ROLAN GAROS 2015.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply

RG 2015. osvaja -

Poll ended at 17/06/2015 18:41

1. Novak Đoković (Srbija)
57
45%
2. Rodžer Federer (Švajcarska)
19
15%
3. Endi Marej (Velika Britanija)
3
2%
4. Tomaš Berdih (Češka)
0
No votes
5. Kei Nišikori (Japan)
2
2%
6. Rafael Nadal (Španija)
10
8%
7. Stanislas Vavrinka (Švajcarska)
15
12%
8. Serena Vilijams (USA)
3
2%
9. Marija Šarapova (Rus)
1
1%
10.Neko drugi
18
14%

Total votes: 128

Leopold_IV

#551 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

Ekstremisti RG Grupe ako vec ne pisu o Djokovicu, njihovo tenisko pracenje se svodi na blaćenje svih ostalih igrača, pojava, naroda, narodnosti.
Barem se na 24 sata pokušajte radovati Damirovom uspjehu (btw na BH forumu ste) a onda ako vam je bas dosadna priča o svemu ostalom što nije iz susjedne države, barem poštujte velikane i ikone ovog sporta.
Eto da se i ja malo igram prosvjetitelja pre spavanje.

Bravo Damire, bravo Mirjana.
KENJAC

#552 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by KENJAC »

Leopold_IV wrote:P.s tek vidjehh da je još neko pisao o Monici Seles, jbga i meni pala na pamet a nisam vidio na mob post ispod pa se ponavljamo.
Mnogo toga ti nisi vidio il nisi htio da vidis ! A ljudi dolaze da vide nekad davno najboljeg tenisera . Razumljivo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#553 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Velkoski »

Vamos Nole!
zarko.filip

#554 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by zarko.filip »

Leopold_IV wrote:
Mustang1 wrote:Moze te i mene napasti ali meni se cini da je Kenjac u pravu za Federera .. Ona izjava neki dan o selfiju je glupost zesca .. Pa jbt u fudbalu kad navijac uleti i oni zastitari ga fataju vecina fudbalera poleti da ga spasi od zastitara i Ronaldo i Messi su to radili a ovaj se buni sto se uslikao neko sa njim kao mogao ga je ubiti .. Koja glupost i sranje jbt
Pitaj Monicu Seles sta misli o ovakvon selfiju.
Vec u 3 navrata, na Chatrieru ulaze ljudi lakse nego negdje u tramvaj.
Ne ide to tako u vrhunskom sportu.
Mogao je to umjesto klinca biti Kenjac s nozem, vudu lutkicom....
Da je tako kao što kazes, ne bi covjek sigurno imao armiju navijaca koja ga cijeni. Još uvijek na njegove treninge dolazi više ljudi nego većini igrača na mečeve. Zasto? Vjerojatno da bi uzivali u aroganciji jelte?
Nadam se da si mislio na Moniku Seleš a ne na Monicu Seles.A ovo nema cenu
https://www.youtube.com/watch?v=vyTH-mDcuMQ
Leopold_IV

#555 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

KENJAC wrote:
Leopold_IV wrote:P.s tek vidjehh da je još neko pisao o Monici Seles, jbga i meni pala na pamet a nisam vidio na mob post ispod pa se ponavljamo.
Mnogo toga ti nisi vidio il nisi htio da vidis ! A ljudi dolaze da vide nekad davno najboljeg tenisera . Razumljivo.
Za one kojima je tenis poceo 2011 sve je davno...
Blek Stena

#556 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Blek Stena »

cuj ekstremisti :lol:
Leopold_IV

#557 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

zarko.filip wrote:
Leopold_IV wrote:
Mustang1 wrote:Moze te i mene napasti ali meni se cini da je Kenjac u pravu za Federera .. Ona izjava neki dan o selfiju je glupost zesca .. Pa jbt u fudbalu kad navijac uleti i oni zastitari ga fataju vecina fudbalera poleti da ga spasi od zastitara i Ronaldo i Messi su to radili a ovaj se buni sto se uslikao neko sa njim kao mogao ga je ubiti .. Koja glupost i sranje jbt
Pitaj Monicu Seles sta misli o ovakvon selfiju.
Vec u 3 navrata, na Chatrieru ulaze ljudi lakse nego negdje u tramvaj.
Ne ide to tako u vrhunskom sportu.
Mogao je to umjesto klinca biti Kenjac s nozem, vudu lutkicom....
Da je tako kao što kazes, ne bi covjek sigurno imao armiju navijaca koja ga cijeni. Još uvijek na njegove treninge dolazi više ljudi nego većini igrača na mečeve. Zasto? Vjerojatno da bi uzivali u aroganciji jelte?
Nadam se da si mislio na Moniku Seleš a ne na Monicu Seles.A ovo nema cenu
https://www.youtube.com/watch?v=vyTH-mDcuMQ
Ima, cca 299$
Imam isti takav ;-)
zarko.filip

#558 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by zarko.filip »

Leopold_IV wrote:Ekstremisti RG Grupe ako vec ne pisu o Djokovicu, njihovo tenisko pracenje se svodi na blaćenje svih ostalih igrača, pojava, naroda, narodnosti.
Barem se na 24 sata pokušajte radovati Damirovom uspjehu (btw na BH forumu ste) a onda ako vam je bas dosadna priča o svemu ostalom što nije iz susjedne države, barem poštujte velikane i ikone ovog sporta.
Eto da se i ja malo igram prosvjetitelja pre spavanje.

Bravo Damire, bravo Mirjana.
Kakva gomila gluposti.Pa mi u petak svim srcem navijamo za Damira ali ne menjamo klupske boje i avatare.I volimo i Rafu i Mareja i Stana i Keja i Tomasa i Mrina i Huana i bivse velikane Ivana,Borisa,Dzoa,Dzimija,Pita,Dzima,Stefana,Bjerna.Nadam se da u ove pozne sate nisam nekoga zaboravio.
elixiaboy

#559 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by elixiaboy »

KENJAC wrote:
elixiaboy wrote:
Pitaj Moniku Seles sta ona misli o tome. Razmisli malo prije nego sto pises.
Prvo , nisi vidio komplet scenu nego se javljas onako po inerciji. Drugo djecak koji je napravio selfi prosao je pored dvojice momaka iz obezbjedjenja i uz njihovu dozvolu , a vjerovatno dozvolu i nekog vise rangiranog je usao u teren. U svim mogucim sportovima idodje ponekad do kontakta izmedju navijaca i njihovih idola a niko ne pravi ovoliki problem. Seles je izuzetak a ne pravilo. Trece ovo mu uopste nije prvi ovakav gest. Cetvrto , zbog cega rijeci " nebeski narod , vi , kenjas ..." Na jednoj temi o tenisu ?
Da ima necije dopustenje, ne bi ga odvodili security. https://www.youtube.com/watch?v=Sm0wxQ3PJh8

Cuj dopustio mu neko. Pa nije Challenger turnir u Cajnicama da narod ulijece na teren kako hoce. To definitivno na iole ozbiljnom teniskom turniru ne postoji da navijaci pojedinacno uskacu na teren i slikaju se sa igracima. To moze samo kod nas, jer vecina ljudi ima mindset upravo kao ti: "Moze se, sta ima veze, sta mu fali, ja cu kratko, samo jedna slika, nista ga ne kosta, bla bla".

Evo jos jedan s dozvolom, pametnom dosta: https://www.youtube.com/watch?v=AHCJ0Vvs1_0

A to za Moniku jeste izuzetak na svu srecu. Ali taj izuzetak je bio dovoljan da joj prakticno unisti karijeru. Poslije toga je jedva jedan GS osvojila ako se ne varam, a mogla je 20 koliko je groficu dominirala. Ja uopste ne navijam za Fed-a ali tu je u pravu 100%.

A to cetvrto ne kontam. Kad sam ja te rijeci koristio?
Leopold_IV

#560 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

Ha ha ha, Zarko, neki ni to ne umiju...
https://youtu.be/1h9WOpRa0bg
KENJAC

#561 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by KENJAC »

Blek Stena wrote:cuj ekstremisti :lol:
Cuj 2011 :-D fol ne zna da smo davno prije uz violoncelo pratili MoniCu a jos prije toga Bobu i Brenu :-D . Ej ali obrati paznju na ono " blacenje naroda i narodnosti" A zaboravio je Sejdica i Fincija. Ne pamtim kad se 'vako izsmijah.
zarko.filip

#562 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by zarko.filip »

Leo,
dao si 299 zelembaca za polomljeni reket?Doduse,mozda nekada na nekoj aukciji ili ti zalagaonici(odi do Rick Harrison-a)dobijes i neku kintu vise za njega jer ne vidja se svaki dan kako dingospo lomi reket. ;-)
Leopold_IV

#563 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

KENJAC wrote:
Cuj 2011 :-D fol ne zna da smo davno prije uz violoncelo pratili MoniCu a jos prije toga Bobu i Brenu :-D . Ej ali obrati paznju na ono " blacenje naroda i narodnosti" A zaboravio je Sejdica i Fincija. Ne pamtim kad se 'vako izsmijah.
Za instrumente se obratite uvazenom Shakeu.
Smjeh je zdrav...
Imam i jednu prigodnu sliku ali jbga ne moze na forum s mob pa ide sutra....
zarko.filip

#564 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by zarko.filip »

Leopold_IV wrote:Ha ha ha, Zarko, neki ni to ne umiju...
Ima vremena,treniramo,cepamo majice,arlaucemo i ne koristimo "lazne fasade"tj.ne foliramo se. :D
Leopold_IV

#565 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

zarko.filip wrote:Leo,
dao si 299 zelembaca za polomljeni reket?Doduse,mozda nekada na nekoj aukciji ili ti zalagaonici(odi do Rick Harrison-a)dobijes i neku kintu vise za njega jer ne vidja se svaki dan kako dingospo lomi reket. ;-)
Lomio ih je on poprilično u mladjim danima...no to nije tema ove emisije.
Sutra mi Carreno Busta na koef 3 vrijedi igranja...
Leopold_IV

#566 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

zarko.filip wrote:
Leopold_IV wrote:Ha ha ha, Zarko, neki ni to ne umiju...
Ima vremena,treniramo,cepamo majice,arlaucemo i ne koristimo "lazne fasade"tj.ne foliramo se. :D
To neki double u pitanju? Mješoviti parovi?
zarko.filip

#567 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by zarko.filip »

Leopold_IV wrote:
KENJAC wrote:
Za instrumente se obratite uvazenom Shakeu.
Smjeh je zdrav...
Imam i jednu prigodnu sliku ali jbga ne moze na forum s mob pa ide sutra....
Jedva cekam da nas prosvetis.Nego,moramo konstatovati da se danas Mirka ponsala izuzetno dostojanstveno tj.sportski.A one Rodzerove psovke necemo uzimati u obzir jer je govorio o svojoj igri.To sto ga gledaju milioni nema veze ;-)
sizifinho

#569 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by sizifinho »

Leopold_IV wrote:
zarko.filip wrote:Leo,
Lomio ih je on poprilično u mladjim danima...no to nije tema ove emisije.
Sutra mi Carreno Busta na koef 3 vrijedi igranja...
zašto?
U boljoj formi je amer...
shake69

#570 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by shake69 »

"Ekstremisti RG Group!" :lol: :lol:
Grohotom se smijem na sabahu! Sta li su uradili tolerantnom forumashu Leu da potegne za rijec ekstremisti na teniskom forumu!? Ne mogu prestati da se smijem! :lol:
ultima_palabra

#571 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by ultima_palabra »

Pa i jesu kao kakva sekta... ne smiju se ni našaliti dok radosni ne klimne glavom :mrgreen:
radostan dan

#572 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by radostan dan »

leo, šta ti treba onaj post u kom pominješ kenjca, nož, federera? misliš da je to ok spram čovjeka sa kojim se raspravljaš/dopisuješ/diskutuješ godinama?
priča o praćenju tenisa od 2011. godine...imaš li ti neki drugi argument izuzev ovog kojeg rabiš 4-5 godina? predugo se družimo da ne znaš ili do sad nisi shvatio da smo tenis počeli pratiti nešto malo prije tvog rođenja.

pridike u vezi damira...nisam li ja prvi koji je bašića i džumhura forsirao i stavljao strimove na temi - tenis-, javljao promjenu rezulta u meču sa janovičem i drugima, za one koji nisu mogli pratiti?

nisam li ja na temi - australija open- došao u sukob sa tobom i sličnim, jer su vam se -gadili- komentari navijača damira džumhura,njihovo uzbuđenje i ushićenje zbog njegovog uspjeha, te ste tražili da napuste temu i otvore posebnu...jesam li ja bio taj koji je rekao - nemaš pravo na to, momak je učesnik turnira, i svako ima pravo da forsira svog ljubimca i da piše o njemu?

zaista ne razumijem čemu sada takav stav.

da ne bude šuplja, editovaću ovaj post, sa par konkretnih primjera...

EDIT:
radostan dan » 10/01/2014 23:39
red evil wrote:

Ukoliko Damir prođe, mogući protivnici su: Juan Martin del Potro, Richard Gasquet, Fernando Verdasco, Alexandr Dolgopolov, Florian Mayer, Victor Hanescu, Yen-Hsun Lu, Michael Llodra, Federico Delbonis, Julian Reister, Jan Hajek, Joao Sousa i kvalifikant.

Hočemo Delpa :D
šta je sa mojim favoritom mirzom?
BegA_ » 10/01/2014 23:41

@radosni
Popusio od Polanskog 2-0, a mogao je vrlo lako dobiti taj mec. Propustio je par set lopti(3 il' 4). Mirza ima velikih problema sa psihom, valjda ga ovaj novi trener dohaviza malo. :-?
radostan dan » 10/01/2014 23:50

znači kuvac...kako smo ljetos svi navijali za njega, sjećaš se?
ništa, daj damira da forsiramo ako je bolji...
u vezi džumhurovog prolaska u prvo kolo ao -
radostan dan » 11/01/2014 17:29

čestitke bh ljubiteljima tenisa na ovom istorijskom uspjehu...svaka čast. :thumbup:
u vezi prvog meča na gs-ovima -

radostan dan » 13/01/2014 11:47
čestitke... :-D :thumbup:

neobično mi je drago vidjeti kako se nervirate i veselite.

teret pao s leđa, upisan u istoriju, sad komotno i bez opterećenja preko dodiga do love, trenera i skoka na atp listi...
u vezi tjeranja džumhurovih navijača sa teme -

radostan dan » 15/01/2014 09:41

poznati teniski puritanci šejk i leopold Z gnušanjem odbijaju učešće na temi dok se ista ne očisti od neukog plebsa i vrati na level dostojan sporta u bijelom, stoji u priopćenju -kluba 99-... :mrgreen:

shake69 » 15/01/2014 09:43

Da. Cekamo da ovi silni padobranci odu s nepotrebnom euforijom i ostane nas nekolicina kao i uvijek! :-D

još malo u vezi džumhurovih navijača koji su došli na temu - australija open 2014. -

Leopold_IV » 15/01/2014 13:24

Ha ha ha
Tako nekako. Itekako mi je drago zbog Damira posto sam ga masu puta gledao uzivo i znam koliko je ulozeno da bi dosao do ovog sad postignuca.
S druge strane mi je degutantno sta sve pisete o Dodigu koji je super momak i jedini njegov grijeh je sto je izabrao najbolje za sebe i karijeru igrajuci za Hrvatsku.
Velika vecina ljudi sto ga je sinoc lomila ovdje po topicu se razumije u tenis ko i ja u cjepanje atoma.

Leopold_IV » 16/01/2014 10:23

Tema je itekako zastranila tako da Dzumhuru zelim uspjeh, a ostatku ekipe, kod kojih to nije slucaj, da zavole tenis kao sport bez obzira ko ga igra i ko sta pise o njemu.

a ostatak ekipe su damirovi navijači -

shake69 » 16/01/2014 10:30

Jest vala, glede teme. Nemam volje nis' napisati. Zajahali su danima neki padobranci tipa Leclerc &comp. i ne puSCaju!

u vezi pisanja i komentarisanja na temi - australija open 2014 -

BegA_ » 16/01/2014 10:48

Posto ima tema BH tenis, najbolje bi bilo da se ubuduce svi mecevi nasih tenisera prate na toj temi.

radostan dan » 16/01/2014 12:48

po kom osnovu? time ga spuštaš na level ispod...
čovjek igra gs turnir, sasvim zasluženo je na ovoj temi.

normalno da na istu dolaze i oni koji ne prate ili manje prate tenis, kad već njihov pulen ili zemljak ostvaruje velike rezultate...napišu komentar,daju prognozu, podjele emociju...

sve regularno.
Last edited by radostan dan on 28/05/2015 10:42, edited 3 times in total.
KENJAC

#573 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by KENJAC »

E moj Radosni , kome si ti naso pisat smislene postove. Kaze "ovo je BH forum pa ...." Njemu je cinjenica da je ovo BH forum vaznija od cinjenice da je ovo tenis forum. Ne sjecam se da je iko omalovazavao , dapace, rezultate iti jednog SFRJ sportiste a ponajmanje BH sportiste ovdje. Pominanje noza , gusala, kokardi ... sve je to ikonografija koja ide uz tenis. A ovo od 2011... pa i sami sebi ispadaju vise dosadni sa onim "a da je majka abortirala..." pa su evo poceli rabit update Tenis 1. 2! Dok evoliraju da pocnu pricat o samom tenisu kao sportu .... nacekat cemo se !
I uprkos svemu Sretno Damire, mozes ti to !
Leopold_IV

#574 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

radostan dan wrote:leo, šta ti treba onaj post u kom pominješ kenjca, nož, federera? misliš da je to ok spram čovjeka sa kojim se raspravljaš/dopisuješ/diskutuješ godinama?
čisto stilska figura, ništa zlonamjerno...vudu lutkica...crna magija...i sl...
radostan dan wrote: priča o praćenju tenisa od 2011. godine...imaš li ti neki drugi argument izuzev ovog kojeg rabiš 4-5 godina? predugo se družimo da ne znaš ili do sad nisi shvatio da smo tenis počeli pratiti nešto malo prije tvog rođenja.
oni koji prate od 2011 će se prepoznati, a na ostale se logično ne odnosi...

nemoj se paliti, znaš da tebe doživljavam kao pozitivca na ovoj i drugim teniskim temama sa izuzetnim smislom za humor ali različitost u pogledima na ovaj sport i njegove učesnike je normalna.

Ne vjerujem da si na AO došao u sukob sa mnom oko gađenje na naviječe Dzumhura, smješna je bila harmonika, enver sport i sl ali gađenje...NE.
Gadi mi se jedino silovanje Djokovica od strane nekolicine ovdje već godinama (pa barem otvorite poseban topic).

Ako ti se da vaditi konkretne primjere (ali nemoj samo rečenice van konteksta) samo daj...
Da ne trujemo dalje u off topic današnji meč dana Nadala i Almagra je idealan indikator gdje je Nadalova igra i mislim da Almagro može do seta.
shake69

#575 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by shake69 »

@Leo, vidis da se vratija autoritativni kapetan RG i odmah je umirujuca prica. Ipak, 'ekstremisti RG" me nasmijava cijelo jutro! :lol:
Post Reply