A je li hastra srpske murije, ma nemoj?!BHCluster wrote:Vidis to se radi tamo samo budemo odvedeni na koje kakva saslusanja od strane policije RS jer je kako njihov zakon nalaze da je to "krivično djelo izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje i netrpeljivosti iz člana 294a Krivičnog zakona bh. entiteta Republike Srpske", a na to takvi poput tebe kazu pa jete upravu su opet ih provocirate.General_Jackson wrote: Nije pitanje "nas" nego vas huškača, da vas vidim, momak, vi ovdje prozivate i pozivate, pa da vas vidim na djelu! evo uradite što je uradio Tokić!Eh to je ono sta ta tetovaza na Sv. Vranjesu predstavlja.
"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- General_Jackson
#551 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- BHCluster
#552 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Kakav strah ba kazem ti sta se desi nema u rs-u, a strah je kod onih poput tebe koj se satrase od cyber bratstva i jedinstva a nesmiju dres svoje drzave u bh. entitetu rs slobodno nositi. Izgle bolje ti je da se drzis te tastature i cyber bratstva i jedinstva sta ce lakse ti je konstruisati bajke nego se suociti sa realnoscu u kojo zivimo.General_Jackson wrote:A je li hastra srpske murije, ma nemoj?!BHCluster wrote:Vidis to se radi tamo samo budemo odvedeni na koje kakva saslusanja od strane policije RS jer je kako njihov zakon nalaze da je to "krivično djelo izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje i netrpeljivosti iz člana 294a Krivičnog zakona bh. entiteta Republike Srpske", a na to takvi poput tebe kazu pa jete upravu su opet ih provocirate.General_Jackson wrote: Nije pitanje "nas" nego vas huškača, da vas vidim, momak, vi ovdje prozivate i pozivate, pa da vas vidim na djelu! evo uradite što je uradio Tokić!Eh to je ono sta ta tetovaza na Sv. Vranjesu predstavlja.
![]()
pa kako bi onda ti ratovao dečko ako te je strah obične murije i pendreka? držimo se mi tastature sigurnije je, ha? jer evo i naša murija prikuplja informacije o gazatorima zastave, neće se više biti sigurno kurčiti ni u zenici!
-
Drinski
#553 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Sjo, pa general je RS-ovski troll. Kako ga ne kuzite?
-
Drinski
#554 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa, ne znam sta ti mislis, ali RS je genocidna tvorevina.ApexTwiner wrote:Pa ti porediš terorističku organizaciju sa ustavnom kategorijom međunarodno priznate države. Još jedan "Profi navijač" definitivno.Drinski wrote:Pa neka ode u USA pa stavi nesto oko ovog ISIL. Mislim da bi onaj sto izdaje vize u ambasadi isto mislio kao i ti._BataZiv_0809 wrote:Da ali mi procjenjujemo fudbalski doprinos, a ne licne emocije.
- Butmiran
#555 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Kakvi licemjerni jadovi se ovdje javljaju to je strašno.
Sad nikom ne valja ni BHF a odeš na utakmicu i vidiš 80% ljudi u obilježjima BHF-a, sa pijace doduše. Kad su se bunili protiv saveza valjali su? Tad vam nisu smetale ni baklje koje se pale u tu svrhu a danas kad je pirotehnika na utakmicama reprezentacije svedena na minimum čitam kako se piše "ne možemo mi normalni na utakmice reprezentacije zbog baklji".
Pa hoćete li prestati koristiti ove izlizane floskule već jednom? Podrška BHF-u svakako.
Kakve veze imaju srpski navijači sa nama? Kod nas ni na jednoj tribini nema takvih ljudi pa zašto to koristite kao argument?
Protesti na ulici, "gdje su navijači da povedu ovo, treba popalit' sve", za dva dana to su sve huligani, kriminalci itd.
Navijači urade nešto dobro, reakcije budu: pa dobro, ima i njih dobrih ali opet su to kreteni i kriminalci i lopovi i huligani i šta sve ne.
Nisam sve postove pročitao, još samo fale oni "kako nema huligana na zapadu"
Vi ste ništa drugo nego najobičniji licemjeri i jadovi.
Sad nikom ne valja ni BHF a odeš na utakmicu i vidiš 80% ljudi u obilježjima BHF-a, sa pijace doduše. Kad su se bunili protiv saveza valjali su? Tad vam nisu smetale ni baklje koje se pale u tu svrhu a danas kad je pirotehnika na utakmicama reprezentacije svedena na minimum čitam kako se piše "ne možemo mi normalni na utakmice reprezentacije zbog baklji".
Kakve veze imaju srpski navijači sa nama? Kod nas ni na jednoj tribini nema takvih ljudi pa zašto to koristite kao argument?
Protesti na ulici, "gdje su navijači da povedu ovo, treba popalit' sve", za dva dana to su sve huligani, kriminalci itd.
Navijači urade nešto dobro, reakcije budu: pa dobro, ima i njih dobrih ali opet su to kreteni i kriminalci i lopovi i huligani i šta sve ne.
Nisam sve postove pročitao, još samo fale oni "kako nema huligana na zapadu"
Vi ste ništa drugo nego najobičniji licemjeri i jadovi.
-
Drinski
#556 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Da, ali ne djelujem sa procetnickih pozicija._BataZiv_0809 wrote:Sto je najgore pravnik po struci. Jos prima platu od RS
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#557 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Hastra ga murije
Dzekson imas pivu za ovo

Dzekson imas pivu za ovo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#558 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Dok je god tvoje razmisljanje da je suprotan stav=neprijateljski stav, nemamo sta diskutovati. Razocarao si me Drinski, smatrao sam te do sad solidnim forumasem. Znam da ti to vjerovatno nista ne znaci, ali to ti iskreno i kao kolega i kao poznanik sa foruma govorimDrinski wrote: Da, ali ne djelujem sa procetnickih pozicija.
-
Drinski
#559 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa naravno da ce ga biti strah policije RS, halooo ljudi pocinili genocid._BataZiv_0809 wrote:Hastra ga murije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzekson imas pivu za ovo![]()
E sta sve necu ovdje naci, dragi Boze.
-
Drinski
#560 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
neces vjerovati, ali si ti isto ucinio. Koliko vidjeh, ti prvi udari ad hominem. Nema veze._BataZiv_0809 wrote:Dok je god tvoje razmisljanje da je suprotan stav=neprijateljski stav, nemamo sta diskutovati. Razocarao si me Drinski, smatrao sam te do sad solidnim forumasem. Znam da ti to vjerovatno nista ne znaci, ali to ti iskreno i kao kolega i kao poznanik sa foruma govorimDrinski wrote: Da, ali ne djelujem sa procetnickih pozicija.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#561 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
A ratovao bi protiv Republike SrpskeDrinski wrote: Pa naravno da ce ga biti strah policije RS, halooo ljudi pocinili genocid.
E sta sve necu ovdje naci, dragi Boze.
Sto se tice onog ostalog, zao mi je sto sam presao na ad hominem, nisam smio dozvoliti da me isprovocira ono sto si napisao, ali sta je tu je. Za razliku od vecine sa te strane, inteligentan si momak, nisi ogranicen, cijenim te, ali respekt sam izgubio.
- supercali
#562 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
kakve veze ima sta se desava kad izrael igra u grckoj ili bilo gdjeMobile_Disco wrote:Oni su prvo organizovani navijaci BiH reprezentacija tako da to da reprezentacija moze bez njih naravno da moze ali je puno lakse sa njimaOni su ti koji pokrecu skoro sve akcije sto se tice reprezentacije i ne vidim u cemu je problem sto su napisali parolu ili skandirali palestina? Kad israel igra npr u Grckoj sta se tada desava? I ne odgovoriste mi sta ce se desiti kad vam vranjes da se malo opusti prije tekme bude pustao cetnicke pjesme? Hoce i tada biti "dio bh folklora"?
nas zanima ovdje u bih kad igra sta se desava
a sto se tice vranjesa ti si vidovita dzemila pa znas da ce pustati cetnicke pjesme?
-
Drinski
#563 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
_BataZiv_0809 wrote:A ratovao bi protiv Republike SrpskeDrinski wrote: Pa naravno da ce ga biti strah policije RS, halooo ljudi pocinili genocid.
E sta sve necu ovdje naci, dragi Boze.Na to sam mislio.
Sto se tice onog ostalog, zao mi je sto sam presao na ad hominem, nisam smio dozvoliti da me isprovocira ono sto si napisao, ali sta je tu je. Za razliku od vecine sa te strane, inteligentan si momak, nisi ogranicen, cijenim te, ali respekt sam izgubio.
Vidi, ja sam ti kazao sta mislim i o fudbalu i o navijacima. Ali isto tako, ovaj Ognjen to uradi iz istih onih razloga sto onaj kosarkas stavi Drazu na rame. Ja se nisam borio za drzavu gdje ce to biti normalno. Ne znam da li se tvoji roditelji stide toga da su bilI u ARBIH ali to trebas raspraviti sa ovim generalom VRS. Jos manje mi pada na pamet da to presutim.
Kakve veze ima sta sam po struci, eno na forumu pravo, lik mi daje besplatne savjete. I naravno, ne znam da li bi neko ratovao ili ne, ali RS jeste stvorena na genocidu.
- Tabhana
#564 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
I dalje čekaju da dođe neki Tito sa donacijama.Point. wrote:Interesantno je da su najaktivniji u hrakanju na ovoj temi forumski anonimusi, kojih inace neces naci na sportskim temama, tj podforumu. Tu misllim na kvazimoralistu La Klerka, ovog generala, brajtnera rumenige, apex twiner i slicni padobranci.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#565 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Druze, jos 1995 smo rekli da prihvatamo sve to. Rahmetlija sa Kovaca je potpisao da nesto sto je nastalo na sistemskom zlocinu, protjerivanju, ubijanju i kasnije presudjenom genocidu-postaje legalno. I tu se sva prica zavrsava. Dejton izjednacava agresora i zrtvu. To je jednostavno tako.Drinski wrote: Vidi, ja sam ti kazao sta mislim i o fudbalu i o navijacima. Ali isto tako, ovaj Ognjen to uradi iz istih onih razloga sto onaj kosarkas stavi Drazu na rame. Ja se nisam borio za drzavu gdje ce to biti normalno. Ne znam da li se tvoji roditelji stide toga da su bilI u ARBIH ali to trebas raspraviti sa ovim generalom VRS. Jos manje mi pada na pamet da to presutim.
Kakve veze ima sta sam po struci, eno na forumu pravo, lik mi daje besplatne savjete. I naravno, ne znam da li bi neko ratovao ili ne, ali RS jeste stvorena na genocidu.
Moji roditelji (oboje su bili mobilizovani, pisao sam o tome) i hiljade drugih se sigurno nisu borili za ovo sto imamo. Niti su su se oni sa one tamo strane borili za ovo. Dakle ako cemo zivjeti skupa i pokusati raditi nesto zajednicki, uvijek moramo znati da se oko nekih stvari necemo sloziti.
Ako covjek sa plebscitarnom podrskom Muslimana /Bosnjaka nije imao problem da to potpise, sto bi ja imao problem da neko podrsku tome iskaze tetovazom.
To ne implicira da se slazem sa tim.
- rumenige_brajtner
#566 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Tabhana wrote:I dalje čekaju da dođe neki Tito sa donacijama.Point. wrote:Interesantno je da su najaktivniji u hrakanju na ovoj temi forumski anonimusi, kojih inace neces naci na sportskim temama, tj podforumu. Tu misllim na kvazimoralistu La Klerka, ovog generala, brajtnera rumenige, apex twiner i slicni padobranci.

-
Drinski
#567 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Sad mislis da sam emocionalan, pa se pozivas na tu argumentaciju. Nisam. I u pravu sam._BataZiv_0809 wrote:
Druze, jos 1995 smo rekli da prihvatamo sve to. Rahmetlija sa Kovaca je potpisao da nesto sto je nastalo na sistemskom zlocinu, protjerivanju, ubijanju i kasnije presudjenom genocidu-postaje legalno. I tu se sva prica zavrsava. Dejton izjednacava agresora i zrtvu. To je jednostavno tako.
Moji roditelji (oboje su bili mobilizovani, pisao sam o tome) i hiljade drugih se sigurno nisu borili za ovo sto imamo. Niti su su se oni sa one tamo strane borili za ovo. Dakle ako cemo zivjeti skupa i pokusati raditi nesto zajednicki, uvijek moramo znati da se oko nekih stvari necemo sloziti.
Ako covjek sa plebscitarnom podrskom Muslimana /Bosnjaka nije imao problem da to potpise, sto bi ja imao problem da neko podrsku tome iskaze tetovazom.
- BHCluster
#568 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Sto je onda vranjes to tetovazu prekrio drugom kad je tako? Mirovni sporazum potpisan a nije sproveden._BataZiv_0809 wrote:Druze, jos 1995 smo rekli da prihvatamo sve to. Rahmetlija sa Kovaca je potpisao da nesto sto je nastalo na sistemskom zlocinu, protjerivanju, ubijanju i kasnije presudjenom genocidu-postaje legalno. I tu se sva prica zavrsava. Dejton izjednacava agresora i zrtvu. To je jednostavno tako.Drinski wrote: Vidi, ja sam ti kazao sta mislim i o fudbalu i o navijacima. Ali isto tako, ovaj Ognjen to uradi iz istih onih razloga sto onaj kosarkas stavi Drazu na rame. Ja se nisam borio za drzavu gdje ce to biti normalno. Ne znam da li se tvoji roditelji stide toga da su bilI u ARBIH ali to trebas raspraviti sa ovim generalom VRS. Jos manje mi pada na pamet da to presutim.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#569 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
To je pitanje za Ognjena.BHCluster wrote:
Sto je onda vranjes to tetovazu prekrio drugom kad je tako? Mirovni sporazum potpisan a nije sproveden.
- General_Jackson
#570 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
To je upravo ono što njihovim mozgovima ne možeš objasniti koliko god se trudio._BataZiv_0809 wrote:Druze, jos 1995 smo rekli da prihvatamo sve to. Rahmetlija sa Kovaca je potpisao da nesto sto je nastalo na sistemskom zlocinu, protjerivanju, ubijanju i kasnije presudjenom genocidu-postaje legalno. I tu se sva prica zavrsava. Dejton izjednacava agresora i zrtvu. To je jednostavno tako.Drinski wrote: Vidi, ja sam ti kazao sta mislim i o fudbalu i o navijacima. Ali isto tako, ovaj Ognjen to uradi iz istih onih razloga sto onaj kosarkas stavi Drazu na rame. Ja se nisam borio za drzavu gdje ce to biti normalno. Ne znam da li se tvoji roditelji stide toga da su bilI u ARBIH ali to trebas raspraviti sa ovim generalom VRS. Jos manje mi pada na pamet da to presutim.
-
Drinski
#571 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ma njih zanima samo da nabiju osjecaj kolektivne krivice Srbima.
- General_Jackson
#572 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Vidim počeo si izostavljati slova koliko si se uzbudio, da smo imali ovoliko heroja u ratu koliko imamo ovdje na ovoj temi a vidim preselili ste se i na temu o reprezentaciji, danas bi Vranješ tetovirao cjelovitu Bosnu, jer za drugu ne bi ni znao ali jbg momak, nije isto lupati po tastaturi i biti lupan granatama, vidim tebe je strah i policije i batina pa shodno tome ništa od novog rata, nastavi lupati po tastaturi i sa svojim ahbabima širite mržnju ovako online lakše je i sigurnije za sada, no možda jednog dana policija zakuca na vrata i zbog toga ali ne brini onda ima video igara ako ništaBHCluster wrote: Kakav strah ba kazem ti sta se desi nema u rs-u, a strah je kod onih poput tebe koj se satrase od cyber bratstva i jedinstva a nesmiju dres svoje drzave u bh. entitetu rs slobodno nositi. Izgle bolje ti je da se drzis te tastature i cyber bratstva i jedinstva sta ce lakse ti je konstruisati bajke nego se suociti sa realnoscu u kojo zivimo.
- BHCluster
#573 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Srce moje napaceno, podrumash vidim, nisi ti kriv, kriva je diJaspora. Kad u RS budes zastavu sa ljiljanima nosio i dres reprezentacije kao ja onda se javi do tada drzi se podruma i tastature.General_Jackson wrote:Vidim počeo si izostavljati slova koliko si se uzbudio, da smo imali ovoliko heroja u ratu koliko imamo ovdje na ovoj temi a vidim preselili ste se i na temu o reprezentaciji, danas bi Vranješ tetovirao cjelovitu Bosnu, jer za drugu ne bi ni znao ali jbg momak, nije isto lupati po tastaturi i biti lupan granatama, vidim tebe je strah i policije i batina pa shodno tome ništa od novog rata, nastavi lupati po tastaturi i sa svojim ahbabima širite mržnju ovako online lakše je i sigurnije za sada, no možda jednog dana policija zakuca na vrata i zbog toga ali ne brini onda ima video igara ako ništaBHCluster wrote: Kakav strah ba kazem ti sta se desi nema u rs-u, a strah je kod onih poput tebe koj se satrase od cyber bratstva i jedinstva a nesmiju dres svoje drzave u bh. entitetu rs slobodno nositi. Izgle bolje ti je da se drzis te tastature i cyber bratstva i jedinstva sta ce lakse ti je konstruisati bajke nego se suociti sa realnoscu u kojo zivimo.
Last edited by BHCluster on 18/06/2015 18:07, edited 1 time in total.
- BHCluster
#574 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa kad ga branis zajedno sa savezom mislio sam da znas odgovor, da si upucen a ti talashika._BataZiv_0809 wrote:To je pitanje za Ognjena.BHCluster wrote:
Sto je onda vranjes to tetovazu prekrio drugom kad je tako? Mirovni sporazum potpisan a nije sproveden.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#575 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- Izvršni odbor pozdravlja odabir igrača od strane selektora Mehmeda Baždarevića isključivo prema sportskim kriterijima, te podržava reprezentativca Ognjena Vranješa koji je bez obzira na veliki pritisak od strane dijela navijača utakmicu protiv Izraela odigrao motivisano i angažovano i dao puni doprinos u značajnoj pobjedi naše selekcije.BHCluster wrote:
Pa kad ga branis zajedno sa savezom mislio sam da znas odgovor, da si upucen a ti talashika.
To sto ljudi poput tebe ne znaju za razliku izmedju principa i sustine, nije moj problem.