NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post Reply
madner

#551 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by madner »

I onda kazu ne valja komunizam, a i ovi uzimaju od onih sto imaju vise da se ovi slabiji ne bi osjecali inferiorno. :D
Acid25

#552 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Acid25 »

Ove godine će biti puno posla za ovu službu.
Prvi veliki zadatak je nadzor stranih državljana za vrijeme obilježavanja 9. januara. :thumbup:
Image
'Through counter-intelligence it should be possible to
pinpoint potential trouble-makers...And neutralize them,
Lord Vader

#553 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Lord Vader »

Tuzlanska II pješadijska je jutros vježbala gađanje

Image

Uvijek spremni!
KB9

#554 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by KB9 »

za prestanak zajebancije spremni! :bih:
Heller

#555 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Heller »

Alphonse sad ukinut struju pojedinim i dat im ultimatume. :oops:
tlr

#556 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

Tajni letak. :run:

Proglas NVZ Radikalna bosanskohercegovačka teo-ateo-zelena-anahro-anarho-totalitaristička frakcije '69
Svim pripadnicima i simpatizerima NVZ RBHTAZAATF '69

Živimo u veliko vrijeme u zemlji apsurda. U Bosni i Hercegovini.
Nema zemlje sa više nezaposlenih ekonomista, pravnika, kriminologa, a veće bijede, bezvlašča i nepravde i kriminala i ovo je naša prilika za djelovanje.

Agentu Zahiru Agiću svake pohvale za džuma brejk, ali na ovom se ne smije stati.

Aktivira se plan B.

U narednih pet godina na svim fakultetima moramo uvesti obavezni vjeronauk i moliti se po cijeli dan za mir u svijetu.
Čega god se uhvatimo ispadne naopako, pa ćemo ovako uništiti civilizaciju i dati šansu drugima.

Na pomolu je totalno rješenje.

Vrijeme je da utrnemo svjetlo i othranimo sljedeću vrstu na putu ka razumu. Gradske cuke.
Sretno škevrije!

Image

Čuva bog škevriju svog!
NVZ RBHTAZAATF '69
8) :lol:
Alfons Kauders

#557 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

KB9 wrote:za prestanak zajebancije spremni! :bih:
Mislim da bi ovo bio dobar trenutak da se komunikacija prebaci na neke druge, sigurnije kanale.

- Upotreba komercijalnih mobilnih mreza i wifi hotspotova se ogranicava na privatnu komunikaciju, ali samo uz spoofanje lokacije

- Upotreba navedenih mreza ce biti zabranjena na D -48 sati.

- Upute za radio vezu slijede. Pripremite svoj one-time pad, SW radio za pracenje burst transmisija, kao i one frequency hopping uredjaje koje je u Kini nabavio Bingov buraz

- Prelazimo na Telegram za direktnu komunikaciju - zabranjuje se upotreba servisa bez adekvatne end-to-end ekripcije (Skype, Viber itd)

- Do daljnjeg se zabranjuje upotreba mobilnih uredjaja koji se oslanjaju na neprijateljsku infrastrukturu (Apple i Google servisi se ne smiju syncati ni koristiti bez adekvatne pripreme KO odjela).

- Bankovne transakcije se zamrzavaju, prebacujemo se na bitcoin - privremeni racun je: 361TerAroeehD9fZpzK51NdZGQT4TqifbG

- Privremene instrukcije za pristup nasoj darknet mrezi (URL i pass znate): one-time auth: QJ7Z18, kod za 2FA: bbwgrz, vrijeme: 14

- NVZ VPN vec znate, a uskoro uvodimo jos jedan layer biometrijske sigurnosti (madner je razvio novi LegitSunet algoritam)

Ovim putem NVZ selami kolege iz SIPA-e i OSA-e... Uz prijateljsku poruku - nemojte dzaba ni pokusavati, ne gubite vrijeme, bolje uzmite slobodno i budite sa svojim porodicama... Iaoko se ne poznajemo, nista se ne sikirajte, sve je u dobrim rukama i ne mozete sumnjajti u nasu strucnost bez da posumnjate u svoju.

Jer vidite... Mi smo ti koji su vas obucavali... :wink:

NVZ!
madner

#558 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by madner »

Algoritam postavlja par jednostavnih pitanja koje kao NVZovac tako i tako znate kao sto su:

Tipa sta je NVZ u Wingdingsima, ko je najbolji Zeljin igrac ikada, da li je Maradona ili Mateus bio bolji te koja je vjerovatnoca probijana ceonog oklopa kupole T-72B sa municijom i udaljenosti koja se dobije slucajno uz bonus pitanje zasto je oklopna sema optimizirana za napade sa 20 stepeni.
seln

#559 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by seln »

Za sve veliko-, hiper- i naqurcene ove i one...
ako zatutnji i neko nekom dodje na vrata...
ne zaboravite:
Image
MikroBelaj

#560 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

Nepoznati donator je ojutra ostavio pred moju garazu pletaru od 50 l ,sa tecnoscu koja asocira na vatrenu vodicu,gdje da isporucim ovaj napitak koji dize moral? :D
Acid25

#561 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Acid25 »

Molim da se pojačaju aktivnosti u suzbijanju trolova na podforumu politika! :-D

Pod hitno se infiltrirati u njihove redove, kako bi se otkrile logističke rute i centrale.
pirmin

#562 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by pirmin »

Uhvatim se danas kako pjevam "Ponesi zastavu Sejfudine Tokicu".
Alfons Kauders

#563 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

MikroBelaj wrote:Nepoznati donator je ojutra ostavio pred moju garazu pletaru od 50 l ,sa tecnoscu koja asocira na vatrenu vodicu,gdje da isporucim ovaj napitak koji dize moral? :D
Pohraniti na suhom i hladnom mjestu do daljnjeg. Stop. Probati sa sirom. Probati sa suhovinom. Stop.
MikroBelaj

#564 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

Alfons Kauders wrote:
MikroBelaj wrote:Nepoznati donator je ojutra ostavio pred moju garazu pletaru od 50 l ,sa tecnoscu koja asocira na vatrenu vodicu,gdje da isporucim ovaj napitak koji dize moral? :D
Pohraniti na suhom i hladnom mjestu do daljnjeg. Stop. Probati sa sirom. Probati sa suhovinom. Stop.
Ucinjeno po datom naredjenju "prijedlogu" stop.konzumenti neka pricekaju gora vremena ,stop :bih:
madner

#565 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by madner »

To treba po propisima sluzbe unistiti. Ostaviti dvije dece za obloga. :D
drug_profi

#566 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by drug_profi »

madner wrote:To treba po propisima sluzbe unistiti. Ostaviti dvije dece za obloga. :D
More obloga i od leda.
belfy

#567 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by belfy »

Alfons Kauders wrote:...
- Bankovne transakcije se zamrzavaju, prebacujemo se na bitcoin - privremeni racun je: 361TerAroeehD9fZpzK51NdZGQT4TqifbG
...
sto me trznu s ovim brojem racuna. pogodio mi vise od pola passa... kontam od kada se to preko mog maila ide... :shock: :-) (i ne, ne zajebavam se) :razz:
Alfons Kauders

#568 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

belfy wrote:
...
sto me trznu s ovim brojem racuna. pogodio mi vise od pola passa... kontam od kada se to preko mog maila ide... :shock: :-) (i ne, ne zajebavam se) :razz:
Hosh da ti pogodim i drugu polovinu adrese? :)

Imamo mi ljude na svim kontinentima, a narocito u prijateljskim zemljama poput Kine i Koreje. Sjeverne, naravno.

Porodica Lee je oduvijek bila uz nas, ako ne vjerujes samo tajpi Bobija - [email protected]. (reci da te poslo Tuzlak)
Fudo387

#569 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Fudo387 »

Alfons Kauders wrote:
belfy wrote:
...

Imamo mi ljude na svim kontinentima, a narocito u prijateljskim zemljama poput Kine i Koreje. Sjeverne, naravno.

Porodica Lee je oduvijek bila uz nas, ako ne vjerujes samo tajpi Bobija - [email protected].. (reci da te poslo Tuzlak)
Objavi i drugu polovicu za nas sa jeftinim kartama. :D
Alfons Kauders

#570 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

Fudo387 wrote:
Alfons Kauders wrote:
belfy wrote: sto me trznu s ovim brojem racuna. pogodio mi vise od pola passa... kontam od kada se to preko mog maila ide... :shock: :-) (i ne, ne zajebavam se) :razz:

Porodica Lee je oduvijek bila uz nas, ako ne vjerujes samo tajpi Bobija - [email protected]..... (reci da te poslo Tuzlak)
Objavi i drugu polovicu za nas sa jeftinim kartama. :D
Nece ti pomoci, jer opet neces imati kljuc... A ako je heuristic determination wallet... Tim gore :)

NVZ koristi iskljucivo cold storage
belfy

#571 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by belfy »

Alfons Kauders wrote:
belfy wrote:
...

Porodica Lee je oduvijek bila uz nas, ako ne vjerujes samo tajpi Bobija - [email protected].. (reci da te poslo Tuzlak)
nije ba adrese, nego pasvorda za mail. mada, ako ce pare ici preko mene i pin cu da posaljem. :D sve za NVZ - NVZ nizasta! 8-)
Alfons Kauders

#572 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

--- SVOJE NEMAMO - - - TUDJE HOCEMO! ---
Lord Vader

#573 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Lord Vader »

Usljed ovih posljednjih previranja u državi, jutros rano u 0500 smo vršili provjeru teške artiljerije:

Image

Sve savršeno funkcioniše.

Jedan za sve, sve za jednog!
drug_profi

#574 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by drug_profi »

Ima li ljepših gifova od gifova eksplozija, koncentrisane paljbe i razaranja?
Mislim da bi mi kao odlučujuća sila u ovom kosmosu morali zabraniti eurosong i uvesti obavezan demolish gif contest, gdje bi naravno uvijek pobjedjivali naši gifovi, ali da motivišemo i druge manje hrabre, i manje odlučne nacije da nam se pridruže u projektu ukidanja zajebancije...
KB9

#575 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by KB9 »

kako ste mi braco moja po municiji?
Post Reply