BelmeM, da vas nije, neb' znao za ove talentovane zGlave, blagodarimVelkoski wrote:pu sotono tomahawče
slab sam na plavuše, a ova ima i prave sise. prave > plastične, iz iskustvainsomnia78 wrote:Bolja Katarina GVelkoski wrote:i slušamo i gledamo, ima blažen glas![]()
Prvi joint
- Saian
#551 Re: Prvi joint
-
toure123
#552 Re: Prvi joint
Sta je alkosi ne volite kad vam se dira u svetinju jel 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#554 Re: Prvi joint
Momak, ti si ovdje zalutao....citati, citati, samo citatitoure123 wrote:Sta je alkosi ne volite kad vam se dira u svetinju jel
- Russki
#555 Re: Prvi joint
sta ti je ba, brane tu svetinju zivotom ako trebatoure123 wrote:Sta je alkosi ne volite kad vam se dira u svetinju jel
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#556 Re: Prvi joint
Sta ti je, jutro se casicom pocinje 
- dust in the wind
#557 Re: Prvi joint
sta te uopše kao protivnika svega goni da uđeš na ovu temu...valjda da samo pametuješ..ima toliko stranica sa tvojim istimišljenicima, pa raspali.toure123 wrote:Sta je alkosi ne volite kad vam se dira u svetinju jel
-
saja_dj
#558 Re: Prvi joint
Pa moze sve zajedno kad se hoce, pijem i pusim travu a imam vise nego ispunjen profesionalan i privatan zivot. Samo sve umjereno.toure123 wrote:Niste vi normalni svega mi , cime se trujete i sebi unistavate zivote ( ovi sto piju alkohol i drogiraju se). Da se razumijemo, nisam nikakva pristalica neke vjere. Umjesto da zivot pretvorite u nesto pozitivno i iskoristite mogucnosti koje imate, ono se naslo opijati i drogirati, wtfSvaki covjek ponaosob ima mogucnost da ucini svijet boljim mjestom, to sto radite samo jebete sami sebe a i one oko sebe koji vas vole. U pamet djeco, u pamet!!!
P.S a npr. vecina uspjesnih direktora vuce bjelo ne mislim samo na bosnu, nije to gudra za sirotinju.
Wolf of Wall Street nije izmisljen, samo su ga oni malo pretjerali
- moa
#559 Re: Prvi joint
Sve krene od alkohola.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#560 Re: Prvi joint
Kakve su partije svojevremeno organizovali vlasnici Bet Live, pozavidjeli bi im i iz Wolfasaja_dj wrote:
Pa moze sve zajedno kad se hoce, pijem i pusim travu a imam vise nego ispunjen profesionalan i privatan zivot. Samo sve umjereno.
P.S a npr. vecina uspjesnih direktora vuce bjelo ne mislim samo na bosnu, nije to gudra za sirotinju.
Wolf of Wall Street nije izmisljen, samo su ga oni malo pretjerali
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#561 Re: Prvi joint
Naravno, popijes pivu, zapalis cigaru, onda smotas zelenis, potom koja bobica, onda smrknes koji put, vena....imoa wrote:Sve krene od alkohola.
- dust in the wind
#562 Re: Prvi joint
da...onda svira pogrebni mars, porodica place, kune prvu popijenu pivu...Tomahawk11 wrote:Naravno, popijes pivu, zapalis cigaru, onda smotas zelenis, potom koja bobica, onda smrknes koji put, vena....imoa wrote:Sve krene od alkohola.
-
kecher II
#563 Re: Prvi joint
@korisnik i jos par (l)nickova na prvim borbenim protiv narkomana, alkosa, beskicmenjaka i ostalog bjelosvjetskog olosa bez karaktera...
onom jedno pivo dovoljno da je neko alkoholicar ili povremena dzoja narkoman cccccccccc.... jad i cemer,
ja stvarno ne mogu da vjerujem da ljudi ovako crno bijelo gledaju na marihuanu, ili si narkoman ili nisi, nema laganice, uzivancija ovoono... lijepo vrijeme piva dzoja, zajebancija....
ne mogu prihavtiti ni to da se sa ganjom kao pocinje jer eto neki narkomani puse i ganju mada ih vecina i ne pusi al et... ti ako pusis ganju pusis je radi njenog efekta, koji predpostavljam je relaksirajuci jer da nije ne bi je ni pusio, a ne da "nisi normalan" i ti taj osjecaj ne mozes postici niti alkoholom a ni drugim drogama, heroinom, speedom, bobama i ostalim sintetickim drogama tako da se sa ganjom pocinje pada u vodu.
mislim da bi bilo lijepo da se prvo definise sta je narkoman i alkoholicar a ne lik opusteno za nekoga ko popije pivo naziva alkoholicarem, pa da priupitam da li si alkoholicar ako jedes dorinu punch ili griotte bombonjeru?
onom jedno pivo dovoljno da je neko alkoholicar ili povremena dzoja narkoman cccccccccc.... jad i cemer,
ja stvarno ne mogu da vjerujem da ljudi ovako crno bijelo gledaju na marihuanu, ili si narkoman ili nisi, nema laganice, uzivancija ovoono... lijepo vrijeme piva dzoja, zajebancija....
ne mogu prihavtiti ni to da se sa ganjom kao pocinje jer eto neki narkomani puse i ganju mada ih vecina i ne pusi al et... ti ako pusis ganju pusis je radi njenog efekta, koji predpostavljam je relaksirajuci jer da nije ne bi je ni pusio, a ne da "nisi normalan" i ti taj osjecaj ne mozes postici niti alkoholom a ni drugim drogama, heroinom, speedom, bobama i ostalim sintetickim drogama tako da se sa ganjom pocinje pada u vodu.
mislim da bi bilo lijepo da se prvo definise sta je narkoman i alkoholicar a ne lik opusteno za nekoga ko popije pivo naziva alkoholicarem, pa da priupitam da li si alkoholicar ako jedes dorinu punch ili griotte bombonjeru?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#564 Re: Prvi joint
Saian wrote:BelmeM, da vas nije, neb' znao za ove talentovane zGlave, blagodarimVelkoski wrote:pu sotono tomahawče
slab sam na plavuše, a ova ima i prave sise. prave > plastične, iz iskustvainsomnia78 wrote: Bolja Katarina G![]()
![]()

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#565 Re: Prvi joint
Milice hajde moja budi, vidjeces da sam doktor za grudi.
-
Nocty
#566 Re: Prvi joint
kako da neTomahawk11 wrote:Naravno, popijes pivu, zapalis cigaru, onda smotas zelenis, potom koja bobica, onda smrknes koji put, vena....imoa wrote:Sve krene od alkohola.
mama,jesil to ti?
- Daryl Dixon
- Daryl Dixon
- HAVANA
#569 Re: Prvi joint
Evo malo za omladinu pa procitajte i izvucite koju pouku iz teksta o covjeku koji se drogirao jos kad vam je nana bila u najboljim godinama.Slobodno mozemo reci da je frajer medicinski fenomen a tekst je prikazao ni 10 % njegovog zivota.Zato i napisah gore,ne cackajte mecku,ok,trava je nista al ko moze ostati na travi.Problem je sto ljudi istrazuju dalje,i predju crtu...i nema tu vise ni derneka ni zajebancije.Samo bol.
http://www.startbih.info/Aktuelnost.aspx?id=80625
- muha_sa
#570 Re: Prvi joint
HAVANA wrote:Evo malo za omladinu pa procitajte i izvucite koju pouku iz teksta o covjeku koji se drogirao jos kad vam je nana bila u najboljim godinama.Slobodno mozemo reci da je frajer medicinski fenomen a tekst je prikazao ni 10 % njegovog zivota.Zato i napisah gore,ne cackajte mecku,ok,trava je nista al ko moze ostati na travi.Problem je sto ljudi istrazuju dalje,i predju crtu...i nema tu vise ni derneka ni zajebancije.Samo bol.
konto sam da je il u muriji il rahmetlija
- KB9
#571 Re: Prvi joint
pa vidis da pisu kako je dobro pusit travu jer je dim dobar plucimaHAVANA wrote:Evo malo za omladinu pa procitajte i izvucite koju pouku iz teksta o covjeku koji se drogirao jos kad vam je nana bila u najboljim godinama.Slobodno mozemo reci da je frajer medicinski fenomen a tekst je prikazao ni 10 % njegovog zivota.Zato i napisah gore,ne cackajte mecku,ok,trava je nista al ko moze ostati na travi.Problem je sto ljudi istrazuju dalje,i predju crtu...i nema tu vise ni derneka ni zajebancije.Samo bol.
-
kecher II
#572 Re: Prvi joint
svaka njemu cast sto se uspio "skinuti" nakon 30 godina i danas zivjeti kao "normalan" covjek, ali ovaj covjek nije pusio ganju, vec je koritsio heroin, kokain....(heroin intravenozno), poceo sa artanima, parkopanima.... pa tu i tamo zapali se hasis...HAVANA wrote:Evo malo za omladinu pa procitajte i izvucite koju pouku iz teksta o covjeku koji se drogirao jos kad vam je nana bila u najboljim godinama.Slobodno mozemo reci da je frajer medicinski fenomen a tekst je prikazao ni 10 % njegovog zivota.Zato i napisah gore,ne cackajte mecku,ok,trava je nista al ko moze ostati na travi.Problem je sto ljudi istrazuju dalje,i predju crtu...i nema tu vise ni derneka ni zajebancije.Samo bol.
niko ovde, barem ovi koji puse ganju, ne kaze da treba i da je korisno i zdravo koristiti heroin, kokain, lsd, speed, extasy... mozda ni ganja nije korisna s medicinskog aspekta ako si "zdrav" vec ako imas kojekakva teska oboljenja moze ti koristiti,
ali ganju treba odvojiti od teskih droga, heroina, kokaina, lsd,.... mada na lsd se ne mozes navuc u smislu ovisnosti ali mozes ''zalijepit'' pa lagano po SCH dijagnozu, znaci nije dobro,
ganja sama po sebi nije opasna po normalan i odgovoran zivot, barem mislim da to ti @HAVANA znas sudeci po tvojim komentarima uopste i na ovoj a i na svim osalim temama.
ganja se ne moze satanizirati zato sto neko ko je navucen na teske droge tu i tamo zapali dzoint.
- pirpa
#573 Re: Prvi joint
ma zajebaje HavanaKB9 wrote:pa vidis da pisu kako je dobro pusit travu jer je dim dobar plucimaHAVANA wrote:Evo malo za omladinu pa procitajte i izvucite koju pouku iz teksta o covjeku koji se drogirao jos kad vam je nana bila u najboljim godinama.Slobodno mozemo reci da je frajer medicinski fenomen a tekst je prikazao ni 10 % njegovog zivota.Zato i napisah gore,ne cackajte mecku,ok,trava je nista al ko moze ostati na travi.Problem je sto ljudi istrazuju dalje,i predju crtu...i nema tu vise ni derneka ni zajebancije.Samo bol.
eno neki dan murija uletila Konji na imanje i nasli kesu vutre i tri,cetri stabiljke pod lampama
-
Pirija
#574 Re: Prvi joint
Konjo je debil ko i svi ostali koji zavrse na horsu...
- devito
#575 Re: Prvi joint
Probao svoj prvi dzoks u srednjoj na odmoru.
Ne pusim cesto(mozda jednom u mjesecu), i samo sam na tome ostao.
Najbolja stvar na svijetu, samo se i tu treba znati granica kao i sa svim u zivotu.
Za mene to i nije droga, ili ako jeste onda je samo to droga od svega ostalog, jer se ne moze porediti sa tim ostalim supstancama.
Neuporedivo vece zlo su alkohol ili cigare, lijekovi za smirenje...
Ne pusim cesto(mozda jednom u mjesecu), i samo sam na tome ostao.
Najbolja stvar na svijetu, samo se i tu treba znati granica kao i sa svim u zivotu.
Za mene to i nije droga, ili ako jeste onda je samo to droga od svega ostalog, jer se ne moze porediti sa tim ostalim supstancama.
Neuporedivo vece zlo su alkohol ili cigare, lijekovi za smirenje...