đe si malaVelkoski wrote:ma imam i ja bobica, al' opet izleti...![]()
ne kontam je l' me jebe 3g ili šta... samo mi je kući stabilno totalno, hodanje malo-malo šteka.
![]()
ima neki frajko lv17 sa snorlaxom od 1600 cp
i meni 3g kad hodam svako malo ne radi
Moderator: Benq
đe si malaVelkoski wrote:ma imam i ja bobica, al' opet izleti...![]()
ne kontam je l' me jebe 3g ili šta... samo mi je kući stabilno totalno, hodanje malo-malo šteka.
![]()
ima neki frajko lv17 sa snorlaxom od 1600 cp
kažu da ako si blizu vode bude onaj drugi [emoji23]Pandakonda wrote:Šta odlučuje u kojeg će se pokemona razvit Eevee ? Neki govore drugi napad ali sam na youtube vidio da to nema veze. Lik je evoluriao dva Eeveea sa dva različita druga napda u istog pokemona (Flareon).
bice nekih pokemon akcija za nove mobitelemaida95 wrote:meni je tako uvijek, pa šteka opet![]()
moram tako jer je telefon kanta, kad zatvorim igricu to i bi, treba mi minuta da uđem u nju samo
Dobro, ali...
ja već gledam telefone po netuKB9 wrote:bice nekih pokemon akcija za nove mobitelemaida95 wrote:meni je tako uvijek, pa šteka opet![]()
moram tako jer je telefon kanta, kad zatvorim igricu to i bi, treba mi minuta da uđem u nju samo
KB9 wrote:tako je kad svabo napravi
Koji si upikirala, sa žiroskopom?!maida95 wrote: ja već gledam telefone po netu
Dok mi je bila ukljucena opcija 'restrict background data' nije ni meni moglo, logicno jelMagellano wrote:Jel jos neko ima onaj error "gps signal not found"? Na pocetku sam igrao bez problema, sada evo 2 dana ne mogu uci u igricu zbog toga.. Sto je najcudnije dok sam na wi-fi radi bez problema, a kad pokusam preko 3G izbacuje mi taj error.. Gps radi sasvim normalno na drugim aplikacijama, kao i 3G
Ma nisam još nijedan, nisam naletila na šta baš dobro a da nije milju maraka.. prvenstveno mi ram treba bolji, žiroskop manje više ali bilo bi dobroMTV wrote:Koji si upikirala, sa žiroskopom?!maida95 wrote: ja već gledam telefone po netu
imas nexus 5x u univerzalnom za 500. ima sve sto ti treba i visemaida95 wrote:Ma nisam još nijedan, nisam naletila na šta baš dobro a da nije milju maraka.. prvenstveno mi ram treba bolji, žiroskop manje više ali bilo bi dobroMTV wrote:Koji si upikirala, sa žiroskopom?!maida95 wrote: ja već gledam telefone po netu
Nije do telekoma, ne puca nesto drugo. Dakle isključivo do igre i servera koji izbaca.lijepa u dusi wrote:Dok mi je bila ukljucena opcija 'restrict background data' nije ni meni moglo, logicno jelMagellano wrote:Jel jos neko ima onaj error "gps signal not found"? Na pocetku sam igrao bez problema, sada evo 2 dana ne mogu uci u igricu zbog toga.. Sto je najcudnije dok sam na wi-fi radi bez problema, a kad pokusam preko 3G izbacuje mi taj error.. Gps radi sasvim normalno na drugim aplikacijama, kao i 3G![]()
Poslije je manje vise radilo, zna se prekinuti konekcija ali kontam da je to vise do telekomovog sugavog neta nego i do cega drugog.
Je'l ima oko tebe?macchiato wrote:
aha hvala, rekoh da vidim je li neka greska ili sta vec![]()
joj kako me vuce da izadjem napolje jer imam oko sebe dosta pokestopova, ali mi mobitel pokvaren, a stid me okolo tablet nosati... ipak sta je previse, previse je.![]()
i u zenici kocevska dzamija pokestop
Black swan wrote:podrzavam igranje samo ako se moze upoznati zensko/musko kako za koga
inace veliki hejt

ih da ti znas kakvo on smece of filmova gleda, bolje bi mu bilo da igra pokemoneBigBossBrkO wrote:Black swan wrote:podrzavam igranje samo ako se moze upoznati zensko/musko kako za koga
inace veliki hejt
Inace kad ukljucim onu opciju za mobilni net, pola marke 2 gb, to je katastrofalna konekcija. Stranice ucitava i po pola minute, gubi se konekcija, nekad uopste nece ni da makne... Da znam i za kakvu alternativu, ne bih njima jednom po jednom maltene dzaba pola marke davala._Reds_ wrote:Nije do telekoma, ne puca nesto drugo. Dakle isključivo do igre i servera koji izbaca.lijepa u dusi wrote:Dok mi je bila ukljucena opcija 'restrict background data' nije ni meni moglo, logicno jelMagellano wrote:Jel jos neko ima onaj error "gps signal not found"? Na pocetku sam igrao bez problema, sada evo 2 dana ne mogu uci u igricu zbog toga.. Sto je najcudnije dok sam na wi-fi radi bez problema, a kad pokusam preko 3G izbacuje mi taj error.. Gps radi sasvim normalno na drugim aplikacijama, kao i 3G![]()
Poslije je manje vise radilo, zna se prekinuti konekcija ali kontam da je to vise do telekomovog sugavog neta nego i do cega drugog.
Mislila sam na net koji koristim da budem na forumu kad nisam kuciKB9 wrote:nije to toliko do neta kolko je do aplikacije koja jos do kraja nije razradjena, polako narode
Prvi put cujem, pogledacu na stranici.Averus wrote:Pa zar nema na BHTelecomu opcija ua Ultru ono 10KM 1GB?