Sto se tice kartice , trebas primiti 3 plate na svoj racun da bi ti banka odobrila dodatne opcije kao sto su uzimanje na kredit i slicno.BAN___KAI wrote: Benq: Evo danas sam dobio prvu platu, ugovor na jednu godinu, kontao sam placati racunar na rate preko debitne jer ne mogu uzeti onu kupovnu bbi karticu, svi traže ček od 3 posljednje plate, ja tek poceo raditi. Trebam se dosta raspitati u vezi tih kreditnih/debitnih kartica, ovako nemam pojma xD
Sad sam pogledao sve najnovije igre, Witcher 3 svi igraju na LOW opcijama, i Assassins Creed Unity sa konfiguracijom koju ja želim kupiti, zašto bih potrošio +800km da bih igrao Witcher 3 na low opcijama kad ga vec mogu igrati na Lowu sa 8 godina starim Dual Corom![]()
Svidja mi se što se može maxati Gta V, stvarno igra mocno izgleda, i fps je +60 na maxu, sa tom konf...
Btw jedina igre koje nikako nisam mogao igrati su Assassins Creed Unity, Watchdogs, i Batman Arkham Knight, Dragon Age inquisition, Far Cry 3 sam mogao igrati na Low opcijama, naravno cuo sam da svako ima problema sa Ubisoft igrama, loša optimizacija. A skoro sve te igre su više CPU zahtjevne.
Assassins Creed Unity .. sta reci za ovu igru osim sto je totally fucked up... optimizacija jako jako losa, pokusavali su to ispravit pa su na kraju poklanjali DLC-ove preko steama.. ma crap obicni.
Ako sam te dobro razumio , ti kontas maxati GTA V sa tom grafom na +60fps ? Totalno sam skeptican u vezi toga, ako izvuces konstantnih 30fps-a sa tom grafom na max super ces proci.
I opet greska
P.S. Cestitam na prvoj plati