Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Locked
BHCluster

#551 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by BHCluster »

Eno prenose Vucica su zaklali pred stranim delegacijama, pa su ga zakopali u jednu grobnicu, pa prekopali u drugu pa u trecu, a za to svo vrijeme Reisu-l-ulema Kavazovic je urlikao za svakog 1 ubijenog muslimana ubijte 100 srba.
nekoeko

#552 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by nekoeko »

niko od srpskih drzavnika i ne treba dolaziti u srebrenicu sve dok

1. ne nazove zlocin pravim imenom - genocidom
2. donese zakon u Srbiji o zabrani negiranja genocida u srebrenici
3. uvede istinu o srebrenicu u nastavne planove i programe skola u srbiji
4. prestane sa izjavama tipa "svi su krivi"
5. se u ime srpskog naroda ne izvine za zlocin genocida nad Bosnjacima

tek tada mozemo razgovarati o nekom oprostu, a prije toga vucic i ostali nemaju pravo nama ista govoriti i od nas ista traziti. A pretpostavljam da se to nikad nece desiti.
Herr Flick

#553 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Herr Flick »

Kako glup potez.Od Vucica stvorise vijest dana u regionu a i sire..O dzenazi vise skoro niko i ne pise
ČičineBrčine

#554 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by ČičineBrčine »

Ne znam sta ste ocekivali, znalo se da ce biti incidenta, sa ovaj licemjer je prizivao to vec zadnjih mjesec dana svojim izjavama i ponasanjem.
Od Orica, preko rezolucije pa do samog dolaska u memorijalni centar.
Ovo je jos dobro i zavrsilo kako je moglo i biti.
Ovakvim likovima treba zabraniti ulazak ne samo u Srebrenicu vec u drzavu i na svaki pomisao nekog pljuvanja treba pustiti video sa njegovom izjavom iz 95'
Zao mi samo sto nisu stisnuli damu da to sa projektora puste za vrijeme njegovog dolaska na komemoraciju i ulaska u tvornicu.

ps. I svi koji se nadaju da ce on priznati genocid u zabludi su, i danas bi ga on i njegovi istomisljenici pocinili bez okljevanja da im se ukaze prilika.
valensija

#555 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by valensija »

Pink izveštava o "pokušaju ubistva Vučića".
valensija

#556 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by valensija »

mmaar wrote:
Danas će u 15 h biti održana hitna sednica Vlade Srbije.
posle sednice Vučić će se obratiti naciji.
JohnnyS

#557 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by JohnnyS »

Treba napraviti spomenik tome što je kamen bacio ko što ga Srbi prave Principu... :D
Last edited by JohnnyS on 11/07/2015 15:00, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#558 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by It_is_a_Leclerc »

Joj de dobro vas je... Koliko drame oko bačene cipele i par kamenja...

Sad očekujem nešto tipa - "Primio sam udarac za srpski narod bla bla bla". Ja sam govorio da Vučiću treba reći kakvo je stanje i da nije dobrodošao, a Ćamil navalio - "Bujrum", pa "Bujrum". Eto ga sad. Uostalom, Vučić je dostojanstveno primljen od onih čiji je halal trebao tražiti da je normalan. U 50.000 ljudi uvijek će se naći ekstremista.

Umjesto o žrtvama genocida, mi moramo pričati ovdje o Vučiću i budalama koje su došle da ga gađaju :roll:
sunceKOtepsija

#559 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by sunceKOtepsija »

Dragan Lukac kaze da je mup rs-a imao specijalce u masi
sunceKOtepsija

#560 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by sunceKOtepsija »

sunceKOtepsija wrote:Dragan Lukac kaze da je mup rs-a imao specijalce u masi
rtrs
Leons

#561 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Leons »

Ma koga boli qrac za pickoustim, za njim kmece samo ovi graDZani i exyugosi i ateisti... Cuj obrukali se sto smo tekbirali .... Sta ce reci evropa... Evropa nek gleda svoja posla ko i prije dvaes godina mi joj svakako ne pripadamo osim geografski samo...
LDLT

#562 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by LDLT »

JohnnyS wrote:Treba napraviti spomenik tome što je kamen bacio ko što ga Srbi prave Principu... :D

A kamen temeljac.. :D
Drinski

#563 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Drinski »

Ma boli Evropu kita. Ljudi znaju da je bio genocid i da su Srbi na ruskoj strani. Jedino sto mogu pokusati jeste pokusaj da se malo operu s ovom pricom (Beograd) odnsno da malo provociraju (B. Luka).
L u c i f e r

#564 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

Ima hin meščini i na forumu mašala... :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#565 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by hrasno38 »

Leons wrote:Ma koga boli qrac za pickoustim, za njim kmece samo ovi graDZani i exyugosi i ateisti... Cuj obrukali se sto smo tekbirali .... Sta ce reci evropa... Evropa nek gleda svoja posla ko i prije dvaes godina mi joj svakako ne pripadamo osim geografski samo...
Ti mozda i ne pripadas ali BiH pripada svakako i uvijek je bila.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#566 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by KatarinaKosaca »

L u c i f e r wrote:
Ne volim se smijati u žalosti, ali je duhovita opaska :thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#567 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by KatarinaKosaca »

It_is_a_Leclerc wrote:Joj de dobro vas je... Koliko drame oko bačene cipele i par kamenja...

Sad očekujem nešto tipa - "Primio sam udarac za srpski narod bla bla bla". Ja sam govorio da Vučiću treba reći kakvo je stanje i da nije dobrodošao, a Ćamil navalio - "Bujrum", pa "Bujrum". Eto ga sad. Uostalom, Vučić je dostojanstveno primljen od onih čiji je halal trebao tražiti da je normalan. U 50.000 ljudi uvijek će se naći ekstremista.

Umjesto o žrtvama genocida, mi moramo pričati ovdje o Vučiću i budalama koje su došle da ga gađaju :roll:
Dačić izjavio da je riječ o pokušaju ubojstva :koja: i napadu na Srbiju :gooza:
mO k3

#568 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mO k3 »

Ono sto je ocekivao vucic to je i dobio ... znao je da ce doci do eskalacije
Nije se trebalo dopustiti ovo sranje nije!!!!!
Po ovome mi nismo nista bolji od njih , jos ovo tegbiranje??
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#569 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by hrasno38 »

http://radiosarajevo.ba/novost/194448/c ... -incidenta

"Duboko se izvinjavam premijeru Vučiću što je ovo doživio iz razloga što kada sam došao da ispitam osobe koje su to uradile, desilo se da nijedna majka koja kopa danas ovdje dijete ili muža, nijedan brat koji kopa brata ili oca, nije ovo uradio. To su uradili bolesni umovi koji su iskoristili ovaj naš dostojanstveni događaj, na kojem mi radimo sedam mjeseci da bismo imali premijera Vučiča u prijemnoj sali, koji je zagrlio majku Muniru Subašić, koji je uzeo srebrenički cvijet i stavio za rever, pokušao da na jedan dostojanstven način da doprinos u našoj tuzi i boli koju smo imali danas. Desilo se da se grupa ljudi, od kojih se mi apsolutno ograđujemo, izravnala sa onima koji su neki dan gađali naše tabute u Han Pijesku. U ovom momentu, zaista me sramota", kazao je Duraković u izjavi za AA."
L u c i f e r

#570 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

KatarinaKosaca wrote:
L u c i f e r wrote:
Ne volim se smijati u žalosti, ali je duhovita opaska :thumbup:
Malo comedy reliefa nije zgoreg... :)

Btw, ko garantuje da kamenovanje nije započeto upravo od strane ubačenih specijalaca u masi? ;-)
Drinski

#572 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Drinski »

Mudra izjava od Durakovica.
Bosanski_kralj

#573 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Bosanski_kralj »

hrasno38 wrote:http://radiosarajevo.ba/novost/194448/c ... -incidenta

"Duboko se izvinjavam premijeru Vučiću što je ovo doživio iz razloga što kada sam došao da ispitam osobe koje su to uradile, desilo se da nijedna majka koja kopa danas ovdje dijete ili muža, nijedan brat koji kopa brata ili oca, nije ovo uradio. To su uradili bolesni umovi koji su iskoristili ovaj naš dostojanstveni događaj, na kojem mi radimo sedam mjeseci da bismo imali premijera Vučiča u prijemnoj sali, koji je zagrlio majku Muniru Subašić, koji je uzeo srebrenički cvijet i stavio za rever, pokušao da na jedan dostojanstven način da doprinos u našoj tuzi i boli koju smo imali danas. Desilo se da se grupa ljudi, od kojih se mi apsolutno ograđujemo, izravnala sa onima koji su neki dan gađali naše tabute u Han Pijesku. U ovom momentu, zaista me sramota", kazao je Duraković u izjavi za AA."
:shock: :shock: :shock:
Koji mazohizam, ne mogu da vjerujem.
mO k3

#574 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mO k3 »

@lucifer .... dobra teorija!!!

Snimank je potreban i identitet osoba
sunceKOtepsija

#575 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by sunceKOtepsija »

Lukac potvrdio i na Alđeziri da su imali veliki broj specijalaca u masi, "radi sigurnosti".
Locked