Majko rodjena najrodjenija imali ovo igdje u svijetu? Ovakve sprdnje sa "prvom damom drzave"? Da te Bog sacuva.Bloo wrote:Sebija Izetbegovicstarii wrote:Sebija Izetbegovic otvorila profil na facebooku
December 10, 2015 at 3:54pm ·
Sto nas vise bude u grupi nasa lijepa sebija bija ce prije postati direktor klinickog centra.pa cemo.da.pustimo.zeleni dim kad je izaberu akoBogda inshAllah
![]()
Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
- soccerfan88
#551 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#552 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ja umirem od komentara
. Nek nas jasu kad smo glupi

- O'zone
- Globalni moderator
#553 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Stranicu Sam lajk'o. Seka ima moju punu podršku čak sta više probudilo se u meni mazohisticko ja pa razmišljam insallah da glasam za SDA na sljedećim izborima, možda čak i da zaganjam zelene članske pa da i ja radim na jebanju ovog naroda kad je tako podatan...
- jao_situacije
#554 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
ja sam sinoć umirao od smijehaMatijevic_Vlado wrote:Ja umirem od komentara![]()
a seka samo javite se u inboks
- soccerfan88
#555 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Trazi Sebija da se mjenja profilna slikaMatijevic_Vlado wrote:Ja umirem od komentara![]()
- Logovan
#556 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Svaka druga "javite se u inboks".
A najjače je "kakav inboks, pa vi ga nemate".

- XXS
#557 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Kao da joj HM2011 pise positive. 
- motol
#558 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ma ne može se ovdje ništa uraditi, ovo i jeste demokratija jer htjeli mi to priznati ili ne, većina ljudi je u strankama i njima je dobro, a mi smo izgleda u manjini i kako to ide u demokratiji, većina vlada... bez obzira kako to bilo. Jedino rješenje je potpuna promjena mentaliteta, a to jako teško ide, do tad samo možemo ismijavati i praviti sprdnju od Izetbegovićke i od vlasti općenito.
-
hhaarree
#559 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
daj ba jel ovo fakat autentican profil ili neko trola pod njenim imenom?
Ako je fkt ona, cuj nemoralna joj slika
cuj promjeni sliku kad pricas sa mnom 
- O'zone
- Globalni moderator
#560 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ma ja. 100% ona otvorila profil. Veeeoma joj bitno da bude u dodiru sa javnosti.....
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#561 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Uzor nam manji dio drzave...onaj pravoslavni._drunken_santa_ wrote:Matijevic_Vlado wrote:Pa gdje zivimo Boze dragi? Zasto ima toliko glupih ljudibach wrote:Ovdje show već počinje. Sebijin fan page, najzabavnije mjesto na bošnjačkom internet nebu
https://www.facebook.com/Sebija-Izetbeg ... 0/?fref=ts?
Sirco pozdravlja a Edina se jadnica vadi![]()
Bog te jebo. I kad kritikuju, kritikuju iz vjerske perspektive. Mi smo tako blizu islamskoj drzavi da je to bizarno.
- JThomas
#562 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
muž nije htio na predizborne debate sa drugim kandidatima, ali zato je ona otvorila profil da joj se nagovori ko šta hoće.
narod se zajebava ali to jedino i radi...
narod se zajebava ali to jedino i radi...
- GeeTnT
#563 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Stvarno mislis da je profil njen??JThomas wrote:muž nije htio na predizborne debate sa drugim kandidatima, ali zato je ona otvorila profil da joj se nagovori ko šta hoće.
Sta mislis da ja nabacim sliku Tihica i ti pomislis da sam se konektovo iz mezara...
- aurora313
#564 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Naša sreća da Bakir nije baš 'onaj' musliman. Kako bi nam tek bilo da ima više žena!!!JThomas wrote:muž nije htio na predizborne debate sa drugim kandidatima, ali zato je ona otvorila profil da joj se nagovori ko šta hoće...
- JThomas
#565 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
da, stvarno to mislim.GeeTnT wrote:Stvarno mislis da je profil njen??JThomas wrote:muž nije htio na predizborne debate sa drugim kandidatima, ali zato je ona otvorila profil da joj se nagovori ko šta hoće.
Sta mislis da ja nabacim sliku Tihica i ti pomislis da sam se konektovo iz mezara...
majko mila...
-
HM 2011
#566 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
lazni profil a ima ih koji vjeruju da je pravi...
- Bloo
- Globalna šefica
#567 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
JThomas wrote:da, stvarno to mislim.GeeTnT wrote:Stvarno mislis da je profil njen??JThomas wrote:muž nije htio na predizborne debate sa drugim kandidatima, ali zato je ona otvorila profil da joj se nagovori ko šta hoće.
majko mila...
- Drvosjeca iz Dejcica
#568 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
- zubi
#569 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
sad se smijemo a poslije cemo plakatbach wrote:Ovdje show već počinje. Sebijin fan page, najzabavnije mjesto na bošnjačkom internet nebu
https://www.facebook.com/Sebija-Izetbeg ... 0/?fref=ts
-
hhaarree
#570 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Meni je jace kad kaze prvo promjenite sliku kad sa mnom razgovarate
majke mi citavo se jutro tome smijem 
- aurora313
#571 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Saslušao sam intervju na Face TV sa Dr. Draganom Stevanovićem. Hvala mu do neba. Hvala mu i zato jer nije pokazao nikakav lični animozitet prema administraciji, nego je samo iznosio vrlo jasne činjenice o jadnom stanju zdravstva.
A kada sam kod toga, ne mogu a da ne primjetim nešto neobično. Ko me zna po nicku, ne bi trebao da mi zamjeri na slijedećem jer zna da nije zlonamjerno.
Naime, u Sarajevu rade većinom doktori muslimanske vjeroispovijesti, kao što predpostavljam da su u RS većina sa hrišćanskim ubijeđenjem. Zašto onda ne čujemo javne glasove protesta tih koji su muslimanske ispovijesti? Isti ne samo da su većina, nego su najvjerovatnioje bolje povezani sa SDA/SBB i vrhovima u vladi. Dakle, samim tim su uticajniji i mogu da učine više.
Šta se događa gospodo i gospođe doktori? Pokažite nam koliko vam je stalo do boljeg zdravstva za sve nas.
Ako se ipak slažete sa brzopletim zatvaranjem Opšte Bolnice, nema razloga da javno ne iznesete razloge za to i time date svoj doprinos boljem razumijevanju situacije.
Da nije možda problem u tome da se brat bratu ne zamjera ili sestra sestri? Ispade da jedan 'vlah' može u sred Sarajeva da javno protestuje ali stotine drugih to neće!? Nije da ne mogu, nego neće.
Sramota.
A kada sam kod toga, ne mogu a da ne primjetim nešto neobično. Ko me zna po nicku, ne bi trebao da mi zamjeri na slijedećem jer zna da nije zlonamjerno.
Naime, u Sarajevu rade većinom doktori muslimanske vjeroispovijesti, kao što predpostavljam da su u RS većina sa hrišćanskim ubijeđenjem. Zašto onda ne čujemo javne glasove protesta tih koji su muslimanske ispovijesti? Isti ne samo da su većina, nego su najvjerovatnioje bolje povezani sa SDA/SBB i vrhovima u vladi. Dakle, samim tim su uticajniji i mogu da učine više.
Šta se događa gospodo i gospođe doktori? Pokažite nam koliko vam je stalo do boljeg zdravstva za sve nas.
Ako se ipak slažete sa brzopletim zatvaranjem Opšte Bolnice, nema razloga da javno ne iznesete razloge za to i time date svoj doprinos boljem razumijevanju situacije.
Da nije možda problem u tome da se brat bratu ne zamjera ili sestra sestri? Ispade da jedan 'vlah' može u sred Sarajeva da javno protestuje ali stotine drugih to neće!? Nije da ne mogu, nego neće.
Sramota.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#572 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
He da Avaz od opozicione "dnevne novine" nije presao u "satiricnu dupeuvlakacku satiricnu stampu" danima bi najmanje par stranica bilo posveceno ovom kriminalu porodice Izetbegovic i njihovih vjernih satelita u koje sada spada i Fahrudin Radoncic. Ova bolnica nije vlasnistvo ni Izetbegovica, ni bilo koje postavke vlasti nego vlasnistvo prije svega gradjana koji su je izgradili i naravno svih ostalih kome je ta bolnica potrebna. Sve ama bas sve sto su ljudi godinama u ovohj drzavi izgradjivali prisvojili su porodice stranackih mocnika ili su ih dali na upravljanje svojim vjernim satelitima. Sve dok Bakir i seka ne osjete strah od gradjana i postovanje prema onima koji su ih birali kriminalna hobotnica prezimena Izetbegovic ce se siriti bez ikakvih skrupula. Ali kao sto neko negdje rece i Causesku je postao tiranin nad svojim narodom, Pinoce i mnogi drugi i svi su zavrsili isto....ispred nekog zida sa zadnjim pogledom na svoj ojadjeni i bijesni narod!!!!aurora313 wrote:Saslušao sam intervju na Face TV sa Dr. Draganom Stevanovićem. Hvala mu do neba. Hvala mu i zato jer nije pokazao nikakav lični animozitet prema administraciji, nego je samo iznosio vrlo jasne činjenice o jadnom stanju zdravstva.
Sramota.
- Ludzak
#573 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
SDA je otrovao ovaj narod pa me i ne čude ovakvi religijski komentari._drunken_santa_ wrote:Matijevic_Vlado wrote:Pa gdje zivimo Boze dragi? Zasto ima toliko glupih ljudibach wrote:Ovdje show već počinje. Sebijin fan page, najzabavnije mjesto na bošnjačkom internet nebu
https://www.facebook.com/Sebija-Izetbeg ... 0/?fref=ts?
Sirco pozdravlja a Edina se jadnica vadi![]()
Bog te jebo. I kad kritikuju, kritikuju iz vjerske perspektive. Mi smo tako blizu islamskoj drzavi da je to bizarno.
Narod je sve budalastiji. Što misliš zašto sve vise i vise nasih ljudi se okreću ISIL-u. Jednostavno, narod u Bosni je sve radikalniji i ovo se samo čeka dan kada će ovo sve planuti.
- Kombat
#574 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Impresivni protesti ispred bolnice! Javnost se konačno probudila! Takvu masu više neće biti moguće zaustaviti! 
- jasko_ba
#575 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Nesto pametno da se ovdje cuje. Ko god da je ovaj lik, svaka cast.bach wrote:Ja ne mogu vjerovati da pored jednog ovakvog čovjeka kakav je Dragan Stevanović, za kojeg nažalost prvi put čujem, jedan Dino Konaković guzelja kao premijer KS.
Čovjek rastura, svaki aspekt otimanja bolnice je objasio do najvažnijih detalja...