brazzo19 wrote:Jos se borim da shvatim ovaj Kodi do kraja, uglavnom inslirao sam one neke adoone "rucno" kako ste ovdje ostavili tutorial, i onda sam nekako instlirao ovaj "super repo" , jer nisam bez njega mogao da instliram ovaj croatia on demand, kako sam skontao ovaj super repo je program tj. adon koji sadrzi sve addone i oni se tu ubacuju automatski a mi ih samo instliramo odatle da ih mi ne bi ubacuvali rucno jeli tako ?, vidim ima milion adoona nekih, ima i genesis i salts i sve, uglavnom jel sad kad ima neki dobar addon ne moram ga unosit i adresu upisivat nego samo ga potrazim na super repo i kliknem samo na instal ?
Zena mi je odobrila budjet od 150 km za kupovinu ove spravcice android boxa ili nesto, sta mi mozete preporuciti za toliko para i kod koga, ne narucuje mi se preko e baya jer ne znam koliko ce me oguliti za postarinu i carinu i porez, imate li nekoga od raje ovdje da to prodaje ili neko u radnji ili preko pika i sta koji model da uzmem do toliko para da sam miran da se ne zezam, znaci to je ono kao da dobijem na boxu trg play da mogu skidati aplikacije ko na mob sto skidam i plus imam ovaj kodi instliran za filmove i ovo cudo mogu nositi gdje hocu jel tako na bilo koji tv koji ima hdmi izlaz, samo ga ukljucim i spojim na wireles i mogu gledati filmove i kanale bilo gdje i bilo kad, samo je bitno da je dobra konekcija jel tako ?
Ispegla ja vas momacki
?