Prije svega, niste upućeni.Hakiz wrote:Zato što za njih ne važe ista pravila kao za žene, pa oni mogu na plaži biti obučeni kao i muškarci neuslimani.Connaisseur Karlin wrote:[
Zasto muskraci muslimani nisu NIKAD napadnuti na plazama,gdje se nalaze i zene u regulranim kupacim kostima ili su topless?
Usput, zar nije licemjerno od muškaraca muslimana koji kriju u burkini svoje žene, kćeri, majke, sestre od pogleda drugih, da idu na plaže gledati druge žene u bikinijima, toplesima, nudistički?
Jesi li to htjela da dobiješ kao odgovor?
Usput, isto mislimo o diskriminaciji žene, ali bih ja ipak pustio ženama koje hoće da budu u burkiniju. Ja bih volio da nisu u burkiniju, ali kada su već upale u taj zlokobni klub religijskih pravila, i ako su sebe ubijedile da su same, slobodnom voljom to izabrale, onda neka ih se pusti. Burkini sam po sebi nije problem.
Muškarac musliman ne može doći na plažu odjeven kao i ostali muškarci.
Može, ali onda može i žena.
Postoji propis i o odijevanju muškarca, ali nejse.
Ovo tvoj posljednji pasus je bit, koju pokušavam već dva mjeseca da dogovorim dotičnoj forumašici, ali je to očigledno nemoguće. Ona bi da nameće nekome svoje mišljenje i poglede na život, a sve pod nekakvom krinkom priče o diskriminaciji.
Neće me čuditi, ako joj sad ne budeš morao objašnjavati svoj stav, jer vrlo lako, iz tvog zadnjeg pasusa, može da te svrsta među muškarce, koji diskriminišu žene.