wrote:Ja ne znam što svi otpisujete Rodžera,po meni šanse su 50:50 pa možda i blagu prednost dajem Švajcarcu jer je odmorniji
Rafa se danas baš istrošio a i ni njemu nije više 20-tak godina da se tako brzo oporavi od velikih fizičkih napora...
Rafa je u ovom trenutku (i zbog godina naravno) u daleko boljoj ficzičkoj kondiciji. Nakon Zevereva i 5 setova u mecu sa Gaelom na Rafi se nije primjetio umor.
E moj Kenjac haj ti to objasni.Pa svako finale po kokoš mesa spadne sa mene a đe su 1/2,1/4...KENJAC wrote:Jebo te sumpor , to doguzeljalo do finala pa se uzbihuzurilo ko gladan tigar !
Sad shvatate kako je meni sest punih godina ? Dobro sam ikako normalan osto !
E, aferim ti Srbendo za ovu metaforu, nikad cuo!sjedi 1 wrote:E moj Kenjac haj ti to objasni.Pa svako finale po kokoš mesa spadne sa mene a đe su 1/2,1/4...KENJAC wrote:Jebo te sumpor , to doguzeljalo do finala pa se uzbihuzurilo ko gladan tigar !
Neka Hi malo nek se i oni pate...
Ej , bolan. Ja sam svako finale GS gledo u istoj kosulji. Sve na stolu mora bit pod konac. Mora i punica samnom bit, pa jadnica po pet sati hekla neke stoljnake ni zvuka ne pusta.... Ma sad kad skontam i porodica ce mi odahnut barem do Pariza !sjedi 1 wrote:E moj Kenjac haj ti to objasni.Pa svako finale po kokoš mesa spadne sa mene a đe su 1/2,1/4...KENJAC wrote:Jebo te sumpor , to doguzeljalo do finala pa se uzbihuzurilo ko gladan tigar !
Neka Hi malo nek se i oni pate...
Ma ne budi smijesan. Nisam se posteno najeo od onog prokletog drugog kola ! Ne ide niz grlo !Tomahawk11 wrote:Valja vam kakav fitnes upisati ove godine.
Necete moci na proljece hodati.
Ako je umrtvi tek je onda najebaonuki_cika wrote:Ovdje se neki ponasaju kao da ce Ljubicic I onaj drugi sjediti I reci Rodji "haj izadji na teren I pustiti da te razvali.Smjesni ste, pa valjda ce smisliti neku taktiku koja ce babuku pribliziti pobjedi, neutralisati jacinu nadalovih udaraca,umrtviti igru sto svakako rafi nece odgovoriti