Ako je iz/sa Feuerbacha, znamJohn Cleese wrote:Znas covEka?salik79 wrote:Stuttgartskom Feuerbachu?!![]()
![]()
Opet problemi sa Djeda Mrazom
- salik79
#551 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
-
John Cleese
#552 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
salik79 wrote:Ako je iz/sa Feuerbacha, znamJohn Cleese wrote:Znas covEka?salik79 wrote:Stuttgartskom Feuerbachu?!![]()
![]()
![]()
-
palestinka
#553 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Saudin Sivro lijepo objasnio u saopštenju. Što se tiče teme, to je kraj, trebao bi biti. Pojedini forumaši će i dalje nastaviti prosipati žuč, frustracije jer jasno je da odavno ne pričaju o Djeda Mrazu. Da im kažeš asocijacija na riječ 'voda' npr. opet bi bilo 'oni su nama' nešto...pa opet nacionalistička tirada.
- salik79
#554 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Kad je u pitanju Raum-Stuttgart, nista ti to kad' si sa mnomJohn Cleese wrote:Vec sam se bio zabrinuo
- salik79
#555 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Saudin, hm, kakvo je to imepalestinka wrote:Saudin Sivro lijepo objasnio u saopštenju. Što se tiče teme, to je kraj, trebao bi biti. Pojedini forumaši će i dalje nastaviti prosipati žuč, frustracije jer jasno je da odavno ne pričaju o Djeda Mrazu. Da im kažeš asocijacija na riječ 'voda' npr. opet bi bilo 'oni su nama' nešto...pa opet nacionalistička tirada.
- uglavnomja
#556 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
sindikalno predsejdnickosalik79 wrote:Saudin, hm, kakvo je to imepalestinka wrote:Saudin Sivro lijepo objasnio u saopštenju. Što se tiče teme, to je kraj, trebao bi biti. Pojedini forumaši će i dalje nastaviti prosipati žuč, frustracije jer jasno je da odavno ne pričaju o Djeda Mrazu. Da im kažeš asocijacija na riječ 'voda' npr. opet bi bilo 'oni su nama' nešto...pa opet nacionalistička tirada.![]()
lik je prezident sindikata osnovnog obrazovanja. valjda ne postoje dvOIca sa tim imenom i prezimenom?
- salik79
#557 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Haj' to, nego - ko ga placa?! Za koga radi? Da li mu je prihvatljivo ime za svekoliko pucanstvo?!uglavnomja wrote:sindikalno predsejdnickosalik79 wrote:Saudin, hm, kakvo je to imepalestinka wrote:Saudin Sivro lijepo objasnio u saopštenju. Što se tiče teme, to je kraj, trebao bi biti. Pojedini forumaši će i dalje nastaviti prosipati žuč, frustracije jer jasno je da odavno ne pričaju o Djeda Mrazu. Da im kažeš asocijacija na riječ 'voda' npr. opet bi bilo 'oni su nama' nešto...pa opet nacionalistička tirada.![]()
![]()
lik je prezident sindikata osnovnog obrazovanja. valjda ne postoje dvOIca sa tim imenom i prezimenom?
- uglavnomja
#558 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
dvostruki preCednik, znas okle je i ko ga placasalik79 wrote:Haj' to, nego - ko ga placa?! Za koga radi? Da li mu je prihvatljivo ime za svekoliko pucanstvo?!uglavnomja wrote:sindikalno predsejdnickosalik79 wrote: Saudin, hm, kakvo je to ime![]()
![]()
-
palestinka
#559 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Da Sindikat, ali ne vidim poveznicu s imenom i onim što je saopšteno. Pretpostavljam da neki drugačije tumače ako je rekao Salik, Marko, Hrvoje, Dervo, Jakob...rašomon u mentalnom sklopu.
- salik79
#560 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Ocito da ti je sarkazam stranpalestinka wrote:Da Sindikat, ali ne vidim poveznicu s imenom i onim što je saopšteno. Pretpostavljam da neki drugačije tumače ako je rekao Salik, Marko, Hrvoje, Dervo, Jakob...rašomon u mentalnom sklopu.
-
palestinka
#561 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Bez sarkazma, koje je to ime odgovarajuće za svekoliko pučanstvo? Citiram tvoje riječi.
- salik79
#562 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Koje nema dodira sa familijom Saud. Valja l' ova?!palestinka wrote:Bez sarkazma, koje je to ime odgovarajuće za svekoliko pučanstvo? Citiram tvoje riječi.
Last edited by salik79 on 12/12/2015 22:21, edited 1 time in total.
- salik79
#564 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
insomnia78 wrote:Mehdi
-
palestinka
#565 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Simpatična;-):-Dsalik79 wrote:Koje nema dodira sa familijom Saud. Valja l' ova?!palestinka wrote:Bez sarkazma, koje je to ime odgovarajuće za svekoliko pučanstvo? Citiram tvoje riječi.
- Edin H.
#566 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Pa saudijsko, zar se ne vidi iz samog imenasalik79 wrote:Saudin, hm, kakvo je to imepalestinka wrote:Saudin Sivro lijepo objasnio u saopštenju. Što se tiče teme, to je kraj, trebao bi biti. Pojedini forumaši će i dalje nastaviti prosipati žuč, frustracije jer jasno je da odavno ne pričaju o Djeda Mrazu. Da im kažeš asocijacija na riječ 'voda' npr. opet bi bilo 'oni su nama' nešto...pa opet nacionalistička tirada.![]()
-
Bodkin
#567 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Ma upis je nigdje veze. Ne zasluzuje odgovor..uglavnomja wrote:nasa wrote:Jeste ali oni su bili agresori na te zemlje I nisu ih Saveznici rusili sto ih mrze vec da se od njih odbrane dok je na nas izvrsena agresija vodjena prije svega mrznjom prema jednom narodu plus mi smo trebali mnogo toga oprostiti, Njemacka je malo imala da oprosti, a puno razloga za traziti oprostaj.Samo ovo je dovoljno, da ne sirimo dalje jer nije temaBodkin wrote:
Njemacku je evropa zgazila pa su glavni zagovornici evropske ideje. Francusku je njemacka okupirala pa su joj glavni partner. Sarajevo je taoc politike u bosni i ljudi koji su ga naselili u zadnjih 15 godina
Razlika je ogromno i ocigledna!
-
mirza_15
#568 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Kako se zove stranka njemacke kancelarke(mislim najjaca u Njemackoj)? Ima li tamo neki crkveni porez?tututuuuu wrote:Pa u US-a se prilikom svjedocenja jos uvijek polaze zakletva na Bibliju (ili bilo koju drugu svetu knjigu). A na jugu su gori. Medjutim Europljani su tu nesto sasvim drugo. Opet, nije stvar u religiji pojedicna, vec odvojenosti vjere od javne sfere zivota. Meni je tezi idiotizam danas drzati vjeronauk u vrticima ili bilo kakvoj javnoj skoli, al vrtici posebno.
- piupiu
#569 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
John Cleese wrote:U desnoj mu ruci - paketic, a u lijevoj dzepno izdanje Teza o Fojerbahu?arzuhal wrote:Djed..crveno odijelo...sijeda brada...neka zvijezda, petokraka često, sja u blizini...on džaba dijeli poklone, svima po potrebi i zaslugama...![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#570 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Normalan svijet kao civiliziran, Europa kojoj i BiH pripada.nasa wrote:Zato sto pod normalan svijet podrazumjevas "vecinskikrscanski" ili tamo gdje nema muslimana i sto ti je to sasvim OK da to napises!Ali to na forumu prodje pod normalu ili cak tolerantnodječak sa šibicama wrote:Sama cinjenica da se ovoliko raspravlja o necemu sto je u ostatku normalnog svijeta redovna pojava kao i snijeg zimi, govori koliko smo bolesno drustvo.![]()
Jer ne bi rekla da je Deda Mraz neka rasirena pojava medju muslimanima!
Nisam mislio na Kandahar i Jalalabad.
- nasa
#571 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
U svakom slucaju meni je drago da si BiH smjestio u pozitivan kontekest bar jednom, makar I isforsirana

-
Korisničkoime
#572 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Koliko smo mi disfunkcionalno drustvo te blentav narod svjedoci ova tema zasnovana na takozvanom problemu koji zapanjujuce zaista u realnom BH drustvu postoji znaci nije neka izmisljotina virtualnog svijeta.
Meni kao muslimanu vjerniku Djeda Mraz i njegova pojava ne smetaju ni najmanje ono pak sto mi smeta je npr.mogucnost da ce slijedece godine i izvoznici placati porez na dobit, ili budzetske rupe u svakom vitalnom i bitnom segmentu naseg drustva, obrazovanje ukljucujuci nauku i istrazivanje, zdravstvo, sigurnost, odbrana, privreda.
Jebo vas Djeda Mraz u glavnom gradu imas restrikciju vode jer je procjenjeni gubitak vide oko 50% eto to kao jedan po meni poredeci sa drugim manji problem kojem bi se trebalo pridodati paznja.
Jebo ti nas nismo mi ni zasluzili bolje. Stoka.
Meni kao muslimanu vjerniku Djeda Mraz i njegova pojava ne smetaju ni najmanje ono pak sto mi smeta je npr.mogucnost da ce slijedece godine i izvoznici placati porez na dobit, ili budzetske rupe u svakom vitalnom i bitnom segmentu naseg drustva, obrazovanje ukljucujuci nauku i istrazivanje, zdravstvo, sigurnost, odbrana, privreda.
Jebo vas Djeda Mraz u glavnom gradu imas restrikciju vode jer je procjenjeni gubitak vide oko 50% eto to kao jedan po meni poredeci sa drugim manji problem kojem bi se trebalo pridodati paznja.
Jebo ti nas nismo mi ni zasluzili bolje. Stoka.
- tututuuuu
#573 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
CDU. Ne bih znao. Reci.mirza_15 wrote:Kako se zove stranka njemacke kancelarke(mislim najjaca u Njemackoj)? Ima li tamo neki crkveni porez?tututuuuu wrote:Pa u US-a se prilikom svjedocenja jos uvijek polaze zakletva na Bibliju (ili bilo koju drugu svetu knjigu). A na jugu su gori. Medjutim Europljani su tu nesto sasvim drugo. Opet, nije stvar u religiji pojedicna, vec odvojenosti vjere od javne sfere zivota. Meni je tezi idiotizam danas drzati vjeronauk u vrticima ili bilo kakvoj javnoj skoli, al vrtici posebno.
-
mirza_15
#574 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Jel to u nazivu ima nesto kao krscanska? I to, pazi sada, nije marginalna nego vodeca politicka opcija u Njemackoj. hmmmm. Cudno.tututuuuu wrote:CDU. Ne bih znao. Reci.mirza_15 wrote:Kako se zove stranka njemacke kancelarke(mislim najjaca u Njemackoj)? Ima li tamo neki crkveni porez?tututuuuu wrote:Pa u US-a se prilikom svjedocenja jos uvijek polaze zakletva na Bibliju (ili bilo koju drugu svetu knjigu). A na jugu su gori. Medjutim Europljani su tu nesto sasvim drugo. Opet, nije stvar u religiji pojedicna, vec odvojenosti vjere od javne sfere zivota. Meni je tezi idiotizam danas drzati vjeronauk u vrticima ili bilo kakvoj javnoj skoli, al vrtici posebno.
- skupljac_zeljeza
#575 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom
Ohohoooooooo!!!