Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:Mozete odahnuti, nema previse afera, respo pretjeruje i nadodaje, sad je jasno
ovo sto pisem sigurno znam
i to je bilo u periodu 2004 2010 otprilike
kasnije nisam bas toliko aktivan da pratim sve
a prica sa strane u koje nisam siguran ima raznih
Capajebo wrote:Sve na stranu, ali u taj vakat je i pdf. Humanitarne akcije bio plaho aktivan. Ja nikad necu zaboraviti kad meni posla ljubav_aha (kad me sad svi cudno pogledaju ) 100$ da predam dalje
uspješne humanitarne akcije i sretne ljubavne priče - to je nešto najljepše što je iz foruma proizašlo
medo,to si dobro zakljucio,al' dobra cinjenica je da jos nismo mrtvi,a to znaci, da mozemo jos uvijek nesto pozitivno uraditi,jel'tako
Capajebo wrote:Sve na stranu, ali u taj vakat je i pdf. Humanitarne akcije bio plaho aktivan. Ja nikad necu zaboraviti kad meni posla ljubav_aha (kad me sad svi cudno pogledaju ) 100$ da predam dalje
uspješne humanitarne akcije i sretne ljubavne priče - to je nešto najljepše što je iz foruma proizašlo
medo,to si dobro zakljucio,al' dobra cinjenica je da jos nismo mrtvi,a to znaci, da mozemo jos uvijek nesto pozitivno uraditi,jel'tako
naravno da mozemo
samo jos da ove forumasice sto nisu bile na kafi sa mnom izadju na tu kafu i misija je zavrsena
hajd i meni pošalji jednu milju dolara--ako ti ne vratim nemoj mi nikad više ni centa poslat
dječak sa šibicama wrote:Mozete odahnuti, nema previse afera, respo pretjeruje i nadodaje, sad je jasno
Ima svega i svacega, slazem se, samo sto ljudi to skrivaju ko zmija noge.
Imam i sam par losih iskustava sa nekim forumasima, nekad sam supak ispao ja, nekad oni, ili one, pravimo se da se nikad nista nije desilo jer u sustini i nije. Dok god je sve u sferi imaginarnog, nista se nije dogodilo.
To ima svako, privatne stvari neka ostanu privatne.
Kako da ne. Posebno Ponzijeva shema poznata kao "Haram vam bilo".
Ima svega i svacega, slazem se, samo sto ljudi to skrivaju ko zmija noge.
Imam i sam par losih iskustava sa nekim forumasima, nekad sam supak ispao ja, nekad oni, ili one, pravimo se da se nikad nista nije desilo jer u sustini i nije. Dok god je sve u sferi imaginarnog, nista se nije dogodilo.
To ima svako, privatne stvari neka ostanu privatne.
pa i ovo je privatno jer nisam pomenuo ni nikove ni imena nego samo cega je bilo a to moze biti bilo ko
kad je prica o pojedinim forumasima ici cu do onoga sto svi znaju ostalo ne pominjem bez obzira sto bi mozda trebalo i to otrkiti da se vidi pravo lice nekih forumasa/ica
Kako da ne. Posebno Ponzijeva shema poznata kao "Haram vam bilo".
kakva ba ponzijeva shema
ja koliko se sjecam ti si bio jedan od onih koji je "napadao" forumase da i oni hajruju od te akcije
supercali wrote:
pa i ovo je privatno jer nisam pomenuo ni nikove ni imena nego samo cega je bilo a to moze biti bilo ko
kad je prica o pojedinim forumasima ici cu do onoga sto svi znaju ostalo ne pominjem bez obzira sto bi mozda trebalo i to otrkiti da se vidi pravo lice nekih forumasa/ica
Naravno.
Ko se prepoznao prepoznao, ja nemam pojma o tim aferama tako da ko da nisi nista ni napisao sto se mene tice, jer nema imena.
Sto ne reci, ako postoje takvi slucajevi, da se zna cega je sve bilo na forumu... jebo politicku korektnost, iskrenije je neke stvari napisati javno nego po pp.
medjutim wrote:
Muha, ti bi fakat mogao otvoriti pravu kafanu, vjerujem da bi bilo raje non stop, neka pravo dobra prica, ono tipa ne moras se ni sa kim nikada dogovarati, samo odes tamo na kafu, ili ljutu, znas da vazda ima neko
sa kariranim stolnjacima
Cokaljcic rakje...domace iz kanistera ili flase od kole....vino iz butelje i loza...pivka direkt iz gajbe....malo meze narezane nako na brzinu servirane na papiru za motanje onom iz granapa....domine, sah, remi sve se igra u turu pica.....a ponekad se utalimo i odigramo bingo......ihhhh spavo bi tu....