Rehabilitovan Draža Mihailović

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#551 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by pici »

Image
"VašHe obrve vas odaju"
hizo ramidovic

#552 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by hizo ramidovic »

vi forumasi nesto kakite protiv cetalja kako napadaju neduzne, a vi se svi sjatili na jadnog i neduznog @mister yes-a...ohanite malo, otjerat cete ovako vrsnog profilera i vidovnjaka...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#553 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by pici »

hizo ramidovic wrote:vi forumasi nesto kakite protiv cetalja kako napadaju neduzne, a vi se svi sjatili na jadnog i neduznog @mister yes-a...ohanite malo, otjerat cete ovako vrsnog profilera i vidovnjaka...
:thumbup:

Image
hizo ramidovic

#554 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by hizo ramidovic »

malo vam izgleda sto ste gaya i duku dizelasa ocerali...
gay activist

#555 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by gay activist »

Koliko se Srbi upinju da objasne da četnici nisu fašisti, toliko je besmisleno nazivati Srbiju fašističkom. Oni ne podržavaju četnike zato što misle da su četnici fašisti, nego zato što misle da su antifašisti. Dakle, poštovatelji četnika vole antifašizam.
Bošnjaci gluhi na svaki argument, što znači da su oni protiv četnika ne zbog antifašizma, nego zbog antisrpskih osjećaja.
It_is_a_Leclerc

#556 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by It_is_a_Leclerc »

gay activist wrote:Koliko se Srbi upinju da objasne da četnici nisu fašisti, toliko je besmisleno nazivati Srbiju fašističkom. Oni ne podržavaju četnike zato što misle da su četnici fašisti, nego zato što misle da su antifašisti. Dakle, poštovatelji četnika vole antifašizam.
Bošnjaci gluhi na svaki argument, što znači da su oni protiv četnika ne zbog antifašizma, nego zbog antisrpskih osjećaja.
Naročito ako se on ogleda u 1000 Bošnjaka iz okoline Foče zaklanih u selu Berkovići i bačenih u jamu Čakovica, u ljeto 1941.

Kakav nenormalan rezon, uz dužno poštovanje.
gay activist

#557 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by gay activist »

hizo ramidovic wrote:malo vam izgleda sto ste gaya i duku dizelasa ocerali...
Pa Srbi moraju da budu kao ovaj Pici da bi bili podobni.
Pici je tipičan Srbin iz bošnjačkog Sarajeva. Mora da pravi klovna od sebe i da se pretvara da je gluplji od svakog Bošnje da ne bi izazivao sumnju.
Kupi brate stan u Istočnom Sarajevu i proživi ostatak života ko čovjek.
hizo ramidovic

#558 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by hizo ramidovic »

gay activist wrote:Koliko se Srbi upinju da objasne da četnici nisu fašisti, toliko je besmisleno nazivati Srbiju fašističkom. Oni ne podržavaju četnike zato što misle da su četnici fašisti, nego zato što misle da su antifašisti. Dakle, poštovatelji četnika vole antifašizam.
krivo.
bosnjaci su protiv cetnika (a i svaki normalan covjek bi trebao biti) zbog njihovih zlodjela i zlocina.
detroit-mercy

#559 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by detroit-mercy »

sinuhe wrote:
Pismonosa wrote: Par ljudi?

Za zločine u Srebrenici je odgovorno par ljudi?

Ništa sprega sa državnim aparatom, vojska, generali, ovo - ono. :roll:

Krivo je par ljudi? Samo oni koji su rafalali i držali kamu?

To kod vas baš na snazi neka masovna i histerična rehabilitacija :lol:
Nije odgovorno par ljudi ali istina je da za sam cin ubijanja nije potrebno vise od par ljudi.
Pa kad te opkoli njih par hiljada i sabiju u tor, onda je dosta i 10 njih da izrafala par hiljada ljudi. Sto u isto vrijeme ne skida odgovornost sa ovih par hiljada :mrgreen: . E jes ti logika u PM.
Chisum

#560 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Chisum »

Ova klonirana debilcina, "gay activist" jos pise ovdje? :lol:

Nadam se da se vise niko ne lozi...
Last edited by Chisum on 15/05/2015 16:09, edited 1 time in total.
Duka Dizel

#561 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Duka Dizel »

Stripovi, filmovi, ordenje...U Američkim očima Draža je skoro kao Dejvid Kroket.

Ali ja sam objektivan i priznajem da nisam čuo da je Draža ikad ubio medveda.
On je voleo životinje. Vidi mu se po očima.
hizo ramidovic

#562 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by hizo ramidovic »

gay activist wrote:
hizo ramidovic wrote:malo vam izgleda sto ste gaya i duku dizelasa ocerali...
Pa Srbi moraju da budu kao ovaj Pici da bi bili podobni.
Pici je tipičan Srbin iz bošnjačkog Sarajeva. Mora da pravi klovna od sebe i da se pretvara da je gluplji od svakog Bošnje da ne bi izazivao sumnju.
Kupi brate stan u Istočnom Sarajevu i proživi ostatak života ko čovjek.
nepravda, pa to ti je...u gradu zelenih trotoara i dalje se provodi sistematski progon srpskog zivlja...ne moze covjek ni cica drazu pohvalit k'o covjek a da ga ne napadnu

p.s. pici ti je djihatlija par ekselans
gay activist

#563 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by gay activist »

Chisum wrote:Ova debilcina jos pise ovdje? :lol:

Nadam se da se vise niko ne lozi...
Dobro, vidimo da pišeš. Ne moraš se najavljivati. :roll:
megaman4

#564 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by megaman4 »

Ti kao da si glasnogovornik Bošnjaka? :-) :lol:

Četnici i njihov pokret je bio zločinački pokret koji je poražen, a vođa strijeljan zasluženo. Bošnjaci su ti koji su platili najveću cijenu divljanja četnika kako u II svj. ratu tako i u agresiji Srbije na BiH 1992-1995. Koliki su zlikovci četnici bili govori činjenica da se 20 godina nakon što je rat završen, nalaze masovne grobnice, bilo da su primarne ili sekundarne. Frišak primjer je Bratunac. Srbija ima bolesnu politiku koja nikada nije niti će odustati od podjele BiH, jer je to njihova ideologija i cilj. Šešelj je to sto puta potvrdio. Ovakva Srbija koja je ovo dopustila je naš neprijatelj. Toliko.
Chisum

#565 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Chisum »

Od svih kloniranih debilcica, ovaj je jebeno tanak i s humorom. Kamenjar, sta ces.
Mister Yes

#566 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Mister Yes »

Duka Dizel wrote:Stripovi, filmovi, ordenje...U Američkim očima Draža je skoro kao Dejvid Kroket.

Ali ja sam objektivan i priznajem da nisam čuo da je Draža ikad ubio medveda.
On je voleo životinje. Vidi mu se po očima.
To je to. Oči ne lažu :thumbup:

Trebalo bi pitati ambasadoricu USA kakav je stav ambasade USA po pitanju Draže Mihailovića. Svakako ih pitamo za svaku sitnicu.

Znači fino nazove Bakir ili Zvizdić ambasadoricu i pita "molim Vas vaša ekselencijo, kakav je naš stav po pitanju Draže Mihailovića?". Žena će mu reći tako i tako i da više završimo sa ovom pričom. Koji se đavo mi sada nešto kao kurčimo. Jesmo li USA protektorat? Jesmo. Onda fino zauzeti stav kako gazda kaže. Ha ja

Image
hizo ramidovic

#567 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by hizo ramidovic »

covjek nam se taman vratio a vi jope na njega...nista multi nista kulti...samo pokazujete svoje pravo lice
Mister Yes

#568 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Mister Yes »

megaman4 wrote:Ovakva Srbija koja je ovo dopustila je naš neprijatelj. Toliko.
Onda je i Amerika naš neprijatelj. Oni ga odlikovaše nije šala :run:
megaman4

#569 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by megaman4 »

Mister Yes wrote:
megaman4 wrote:Ovakva Srbija koja je ovo dopustila je naš neprijatelj. Toliko.
Onda je i Amerika naš neprijatelj. Oni ga odlikovaše nije šala :run:
Srbija nam je susjed pa to ima i veću težinu. To je opasno.
piupiu

#570 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by piupiu »

… zalise se ti tvoji ‘anti-fasisti' onomad u dopisima kako zli partizani vide sve narode jednako :roll: i kako to treba iz korijena cupati … Sto ti je pravi, ma sta pravi - izvorni anti-fasizam ...
Kinesko prkno

#571 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Kinesko prkno »

Jedina pozitivna stvar u rehabilitacije Draze je ta da Bosna nece biti zadnja balkanska drzava koja je primljena u EU.Bogtemazo ,kakav autogol prekodrinskih komsija.
madner

#572 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by madner »

Image

Zli arijevac :D
Point.

#573 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Point. »

Na ovoj temi se Mister Yes odao da je prodana, sitna dusa. Kad toliko volis Drazu i njegove crte lica, ne preostaje mi nista drugo nego da ti zazelim da zavrsis kao on. :fazlija: :zid:

E moj Marsale, kakvu si djubrad ostavio iza sebe.
strong69

#574 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by strong69 »

Sta kazu Rusi? Je li rehabilitacija Mihailovica u duhu antifasticke tradicije? Danas na antifastickoj a sutra na fasistickoj paradi. "Zao mi je sto ste moja, a ne deca mog neprijatelja. Jer ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti". Srbija je hit.
megaman4

#575 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by megaman4 »

Kinesko prkno wrote:Jedina pozitivna stvar u rehabilitacije Draze je ta da Bosna nece biti zadnja balkanska drzava koja je primljena u EU.Bogtemazo ,kakav autogol prekodrinskih komsija.
Božija kazna koja stiže Srbiju za sva zla koja je učinila prema drugima. Srbija je sebi sa ovim zabila autogol, i može je koštati potpunog prekida pregovora sa EU. Pored toga RUSIJA i Putin uvode Srbiji sankcije. Kakva kapitulacija bez ispaljenog metka. :izet:
Post Reply