Zašto mrzimo Izrael?

Post Reply
insomnia78

#551 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by insomnia78 »

Jasta je. Poznat i priznat
Dva olimpijska zlata i bronza, osam puta prvak svijeta i na stotin pobjeda
zagortenej

#552 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by zagortenej »

Egipatski džudista poslan kući nakon što je odbio da se rukuje s protivnikom iz Izraela

http://www.klix.ba/sport/oi-egipatski-d ... /160816009
ABH017

#553 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by ABH017 »

Rostiljdzija wrote:Bosnjaci ne mrze Izrael. Dokaz - Bosnjaci navijaju za Hillary Clinton koja je najveci prijatelj Izraela svih vremena. Cak je u debati sa Sandersom otvoreno zagovarala ubijanje Palestinaca ustvrdivsi kako Izrael na to uvijek ima pravo bez obzira na okolnosti. Sanders je protestvovao u smislu da "Izrael ponekad reaguje sluzeci se neproporcionalnom sliom" sto Hillary nije htjela ni da cuje. Bosnjacima ovo nimalo ne smeta. Prema tome Bosnjaci ne mrze Izrael.

Bosnjaci mrze samo Srbe a oni ekstremniji po projektovanom psiholoskom automatizmu mrze jos i Rusiju zbog fantazije da Rusija pomaze Srbima i siroko rasprostranjenih antiruskih teorija zavjere. I to je to. Izrael je skroz cool. Bosnjaci cak ne mrze ni Hrvate koji ih smatraju nizim bicima i koji su ih uvukli u rat sa Srbima i iskoristili u ratu sa Srbima, i koji ih i dalje iskoriatavaju svakodnevno, u posljeratnoj ekonomsko-politickoj manipulaciji.
Trolčino, guslaru, tema ove emisije nije zašto Bošnjaci mrze Izrael, pa ne vidim koja je svrha tvog padobranskog lupetanja na istoj. Bošnjaci ne mrze ni Srbe, već mrze velikosrpsku politiku, koja je već u nekoliko navrata počinila genocid nad njima, ničim izazvana. Kao što i ti, ničim izazvan, pokušavaš rehabilitirati zločine i zločince iz reda srpskog naroda, prebacujući mržnju Bošnjaka na cijeli srpski narod. Ili, možda, ipak, imaš nekog interesa za takvim pisanjem. Možda si ti ili neko tvoj, sljedbenik velikosrpske ideologije, koja želi da zatre svaki trag postojanja Bošnjaka muslimana na ovim prostorima.
Btw, da bolje poznaješ situaciju, znao bi da Bošnjaci baš i ne vole Hillary Clinton, kao što su nekad, vjerujući mu, voljeli njenog muža.
costacurta

#554 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by costacurta »

Nešto kontam da se performans sa tribina Celtica desio u Zenici kako bi se na ovom forumu a i u regionu na anam njihovim forumima dobre Bošnje zgrazavale i izvinjavale :lol:
mO k3

#555 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by mO k3 »

Tema mi ide na onu stvar , ja ne mrzim Izrael nego se ne slažem sa politikom koju Izrael provodi

Otvarač teme je bio klasični trol sa kamenjarskog foruma koji se predstavljao kao Bošnjo
Hafis

#556 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by Hafis »

mO k3 wrote:Tema mi ide na onu stvar , ja ne mrzim Izrael nego se ne slažem sa politikom koju Izrael provodi

Otvarač teme je bio klasični trol sa kamenjarskog foruma koji se predstavljao kao Bošnjo
Što je u svakom slučaju bolje nego da se radilo o klasičnom trolu s trokutistanskog foruma koji se predstavljao kao Hrvat.
To je najzeznutija kombinacija.
mO k3

#557 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by mO k3 »

Hafis wrote:
mO k3 wrote:Tema mi ide na onu stvar , ja ne mrzim Izrael nego se ne slažem sa politikom koju Izrael provodi

Što je u svakom slučaju bolje nego da se radilo o klasičnom trolu s trokutistanskog foruma koji se predstavljao kao Hrvat.
Ah krvi ti ??? :mrgreen:

Kada si se registrovao zašto si uzeo taj nick ?
aratet

#558 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by aratet »

costacurta wrote:Nešto kontam da se performans sa tribina Celtica desio u Zenici kako bi se na ovom forumu a i u regionu na anam njihovim forumima dobre Bošnje zgrazavale i izvinjavale :lol:
Ovdje se radi o klasicnom navijackom prepucavanju, nasi kad bi to uradili to sigurno nebi zbog tog.
haos1

#559 Re: RE: Re: Zašto mrzimo Izrael?7

Post by haos1 »

Bodkin wrote:
and wrote:
broj dva wrote:
Po kojoj ima bilo ko ? Odakle amerikacima pravo na drzavu u kojoj su vec zivili amerikanc zvani indijanci ? Odakle nama pravo na drzavu u BiH ? Po mom skromnom misljenju pravo na drzavu zavisi od situacije na trenu a trenuto je situacija takva da je Izrael neupitan a Palestina je pod znakom pitanja. Bilo koji pokusaj brisanja izraela je tesko izvodljiv a da ne spominjem koliko bi nevini ljudi izgubilo glavu da se takvo nesto ozbiljno pokusa. I zato imaju pravo na drzavu. Realpolitik, jebi ga.
ok,ali onda daj fer borbu da se i palestinci isto naoružaju,pa nek se dogovaraju.
pusti tu šupačku priču
Cuj fer borbu :D jer cijeli svijet je fer i sve vojske se fer bore [emoji38] jer bilo fer kad je 5 zemalja napalo izrael i ovi ih sve nalupali zajedno?
Pa bilo je fer, izraelci su tu dosli kao okupatori.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
haos1

#560 Re: RE: Re: Zašto mrzimo Izrael?7

Post by haos1 »

funeral blues wrote:Tako su i bosanski kraljevi pregazili nekog ko je ovdje živio prije njih
Nisu, seodba slavena u ove krajeve nije bila nasilna. Bosnjani i iliri su zivjeli zajedno, te su ovi drugi asimilirani jer ih je bilo premalo.

Ne mrzimo mi Izrael, nego IDF koji svako malo ubija civile palestine. Je li to antisemitizam?

Last edited by haos1 on 18/08/2016 11:36, edited 1 time in total.
aratet

#561 Re: RE: Re: Zašto mrzimo Izrael?7

Post by aratet »

haos1 wrote:
funeral blues wrote:Tako su i bosanski kraljevi pregazili nekog ko je ovdje živio prije njih
Nisu, seodba slavena u ove krajeve nije bila nasilna. Bosnjani i iliri su zivjeli zajedno, te su ovi drugi asimilirani jer ih je bilo premalo.

Ne mrzimo mi Izrael, nego IDF koji svako malo ubija civile palestine.

aratet

#562 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by aratet »

https://www.youtube.com/watch?v=pxsMr7k6cZE

Prvi govor Mosaba Yousefa na prvoj anti-BDS konferenciji pri UN-u.
Hafis

#563 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by Hafis »

mO k3 wrote:
Hafis wrote:

Ah krvi ti ??? :mrgreen:

Kada si se registrovao zašto si uzeo taj nick ?
Iz istog razloga kao i ti svoj nick kad si se registrirao.
zenit dozic

#564 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by zenit dozic »

Htjeo afiz da bude crnac pa makar na forumu.
Cuo da ih zene vole :mrgreen:
asker

#565 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by asker »

aratet wrote:https://www.youtube.com/watch?v=pxsMr7k6cZE

Ma pusti to, nego kako komentiras ove navijace Celtica? Ovi Skoti mora da su Bosnje, druge nema. Jer inace cijeli svijet obozava Izrael.
mO k3

#566 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by mO k3 »

@ Hafiz nije ti valjda ime Hafiz ??? :mrgreen:

Ko mrzi vise jevreje Srbi, Hrvati ili bošnjaci ???
Dr. Kuca

#567 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by Dr. Kuca »

Genocidna tvorevina.
Hadzi Lojo

#568 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by Hadzi Lojo »

Uvijek sam Jevreje smatrao bracom po pra ocu Ibrahimu!
Od Jevreja se moze stosta nauciti! U stvari mi Bosnjaci smo im najslicniji, htjeli su da nas uniste ali smo uspjeli da prezivimo i svakim danom postajemo jaci i jaci.
Od Jevreja treba uciti kako se postupa sa ratnim zlocincima (Mosad-Bosad), od jevreja treba uciti kako se braniti i nikada odustati od cilja!
Od Jevreja treba uciti kako se treba osloboditi nesposobnih politicara, kako razvijati ekonomiju i pomagati bracu koji su u losem ekonomskom stanju.
Ma od njih mozes stosta nauciti, naprosto oni ostvare od nemoguceg moguce!
salik79

#569 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by salik79 »

Hadzi Lojo wrote:Uvijek sam Jevreje smatrao bracom po pra ocu Ibrahimu!
Od Jevreja se moze stosta nauciti! U stvari mi Bosnjaci smo im najslicniji, htjeli su da nas uniste ali smo uspjeli da prezivimo i svakim danom postajemo jaci i jaci.
Od Jevreja treba uciti kako se postupa sa ratnim zlocincima (Mosad-Bosad), od jevreja treba uciti kako se braniti i nikada odustati od cilja!
Od Jevreja treba uciti kako se treba osloboditi nesposobnih politicara, kako razvijati ekonomiju i pomagati bracu koji su u losem ekonomskom stanju.
Cionizam i Judaizam, cioniste i Jevreje, stavljati u isti kos je zlocin sam po sebi, a uz to i oksimoron.
aratet

#570 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by aratet »

Hadzi Lojo wrote:Uvijek sam Jevreje smatrao bracom po pra ocu Ibrahimu!
Od jevreja se treba nauciti jedna stvar prije svih, a to je da je "nauka" prije svega.
aratet

#571 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by aratet »

asker wrote:
aratet wrote:https://www.youtube.com/watch?v=pxsMr7k6cZE

Ma pusti to, nego kako komentiras ove navijace Celtica? Ovi Skoti mora da su Bosnje, druge nema. Jer inace cijeli svijet obozava Izrael.
Nekad mi je Celtic bio drazi od Rangersa, ali kasnije sam neke stvari skontao i vidio koga treba podrzavati u Skotskoj.

Inace, nisu jedini nacionalisti koji su tako nesto vikali, imaju i oni poljski polunacosi.
funeral blues

#572 Re: RE: Re: Zašto mrzimo Izrael?7

Post by funeral blues »

haos1 wrote:

Ne mrzimo mi Izrael, nego IDF koji svako malo ubija civile palestine. Je li to antisemitizam?

Da, kao sto seoba Bošnjaka u npr. Sent Luois nije bila nasilna i ipak danas žive "zajedno" sa Amerikancima, ne tuku se :D
asker

#573 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by asker »

aratet wrote: Nekad mi je Celtic bio drazi od Rangersa, ali kasnije sam neke stvari skontao i vidio koga treba podrzavati u Skotskoj.

Inace, nisu jedini nacionalisti koji su tako nesto vikali, imaju i oni poljski polunacosi.
Ovo je bilo na fonu one spike da Bosnjaci mrze Izrael jer se suosjecaju s bracom muslimanima, i to je kao jedini razlog. Pa smo govorili da to nije slucaj, da se iznenadis sa kolikom strascu recimo Englez, ili Amer se protive Izraelskoj politici. Pricam o obicnim ljudima naravno, ne politicarima.
aratet

#574 Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by aratet »

asker wrote:
aratet wrote: Nekad mi je Celtic bio drazi od Rangersa, ali kasnije sam neke stvari skontao i vidio koga treba podrzavati u Skotskoj.

Ovo je bilo na fonu one spike da Bosnjaci mrze Izrael jer se suosjecaju s bracom muslimanima, i to je kao jedini razlog. Pa smo govorili da to nije slucaj, da se iznenadis sa kolikom strascu recimo Englez, ili Amer se protive Izraelskoj politici. Pricam o obicnim ljudima naravno, ne politicarima.
Ne kažem da ih nema ali su manjina u zapadnim zemljama dok među muslimanskim narodima se smatra izdajicom svako ko ne mrzi Izrael.
Last edited by aratet on 20/08/2016 13:46, edited 1 time in total.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#575 Re: RE: Re: Zašto mrzimo Izrael?

Post by konektovan »

Njanjavi wrote:Neuka i lako indoktrinisana raja mrzi izrael, mrzi jevrejsku kulturu, trpaju sve u isti kos zbog sacice desnicarskih klika.
Bosnjo ne konta da je jedan od najvecih slobinih ahbaba bio jaser arafat, ljudi ne kontaju da nazadne militantne palestinske struje trpaju svoju djecu u zive zidove.
I ja sad poslje svega sta smo mi dozivjeli treba da dajem neku podrsku narodu ciji je predsjednik surovao otvoreno sa likom koji je ovu zemlju obojio krvlju, ne pada mi na pamet.
Ljudi ne kontaju da svaka palestinska familija koju izmjeste dobije jako solidnu nadoknadu za to, samo je velika stigma u toj kulturi da se kaze kako su uzeli novce od jevreja i drustvo na to gleda smrknuto.
Imas masu primjera jevrej otvori granap u mahali i masovno palestinci ne zele kupovat tu zbog te politike.
Za dosta frke dole je kriva i palestinska strana, nema tu klasicni good guys bad guys furki, obje strane potenciraju odrzivo flejmovanje i segregaciju namjerno.
Jevreje ako nista treba cjenit zbog ogromnog doprinosa svjetskoj kulturi na masu polja i jako su mi fascinantne neke njihove price, mitovi, kaballah, i razna ezoterijska skrivena znanja.
Dosta toga inteligentan insan moze naucit od jevreja.
Papane jedan, nije Palestina samo Arafat,.[emoji4]

poslano sa Sonija Ze
Post Reply