Eurobasket 2015

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koja reprezentacija osvaja EP 2015?

- Francuska
31
19%
- Španija
29
18%
- Srbija
44
27%
- Italija
2
1%
- Turska
1
1%
- Grčka
8
5%
- Hrvatska
7
4%
- Litvanija
2
1%
- Njemačka
0
No votes
- Bosna i Hercegovina
37
23%

Total votes: 161

kakavdanakneiskustvu

#551 Re: Eurobasket 2015

Post by kakavdanakneiskustvu »

uzivamo vjerovatno u posljednjem eurobasketu najboljeg evropljanina svih vremena,velikog dirka
kakavdanakneiskustvu

#552 Re: Eurobasket 2015

radostan dan wrote:
Tomahawk11 wrote:
Kakvi smetljari, kakvi bakraci. Neka igra ko za koga hoce. Onda je i Renfroe smetljar jer igra za BiH, pored tolike Amerike :D
pa to i ja tvdim, mora se biti dosljedan u stavovima, a ne od slučaja do slučaja, kako to nekome odgovara...to je moj prigovor nekima - smeta ti bogdanović u hrvatskoj, a ne smeta ti pero antić u makedoniji, ili renfroe u bih.
sto antic,pa rodjen je u skoplju
kakavdanakneiskustvu

#553 Re: Eurobasket 2015

south wrote:
radostan dan wrote:
sWeeT_Companion wrote:Mirotić pichka prodana.
zasto

njemu 2/3 familije živi u srbiji. valjda zbog toga... :mrgreen:
pa onda su i Bogadnovic i Kuzmic isto pichke prodane :D
jer i njima pola familija (a mozda i svi ) zive u BiH
Miroticu je Spanija dala sve i jbg nije ni cudo sto je izabaro njih ;-) odnosno ne treba ga osuđivati[/quote]

pa i bogdanovicu je kosarkaski hrvatska dala sve
kakavdanakneiskustvu

#554 Re: Eurobasket 2015

It_is_a_Leclerc wrote:Kako god, ovaj ne bi onjušio špansku reprezentaciju da su u njoj svi koji su trebali biti (Ibaka i M. Gasol, u prvom redu). Gledam sinoć njihovu prvu petorku i kontam da su ono sve, osim Paua i donekle Fernandeza, druge ili treće rezerve sa Eurobasketa 2013.

danas su lull i rodriguez bolji od navarra,danas je on njima rezerva
radostan dan

#555 Re: Eurobasket 2015

Post by radostan dan »

nemam pojma, valjda što se ne preziva na - ski, i što sam jutros nešto čitao na temu sukoba između njega i petra naumovskog, pa mi izeti prvi...

za dirka se slažem...nikada, nikada, od svih sportova koje sam pratio, ima par scena koje nikada neću zaboraviti...jedna od njih je izlazak novickog iz igre na par minuta prije kraja finalne utakmice,tri-četri, pet minuta, ne sjećam se tačno.
arena, beograd, 2005.
tog trenutka kada je izašao, tog trenutka se za svakog završila utaakmica...toliko poštovanje spram jednog igrača od strane publike, sudija, saigrača i protivničkih igrača, u istom trenutku, sa istim iskrenim emocijama, ne znam da li sam negdje vidio.
ako nađem klip, proslijediću.
kakavdanakneiskustvu

#556 Re: Eurobasket 2015

radostan dan wrote:
nemam pojma, valjda što se ne preziva na - ski, i što sam jutros nešto čitao na temu sukoba između njega i petra naumovskog, pa mi izeti prvi...

za dirka se slažem...nikada, nikada, od svih sportova koje sam pratio, ima par scena koje nikada neću zaboraviti...jedna od njih je izlazak novickog iz igre na par minuta prije kraja finalne utakmice,tri-četri, pet minuta, ne sjećam se tačno.
arena, beograd, 2005.
tog trenutka kada je izašao, tog trenutka se za svakog završila utaakmica...toliko poštovanje spram jednog igrača od strane publike, sudija, saigrača i protivničkih igrača, u istom trenutku, sa istim iskrenim emocijama, ne znam da li sam negdje vidio.
ako nađem klip, proslijediću.

posto mene sve oko kosarke zanima,moram te upitati,kakav sukob?
It_is_a_Leclerc

#557 Re: Eurobasket 2015

Post by It_is_a_Leclerc »

Schroeder- njemacki Nemanja Gordic. Posto kupio poto prodao. Nenormalno neinteligentan u zavrsnici produzetka
radostan dan

#558 Re: Eurobasket 2015

Post by radostan dan »

kakavdanakneiskustvu wrote:

ooo, popičkarali su se na mrtvo ime zbog antićevog neigranja na ep...pa ga ovaj isprozivao.
pa mu pera odgovorio - odbrusio sve i svašta...

evo ga ono sa novickim, mada snimak ni približno ne dočarava kako je to zaista bilo ...

llull

#559 Re: Eurobasket 2015

Post by llull »

Bio sam tada u Bgd, kakvo prvenstvo ...

Nacija dozivjela nervni slom zbog nabjedjenih zvijezda, Obradovic plakao na konferenciji, slovenaca milion u Beogradu, grci sve ocarali sa xorto magiko a i Dijamantidis sa igrom. Hrvati vristali na sudije a spanci sokirani podrskom srpskih navijaca.

I na kraju taj momenat,evo sad sam se najezio kad se sjetim tih ovacija i te buke.
sWeeT_Companion

#560 Re: Eurobasket 2015

Post by sWeeT_Companion »

kakavdanakneiskustvu

Ne govorim o tome šta je izabrao... Već sam čin kidanja zastave je debilan.
radostan dan

#561 Re: Eurobasket 2015

Post by radostan dan »

I na kraju taj momenat,evo sad sam se najezio kad se sjetim tih ovacija i te buke.
jel se sjećaš?
novicki, čovjek koji je natjerao svojim stavom, ponašanjem i sportskim duhom srbe da iskreno navijaju za nijemce, umjesto opcije- iz inata protiv grka.
Bodkin

#562 Re: Eurobasket 2015

Post by Bodkin »

Jebote kakav je kiks to prvenstvo za srbiju bilo...jos kuci igrali
llull

#563 Re: Eurobasket 2015

Post by llull »

Svi su ocekivali da navijaju u BG Areni za orlove a oni razocarali, posle se samo navijalo za kosarku... Iskreno mogu reci da je to bilo jedno super prvenstvo, i sa posjetom i sa organizacijom i propratnim manifestacijama... jbg Srbija a i CG su tada bile zemlje kosarke.
kakavdanakneiskustvu

#564 Re: Eurobasket 2015

radostan dan wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

ooo, popičkarali su se na mrtvo ime zbog antićevog neigranja na ep...pa ga ovaj isprozivao.
pa mu pera odgovorio - odbrusio sve i svašta...

evo ga ono sa novickim, mada snimak ni približno ne dočarava kako je to zaista bilo ...

imas li link za to?
kakavdanakneiskustvu

#565 Re: Eurobasket 2015

kako bi hrvatima dobro dosao zoran planinic u najboljem izdanju
Partijaner

#566 Re: Eurobasket 2015

Post by Partijaner »

radostan dan

#567 Re: Eurobasket 2015

Post by radostan dan »

imas li link za to?
voila...
Pero Antić, bivši košarkaš Crvene zvezde, na svom Fejsbuk profilu odgovorio je na kritike predsednika makedonskog košarkaškog saveza, Petru Naumoskom.

Naime, Naumoski je iskritikovao centra i dugogodišnjeg kapitena što je otkazao nastup na Eurobasketu, pa su Makedonci pozvali Ričarda Hendriksa, što je značilo da plejmejker Bo Mekejleb nije mogao da igra.

– To je poremetilo naše ambicije. Peri smo dali puno, ali nije nam vratio, kao što su svojim reprezentacijama vratili igrači poput Novickog, Parkera ili Gasola. Zbog toga su naše ambicije tek plasman u drugi krug, za šta će nam biti presudna pobeda nad Gruzijom – rekao je prvi čovek makedonske košarke.

Usledio je žestok Antićev odgovor:

“Moja je odgovornost ako ne prođu dalje!!! Prihvatam!!! Ali je na Peci odgovornost što nije sa reprezentativcima podelio šta je dobio od države!!! Bože sačuvaj. Da mi je 1 odsto od toga, sad bih bio vlasnik evroligaškog tima, a ne da šaljem desetoro dece na prvenstvo bez da im se plati, pa makar i iz svog džepa da platim, kao što je radilo prethodno rukodstvo… da im obezbedim najbolje moguće uslove, umesto da kukam kako svi kradu ispred tebe, i zapravo ništa niste uradili za makednosku košarku.

Ja sam kako kapiten sedeo sa igračima, a ne kao ti, koji nemaš m**a da preuzmeš odgovornost. I javno kažem, za čoveka poput tebe nikada ne bih igrao, a kao igraču ti skidam kapu. Pozdrav predsedniče, i umesto da praviš selfije, pobrini se za bolje uslove i pomozi našoj košarci, pošto ja ne mogu. Zato si valjda hteo da budeš predsednik saveta, ili ima nešto što ne znamo,” završio je novi igrač Fenerbahčea.
KENJAC

#568 Re: Eurobasket 2015

Post by KENJAC »

radostan dan wrote:ne pratim nešto posebno...nadam se da će srbija održati ovaj tempo svih 90 minuta.
Ha ha haaaa ! Evo ga jos jedan sto kosarku prati od 2011 ! :lol: :lol: :lol:
lotPi

#569 Re: Eurobasket 2015

Post by lotPi »

kakavdanakneiskustvu wrote:uzivamo vjerovatno u posljednjem eurobasketu najboljeg evropljanina svih vremena,velikog dirka
:) A Drazen :)
kakavdanakneiskustvu

#570 Re: Eurobasket 2015

lotPi wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:uzivamo vjerovatno u posljednjem eurobasketu najboljeg evropljanina svih vremena,velikog dirka
:) A Drazen :)
poslije ovakve dirkove karijere grijeh je bilo kojeg evroljanina sa njim porediti,7. je strijelac NBA svih vremena i jos ce igrati
radostan dan

#571 Re: Eurobasket 2015

Post by radostan dan »

KENJAC wrote:
radostan dan wrote:ne pratim nešto posebno...nadam se da će srbija održati ovaj tempo svih 90 minuta.
Ha ha haaaa ! Evo ga jos jedan sto kosarku prati od 2011 ! :lol: :lol: :lol:

od 2009. i prvenstva u poljskoj i polufinala sa slovencima, da preciziramo... :D :wink:
pirmin

#572 Re: Eurobasket 2015

Post by pirmin »

Hrvate hastra da ne nalete na Srbe, prepali se eventualnog poniženja. :D
kakavdanakneiskustvu

#573 Re: Eurobasket 2015

ona isfurana izreka da danas svi igraju kosarku na ovom prvenstvu se pokazala prilicno tacnom,evo i holandija u egalu sa hrvatskom
llull

#574 Re: Eurobasket 2015

Post by llull »

Vracamo se na ono da svi igraju kosarku i da hrvati jos uvijek nemaju taj hype za velika dostignuca ali opet kao fan srbije ne bih volio da se sretnemo... Bilo bi tu svega, mada opet ako hrvate u najjacem sastavu muce neki tamo holandjani u sred Zagreba onda nema se tu puno sta reci.

Holadnija odigrala stvarno muski mec, bas kao i rusi ali eto ... nema dovoljno iskustva i kvaliteta da se prelomi.

PS. Dopao mi se ovaj multiprenos dvije utakmice, stvarno dinamicno i dopadljivo za gledati dvije stvarno zanimljive kosarkaske predstave.
bingov buraz

#575 Re: Eurobasket 2015

Post by bingov buraz »

Standard,nije da nismo navikli.
Ocekujem izvinjenje preko twitera :zzzz:
Locked