Olimpijske igre u Riu 2016.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#551 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Meni je hit prvog dana ovaj forumas sa UK IP a nije u UK. Pa napisi i ostalima kako si dosao to IP adrese da i ostali dodju 
-
Xeox2
#552 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Al' stvarno da niko ne zna (ili ne da) neke dobre linkove gdje se može uživo pratiti, sve sam prerovio al' nemaMustang1 wrote:Meni je hit prvog dana ovaj forumas sa UK IP a nije u UK. Pa napisi i ostalima kako si dosao to IP adrese da i ostali dodju
- uglavnomja
#553 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
valja zaraditi na olimpijadiXeox2 wrote:Al' stvarno da niko ne zna (ili ne da) neke dobre linkove gdje se može uživo pratiti, sve sam prerovio al' nemaMustang1 wrote:Meni je hit prvog dana ovaj forumas sa UK IP a nije u UK. Pa napisi i ostalima kako si dosao to IP adrese da i ostali dodju
ima sve ako se plati
ne mogu ni ja nista isceprkati, sve se svodi na £, $, eur ...
- uglavnomja
#554 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
danasnje prevrtanje odgodjeno 1 sat, zbog loseg vremena
-
Mustang1
#555 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
EuroSport je uvijek prenosio vodene sportove i jos ponesto. Sad nema njih i belaj. RTRS ce vjerovatno i do kraja prenositi discipline gdje budu srbi. Ovi nasi ce prenositi uglavnom ekipne sportove. Jedino naci streamove hrta i rts.a oba pa tu pratiti.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#556 Re: RE: Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Pih, nije musliman?![emoji1] E quratz cu vise navijati za njega.[emoji1] [emoji1]zenny wrote:jel se meni ucinilo il damir pred kraj druge minute u videu kaze "In Bosnia most of the people are muslims, I'm not a muslim by the way"?
poslano sa Sonija Ze
-
Zvijezdica91
#557 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Cuj nece navijati za njega ako nije musliman
Prestanite da trolujete temu takvim postovima.
Prestanite da trolujete temu takvim postovima.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#558 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Damir Dzumhur je dijete iz mjesanog braka i majka mu se zove Zaneta te vjerovatno iz tog razloga je rekao da nije musliman.
- uglavnomja
#559 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
a u pm
pustite momka na miru sa preobrajavanjem krvnih zrnaca
- hrasno38
#560 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
naravno slazem se 100%uglavnomja wrote:a u pm![]()
- uglavnomja
#561 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
sa'ce kroati protiv kataraca
realno, deranje
a veceras u 3 igraju lopte brazil i irak
realno, deranje
a veceras u 3 igraju lopte brazil i irak
- cyprus
#562 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Australija - plivanje, štafeta 4x100 m slobodno (Ž)
Emma McKeon
Brittany Elmslie
Bronte Campbell
Cate Campbell

Zaostala mi je još samo ova utrka - novi svjetski rekord. Australija prvi dan završila na čelu liste sa medaljama
Emma McKeon
Brittany Elmslie
Bronte Campbell
Cate Campbell
Zaostala mi je još samo ova utrka - novi svjetski rekord. Australija prvi dan završila na čelu liste sa medaljama
- SEYOboy
#563 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
na bbcu imate sve.http://www.bbc.com/sport/live/olympics/36772158 instalirajte Beebs - Unblock BBC iPlayer Google Chrome ekstenziju za chrome.
druga opcija je gledati kanadski program http://olympics.cbc.ca/index.html preko hola ekstenzije.
druga opcija je gledati kanadski program http://olympics.cbc.ca/index.html preko hola ekstenzije.
-
Zastozato
#564 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Ranije sam postavljao ovaj link.uglavnomja wrote:valja zaraditi na olimpijadiXeox2 wrote:Al' stvarno da niko ne zna (ili ne da) neke dobre linkove gdje se može uživo pratiti, sve sam prerovio al' nemaMustang1 wrote:Meni je hit prvog dana ovaj forumas sa UK IP a nije u UK. Pa napisi i ostalima kako si dosao to IP adrese da i ostali dodju![]()
ima sve ako se plati![]()
ne mogu ni ja nista isceprkati, sve se svodi na £, $, eur ...
http://livetv.sx/en/eventinfo/433241_olympic_games/
- uglavnomja
#565 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
izgledda deranje u kontra smjeruuglavnomja wrote:sa'ce kroati protiv kataraca![]()
realno, deranje![]()
tito dragi, koji epic fail
katar znaci gomila ex jugovica, neki internacionalci i par arapa

slusam ove komentatore, stalno lopta kod nekog na ic ili slicno
Last edited by uglavnomja on 07/08/2016 14:42, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#566 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Naprijed Katar !
Ovi kontraverzni nacionalistički hrvatski rukometaši zaslužuju sve poraze.
- hrasno38
#567 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
It_is_a_Leclerc wrote:Naprijed Katar !
-
Zastozato
- cyprus
#569 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Kratak rezime prvog dana...
Kao što se i pretpostavljalo plivanje je odnijelo najviše pažnje. Oborena su čak tri svjetska rekorda, a daleko najspektakularniji je bio nastup Katinke Hosszu na 400 metara mješovito. Zanimljivo, ni u jednoj od četiri jučerašnje discipline, zlato nije otišlo u SAD...
Amerikanci su zato do svog dosad jedinog zlata došli u strelještvu, zahvaljujući mladoj Virginiji Thrasher. Stranice historije vijetnamskog sporta je ispisao 41-godišnji Hoang Xuan Vinh, donijevši prvo zlato svojoj zemlji u historiji...
Najkonfuznije takmičenje je bila ulična biciklistička trka. Nakon hrpe padova i preokreta, Belgijanac Greg Van Avermet osigurava svojoj zemlji prvo zlato...
Šarolikosti u osvojenim zlatim medaljama su doprinijeli još i streličari Južne Koreje, Argentinka Pareto i Rus Mudranov u džudu, Tajlanđanka Tanasan u dizanju tegova, Mađarica Emese Szasz u mačevanju...
Forsiranje ekipnih sportova na BHT-u me isfrustriralo, pa iz protesta ne želim da pravim osvrt na iste
...
Na kraju prvog dana, pomalo iznenađujuće u vodstvu sa medaljama je Australija, i to prvenstveno zahvaljujući plivanju. Mack Horton i ženska štafeta su joj donijeli dva zlata, a bronzu je pridodala streličarska ekipa. Još je veće iznenađenje da je druga na listi Mađarska sa dva zlata. Velesile SAD i NR Kina jesu osvojile pet medalja, ali premalo zlatnih (jedna, odnosno nijedna). Zasad je ukupno 20 zemalja osvojilo medalje. Zanimljivo, insomnijini nula boba
, iako su u nekoliko disciplina bili blizu...
Što se tiče naših sportista, nažalost već četvero ih može ići kući. Ponovo su ostvareni prilično skromni rezultati, ali ako budemo do kraja realni, nije da nisu bili očekivani. Možda najmanje nezadovoljni možemo biti performansom streljašice Tatjane Đekanović. Njen plasman na 35. mjestu u konkurenciji od 51-e takmičarke može se okarakterisati i kao pristojan. Nešto slično možemo reći i za našu Aminu Kajtaz u plivanju, koja je navodno zaludila tviteraše širom svijeta. Njeno 35. mjesto je u nivou očekivanja, s tim što ipak nije dostigla svoj najbolji rezultat. Od tenisera smo očekivali malo više, pogotovo Džumhura. Međutim, on je ispao od Izraelca Sele, a njegov nastup će više ostat zapamćen ppo nečem drugom
, dok je posebno lošu predstavu ponudio Mirza Bašić protiv Argentinca Monaca...
Kao što se i pretpostavljalo plivanje je odnijelo najviše pažnje. Oborena su čak tri svjetska rekorda, a daleko najspektakularniji je bio nastup Katinke Hosszu na 400 metara mješovito. Zanimljivo, ni u jednoj od četiri jučerašnje discipline, zlato nije otišlo u SAD...
Amerikanci su zato do svog dosad jedinog zlata došli u strelještvu, zahvaljujući mladoj Virginiji Thrasher. Stranice historije vijetnamskog sporta je ispisao 41-godišnji Hoang Xuan Vinh, donijevši prvo zlato svojoj zemlji u historiji...
Najkonfuznije takmičenje je bila ulična biciklistička trka. Nakon hrpe padova i preokreta, Belgijanac Greg Van Avermet osigurava svojoj zemlji prvo zlato...
Šarolikosti u osvojenim zlatim medaljama su doprinijeli još i streličari Južne Koreje, Argentinka Pareto i Rus Mudranov u džudu, Tajlanđanka Tanasan u dizanju tegova, Mađarica Emese Szasz u mačevanju...
Forsiranje ekipnih sportova na BHT-u me isfrustriralo, pa iz protesta ne želim da pravim osvrt na iste
Na kraju prvog dana, pomalo iznenađujuće u vodstvu sa medaljama je Australija, i to prvenstveno zahvaljujući plivanju. Mack Horton i ženska štafeta su joj donijeli dva zlata, a bronzu je pridodala streličarska ekipa. Još je veće iznenađenje da je druga na listi Mađarska sa dva zlata. Velesile SAD i NR Kina jesu osvojile pet medalja, ali premalo zlatnih (jedna, odnosno nijedna). Zasad je ukupno 20 zemalja osvojilo medalje. Zanimljivo, insomnijini nula boba
Što se tiče naših sportista, nažalost već četvero ih može ići kući. Ponovo su ostvareni prilično skromni rezultati, ali ako budemo do kraja realni, nije da nisu bili očekivani. Možda najmanje nezadovoljni možemo biti performansom streljašice Tatjane Đekanović. Njen plasman na 35. mjestu u konkurenciji od 51-e takmičarke može se okarakterisati i kao pristojan. Nešto slično možemo reći i za našu Aminu Kajtaz u plivanju, koja je navodno zaludila tviteraše širom svijeta. Njeno 35. mjesto je u nivou očekivanja, s tim što ipak nije dostigla svoj najbolji rezultat. Od tenisera smo očekivali malo više, pogotovo Džumhura. Međutim, on je ispao od Izraelca Sele, a njegov nastup će više ostat zapamćen ppo nečem drugom
- hrasno38
#570 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Hahahaha ubi ih Katar ko djecu a Saric ih izludi. Ali Spanac na klupi....i igraci iz cijelog svijeta
- It_is_a_Leclerc
#571 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Ova prva opcija je super. Upravo završen sjajan meč u streličarstvu Italija - Brazil.SEYOboy wrote:na bbcu imate sve.http://www.bbc.com/sport/live/olympics/36772158 instalirajte Beebs - Unblock BBC iPlayer Google Chrome ekstenziju za chrome.
Hvala.
- uglavnomja
#572 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
It_is_a_Leclerc wrote:Naprijed Katar !
sve katarske patriJote
uh, al' ih deru
uuu, sutra dan zalosti u kroaciji
- uglavnomja
#573 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
hvala za linkove 
-
kakavdanakneiskustvu
#574 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
uglavnomja wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
e to je ono o cemu pricam ... previse infomacija, premalo udubljivanja, uzivanja ... sve polovicno i bez fokusa
a i previse sportovasorry
ma ja,ne mozes sve odjednom pratiti,a tesko i da nekog zanima bas toliko takmičenja odjednom
-
kakavdanakneiskustvu
#575 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Ma meni je nekako bio dobar..tada su Ameri selektirali repku na taj način da nisu ni igrali najbolji,nego ko hoće,a ko neće ne mora.[/quote]golman wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:E ti ga baš pretjera.golman wrote:Americki NBA igraci bi trebali barem zapoceti svaku utakmicu sa -50 i samo dvije cetvrtine da se igraju do polufinala. A u polufinalu i finalu po -50 ali da se igra citava tekma.
Barem im je trener ukazao da se vise ne foliraju i glupiraju.
2006.te Grčka ih dobila na svjetskom 101:95,a derali ih i po 15 razlike nego Ameri smanjili dalekometnim šutevima pred kraj..Dven Vejd nije mogao vjerovati da su izgubili
dvije godine kasnije u finalu olimpijade u Pekingu jedva su dobili Španiju i to samo zahvaljujući individualnim kvalitetom Kobija Brajanta,koji je preuzeo odgovornost kad su se Španci bili primakli
2002. na SP u Indianapolisu ispali u četvrtfinalu od tadašnje SR Jugoslavije sa Divcem,Stojakovićem..ali dobro,tad nisu igrali u najjačem sastavu,falili su Šek.O Nil,Brajant,Bibi...itd...
naravno da su najjači i da će osvojiti zlato,ali moraće oznojiti muda da to ostvare![]()
jbg,evo Francuzi,sve crnci i dosta NBA igrača,a podera ih Australija 20 razlike kao kantu
kakav bibi,nije im on bio nikad ni blizu najboljih
pa ko i danas,ni danas ne igraju svi najbolji nego oni koji su htjeli da igraju