Aaaaaaaaa znači to si bio ti Mijajloviću, sve vrijeme...mousstapha wrote:...
Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
- Zaitsev
#551 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
- mousstapha
#552 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Taj sam.Zaitsev wrote:Aaaaaaaaa znači to si bio ti Mijajloviću, sve vrijeme...mousstapha wrote:...
Još samo moram naći načina da pijem pivo dok sam musliman.
-
mirzaaa33
#553 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Mislim da nije primljen, nije kako treba izgovorio kelime šehadet.
Evo ima video.. jezivo šta mu Senad uradi od života.
http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bos ... ela/231426
Evo ima video.. jezivo šta mu Senad uradi od života.
- Zaitsev
#554 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Otkad ja govorim da si ti namazan Mijajloviću...mousstapha wrote:Taj sam.Zaitsev wrote:Aaaaaaaaa znači to si bio ti Mijajloviću, sve vrijeme...mousstapha wrote:...![]()
Još samo moram naći načina da pijem pivo dok sam musliman.
- mousstapha
#555 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Jel iko skontao kako hodža smiruje tekbire? Kao Ronaldno kad dadne gol na Nou Campu. Calma, calma!
@Zaitsev,
Mislio sam na neki tefsir ili hadis.
@Zaitsev,
-
smijesni_ste
#556 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Kakva stranica, šta je ovo čovječemirzaaa33 wrote:Mislim da nije primljen, nije kako treba izgovorio kelime šehadet.![]()
Evo ima video.. jezivo šta mu Senad uradi od života.![]()
Ne mislim naravno na radio Sarajevo već na ovaj FB link
-
mirzaaa33
#557 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Muslimani Bosne i Hercegovine, vehabijski smjer
Zakir Naik, Kuduzović gang
- Zaitsev
#558 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
To ćemo morati pitati malo upućenije, tipa Smrleta, Tvrdokornog, ar en gea...mousstapha wrote:Jel iko skontao kako hodža smiruje tekbire? Kao Ronaldno kad dadne gol na Nou Campu. Calma, calma!![]()
@Zaitsev,
- Zaitsev
#559 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
A tag ganga im je ZAIKmirzaaa33 wrote:Muslimani Bosne i Hercegovine, vehabijski smjer
- Blue1
#560 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Kakve gluposti se mogu pročitati ovdje na ovom podforumu od nekih forumaša, pa to nije normalno... Šta vas boli briga zašto se vratio islamu, odakle vama pravo da tumačite jeli njegov šehadet ispravan ? Zakir Naik vehabija ? Nisam znao ? Zanima me da li je Fidel vehabija, ili Che ??? Mislim, nose brade, mora da su vehabije !?... aaaa da zaboravio sam, termin vehabija se koristi samo za muslimane koji slijede praksu Allahovog Miljenika a.s.
- JThomas
#561 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
šta li ulema kaže za dandaru...
- Zaitsev
#562 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Slobodna volja prijatelju...Blue1 wrote:Kakve gluposti se mogu pročitati ovdje na ovom podforumu od nekih forumaša, pa to nije normalno... Šta vas boli briga zašto se vratio islamu, odakle vama pravo da tumačite jeli njegov šehadet ispravan ? Zakir Naik vehabija ? Nisam znao ? Zanima me da li je Fidel vehabija, ili Che ??? Mislim, nose brade, mora da su vehabije !?... aaaa da zaboravio sam, termin vehabija se koristi samo za muslimane koji slijede praksu Allahovog Miljenika a.s.
-
Demiurg
#563 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Smiruje hodža ovacije, dok Marijan zvanično ne postane Mustafa, nije čovjek ni potpis stavio na onaj papir, a publika već krenula sa slavljem.
Samo namazan je Marijan, našao je tax free muslim club, da je u Bosni preko Islamske zajednice odlučio napraviti transfer, možda bi morao retroaktivno platiti sve članarine od punoljetstva, pa do danas, kao što je mom komšiji ponuđen ugovor, kada se odlučio vratiti u okvir din ul islama, ili plati ili ne možeš biti musliman.
Doduše, ovaj komšija je rođen u muslimanskoj porodici, pa se malo odmetnuo, jedno 40 godina i sad bi da se vrati, ne znam kakva pravila važe za strane igrače.
Samo namazan je Marijan, našao je tax free muslim club, da je u Bosni preko Islamske zajednice odlučio napraviti transfer, možda bi morao retroaktivno platiti sve članarine od punoljetstva, pa do danas, kao što je mom komšiji ponuđen ugovor, kada se odlučio vratiti u okvir din ul islama, ili plati ili ne možeš biti musliman.
Doduše, ovaj komšija je rođen u muslimanskoj porodici, pa se malo odmetnuo, jedno 40 godina i sad bi da se vrati, ne znam kakva pravila važe za strane igrače.
- insomnia78
#564 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Samo ako se nikako ne moze doci do kokainaJThomas wrote:šta li ulema kaže za dandaru...
S moje sokoćalo
-
mirzaaa33
#565 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Meni se lično ne sviđa što se ne mogu obezbijediti prenosi uživo kada se dešavaju ovakvi transferi, barem putem društvenih mreža, facebook live ili slično. Treba se i snimati u boljoj rezoluciji.
- arzuhal
#566 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
mousstapha wrote: Još samo moram naći načina da pijem pivo dok sam musliman.

- arzuhal
#567 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Ma Marjan je samo zvanično potvrdio ono što je već bio, elhamdulillahi, idemo dalje... 
- mousstapha
#568 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Slabo je bilo vijesti o njegovoj bolesti. Da li se uspio izliječiti? Zeznute su dijagnoze bile.
- al_akhisari
#569 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
...smatram vjeru ličnom, intimnom vezom pojedinca sa stvoriteljem; bila ove, one vrste ili uopće ne postojala; shodno tome i prelazak jednako tako je pitanje ličnog
- skupljac_zeljeza
#570 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Čim je neko musliman mora da ima i neku falinku.mousstapha wrote:Slabo je bilo vijesti o njegovoj bolesti. Da li se uspio izliječiti? Zeznute su dijagnoze bile.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#571 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
svasta covjek procitaaurora313 wrote:I mene je kopkalo kako to da se za Madonu ništa ne čuje vjekovima, a danas je 'Kraljica Majka Hrvata' i slično. Elem, skontali su katolici da je Isus veoma tvrd u odgovaranju pozitivno na molitve, pa katolici k'o katolici, našli način da uđu na mala vrata. Dakle, obratiš se prvo majci, a ona to ako treba i plačući prenosi sinu. A svi znamo kako je teško odbiti majku.sahara1428 wrote:Ko će vas sve bre upratiti kada ste se updateovali sa koncilima, i dan danas više "molite" Mariju nego Duha Svetog
ali se uvijek izenanadim kakva sranja ponovno nalazim
onaj prvi citat...koja laz i obmanjivanje samog sebe i neupucenih
drugi citat zamjena teza...nije se culo za zenu a na svakoj slici kroz vjekovei...svska druga crkva gospina...pola zena nosi njezino ime ili njezine mame
- aurora313
#572 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Ti se pojavi iznebuha kao stručnjak-apokrif. Ali pošto nikada nije kasno da nešto naučiš, evo ti prilike. Lady Madona nije ušla u originalnu Bibliju, a 'uvedena' je tek nakon koncila crkve u Efezusu 431 godine.Black swan wrote:svasta covjek procitaaurora313 wrote:I mene je kopkalo kako to da se za Madonu ništa ne čuje vjekovima, a danas je 'Kraljica Majka Hrvata' i slično. Elem, skontali su katolici da je Isus veoma tvrd u odgovaranju pozitivno na molitve, pa katolici k'o katolici, našli način da uđu na mala vrata. Dakle, obratiš se prvo majci, a ona to ako treba i plačući prenosi sinu. A svi znamo kako je teško odbiti majku.
ali se uvijek izenanadim kakva sranja ponovno nalazim
onaj prvi citat...koja laz i obmanjivanje samog sebe i neupucenih
drugi citat zamjena teza...nije se culo za zenu a na svakoj slici kroz vjekovei...svska druga crkva gospina...pola zena nosi njezino ime ili njezine mame
Capisce?
Reci čiki hvala.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#573 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
da slucajno sam usao i odmah vidio glupost
vi i vasa suplja o originalima i kopijama
smarate s tom pricom jos od vremena mirca 1999 kad sam cuo prvi put tu proljev pricu o originalnim i neoriginlnim biblijama
kako vam vise ne dojadi ba lagati i izvrtati
original je ono sto kazu crkveni naucitelji i tradicija prvih krscana
ne znam te pa ne znam sta da ti kazem osim okani se suplje price
vi i vasa suplja o originalima i kopijama
smarate s tom pricom jos od vremena mirca 1999 kad sam cuo prvi put tu proljev pricu o originalnim i neoriginlnim biblijama
kako vam vise ne dojadi ba lagati i izvrtati
original je ono sto kazu crkveni naucitelji i tradicija prvih krscana
ne znam te pa ne znam sta da ti kazem osim okani se suplje price
- aurora313
#574 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
A hoćeš li nam reći koja je prva ili kako kažeš 'originalna' Biblija. Ona, naučiteljska.Black swan wrote:original je ono sto kazu crkveni naucitelji i tradicija prvih krscana
- Pandakonda
#575 Re: Konvertiti=ljudi koji mjenjaju vjeru!
Marijanu je i otac umro tako da je možda i to na neki način utjecalo na njegovu odluku.