NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
- madner
#551 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
I onda kazu ne valja komunizam, a i ovi uzimaju od onih sto imaju vise da se ovi slabiji ne bi osjecali inferiorno. 
- Acid25
#552 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ove godine će biti puno posla za ovu službu.
Prvi veliki zadatak je nadzor stranih državljana za vrijeme obilježavanja 9. januara.

'Through counter-intelligence it should be possible to
pinpoint potential trouble-makers...And neutralize them,
Prvi veliki zadatak je nadzor stranih državljana za vrijeme obilježavanja 9. januara.

'Through counter-intelligence it should be possible to
pinpoint potential trouble-makers...And neutralize them,
- Lord Vader
#553 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Tuzlanska II pješadijska je jutros vježbala gađanje

Uvijek spremni!

Uvijek spremni!
- KB9
#554 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
za prestanak zajebancije spremni! 
-
Heller
#555 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Alphonse sad ukinut struju pojedinim i dat im ultimatume. 
-
tlr
#556 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Tajni letak.
Proglas NVZ Radikalna bosanskohercegovačka teo-ateo-zelena-anahro-anarho-totalitaristička frakcije '69
Svim pripadnicima i simpatizerima NVZ RBHTAZAATF '69
Živimo u veliko vrijeme u zemlji apsurda. U Bosni i Hercegovini.
Nema zemlje sa više nezaposlenih ekonomista, pravnika, kriminologa, a veće bijede, bezvlašča i nepravde i kriminala i ovo je naša prilika za djelovanje.
Agentu Zahiru Agiću svake pohvale za džuma brejk, ali na ovom se ne smije stati.
Aktivira se plan B.
U narednih pet godina na svim fakultetima moramo uvesti obavezni vjeronauk i moliti se po cijeli dan za mir u svijetu.
Čega god se uhvatimo ispadne naopako, pa ćemo ovako uništiti civilizaciju i dati šansu drugima.
Na pomolu je totalno rješenje.
Vrijeme je da utrnemo svjetlo i othranimo sljedeću vrstu na putu ka razumu. Gradske cuke.
Sretno škevrije!

Čuva bog škevriju svog!
NVZ RBHTAZAATF '69

Proglas NVZ Radikalna bosanskohercegovačka teo-ateo-zelena-anahro-anarho-totalitaristička frakcije '69
Svim pripadnicima i simpatizerima NVZ RBHTAZAATF '69
Živimo u veliko vrijeme u zemlji apsurda. U Bosni i Hercegovini.
Nema zemlje sa više nezaposlenih ekonomista, pravnika, kriminologa, a veće bijede, bezvlašča i nepravde i kriminala i ovo je naša prilika za djelovanje.
Agentu Zahiru Agiću svake pohvale za džuma brejk, ali na ovom se ne smije stati.
Aktivira se plan B.
U narednih pet godina na svim fakultetima moramo uvesti obavezni vjeronauk i moliti se po cijeli dan za mir u svijetu.
Čega god se uhvatimo ispadne naopako, pa ćemo ovako uništiti civilizaciju i dati šansu drugima.
Na pomolu je totalno rješenje.
Vrijeme je da utrnemo svjetlo i othranimo sljedeću vrstu na putu ka razumu. Gradske cuke.
Sretno škevrije!

Čuva bog škevriju svog!
NVZ RBHTAZAATF '69
- Alfons Kauders
#557 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Mislim da bi ovo bio dobar trenutak da se komunikacija prebaci na neke druge, sigurnije kanale.KB9 wrote:za prestanak zajebancije spremni!
- Upotreba komercijalnih mobilnih mreza i wifi hotspotova se ogranicava na privatnu komunikaciju, ali samo uz spoofanje lokacije
- Upotreba navedenih mreza ce biti zabranjena na D -48 sati.
- Upute za radio vezu slijede. Pripremite svoj one-time pad, SW radio za pracenje burst transmisija, kao i one frequency hopping uredjaje koje je u Kini nabavio Bingov buraz
- Prelazimo na Telegram za direktnu komunikaciju - zabranjuje se upotreba servisa bez adekvatne end-to-end ekripcije (Skype, Viber itd)
- Do daljnjeg se zabranjuje upotreba mobilnih uredjaja koji se oslanjaju na neprijateljsku infrastrukturu (Apple i Google servisi se ne smiju syncati ni koristiti bez adekvatne pripreme KO odjela).
- Bankovne transakcije se zamrzavaju, prebacujemo se na bitcoin - privremeni racun je: 361TerAroeehD9fZpzK51NdZGQT4TqifbG
- Privremene instrukcije za pristup nasoj darknet mrezi (URL i pass znate): one-time auth: QJ7Z18, kod za 2FA: bbwgrz, vrijeme: 14
- NVZ VPN vec znate, a uskoro uvodimo jos jedan layer biometrijske sigurnosti (madner je razvio novi LegitSunet algoritam)
Ovim putem NVZ selami kolege iz SIPA-e i OSA-e... Uz prijateljsku poruku - nemojte dzaba ni pokusavati, ne gubite vrijeme, bolje uzmite slobodno i budite sa svojim porodicama... Iaoko se ne poznajemo, nista se ne sikirajte, sve je u dobrim rukama i ne mozete sumnjajti u nasu strucnost bez da posumnjate u svoju.
Jer vidite... Mi smo ti koji su vas obucavali...
NVZ!
- madner
#558 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Algoritam postavlja par jednostavnih pitanja koje kao NVZovac tako i tako znate kao sto su:
Tipa sta je NVZ u Wingdingsima, ko je najbolji Zeljin igrac ikada, da li je Maradona ili Mateus bio bolji te koja je vjerovatnoca probijana ceonog oklopa kupole T-72B sa municijom i udaljenosti koja se dobije slucajno uz bonus pitanje zasto je oklopna sema optimizirana za napade sa 20 stepeni.
Tipa sta je NVZ u Wingdingsima, ko je najbolji Zeljin igrac ikada, da li je Maradona ili Mateus bio bolji te koja je vjerovatnoca probijana ceonog oklopa kupole T-72B sa municijom i udaljenosti koja se dobije slucajno uz bonus pitanje zasto je oklopna sema optimizirana za napade sa 20 stepeni.
- seln
#559 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Za sve veliko-, hiper- i naqurcene ove i one...
ako zatutnji i neko nekom dodje na vrata...
ne zaboravite:

ako zatutnji i neko nekom dodje na vrata...
ne zaboravite:
- MikroBelaj
#560 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Nepoznati donator je ojutra ostavio pred moju garazu pletaru od 50 l ,sa tecnoscu koja asocira na vatrenu vodicu,gdje da isporucim ovaj napitak koji dize moral? 
- Acid25
#561 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Molim da se pojačaju aktivnosti u suzbijanju trolova na podforumu politika! 
Pod hitno se infiltrirati u njihove redove, kako bi se otkrile logističke rute i centrale.
Pod hitno se infiltrirati u njihove redove, kako bi se otkrile logističke rute i centrale.
- pirmin
#562 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Uhvatim se danas kako pjevam "Ponesi zastavu Sejfudine Tokicu".
- Alfons Kauders
#563 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Pohraniti na suhom i hladnom mjestu do daljnjeg. Stop. Probati sa sirom. Probati sa suhovinom. Stop.MikroBelaj wrote:Nepoznati donator je ojutra ostavio pred moju garazu pletaru od 50 l ,sa tecnoscu koja asocira na vatrenu vodicu,gdje da isporucim ovaj napitak koji dize moral?
- MikroBelaj
#564 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ucinjeno po datom naredjenju "prijedlogu" stop.konzumenti neka pricekaju gora vremena ,stopAlfons Kauders wrote:Pohraniti na suhom i hladnom mjestu do daljnjeg. Stop. Probati sa sirom. Probati sa suhovinom. Stop.MikroBelaj wrote:Nepoznati donator je ojutra ostavio pred moju garazu pletaru od 50 l ,sa tecnoscu koja asocira na vatrenu vodicu,gdje da isporucim ovaj napitak koji dize moral?
- madner
#565 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
To treba po propisima sluzbe unistiti. Ostaviti dvije dece za obloga. 
- drug_profi
#566 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
More obloga i od leda.madner wrote:To treba po propisima sluzbe unistiti. Ostaviti dvije dece za obloga.
-
belfy
#567 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
sto me trznu s ovim brojem racuna. pogodio mi vise od pola passa... kontam od kada se to preko mog maila ide...Alfons Kauders wrote:...
- Bankovne transakcije se zamrzavaju, prebacujemo se na bitcoin - privremeni racun je: 361TerAroeehD9fZpzK51NdZGQT4TqifbG
...
- Alfons Kauders
#568 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Hosh da ti pogodim i drugu polovinu adrese?belfy wrote:sto me trznu s ovim brojem racuna. pogodio mi vise od pola passa... kontam od kada se to preko mog maila ide...Alfons Kauders wrote:...
...![]()
(i ne, ne zajebavam se)
Imamo mi ljude na svim kontinentima, a narocito u prijateljskim zemljama poput Kine i Koreje. Sjeverne, naravno.
Porodica Lee je oduvijek bila uz nas, ako ne vjerujes samo tajpi Bobija - [email protected]. (reci da te poslo Tuzlak)
-
Fudo387
#569 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Objavi i drugu polovicu za nas sa jeftinim kartama.Alfons Kauders wrote:Hosh da ti pogodim i drugu polovinu adrese?belfy wrote:sto me trznu s ovim brojem racuna. pogodio mi vise od pola passa... kontam od kada se to preko mog maila ide...Alfons Kauders wrote:...
...![]()
(i ne, ne zajebavam se)
Imamo mi ljude na svim kontinentima, a narocito u prijateljskim zemljama poput Kine i Koreje. Sjeverne, naravno.
Porodica Lee je oduvijek bila uz nas, ako ne vjerujes samo tajpi Bobija - [email protected].. (reci da te poslo Tuzlak)
- Alfons Kauders
#570 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Nece ti pomoci, jer opet neces imati kljuc... A ako je heuristic determination wallet... Tim goreFudo387 wrote:Objavi i drugu polovicu za nas sa jeftinim kartama.Alfons Kauders wrote:Hosh da ti pogodim i drugu polovinu adrese?belfy wrote: sto me trznu s ovim brojem racuna. pogodio mi vise od pola passa... kontam od kada se to preko mog maila ide...![]()
(i ne, ne zajebavam se)
Porodica Lee je oduvijek bila uz nas, ako ne vjerujes samo tajpi Bobija - [email protected]..... (reci da te poslo Tuzlak)
NVZ koristi iskljucivo cold storage
-
belfy
#571 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
nije ba adrese, nego pasvorda za mail. mada, ako ce pare ici preko mene i pin cu da posaljem.Alfons Kauders wrote:Hosh da ti pogodim i drugu polovinu adrese?belfy wrote:sto me trznu s ovim brojem racuna. pogodio mi vise od pola passa... kontam od kada se to preko mog maila ide...Alfons Kauders wrote:...
...![]()
(i ne, ne zajebavam se)
Porodica Lee je oduvijek bila uz nas, ako ne vjerujes samo tajpi Bobija - [email protected].. (reci da te poslo Tuzlak)
- Alfons Kauders
#572 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
--- SVOJE NEMAMO - - - TUDJE HOCEMO! ---
- Lord Vader
#573 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Usljed ovih posljednjih previranja u državi, jutros rano u 0500 smo vršili provjeru teške artiljerije:

Sve savršeno funkcioniše.
Jedan za sve, sve za jednog!

Sve savršeno funkcioniše.
Jedan za sve, sve za jednog!
- drug_profi
#574 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
Ima li ljepših gifova od gifova eksplozija, koncentrisane paljbe i razaranja?
Mislim da bi mi kao odlučujuća sila u ovom kosmosu morali zabraniti eurosong i uvesti obavezan demolish gif contest, gdje bi naravno uvijek pobjedjivali naši gifovi, ali da motivišemo i druge manje hrabre, i manje odlučne nacije da nam se pridruže u projektu ukidanja zajebancije...
Mislim da bi mi kao odlučujuća sila u ovom kosmosu morali zabraniti eurosong i uvesti obavezan demolish gif contest, gdje bi naravno uvijek pobjedjivali naši gifovi, ali da motivišemo i druge manje hrabre, i manje odlučne nacije da nam se pridruže u projektu ukidanja zajebancije...
- KB9
#575 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?
kako ste mi braco moja po municiji?