Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bluesjunior wrote:pa i ja jedva čekam da odem kući...
Dođe li ti ikada kući?!
ha ha evo stigoh kući:)
Scishion AI One Android 8.1 TV Box - SILVER - 4GB+32GB
box je odličan, Android stvarno brz, prihvata sve moguće formate,
bar sve koje sam do sad probao i audio i video,
Kodi sam instlairao bez problema, kao i neke add-ons, kome cijena nije prepreka (72$) mislim da bih ga preporučio - sve radi skroz ok i fluidno. Na nekim forumima sam vidio da se ljudi žale na pregrijavanje, ja za sad nisam imao takvih problema.
Nisam imao ranije android box pa ne mogu porediti sa drugim modelima, vjerovatno ima i boljih ili slični za manje pare?
Pozdrav
Konacno od telemach-a legao box.
Da li je neko instalirao do sada ikakav kodi ili sta drugo na njega pa da prenese iskustva. ili da se I ne trudim.
Hvala
zdruzdjo wrote:Pozdrav
Konacno od telemach-a legao box.
Da li je neko instalirao do sada ikakav kodi ili sta drugo na njega pa da prenese iskustva. ili da se I ne trudim.
Hvala
Mozes instalirati Kodi sa play store-a, i dalje po uputstvu ubacis addone.
Dobar dan dobri ljudi,
Može li preporuka za dobar box (ako neko ima iskustva sa istim u praksi naravno), bitno mi je da na njemu mogu koristiti EON aplikaciju i Kodi, da ima lan priključak i da uz njega ide daljinski upravljač WiFi ili Bluetooth, naravno najbitnije je da lepo radi, da se ne pregreva posto nemam nameru da ga isključujem kad ne gledam Tv.
Hvala unapred
dragecyu wrote:Dobar dan dobri ljudi,
Može li preporuka za dobar box (ako neko ima iskustva sa istim u praksi naravno), bitno mi je da na njemu mogu koristiti EON aplikaciju i Kodi, da ima lan priključak i da uz njega ide daljinski upravljač WiFi ili Bluetooth, naravno najbitnije je da lepo radi, da se ne pregreva posto nemam nameru da ga isključujem kad ne gledam Tv.
Hvala unapred
Hvala ColdWar,
gledao sam ga i čini mi se kao Best Buy na duže vreme, da li ga je neko koristio i kakvi su utisci, bitno mi je da na njega mogu Eon aplikaciju da instaliram.
Video sam još da hvale ovaj Vorke 6, ima li neko iskustva sa njim, naročito sa Eon aplikacijom, kako radi?
Hvala
dragecyu wrote:Dobar dan dobri ljudi,
Hvala unapred
Hvala ColdWar,
gledao sam ga i čini mi se kao Best Buy na duže vreme, da li ga je neko koristio i kakvi su utisci, bitno mi je da na njega mogu Eon aplikaciju da instaliram.
Video sam još da hvale ovaj Vorke 6, ima li neko iskustva sa njim, naročito sa Eon aplikacijom, kako radi?
Hvala
Ja imam Vorke 6, VRH. Ali ga neces nigdje naci, ima Vorke 6 plus koji ma DDR3 memoriju, nije los, u stvari dobar je ali nije kao Vorke 6 koji ima DDR4..
Hvala @Zorge, probao instalirati na neki Vox smart tv, brzina mu nije bas jaca strana. Kontam uzeti neki box 30-40 USD ali da mi EON smart tv radi fluidno kao na ovom njihovom boxu. Kakve su preporuke, gledao sam Mi Box na gearbest-u 70ak-80 USD nesto mi se te pare ne daju samo da bih mogao EON aplikaciju koristiti.
Na MI Boxu se ne moze koristiti Free Eon App jer koristi Andorid TV sistem, a da bi koristio Eon moras aktivirati dodatni paket za Android TV , to je extra ili familiy
HardCore wrote:Na MI Boxu se ne moze koristiti Free Eon App jer koristi Andorid TV sistem, a da bi koristio Eon moras aktivirati dodatni paket za Android TV , to je extra ili familiy
Može, skine se .apk file za mobilnu verziju i normalno instalira i na box sa Android Smart TV sistemom, s tim da mora koristiti miš da upravlja aplikacijom.
HardCore wrote:Na MI Boxu se ne moze koristiti Free Eon App jer koristi Andorid TV sistem, a da bi koristio Eon moras aktivirati dodatni paket za Android TV , to je extra ili familiy
Može, skine se .apk file za mobilnu verziju i normalno instalira i na box sa Android Smart TV sistemom, s tim da mora koristiti miš da upravlja aplikacijom.
Moglo je nekad davano al sad ne moze, jednostavno zaglavi kod izbora jezika i ne ide dalje
Nije tačno,EON ide na svim android uređajima od 4.4 KitKat
Nije tačno,EON ide na svim android uređajima od 4.4 KitKat
Aj ljudino ne mlati tu, skino 10 razliciti verzija eona, a samo za android tv sistem radi, a za taj treba dodatni paket... ja ovo govorim za Mi Box a na za sve android uređaje