Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#551 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi 
- klixoris
#552 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Neka me ba maloEuridika wrote: Klixo, ne spinuj...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#553 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ako si upola kao ona gospođa što smo je Bloo i ja komentarisali na temi "najbolje djevojke iz provoda" prepisao bih ti i kuću i očevo auto i njegovu njemačku penziju.pukepuke wrote: Ah, u starom tijelu mlad duh, to ti je...
Ja opet mislim da bi mi odgovarala bilo kakvaEuridika wrote: Ja nisam (30+), ali ima ovdje i dama 40+ (ne puno preko, ali opet preko...). Ah, dobro, ja sam više aludirala na to da bi ti mlađa partnerica sigurno bolje odgovarala (u datoj situaciji), mada naravno ni ova opcija nije loša...
![]()
Naravno da cijenimo tvoju iskrenost, zato i komentarišemo ovako. Meni stvarno iskreno bude žao da pročitam da si još uvijek single (i ti i drugi...), a djeluješ kao fin momak. Pridružiš nam se na jednoj kafi?
![]()
Što se tiče kafe nije problem
Velkoski wrote:šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#554 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ma ne dođe svako iskustvo dobro, vjeruj mi. sve što si mislio da treba propustiti vjerovatno nisi pogriješio 
- Euridika
- Globalna šefica
#555 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Muško društvo = tvoji jaraniVelkoski wrote:šta ti znači muško društvo?
je l' ovo trik pitanje o ljubomori?vjerovatno bih prihvatio, poznavajući sebe
Nije trik pitanje. Više me zanimalo koliko ste popustljivi i prilagodljivi...
- Euridika
- Globalna šefica
#556 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Naravno da je bolje biti sam nego s bilo kim, ali njega (po vlastitim riječima) nikako ne ide...Velkoski wrote:šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi
- supercali
#557 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
e jbg to je za javnost ovdje na forumu a ponuda ce ici u ppJimmy McNulty wrote:Nije baš ponuda koja se ne odbija.supercali wrote: pa bit ces dobar reci cu ti kakva je pa zamisljaj dok treses majmuna
- supercali
#558 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
odakle si da odmah dodjemo po tebeJimmy McNulty wrote:Ako si upola kao ona gospođa što smo je Bloo i ja komentarisali na temi "najbolje djevojke iz provoda" prepisao bih ti i kuću i očevo auto i njegovu njemačku penziju.pukepuke wrote: Ah, u starom tijelu mlad duh, to ti je...
Ja opet mislim da bi mi odgovarala bilo kakvaEuridika wrote: Ja nisam (30+), ali ima ovdje i dama 40+ (ne puno preko, ali opet preko...). Ah, dobro, ja sam više aludirala na to da bi ti mlađa partnerica sigurno bolje odgovarala (u datoj situaciji), mada naravno ni ova opcija nije loša...
![]()
Naravno da cijenimo tvoju iskrenost, zato i komentarišemo ovako. Meni stvarno iskreno bude žao da pročitam da si još uvijek single (i ti i drugi...), a djeluješ kao fin momak. Pridružiš nam se na jednoj kafi?
![]()
doduše iskreno nije da nisam imao jednu ili dvije prilike koje sam namjerno propustio jer sam odmah shvatio da to nisu osobe za mene i nisam htio da se peglam ili zavaravam ih dok ne dođem do
. Sad mislim da sam i pogriješio, jer svako iskustvo dobro dođe čovjeku. Valjda. Makar bi manje sumnjao u sebe kao čovjeka i osobu.
Što se tiče kafe nije problemsamo se trebate najavit jer nisam iz SA.
Velkoski wrote:šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi
- supercali
#559 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
nek pokusa sa muskarcima mozda je toplanaEuridika wrote:Naravno da je bolje biti sam nego s bilo kim, ali njega (po vlastitim riječima) nikako ne ide...Velkoski wrote:šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi
- pukepuke
#560 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hahahaha... Eto nek' ti Bloo kaže svoje objektivno mišljenje, ona me znaJimmy McNulty wrote:Ako si upola kao ona gospođa što smo je Bloo i ja komentarisali na temi "najbolje djevojke iz provoda" prepisao bih ti i kuću i očevo auto i njegovu njemačku penziju.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#561 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ako hoće da bude sa mnom ne smije imat' ništa protiv moje braće, tako da...Euridika wrote:Muško društvo = tvoji jaraniVelkoski wrote:šta ti znači muško društvo?
je l' ovo trik pitanje o ljubomori?vjerovatno bih prihvatio, poznavajući sebe
Nije trik pitanje. Više me zanimalo koliko ste popustljivi i prilagodljivi...
zavisi od toga šta traži... SAMO povaljivanje nije više neka nauka, al' ja stvarno ne znam koga to ispunjava uopšte.Euridika wrote:Naravno da je bolje biti sam nego s bilo kim, ali njega (po vlastitim riječima) nikako ne ide...Velkoski wrote:šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi
- Euridika
- Globalna šefica
#562 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nisam pitala ima li ona šta protiv tvojih jarana, već smeta li tebi da je povedeš sa svojim jaranima vani.Velkoski wrote:ako hoće da bude sa mnom ne smije imat' ništa protiv moje braće, tako da...![]()
Velkoski wrote:zavisi od toga šta traži... SAMO povaljivanje nije više neka nauka, al' ja stvarno ne znam koga to ispunjava uopšte.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#563 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa jedno povlači drugo, samim tim ne smetaaaa, ne smeta ne smetaaaaaa

- supercali
#564 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Cuj koga ispunjava povaljivanje pa nju
Ne stavlja ga ona meni
Ne stavlja ga ona meni
- mad_max_ba
#565 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
careeeeeesupercali wrote:Cuj koga ispunjava povaljivanje pa nju
Ne stavlja ga ona meni
- Euridika
- Globalna šefica
#566 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nikad se ne zna...supercali wrote:Cuj koga ispunjava povaljivanje pa nju
Ne stavlja ga ona meni
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#567 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hajd se zakuni. Ima ih sto uzivaju u losoj veziVelkoski wrote:šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi
- edo_79
#568 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Šta si se ti ubehutio.... k'o dijete na tuti .... kakvo li si sranje sad napravioTomahawk11 wrote:Hajd se zakuni. Ima ih sto uzivaju u losoj veziVelkoski wrote:šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi
- eluna
#569 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ja pitah ali odgovara nema, a niko se i ne javljaeluna wrote:zašto?Dr. Kuca wrote:Zene su najseksipilnije izmedju 35 i 42-45 godine bar sto se mene tice.
- mad_max_ba
#570 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
šta li si mu ti uradio doe.edo_79 wrote:Šta si se ti ubehutio.... k'o dijete na tuti .... kakvo li si sranje sad napravioTomahawk11 wrote:Hajd se zakuni. Ima ih sto uzivaju u losoj veziVelkoski wrote:šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi![]()
Kad kliknem na tvoj neki post izbaci DNS error
Garant si mu dao previše pečenih terabajta pa ga boli stomak
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#571 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A jbg ti....pa jesi li ikad cuo za karasevdah?edo_79 wrote:Šta si se ti ubehutio.... k'o dijete na tuti .... kakvo li si sranje sad napravioTomahawk11 wrote:Hajd se zakuni. Ima ih sto uzivaju u losoj veziVelkoski wrote:šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi![]()
Ma nisam ja nista....ja sam ti gazda u kuci....moja je zadnja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#572 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I meni neke erore....i na onoj temi o atributima 
- edo_79
#573 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ko koga ovo sevdah??Tomahawk11 wrote: A jbg ti....pa jesi li ikad cuo za karasevdah?
Ma nisam ja nista....ja sam ti gazda u kuci....moja je zadnja![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#574 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
neću da se zakunem, ima i nas što volimo mazohizamTomahawk11 wrote:Hajd se zakuni. Ima ih sto uzivaju u losoj veziVelkoski wrote:šta ti ima biti žao što je single? mnogo je bolje biti single nego u lošoj vezi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#575 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Edo li edo....mojne meni togaedo_79 wrote:Ko koga ovo sevdah??Tomahawk11 wrote: A jbg ti....pa jesi li ikad cuo za karasevdah?
Ma nisam ja nista....ja sam ti gazda u kuci....moja je zadnja![]()
Crna ljubav.....patnja, pa se posvadjaju, pa se onda mire i tako