onda tako i napisi. napises nigdje na svijetu normalni ne pale zastave nego samo zesce budale. osim ako ne mislis da cijeli svijet nisu srbija i muslimanski ekstremistianimals wrote:Da, isti mozgovi kao i sa druge strane...Bodkin wrote:
cuj. zar ne zapalise na stadionu u hrvatskoj skoro srpsku zastavu? zar je ne zapalise i u albaniji ili na kosovu ili gdje vec? jesu oni muslimanski ekstemisti ili srbi
mislio sam reci da nigdje u normalnim drzavama ne pale tudje zastave..
Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
-
Bodkin
#551 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
- Kareem Abdul
#552 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
.
Last edited by Kareem Abdul on 13/06/2015 23:01, edited 1 time in total.
- Sinapsa
#553 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
L u c i f e r wrote:Ma ne obaziri se na limenka.animals wrote:Sto mi ideta na nerve sa rijecju trol,,,limeni wrote:GAZI BOSNO ZA GAZU!!!![]()
Ima ovdje dosta provala, jasno je svakome da leclerc,johnnys nisu Bosnjaci i da sire smutnju ovdje al
kad sam procitao da je LUCIFER sluzio u ArmijiBiH![]()
![]()
IZRAEL PREGAZEN U BLICKRIGU!
DZEKO zabija i nece vadit sve do kraja kval.
TROLCINE na aparatima jer je sve proslo bez ozbiljnog incidenta dok Hrvatima prijeti izbacivanje
i ovo svojatanje reprezentacije BIH..
dogovorite se vise- ako je ovo samo reprezentacija Bosnjaka. onda zbogom BIH..
Jeni bardo u vugla...
Polako @Lucifere.....prije par stranica si ovo dole napisaoL u c i f e r wrote:Tobejarabi mahnita insana, vidim da ti se stanje nazalost pogorsalo...
L u c i f e r wrote: Shvataš li da vrijeđanjem sagovornika samo pokazuješ svoju mentalnu impotenciju?![]()
- animals
#554 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ako neko zapali tudju zastavu, a drzava iBodkin wrote:
onda tako i napisi. napises nigdje na svijetu normalni ne pale zastave nego samo zesce budale. osim ako ne mislis da cijeli svijet nisu srbija i muslimanski ekstremisti
drustvo ne reagira na te vandalske cinove, onda je ta drzava i to drustvo bolesno..
-
Bodkin
#555 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
opet on...ajde izguglaj to paljenje pa ces vidjeti i osude. mislim ako hoces da ih vidis. ako neces, onda nemoj guglati i nastavi biti uvjeren u to sto pisesanimals wrote:Ako neko zapali tudju zastavu, a drzava iBodkin wrote:
onda tako i napisi. napises nigdje na svijetu normalni ne pale zastave nego samo zesce budale. osim ako ne mislis da cijeli svijet nisu srbija i muslimanski ekstremisti
drustvo ne reagira na te vandalske cinove, onda je ta drzava i to drustvo bolesno..
-
L u c i f e r
#556 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
@sinapsa
Ali to nije nikakvo vrijedanje.
Sta reci isprofanisanom liku koji bivseg borca arbih naziva cetnikom i mrziteljem njegove domovine, samo zato sto ateist i antinacionalist?
Na stranu to sto me na drugim temama svojevremeno najgrublje ispsovao. Ja se opet ne ljutim na njega, nije on jadan kriv sto je taki...
Ali to nije nikakvo vrijedanje.
Sta reci isprofanisanom liku koji bivseg borca arbih naziva cetnikom i mrziteljem njegove domovine, samo zato sto ateist i antinacionalist?
Na stranu to sto me na drugim temama svojevremeno najgrublje ispsovao. Ja se opet ne ljutim na njega, nije on jadan kriv sto je taki...
- Edin H.
#557 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Da, ali sad ti vrijedjasL u c i f e r wrote:
, nije on jadan kriv sto je taki...
-
L u c i f e r
#558 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ha? Ahaa..taki loma...Edin H. wrote:Da, ali sad ti vrijedjasL u c i f e r wrote:
, nije on jadan kriv sto je taki...
- muha_sa
#559 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
jeni taki loma vec taki lama 
-
L u c i f e r
#560 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
muha_sa wrote:jeni taki loma vec taki lama
-
hAZNADAR
#561 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Upravo tako. Odavno je akutni problem u Bosnjaka upravo taj sto opravdavaju svaki svoj ekstremizam, primitivizam,.. zato sto su neki drugi jos gori i sta su sve oni radili.animals wrote:
Ako neko zapali tudju zastavu, a drzava i
To je toliko pogubno da bi nas moglo ukopati. Saka budala moze uraditi bilo sta zbog cetnika, cionista, ustasa, imperijalista, komunista,.... po svijetu - za sve postoji opravdanje i svaki normalan komentar koji podsjeti na razum naidje na salvu mahalskog patriotizma gdje se spomenuti podsjeti na njihove zlocine i proglasi izdajnikom, bezkicmenjakom, plasljivcem, kompleksasem,... - i ljudi vremenom krenu okretati glavu od domaceg ekstremizma, primitivizma,.. jer znaju da ce biti verbalno lincovani.
Kod nas navijaci mogu psovati i Markale, dizati tri prsta,.. - na to se suti jer ako iko zucne protiv toga - nahebao je. Vidi samo rijecnik i kolicinu primitivne patoloske mrznje na ovoj temi od strane ovih sto opravdavaju gazenje zastave.
- It_is_a_Leclerc
#562 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Podržavam ćukomrsca Luficera 
-
hAZNADAR
#563 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Rulja ne zna za logiku, razum, obzir,... - jednostavno je to tako. Razlika medju nama je cisto mentalna. Dio Bosnjaka je jednostavno glup,. mentalno ogranicen.Oligarh wrote:A mozda neko ovim "navijacima" u pokusaju, objasni da je upravo Americki jevrejski kongres bio jedan od najsnaznijih lobista za vojnu intervenciju u BiH od strane USA i Nato pakta, kao i ukidanje embarga na uvoz naoruzavanja za Ar BiH.
Takvim ljudima jednostavno ne mozes objasniti sljedece cinjenice:
- da tekma nije mjesto za politicke poruke,
- da se cijeni ako te neko doceka fino kao gosta i da si kao domacin duzan isto,
- da je cionisticki Izrael ipak i pomogao BiH,
- da postoji niz drugih koji su nanijeli i nanose zla muslimanima a njihove zastave se ne gaze,
- da je ovo gazenje zastave na stetu BiH i Bosnjaka,
- da je to volej Dodiku u njegovoj politici,
- da ne mozes birati popularne i nepopularne reprezentacije koje te zapadnu da sa njima igras,
- da je zvizdanje himni i gazenje zastave odlika nekulture i primitivizma,
- da time nisi ni pomogao Palestini a ni odmogao izraelu, - samo sebe osramotio
- da normalni ljudi znaju sta je obzir, sramota, granica, kultura,.. - a stoka to ne zna.
itd.
Ista stvar kao na temi o ISIS kada vehabijama podastres sve cinejnice a oni i dalje kontra svake logike - odgovor je u mentalnom kapacitetu.
Tako i ovdje na ovoj temi - prateci pisanja svih ovih sto opravdavaju ovu sramotu iz Zenice - jasno je da nisu sposobni skontati osnovnu logiku a etiku, obzir, postenje, moral,.. da ne spominjemo.
-
L u c i f e r
#564 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
It_is_a_Leclerc wrote:Podržavam ćukomrsca Luficera
-
hAZNADAR
#565 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ne branim ja izraelsku zastavu niti izraelsku politiku - vec nase postenje i nas ugled. Ako to sam ne kontas - onda hebiga.Danguba wrote:Kada sam vidio ono gazenje Izraelske zastave, prvo sto mi je proletilo kroz glavu ''ja kretena majko moja''. Da sam se tamo zadesio vjerovatno da bi POKUSAO tu zastavu spasiti pa makar batine dobio ALI kada vidim koji licemjeri brane tu zastavu, nesto mi sada svejedno.
Niko nas nije ni prisilio da se opredjelimo za Palestinu ili Izrael na tekmi. Trebali smo ih samo momacki nakantati, hladno gospodski docekati bez ljubavi ili mrznje i pozeliti sretan put.
A ovo nije bila nikakva spontata reakcija. Skandiranje Palestini mozda,.. ali gazenje zastave ne.
Ta zastava se ne moze kupiti u kiosku u BiH, tog artikla nema u prodaji u BiH. Taj artikal se ili narucuje ili pravi.
Idioti koji su dosli za zastavom su se potrudili da tu zastavu nabave a to nije kao sto rekoh za jednu KM u kiosku - za to se treba ipak potruditi. Taj incident je planiran. A tekma samo iskoristena kao prostor i vrijeme za to majmunisanje.
I onda isti krenu prosipati pricu o patriotizmu prema BiH, ljubavi prema tekmi,.. a istu domovinu i tekmu su samo upotrijebili da dodju do izrazaja sa svojim primitivizmom i politickim porukama kojima tu nije mjesto.
- Mister Yes
#566 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ma dobro, ovo za zastavu i izraelce, treba se zvanično izviniti i gotovo.
Ali meni je gore ovo vrijeđanje našeg reprezentativca. JEDNOG imamo među 11 da nije Bošnjak i nekim očigledno i taj jedan smeta.

Ali meni je gore ovo vrijeđanje našeg reprezentativca. JEDNOG imamo među 11 da nije Bošnjak i nekim očigledno i taj jedan smeta.
- BHCluster
#567 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Radi cega smeta?Mister Yes wrote:Ma dobro, ovo za zastavu i izraelce, treba se zvanično izviniti i gotovo.
Ali meni je gore ovo vrijeđanje našeg reprezentativca. JEDNOG imamo među 11 da nije Bošnjak i nekim očigledno i taj jedan smeta.![]()
-
hAZNADAR
#568 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Da ti ja kazem sta je fuj.GeeTnT wrote:Narod koji je prezivio etnicko ciscenje ima puno pravo da posalje poruku Izraelu...tamo se svakodnevno palestinski narod selektivno unistava. Ko to ne zna, nek jede govna, a pogotovo oni koji navode da Izrael nama nije nista lose ucinio...fujj
Primitivni licemjeri sto su mogli milion puta do sada mirnim demonstracijama u BiH poslati poruku podrske Palestini i osudi Izraleske politike - ali izabrali su tekmu.
Izraelska zastava se nije kupila u obliznjem kiosku za par KM, taj artikal nije bas u prodaji u BiH - maksuz je narucen ili skrojen, placen,. donesen bas tu na taj dan kada je tekma,.. da bi se tu izgazao. E to je fuj, sto se ktzv patrioti koji opravdavaju ovu sramotu zaklinju na nasu repku, prosipaju ovdje patriotske parole protiv "moralista", vole kao nasu repku a samo su je zloupotrijebili. Zloupotrijebili i dogadjaj i repku i mjesto i dan,.. da majmunisu po zastavi jer nemaju muda otici u Palestinu do koje im je kao stalo, a ni vremena da javnim okupljanjem ili bilo kojom drugom javnom akcijom posalju poruku podrske Palestini.
Ako nije fuj od vaseg postenja i izigravanja patriotizma - onda moze biti samo beskrajna glupost.
Da pitam jos jednu stvar.
Dali su ikada, ikada,... nasi igraci u reprezantaciji i nas selektor izjavili nesto politicki protiv neke reprezentacije protiv koje su igrali, pokazali zube i protestovali protiv neke drzave, i pokazali ovakav nerespekt prema necijoj zastavi, himni? Ako ne - jesu li i oni onda bezkicmenjaci, kompleksasi, jedu gofna, moralisti,..?
Ako vam je toliko stalo do njih i ako ih toliko volite sto se na njih ne ugledate?
Normalni ljudi znaju sta je etika, obzir, postenje, biti domacin, biti gospodin, kultura - stoka to ne zna i za to nije sposobna.
- Grean
#569 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Ma ti nisi normalan kad u istu recenicu mozes staviti etiku, moral, postenje i Izrael.
Averzija prema toj drzavi nije od juce niti su je izmislili ovi iz BHF-a. Generacije su odgojene na toj prici od 47' pa do danas i normalno je da se to ispolji u ovakvim situacijama. Na kraju krajeva i jesu pljackasi, okupatori, drzava koja krsi sve norme ponasanja i kao takva (ne kao narod ili vjera vec drzava, treba to razdvojiti) ne zasluzuju trunku postovanja.
Averzija prema toj drzavi nije od juce niti su je izmislili ovi iz BHF-a. Generacije su odgojene na toj prici od 47' pa do danas i normalno je da se to ispolji u ovakvim situacijama. Na kraju krajeva i jesu pljackasi, okupatori, drzava koja krsi sve norme ponasanja i kao takva (ne kao narod ili vjera vec drzava, treba to razdvojiti) ne zasluzuju trunku postovanja.
-
L u c i f e r
- It_is_a_Leclerc
#571 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Upravo tako.hAZNADAR wrote:Ne branim ja izraelsku zastavu niti izraelsku politiku - vec nase postenje i nas ugled. Ako to sam ne kontas - onda hebiga.Danguba wrote:Kada sam vidio ono gazenje Izraelske zastave, prvo sto mi je proletilo kroz glavu ''ja kretena majko moja''. Da sam se tamo zadesio vjerovatno da bi POKUSAO tu zastavu spasiti pa makar batine dobio ALI kada vidim koji licemjeri brane tu zastavu, nesto mi sada svejedno.
Niko nas nije ni prisilio da se opredjelimo za Palestinu ili Izrael na tekmi. Trebali smo ih samo momacki nakantati, hladno gospodski docekati bez ljubavi ili mrznje i pozeliti sretan put.
A ovo nije bila nikakva spontata reakcija. Skandiranje Palestini mozda,.. ali gazenje zastave ne.
Ta zastava se ne moze kupiti u kiosku u BiH, tog artikla nema u prodaji u BiH. Taj artikal se ili narucuje ili pravi.
Idioti koji su dosli za zastavom su se potrudili da tu zastavu nabave a to nije kao sto rekoh za jednu KM u kiosku - za to se treba ipak potruditi. Taj incident je planiran. A tekma samo iskoristena kao prostor i vrijeme za to majmunisanje.
I onda isti krenu prosipati pricu o patriotizmu prema BiH, ljubavi prema tekmi,.. a istu domovinu i tekmu su samo upotrijebili da dodju do izrazaja sa svojim primitivizmom i politickim porukama kojima tu nije mjesto.
Akcija je vrlo smišljena, organizovana. Danima su oni to pripremili.
Neiživljena dijasporčad, alkoholisani bosanski hahari u pokušaju da dokuče geopolitiku. Tuga i jad. Ne može svako biti čovjek. Čovjek se rodi, a rodi se, boga mi, i stoka.
Zabrinjava što se sve desilo pred nosom pripadnika policije koji su ovaj čin sramoćenja BiH trebali i morali spriječiti.
- and
#572 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
slomiste se vi dokazujući da nešto kao nije bilo u redu.utakmica je protekla u najboljem redu i to je to.par izraelskih portala kao nečim nije zadovoljno.
ništa neuobičajeno se nije desilo,što se inače ne dešava na utakmicama(nije ni to trebalo).nije vala za tolike polemike.
top tema su susjedi koji su na utakmici bez navijača zauzeli sve naslovnice
ništa neuobičajeno se nije desilo,što se inače ne dešava na utakmicama(nije ni to trebalo).nije vala za tolike polemike.
- ovo_malo_duse
#573 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
http://www.theguardian.com/football/201 ... -complaintand wrote:slomiste se vi dokazujući da nešto kao nije bilo u redu.utakmica je protekla u najboljem redu i to je to.par izraelskih portala kao nečim nije zadovoljno.
-
Udbas
#574 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
Jesu li bili starija raja ovi što su gazili izraelsku zastavu ili mlađarija neka?
Ako je bila starija raja, onda je to razumljivo. Ipak se mora slijediti ponašanje najvećeg sina jugoslovenskih naroda, prema Izraelu. Zna se kome je on davao podršku a koga je odjebao odnosno raskinu diplomatske veze. Jedan je Tito! Samo slijediti njegov put.
Ako je bila starija raja, onda je to razumljivo. Ipak se mora slijediti ponašanje najvećeg sina jugoslovenskih naroda, prema Izraelu. Zna se kome je on davao podršku a koga je odjebao odnosno raskinu diplomatske veze. Jedan je Tito! Samo slijediti njegov put.
-
Akibh
#575 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu
hAZNADAR wrote:
Normalni ljudi znaju sta je etika, obzir, postenje, biti domacin, biti gospodin, kultura - stoka to ne zna i za to nije sposobna.
Da se probas izvinuti dodiku, vranjesu, netanjahuu,...?