_BataZiv_0809 wrote:Salik, pokusaj barem sakriti zadovoljstvo.
Kakvo zadovoljstvo?! Sto sam bio u pravu, ili sto islamofobne lazi, u ovom slucaju, nemaju "prodju"?
_BataZiv_0809 wrote:Salik, pokusaj barem sakriti zadovoljstvo.
Šef policije Hubertus Andrae kazao je da mladić rođen u Minhenu, nije bio poznat policiji, nije bio izbjeglica i pohađao je srednju školu. Sinoćnji napad nazvali su "djelom poremećene osobe".
Utvrđeno je da je bio ljevoruk, te da je patio od depresije od koje se liječio.
Svakako puno vise nego u ime islama,od krizarskih ratova,preko kolonizacije Afrike i Azije,ruskih osvajanja,svjetskih ratova,pa do Bosne 90-tih.Bodkin wrote: 95 pola civilizacije istrebljeno u ime krscanstva? Jebena je ta historija koju ti ucis
Ne znam koje si godiste, ali meni je jos od prije rata ostao u sjecanju (bas mi se urezao u pamcenje) film u kojem je glumio Charles Bronson - Telefon. Upravo ovo o cemu pises je tematika toga filma, a evo i trailera:kamen spoticanja wrote:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/pozna ... /160723027
Znaci samo je bio budala...
btw nekad imam.osjecaj da ove tipove neko negdje aktivira pritiskom na dugme
Nevjerovatno kakve transformacije prodju
O tom filmu i razmisljam u zadnje vrijemesalik79 wrote:Ne znam koje si godiste, ali meni je jos od prije rata ostao u sjecanju (bas mi se urezao u pamcenje) film u kojem je glumio Charles Bronson - Telefon. Upravo ovo o cemu pises je tematika toga filma, a evo i trailera:kamen spoticanja wrote:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/pozna ... /160723027
https://youtu.be/altSJMUmmHw
AleksoMKD wrote:Jebiga, kako je krenulo najbolje ce biti da otvorimo temu "danasnji teroristicki napad"

a islam je stigao u europu i afriku golubom pismonosomLBVIEW wrote:Svakako puno vise nego u ime islama,od krizarskih ratova,preko kolonizacije Afrike i Azije,ruskih osvajanja,svjetskih ratova,pa do Bosne 90-tih.Bodkin wrote: 95 pola civilizacije istrebljeno u ime krscanstva? Jebena je ta historija koju ti ucis
Samo sto je tada drugacija reakcija,ne poziva se na kolektivno kaznjavanje zbog cega si,koliko se sjecam; i banovan.
Ko o cemu,,Bato o dvostrukim arsinima._BataZiv_0809 wrote:Jos kad vidis kako se pojedini pretvore u moralne vertikale jer ih se tematika direktno tice, dok na drugim temama, koje se ticu nekih drugih, redovno prave cirkusO'zone wrote: Nema toga više ovdje![]()
Samo naslađivanje ko je u pravu...kao da je riječ o nekoj banalnoj stvari tipa sporta a ne svjetskoj pošasti koja uzima živote na svakom dijelu zemaljske kugle.
Ove su teme davno prešle sve granice ukusa za bilo koga normalnog.
De ti ponovo procitaj sta je napisano.uglavnomja wrote:a islam je stigao u europu i afriku golubom pismonosomLBVIEW wrote:Svakako puno vise nego u ime islama,od krizarskih ratova,preko kolonizacije Afrike i Azije,ruskih osvajanja,svjetskih ratova,pa do Bosne 90-tih.Bodkin wrote: 95 pola civilizacije istrebljeno u ime krscanstva? Jebena je ta historija koju ti ucis
Samo sto je tada drugacija reakcija,ne poziva se na kolektivno kaznjavanje zbog cega si,koliko se sjecam; i banovan.
I ja.kamen spoticanja wrote:O tom filmu i razmisljam u zadnje vrijemesalik79 wrote:Ne znam koje si godiste, ali meni je jos od prije rata ostao u sjecanju (bas mi se urezao u pamcenje) film u kojem je glumio Charles Bronson - Telefon. Upravo ovo o cemu pises je tematika toga filma, a evo i trailera:kamen spoticanja wrote:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/pozna ... /160723027
https://youtu.be/altSJMUmmHw
salik79 wrote:_BataZiv_0809 wrote:Salik, pokusaj barem sakriti zadovoljstvo.
Kakvo zadovoljstvo?! Sto sam bio u pravu, ili sto islamofobne lazi, u ovom slucaju, nemaju "prodju"?
sandromen wrote:https://www.youtube.com/watch?v=oMJjibTBGl4salik79 wrote:![]()
Teturao se, nije spominjao vjeru, Boga, mezhebe, tarikate, ...uzvikivao je da je Nijemac.Ociti primjer iskompleksiranog lika, ciji roditelji su najvjerovatnije bezbozni rojalisti (kao i ogromna vecina Iranaca u Njemackoj), kojeg je Bog dragi zna sta, ili ko, navelo da ucini to sto je ucinio. Sto vec rece kolega, nesto poput iskompleksiranog Bosnje, masovnog i nasumicnog ubice iz Austrije.
Svjedokinja kaže kako jeste.
Kaže čeljade kako je i ona muslimanka pa je dobro znala šta se ovaj šija dere.
Kakve veze imaju mjere koje poduzima drzava sa navikavanjem stanovnistva na stalnu teroristicku prijetnju?Edin H. wrote:Ne bi se bas zakleo.insomnia78 wrote: Evropljani, barem Francuzi, su se vec poprilicno navikli
Spominj'o sam to vec. Napad u Nici je bio u cetvrtak, petak nismo radili zbog praznika i kad sam u ponedeljak dos'o na pos'o niko to vide nije ni spominj'o dok smo npr o napadu na CH raspravljali danima
S moje sokoćalo
Kent u blokadi, ljudi u Engleskoj cekaju po 12 sati da predju granicu i ukrcaju se na feri.
Renata Roslak said she and her husband left Birmingham at 19:00 BST on Friday and still had not reached the port.
She said: "It's absolutely horrendous. We have maybe moved half a mile in the last eight hours.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-kent-36873632
Moguce da je iranski Zidov, ali je vjerovatnije da je rijec o pro-rojalistickoj/Pahlavijevskoj iranskoj porodici, kojih je prepuna Njemacka, a koje cesto furaju ova "fancy" imena.armin071 wrote:ovo ako se jos ispostavi da je bio zidov bice da je pucao iz samoodbrane.... jebem ti dvostruke arsine...
U principu imaju, jer drzava moze uvijek odrzavati stanje napetosti, nelagodnosti i straha.insomnia78 wrote:
Kakve veze imaju mjere koje poduzima drzava sa navikavanjem stanovnistva na stalnu teroristicku prijetnju?
S moje sokoćalo
ovo prvo pa'ne na pamet prosjecnom zapadnjaku kad cuje iransalik79 wrote:Moguce da je iranski Zidov, ali je vjerovatnije da je rijec o pro-rojalistickoj/Pahlavijevskoj iranskoj porodici, kojih je prepuna Njemacka, a koje cesto furaju ova "fancy" imena.armin071 wrote:ovo ako se jos ispostavi da je bio zidov bice da je pucao iz samoodbrane.... jebem ti dvostruke arsine...
I jedni i drugi su jednako odvratni.kamen spoticanja wrote:Neki bi mogli sakriti i razocarenje_BataZiv_0809 wrote:Salik, pokusaj barem sakriti zadovoljstvo.
Onda je u dure.insomnia78 wrote:Vjerovatnije to drugo
Osim toga, nije ni bitno hoce li naci oruzje, bitnoje sprjeciti njegov unos
S moje sokoćalo
Pa u dure ili ne, mi tu nista necemo promjenitiEdin H. wrote:Onda je u dure.insomnia78 wrote:Vjerovatnije to drugo
Osim toga, nije ni bitno hoce li naci oruzje, bitnoje sprjeciti njegov unos
S moje sokoćalo
Jasno. Ovo je bio vise osvrt na (staroperzijskouglavnomja wrote:ovo prvo pa'ne na pamet prosjecnom zapadnjaku kad cuje iransalik79 wrote:Moguce da je iranski Zidov, ali je vjerovatnije da je rijec o pro-rojalistickoj/Pahlavijevskoj iranskoj porodici, kojih je prepuna Njemacka, a koje cesto furaju ova "fancy" imena.armin071 wrote:ovo ako se jos ispostavi da je bio zidov bice da je pucao iz samoodbrane.... jebem ti dvostruke arsine...![]()
ili je ono bio irak![]()