Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

dale cooper

#551 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by dale cooper »

Ah, kako volim pogled na crvenu boju ujutro. :mrgreen: :bih: :thumbup:
seln

#552 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by seln »

Prvo Salko, sad Bahko: ko je sljedeci frustrirani protivnik?
spreca

#553 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by spreca »

Salko moze samo nazad u BKC(ako mu dozvole)ili za direktora pijace ako takvo radno mjesto postoji :mrgreen: ...ovo sad sto radi mu je maximum i nek se zahvali bogu sto se neko zajebo pa ga tu turili ovdje :mrgreen:
sadie_forever

#554 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sadie_forever »

meni je smjesno ovo iz tuzle vise,ovo vec lici na diktaturu :D isto kao sto je zenica do nedavno bila bastion sda,tako je i tuzla,po cemu to bolja?
seln

#555 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by seln »

sadie_forever wrote:meni je smjesno ovo iz tuzle vise,ovo vec lici na diktaturu :D isto kao sto je zenica do nedavno bila bastion sda,tako je i tuzla,po cemu to bolja?
Dizenterija je dobar izbor ako je alternativa tifus.
Heller

#556 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Heller »

seln wrote:
sadie_forever wrote:meni je smjesno ovo iz tuzle vise,ovo vec lici na diktaturu :D isto kao sto je zenica do nedavno bila bastion sda,tako je i tuzla,po cemu to bolja?
Dizenterija je dobar izbor ako je alternativa tifus.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nightvision

#557 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

Zasto ti lici na diktaturu? 50% glasova je dobio od onih koji su izasli na izbore. Sdp nije dobio toliko za gradsko vijece sto znaci da nisu ljudi bas glasali stihijski istovremeno i za njega i sdp, dakle mora postojati razlog zasto je toliko glasaca izabralo njega izmedju cak osam kandidata. Da je odluka bila u par stotina biraca mogla bi se s pravom osporavati pobjeda. A sve dok je tolika razlika u brojevima moze se covjeku samo cestitati.
MikroBelaj

#558 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

:D :D :D :D

Samo da se javim,ziv sam,pilo se svu noc crveno vino
seln

#559 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by seln »

Jasmin bi trebao iskoristiti ovaj mandat da izgradi nasljednika, inace cemo imati nekog novog Salku kao nacelnika.
Ne bih imao nista protiv ni ako nasljednik bude iz neke iole normalne partije... samo ne iz zlocinacke organizacije ili nekog derivata.
MikroBelaj

#560 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

seln wrote:Jasmin bi trebao iskoristiti ovaj mandat da izgradi nasljednika, inace cemo imati nekog novog Salku kao nacelnika.
Ne bih imao nista protiv ni ako nasljednik bude iz neke iole normalne partije... samo ne iz zlocinacke organizacije ili nekog derivata.

To je pod moranjem,da uskoro nadje nekoga koga ce i raja prepoznati i da ga forsira polako,do 2020 :thumbup:
Heller

#561 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Heller »

seln wrote:Jasmin bi trebao iskoristiti ovaj mandat da izgradi nasljednika, inace cemo imati nekog novog Salku kao nacelnika.
Ima ezdepe par dobrih mlađih momaka i djevojaka, nek njih gura :thumbup:
seln

#562 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by seln »

Himna SDA Tuzla

Image
nightvision

#563 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

MikroBelaj wrote:

To je pod moranjem,da uskoro nadje nekoga koga ce i raja prepoznati i da ga forsira polako,do 2020 :thumbup:
Moglo bi to biti i ranije.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-po ... /161003109
costacurta

#564 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Ako im ovo nije opomena onda ne znam šta je, mislim na SDP.
Izgubili su većinu u vijeću, zadržali gradonačelnika što je pat pozicija za građane.
Moram se zahvaliti Jasminu na jednoj stvari a to je da je u meni probudio, pomalo uspavanog patriotu. Bazirao je svoju izbornu kampanju na mržnji prema svemu što ima veze sa muslimanima a sve iz razloga da Nada, Sladjan i Stjepan kažu kako je on multikuluran.
Koliko forsira zvijezdu i antifašizam niti jednom nije spomenuo ljiljane i borbu protiv četnika, nije jer će se Nada naljutiti.
Izvini Jasmine ali zbog svih onih izrečenih bljuvotina protiv "zelenih fašista i nacionalista" ja ti se ponjamke u stau. Po čemu je to Bato nacionalista?
Od danas me živo zaboli za probleme penzionera i ostalih djuturuma koje su donosili na trogama na biračko mjesto kako bi dali Jasminu glas, on je kae meni dao vodu :roll: !!!
Navijam protiv Slobode do kraja šampionata, skime god da igra. ŽELJO ŠAMPION!! 8)
Apsolutno me rinaka zaboli za sve što se dešava u ovom gradu.
MikroBelaj

#565 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

costacurta wrote:Ako im ovo nije opomena onda ne znam šta je, mislim na SDP.
Izgubili su većinu u vijeću, zadržali gradonačelnika što je pat pozicija za građane.
Moram se zahvaliti Jasminu na jednoj stvari a to je da je u meni probudio, pomalo uspavanog patriotu. Bazirao je svoju izbornu kampanju na mržnji prema svemu što ima veze sa muslimanima a sve iz razloga da Nada, Sladjan i Stjepan kažu kako je on multikuluran.
Koliko forsira zvijezdu i antifašizam niti jednom nije spomenuo ljiljane i borbu protiv četnika, nije jer će se Nada naljutiti.
Izvini Jasmine ali zbog svih onih izrečenih bljuvotina protiv "zelenih fašista i nacionalista" ja ti se ponjamke u stau. Po čemu je to Bato nacionalista?
Od danas me živo zaboli za probleme penzionera i ostalih djuturuma koje su donosili na trogama na biračko mjesto kako bi dali Jasminu glas, on je kae meni dao vodu :roll: !!!
Navijam protiv Slobode do kraja šampionata, skime god da igra. ŽELJO ŠAMPION!! 8)
Ko gubi ,ima pravo da se ljuti....

:D :D
Nadzorna_ploca

#566 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Nadzorna_ploca »

Svako ima pravo na misljenje.
SkyLimit

#567 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by SkyLimit »

Tuzla nikad neće biti zamotana u crno poput Sarajeva :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#568 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Velkoski »

SkyLimit wrote:Tuzla nikad neće biti zamotana u crno poput Sarajeva :thumbup:
Ma da, u Tuzli prosječna plata dvije milje, u gradu je sve novo, sport na visokom nivou, stadioni i dvorane blistaju. Drago mi je da vam je dobro i da ste zadovoljni. :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#569 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

joj de ba
kakva mrznja prema muslimanima? a Bato voli muslimane jer ...?
da je Jasmin kakav lik, nije, to se slazem
ali ovo sto pricas nema veze sa stvarnosti
Heller

#570 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Heller »

PO njima Džasminko treba na džumu, da bi bio legitiman predstavnik.
SkyLimit

#571 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by SkyLimit »

Velkoski wrote:
Ma da, u Tuzli prosječna plata dvije milje, u gradu je sve novo, sport na visokom nivou, stadioni i dvorane blistaju. Drago mi je da vam je dobro i da ste zadovoljni. :thumbup:
Nisam ja iz Tuzle, mada sam poslovnim, privatnim i porodičnim vezama vezan za taj grad u kojem se osjećam najugodnije u cijeloj BiH. Tuzla ima taj poželjni nedostatak provincijskog mahala mentaliteta, stanovništvo nije baš pretjerano znatiželjno šta drugi rade u životu, to je vrlina koju treba cijeniti.

A baš danas u Konzumu u Tuzli spuštam se niz one pokretne stepenice i na onom dijelu gdje je knjižara Buybook stoji plakat koji promoviše nastup Bože Vreće u BKC Tuzli, on na fotografiji na plakatu sam umotan u crno, od glave do pete, naumpale su mi Jasminove riječi :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#572 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

Velkoski wrote:
Licno sam zadovoljna jer nisu pobijedili SDA/SBB, isto tako nisam zadovoljna sto je pobijedio SDP. Nista ovdje nije ni sjajno ni bajno, ali bar nije zeleno.
costacurta

#573 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

MikroBelaj wrote:
Ko gubi ,ima pravo da se ljuti....

:D :D
Ko se ljuti?
Živim u najljepšem gradu, sa najljepšim trgovima, sa najmodernijim mostovima, najstarijom historijom, Beč, Dubai, San Francisko. Sve je to raja tako doživjela i nema razloga da mislim drugačije, jerbo sam fašista i Salkin, Begin ili Kukin.

Ovo me podsjeća na jednu situaciju,
imam ja tako par poznanika što navijaju i fanovi su Barcelone, Reala, Bajerna to šalovi, to objave na fejZbuku "VAMOS" "MESKE UN KLAB" "GARMIŠPARTENKIRHEN" i sad oni mene ubjedjuju kako navijaju za najbolji klub, kako deru sve redom i ta sranja, pa rekoh stvarno moraš biti gigant da navijaš za klub koji ima milijardu eura budzeta i vrijedi 3 milijarde, ono trebaju biti debili da budu prosjek.
SDP u Tuzli ima apsolutnu vlast i moć evo od rata na ovamo, ja bih njih uporedio u ovoj izbornoj kampanji kao utakmica Reala i Slobode. Iako su očekivali da će mlatnuti opoziciju morali su se dobro oznojiti, što ih je iznenadilo a meni kao neko ko uvijek navija za slabije ova utrka je bila ono baš zanimljiva ali mučna za gledati. Eh jedina razlika izmedju Reala i SDPa je što Ronaldo kad kaže on zaista i misli "SAY NO TO RACISM" Dok se Jasmin crveni svojih izjava kad se kamere ugase. AL koga briga, ostaje na čelu rupe od grada kojoj se svijet smije.
Gračanlije dovode investitore u svoj grad dok Jasmin oćera i ono malo kompanija što ih ima IS Tuzle.
Eto vam penzioneri jezero, kupajte se do mile voljle.....
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#574 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Velkoski »

Jebo SDA, samo mi je smiješno da isti lik vlada godinama, a da vidljivog napretka nema, štaviše, s obzirom na to da sport najviše pratim, vidim da su ugašeni KK, RK je na jako niskim granama, a i FK ide prema gašenju.

U posljednjih godinu dana sam imao priliku biti desetak puta u Tuzli - Tušanj je obična ruševina, a ni Mejdan nije daleko od toga. Ali hajde, šta ja znam :mrgreen:
nightvision

#575 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

costacurta wrote:Ako im ovo nije opomena onda ne znam šta je, mislim na SDP...Izgubili su većinu u vijeću, zadržali gradonačelnika što je pat pozicija za građane.
Vecinu nisu imali ni na proslim izborima vec su se tijesno provukli sa boss-om i alternativom, ako se dobro sjecam. Za sada imaju potpuno isto u vijecu, sda i alternativa su malo popravili rezultat, sbb je malo izgubio, hdz je otprilike isti, nema nsrzb ali tu je sada df, boss ne znam da je presao izborni prag... Cini se da ce na kraju biti ista meta isto odstojanje. Opomena im svakako jeste, ako misle zadrzati tuzlu i iduce izbore, i ako misle zadrzati svoje fotelje morace se dobro potruditi. Ne samo jasmin, cak ne on toliko koliko nehljebari u vijecu.
Post Reply