Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mO k3

#552 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:Svoju danasnju suprugu sam upoznao kao student. Ja, ruksak na ledjima i Nokia 52 10 :D

Ako si student, nezaposlen i bez love, ne znaci da ne mozes naci djevojku. Problem ce biti ako i u buducnosti budes student (dugogodisnji) ili lezihljebovic bez love i kukator kako nema posla. Onda ces izgubiti i onu koju si nasao.

Raja puno visi po Downtownovima i gleda ove starlete sto su ko inventar po istim. Onda sebi nabijaju komplekse. ''Da ja imam BMW i 100 000 na računu, ja bih ono vodao...'' 8-)
:thumbup:
Dr Kova

#553 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

U posljednje vrijeme najjača tema... ismijao sam se baš, a bilo je nevjerovatno dobrih odgovora... :thumbup:
Patriotska_Liga

#554 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

Buckethead wrote:U posljednje vrijeme najjača tema... ismijao sam se baš, a bilo je nevjerovatno dobrih odgovora... :thumbup:
Radi se o tome da na forumu pišu ljudi koji nemaju veze s predmetnim Emirom pa su automatski objektivni i kao rezultat imaš kvalitetne odgovore. S druge strane na njegovom profilu mogu da pišu samo njegovi prijatelji koji su pogađate - neobjektivni, a često i neiskreni. To bi bilo potpuno isto kao da ja pitam svoju mamu jesam li lijep.

Evo još jedan konkretan i sistematičan post koji je ubo suštinu, @gilla svaka čast.
JThomas

#555 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by JThomas »

od neke će emir dobiti na račun ovoga. kakve - naročito mentalno - u to neću ulaziti :D
dale cooper

#556 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dale cooper »

JThomas wrote:od neke će emir dobiti na račun ovoga. kakve - naročito mentalno - u to neću ulaziti :D
Nekakve merhametli, koja hoće sevapa zaraditi. :mrgreen:
JThomas

#557 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by JThomas »

eto živi bili pa vidjeli. sad je javna ličnost svakako :D
Honda Hondas

#558 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

Ja stvarno mislim da će Emir izvršiti samoubistvo ako pročita ovu temu. Šta vi mislite? :D

Jednu stvar fkt ne kontam. Ako je toliko želio da sere o ženama, sponzorusama, kurvama, autima.. zašto to nije radio anonimno, i postavio na Spotted.. ovako ovo dođe kao jeftina reklama da pokuša sebi naći djevojku. . . :oops:

Mene kad stomak pritisne i kad moram srat, ja fino odem u BBI na treći sprat, zatvorim vrata, osluškujući ima li ikoga u radijusu 100 metara oko mene, skinem gaće i u rahatluku se iskenjam.. :D u anonimnosti

Ovaj njegov post i moje slatko govno - NEMA RAZLIKE!

Još se nikad nisam posro ispred BBI, niti sam penetrirao u svoju omiljenu vaginu ispred Vječne vatre.. niti sam se javno eksponirao pa da me ljudi osuđuju.. 8-)

Postoji nešto što se zove stid i obraz. Privatnost. Svoje stavove zadrži za sebe, i nemoj pokušavat ispravljati krive DRINE.

Ovaj njegov post je samo jeftini trik da se obrlati neka picoka, za animalne potrebe, jer on u svojim godinama nema sta da ponudi djevojkama. :izet: A to je:

-Stabilan izvor finansiranja i prihodi jer se od para živi, a ne od have

-Dovoljnu ozbiljnost da se može na tim temeljima graditi stabilna veza, a to klinje od 20 godina nemaju

-Mentalna stabilnost koja znači da ćeš se čvrsto dočekati na zemlji ako te život osine da kao slina sletis na asfalt
i da nećeš otrcati mami po savjet kako i Šta dalje

I možda sto je najvažnije:

Životno iskustvo , a to se stiče s godinama, to klinje od 19,20 godina jednostavno nemaju

Neće se isto razmišljati sa 26, 27 kao sa 19 ili 20.

BEEN THERE, DONE THAT!

Tema sad može pod lock! :)

Odo zapalit! Jesam li zaslužio taj duhanski dim? :gunjastajl:
insomnia78

#559 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

Nisi vala ni ti sav "u vinklu", da jebe rak raka
Niemand

#560 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

Bgm i ja sam se zapitala sta ce tek pomisliti kad procita temu :-?
Niemand

#561 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

insomnia78 wrote:Nisi vala ni ti sav "u vinklu", da jebe rak raka
to ti je motorna pila jal laki strajk :lol:
Patriotska_Liga

#562 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Niemand wrote:Bgm i ja sam se zapitala sta ce tek pomisliti kad procita temu :-?
Da ti kažem ova tema mu je k'o tutorial i vrijedi više nego svo kolektivno kmečanje na njegovom Fb profilu.

Ako iz iskrenih komentara na ovoj temi ne izvuče pouku i od kmečavca postane muškarac, onda mu nema pomoći.
Niemand

#563 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

Patriotska_Liga wrote: Da ti kažem ova tema mu je k'o tutorial i vrijedi više nego svo kolektivno kmečanje na njegovom Fb profilu.

Ako iz iskrenih komentara na ovoj temi ne izvuče pouku i od kmečavca postane muškarac, onda mu nema pomoći.
Prije da nece skontati pouku, al haj znaj. Znas kolko samo forumasa identicno razmislja ko on, a vala i forumasica? Destine tema o ovoj temi. I uvijek isti odgovori.

Sto se mene tice, carobne formule nema. Al ove ted mosbije sa fejsbuka svejedeno ne kontam.
Honda Hondas

#564 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

Patriotska_Liga wrote:
Niemand wrote:Bgm i ja sam se zapitala sta ce tek pomisliti kad procita temu :-?
Da ti kažem ova tema mu je k'o tutorial i vrijedi više nego svo kolektivno kmečanje na njegovom Fb profilu.

A sigurno neko od njegove raje čita ovo, pa će ga usmjeriti da pročita.

Bravo, momak, treba da bude muškarac, jer djevojka sebi ne traži djevojku za vezu, već lidera koji je je voditi..

Onda se momci pitaju zašto upadaju u FRENDZONU kad se ponašaju kao tetke, i naravno da će isti biti najbolja drugarica jer svaka djevojka u njemu ne vidi osobu zaštitnika, osobu koja će je dizati iz mrtvila, nego samo frendicu s kojom će pričati o izboru laka za jutro, podne i navečer.
kamberovica polje

#565 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by kamberovica polje »

Patriotska_Liga wrote:

Je je kad bi se iz čitanja foruma postajalo muškarcem svi bi vodali kalibar Scarlett Johansson sa sobom u najmanju ruku. Iako mislim da te odnos sa ženama ne čini muškarcem nego tvoj odnos prema svijetu, preuzimanje odgovornosti za sebe i za druge a žene dođu kao posljedica toga jer ima dosta debila koji obrću žene na tone a debili su bez ikakvog pojma o životiu i svijetu. Muškarcem se postaje "na terenu", u stavrnom životu i koliko god ga mi posrali na ovoj temi svi smo mi nekad bili njanjavci ali jebiga dođe trenutak kad to shvatiš i onda počinje sav jebada da to ispraviš. Čak mislim da mu ovo nije nužno loš potez, možda nauči da plakanje po društvenim mrežama nije rješenje pa se okrene malo sebi, introspekcija vamo tamo.
modem33

#566 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by modem33 »

kamberovica polje wrote:
Patriotska_Liga wrote:

Je je kad bi se iz čitanja foruma postajalo muškarcem svi bi vodali kalibar Scarlett Johansson sa sobom u najmanju ruku. Muškarcem se postaje "na terenu", u stavrnom životu i koliko god ga mi posrali na ovoj temi svi smo mi nekad bili njanjavci ali jebiga dođe trenutak kad to shvatiš i onda počinje sav jebada da to ispraviš. Čak mislim da mu ovo nije nužno loš potez, možda nauči da plakanje po društvenim mrežama nije rješenje pa se okrene malo sebi, introspekcija vamo tamo.

Poenta je sto nitko muskarcima nije objasnio pravila igre a pravilo igre je da su zenske = politicari.

:mrgreen:
Patriotska_Liga

#567 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

kamberovica polje wrote: Je je kad bi se iz čitanja foruma postajalo muškarcem svi bi vodali kalibar Scarlett Johansson sa sobom u najmanju ruku. Muškarcem se postaje "na terenu", u stavrnom životu i koliko god ga mi posrali na ovoj temi svi smo mi nekad bili njanjavci ali jebiga dođe trenutak kad to shvatiš i onda počinje sav jebada da to ispraviš. Čak mislim da mu ovo nije nužno loš potez, možda nauči da plakanje po društvenim mrežama nije rješenje pa se okrene malo sebi, introspekcija vamo tamo.
Ne postaje se muškarac iz čitanja foruma niti na terenu nego u glavi. A najbolji način da od kmečavca napraviš nekmečavca je da ga ismijavaš, empirijski potvrđeno.
kamberovica polje

#568 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by kamberovica polje »

modem33 wrote: Poenta je sto nitko muskarcima nije objasnio pravila igre a pravilo igre je da su zenske = politicari.
:mrgreen:
Eh kad bi ti svi sve objašnjavali bilo bi prejednostavno. :D
Patriotska_Liga wrote:
kamberovica polje wrote: Je je kad bi se iz čitanja foruma postajalo muškarcem svi bi vodali kalibar Scarlett Johansson sa sobom u najmanju ruku. Muškarcem se postaje "na terenu", u stavrnom životu i koliko god ga mi posrali na ovoj temi svi smo mi nekad bili njanjavci ali jebiga dođe trenutak kad to shvatiš i onda počinje sav jebada da to ispraviš. Čak mislim da mu ovo nije nužno loš potez, možda nauči da plakanje po društvenim mrežama nije rješenje pa se okrene malo sebi, introspekcija vamo tamo.
Ne postaje se muškarac iz čitanja foruma niti na terenu nego u glavi. A najbolji način da od kmečavca napraviš nekmečavca je da ga ismijavaš, empirijski potvrđeno.
Prije da ćeš ismijavanjem stvorit agresivnog kompleksaša nego muškarca.
Last edited by kamberovica polje on 11/11/2015 17:46, edited 1 time in total.
Patriotska_Liga

#569 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

kamberovica polje wrote: Prije da ćeš ismijavanjem stvorit agresivnog kompleksaša nego muškarca.
Nije tačno, mogući su izuzeci naravno, ali u 99.9% slučajeva će doći do potrebnog klika u glavi. Kad ti kažem tako je :-D
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#571 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Domaci izdajnik »

Jbt sve go Frojd do Frojda :roll: ala kakite....
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#573 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Domaci izdajnik »

Čuj nervozan....ja ti inače važim za nafuranog, uobraženog i teškog frajera sa kojim se ne može na kraj izaći.... :mrgreen: tako sam bar ja čuo 8-)
Edit: i da je moje ponašanje nepredvidivo, ma šta god to značilo :shooo:
Bodkin

#574 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bodkin »

Patriotska_Liga wrote:
Buckethead wrote:U posljednje vrijeme najjača tema... ismijao sam se baš, a bilo je nevjerovatno dobrih odgovora... :thumbup:
Radi se o tome da na forumu pišu ljudi koji nemaju veze s predmetnim Emirom pa su automatski objektivni i kao rezultat imaš kvalitetne odgovore. S druge strane na njegovom profilu mogu da pišu samo njegovi prijatelji koji su pogađate - neobjektivni, a često i neiskreni. To bi bilo potpuno isto kao da ja pitam svoju mamu jesam li lijep.

Evo još jedan konkretan i sistematičan post koji je ubo suštinu, @gilla svaka čast.
E cuj neobjektivni. Jok eto sve one cure sto im jaranice pisu komentare "prelijepa si", a ova odgovara "ko mi kaze" su inace objektivne :mrgreen:
Patriotska_Liga

#575 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Lajavikrelac wrote:Čuj nervozan....ja ti inače važim za nafuranog, uobraženog i teškog frajera sa kojim se ne može na kraj izaći.... :mrgreen: tako sam bar ja čuo 8-)
Edit: i da je moje ponašanje nepredvidivo, ma šta god to značilo :shooo:
Pa et, ja Emiru poručujem da bude poput tebe, a ti mi reče da frojdujem po temi :lol:

To znači da ti je dobra prođa :izet:
Bodkin wrote: E cuj neobjektivni. Jok eto sve one cure sto im jaranice pisu komentare "prelijepa si", a ova odgovara "ko mi kaze" su inace objektivne :mrgreen:
Nemoj tako, bude tu i lijepih :-D
Post Reply