da nije satnica relativno rano ,mogli ste u zenicu u dzemat...ultima_palabra wrote:Gleda li se dzematile negdje u Sarajevu?
bice dobro danas...ako ubode medalju bice cirkus kolorado
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
da nije satnica relativno rano ,mogli ste u zenicu u dzemat...ultima_palabra wrote:Gleda li se dzematile negdje u Sarajevu?
Vala sramota je ako nema u Rajvosa ništakamen spoticanja wrote:da nije satnica relativno rano ,mogli ste u zenicu u dzemat...ultima_palabra wrote:Gleda li se dzematile negdje u Sarajevu?
bice dobro danas...ako ubode medalju bice cirkus kolorado

jes zajeban, odvezala mu se pertla na jednoj utrci, i covjek odmah mijenja proizvodjaca skrozmousstapha wrote:Izgleda da od danas trci u Nike opremi.![]()
Pobjednička oprema!mousstapha wrote:Izgleda da od danas trci u Nike opremi.![]()
SSemir wrote:ajde budite dobre duse pa mi stavite link od nekog pismenom prenosa, stranjskog eurosporta, srpskog, grckog, albanskog...samo da ne gledam na Face. na poslu sam, pa osim Face-a nemam nijednu drugu opciju
Predostroznosti radi trebao je na cicak tikepa trazitimousstapha wrote:Izgleda da od danas trci u Nike opremi.![]()
Hvala majstore uz malo stabilniju konekciju ide ESpepeljara wrote:SSemir wrote:ajde budite dobre duse pa mi stavite link od nekog pismenom prenosa, stranjskog eurosporta, srpskog, grckog, albanskog...samo da ne gledam na Face. na poslu sam, pa osim Face-a nemam nijednu drugu opciju
ako imas telefon android skini live sport aplikacija, ima eurosport1
U 5do3.MOSALJOZE wrote:Hvala majstore uz malo stabilniju konekciju ide ESpepeljara wrote:SSemir wrote:ajde budite dobre duse pa mi stavite link od nekog pismenom prenosa, stranjskog eurosporta, srpskog, grckog, albanskog...samo da ne gledam na Face. na poslu sam, pa osim Face-a nemam nijednu drugu opciju
ako imas telefon android skini live sport aplikacija, ima eurosport1![]()
![]()
Jel u pola 3 trka?
kein wifi u mom officeuMOSALJOZE wrote:Hvala majstore uz malo stabilniju konekciju ide ESpepeljara wrote:SSemir wrote:ajde budite dobre duse pa mi stavite link od nekog pismenom prenosa, stranjskog eurosporta, srpskog, grckog, albanskog...samo da ne gledam na Face. na poslu sam, pa osim Face-a nemam nijednu drugu opciju
ako imas telefon android skini live sport aplikacija, ima eurosport1![]()
![]()
Jel u pola 3 trka?
Sad cu te tuziti Strazburu sto zloupotrebljavas ovlastiCharuga wrote:Sve ću vas banovati ako ne bude neki link ...
http://torrent-tv.ru/torrent-online.php ... tion=12747Charuga wrote:Dok to dođe do Strazbura svi ćete biti u Banovićima ...
Pridruzujem se pitanjukaranana wrote:ima li kakva solucija za iphone?
Ja imam soluciju za peglu:bingov buraz wrote:Pridruzujem se pitanjukaranana wrote:ima li kakva solucija za iphone?
Code: Select all
http://[email protected]:8080/str7?lista=radisamonapegli/?