Leksikon foruma sax i klix

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
supercali

#551 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

dječak sa šibicama wrote:Mozete odahnuti, nema previse afera, respo pretjeruje i nadodaje, sad je jasno :D
ovo sto pisem sigurno znam
i to je bilo u periodu 2004 2010 otprilike
kasnije nisam bas toliko aktivan da pratim sve
a prica sa strane u koje nisam siguran ima raznih
Connaisseur Karlin

#552 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Connaisseur Karlin »

medvjed23 wrote:
Capajebo wrote:Sve na stranu, ali u taj vakat je i pdf. Humanitarne akcije bio plaho aktivan. Ja nikad necu zaboraviti kad meni posla ljubav_aha (kad me sad svi cudno pogledaju :shock: :mrgreen: ) 100$ da predam dalje :thumbup: :kiss:
uspješne humanitarne akcije i sretne ljubavne priče - to je nešto najljepše što je iz foruma proizašlo
medo,to si dobro zakljucio,al' dobra cinjenica je da jos nismo mrtvi,a to znaci, da mozemo jos uvijek nesto pozitivno uraditi,jel'tako :kiss:
Connaisseur Karlin

#553 Re: Leksikon foruma sax i klix

oridjidji :zoka:
supercali

#554 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

Connaisseur Karlin wrote:
medvjed23 wrote:
Capajebo wrote:Sve na stranu, ali u taj vakat je i pdf. Humanitarne akcije bio plaho aktivan. Ja nikad necu zaboraviti kad meni posla ljubav_aha (kad me sad svi cudno pogledaju :shock: :mrgreen: ) 100$ da predam dalje :thumbup: :kiss:
uspješne humanitarne akcije i sretne ljubavne priče - to je nešto najljepše što je iz foruma proizašlo
medo,to si dobro zakljucio,al' dobra cinjenica je da jos nismo mrtvi,a to znaci, da mozemo jos uvijek nesto pozitivno uraditi,jel'tako :kiss:
naravno da mozemo
samo jos da ove forumasice sto nisu bile na kafi sa mnom izadju na tu kafu i misija je zavrsena
Danguba

#555 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Danguba »

Dajdze @Kurty nema nigdje.
Ozenio se, fax zavrsio, uhljebio se kod Arapa i sada broji dolare.

Izuzetan djecko po svim kriterijima.

Spomenuo bi jednu finu dusicu @suncica... :kiss:
muha_sa

#556 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by muha_sa »

medvjed23 wrote:
hajd i meni pošalji jednu milju dolara--ako ti ne vratim nemoj mi nikad više ni centa poslat

sevap ti je :lol:
insomnia78

#557 Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by insomnia78 »

dječak sa šibicama wrote:Onaj zoom ko da ga je Staljin skolovao, lik samo banove dijelio.
meni je ladyblue dala vjecni ban , cekala je pogodan momenat, bila je doslovno alergicna na svaki moj post :D
Nije. Tebe je zoom banov'o. Sjecam se
dječak sa šibicama

#558 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dječak sa šibicama »

supercali wrote:
dječak sa šibicama wrote:Mozete odahnuti, nema previse afera, respo pretjeruje i nadodaje, sad je jasno :D
Ima svega i svacega, slazem se, samo sto ljudi to skrivaju ko zmija noge.

Imam i sam par losih iskustava sa nekim forumasima, nekad sam supak ispao ja, nekad oni, ili one, pravimo se da se nikad nista nije desilo jer u sustini i nije. Dok god je sve u sferi imaginarnog, nista se nije dogodilo.

To ima svako, privatne stvari neka ostanu privatne.
Connaisseur Karlin

#559 Re: Leksikon foruma sax i klix

muha_sa wrote:
medvjed23 wrote: uspješne humanitarne akcije i sretne ljubavne priče - to je nešto najljepše što je iz foruma proizašlo
hajd i meni pošalji jednu milju dolara--ako ti ne vratim nemoj mi nikad više ni centa poslat

a znas da bih :kiss:
insomnia78

#560 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by insomnia78 »

Sjeca l se ko onog Assangea?
muha_sa

#561 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by muha_sa »

muha_sa wrote: hajd i meni pošalji jednu milju dolara--ako ti ne vratim nemoj mi nikad više ni centa poslat

a znas da bih :kiss:
znam :-D :kiss:

naš dragi pilot :-D
julisiz es grant

#562 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by julisiz es grant »

medvjed23 wrote:
Kako da ne. Posebno Ponzijeva shema poznata kao "Haram vam bilo".
dječak sa šibicama

#563 Re: Leksikon foruma sax i klix

insomnia78 wrote:Sjeca l se ko onog Assangea?
Meni je bio vrhunski forumas, jel samo glumio kulera ili ne znam, ali...

Siguran sam da i danas pise, pod drugim nickom.
muha_sa

#564 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by muha_sa »

sjecatel se onog što je piso da je bio u legiji stranaca pa ga raja provalila da djonira Ulemekovu knjigu :?
supercali

#565 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

dječak sa šibicama wrote:
supercali wrote:
Ima svega i svacega, slazem se, samo sto ljudi to skrivaju ko zmija noge.

Imam i sam par losih iskustava sa nekim forumasima, nekad sam supak ispao ja, nekad oni, ili one, pravimo se da se nikad nista nije desilo jer u sustini i nije. Dok god je sve u sferi imaginarnog, nista se nije dogodilo.

To ima svako, privatne stvari neka ostanu privatne.
pa i ovo je privatno jer nisam pomenuo ni nikove ni imena nego samo cega je bilo a to moze biti bilo ko
kad je prica o pojedinim forumasima ici cu do onoga sto svi znaju ostalo ne pominjem bez obzira sto bi mozda trebalo i to otrkiti da se vidi pravo lice nekih forumasa/ica
mali_balon

#566 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by mali_balon »

USAblues wrote:
mali_balon wrote:Prodo lola sve, a neki forumasi su optuzeni da su i oni omastili brk.....navodno....
hm cudi me :) jel ona iz Vogosce? :-D .....steta bila je to tako pozitivna prica
Nisam nesta detaljno pratio situvaciju a nije se to plaho nesta raspravljano na forumu...sve je to bilo nesta tipa susmus
supercali

#567 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

julisiz es grant wrote:
medvjed23 wrote:
Kako da ne. Posebno Ponzijeva shema poznata kao "Haram vam bilo".
kakva ba ponzijeva shema
ja koliko se sjecam ti si bio jedan od onih koji je "napadao" forumase da i oni hajruju od te akcije
Connaisseur Karlin

#568 Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix

insomnia78 wrote:
dječak sa šibicama wrote:Onaj zoom ko da ga je Staljin skolovao, lik samo banove dijelio.
meni je ladyblue dala vjecni ban , cekala je pogodan momenat, bila je doslovno alergicna na svaki moj post :D
Nije. Tebe je zoom banov'o. Sjecam se
eh,a da sad nisma napisala,ne bih ni saznala :shock: pa da se ovako javno ispricam ladyblue :D

a vidim zoom je svakobga banovao,minilano jednom :lol:

meni je Chmoljo kool :-D on je fer,kaze kad pretjeram ,ako pretjeram,ili ako misli da pretjeram :D
Danguba

#569 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Danguba »

muha_sa wrote:
Connaisseur Karlin wrote: a znas da bih :kiss:

nekad mi zivac izvuce da bi je na dron stavio. :D
supercali

#570 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

mali_balon wrote:
USAblues wrote:
mali_balon wrote:Prodo lola sve, a neki forumasi su optuzeni da su i oni omastili brk.....navodno....
hm cudi me :) jel ona iz Vogosce? :-D .....steta bila je to tako pozitivna prica
Nisam nesta detaljno pratio situvaciju a nije se to plaho nesta raspravljano na forumu...sve je to bilo nesta tipa susmus
raspravljalo se nego se brisali postovi i sl
kao i na mnogo tema

dvojica su se fizicki obracunali jer su se na nekoj temi zakacili a sutradan postovi obrisani
dječak sa šibicama

#571 Re: Leksikon foruma sax i klix

supercali wrote: pa i ovo je privatno jer nisam pomenuo ni nikove ni imena nego samo cega je bilo a to moze biti bilo ko
kad je prica o pojedinim forumasima ici cu do onoga sto svi znaju ostalo ne pominjem bez obzira sto bi mozda trebalo i to otrkiti da se vidi pravo lice nekih forumasa/ica
Naravno.

Ko se prepoznao prepoznao, ja nemam pojma o tim aferama tako da ko da nisi nista ni napisao sto se mene tice, jer nema imena.

Sto ne reci, ako postoje takvi slucajevi, da se zna cega je sve bilo na forumu... jebo politicku korektnost, iskrenije je neke stvari napisati javno nego po pp.
Connaisseur Karlin

#572 Re: Leksikon foruma sax i klix

insomnia78 wrote:Sjeca l se ko onog Assangea?
bankar,aha :-D

ali je nesto bio preosjetljiv na komentare :)
muha_sa

#573 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by muha_sa »

Danguba wrote:
muha_sa wrote:

:lol: :lol: :lol:

znam--nisi jedini :-D al to je ona--naša ljubav_aha :)
mali_balon

#574 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by mali_balon »

muha_sa wrote:
medjutim wrote: Muha, ti bi fakat mogao otvoriti pravu kafanu, vjerujem da bi bilo raje non stop, neka pravo dobra prica, ono tipa ne moras se ni sa kim nikada dogovarati, samo odes tamo na kafu, ili ljutu, znas da vazda ima neko :D
:lol:
sa kariranim stolnjacima :D
Cokaljcic rakje...domace iz kanistera ili flase od kole....vino iz butelje i loza...pivka direkt iz gajbe....malo meze narezane nako na brzinu servirane na papiru za motanje onom iz granapa....domine, sah, remi sve se igra u turu pica.....a ponekad se utalimo i odigramo bingo......ihhhh spavo bi tu....
Connaisseur Karlin

#575 Re: Leksikon foruma sax i klix

Danguba wrote:
muha_sa wrote:

muha,reci Dangubi da sam fina :D :lol:
Post Reply