Idi uci, mozes ti toelmirčo wrote:ne kontam svoju lijenu guzicu i nedostatak motiva da polozim jos jedan ispit koji vucem od septembra i zavrsim sa statusom studenta. btw naredni je za 7 dana, od kojeg opet nece biti nista
Popularne stvari koje ne kontam
- Dosadno mii
#551 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- Logovan
#552 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ni ja, a možda su čak gori oni koji nađu djevojku, pa pobrišu sve jaranice iz prijatelja. Ili obrnuto, djevojka našla momka, i pobrisala sve jarane.Dosadno mii wrote:Eh ne kontam ni ja te likove sto se okrenu vjeri pa brisu svako zensko iz prijatelja na fb.
-
m_l
#553 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Za pocetak, treba ga banovat'.Dosadno mii wrote:Idi uci, mozes ti toelmirčo wrote:ne kontam svoju lijenu guzicu i nedostatak motiva da polozim jos jedan ispit koji vucem od septembra i zavrsim sa statusom studenta. btw naredni je za 7 dana, od kojeg opet nece biti nista
- muha_sa
#554 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pismonosa wrote:Al si zato na pišpilu i žandaru i ženine zlatne zube spisko. Ko te ne zna..muha_sa wrote:ne kontam kad stanem s nekim jal poznanikom jal prijateljem odmah me pocne tušit kako je pao na jednom--dok ja uhavizam da je to kladionica on pocne nabrajat klubove za koje nikad cuo nisam![]()
![]()
jebla te kladionica--nikad ušo u nju nisam
otkad ne cuh pišpil
vala sam igro ćize i poklape a bogme i anjca
- Pismonosa
#555 Re: Popularne stvari koje ne kontam
muha_sa wrote:Pismonosa wrote:Al si zato na pišpilu i žandaru i ženine zlatne zube spisko. Ko te ne zna..muha_sa wrote:ne kontam kad stanem s nekim jal poznanikom jal prijateljem odmah me pocne tušit kako je pao na jednom--dok ja uhavizam da je to kladionica on pocne nabrajat klubove za koje nikad cuo nisam![]()
![]()
jebla te kladionica--nikad ušo u nju nisam![]()
![]()
otkad ne cuh pišpil![]()
vala sam igro ćize i poklape a bogme i anjcadok mi nisu dohakali
Šteta što se nije moglo putem teleteksta pratiti rezultate konkurencije po gradu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#556 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam objavljivanje poruka na instagramu.
Ono kao decko joj izjavio ljubav, voli je, raspada se zbog nje, a ona napravi skrin šot (screen shot) i to postira kao sliku na instagram
Ono kao decko joj izjavio ljubav, voli je, raspada se zbog nje, a ona napravi skrin šot (screen shot) i to postira kao sliku na instagram
- ćiribiribela
#557 Re: Popularne stvari koje ne kontam
#love, #ljubav, #on, #romatic..._BataZiv_0809 wrote:Ne kontam objavljivanje poruka na instagramu.
Kakvih sve gluposti vidim na instagramu, ovo je i dobro.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#558 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ćiribiribelaćiribiribela wrote: #love, #ljubav, #on, #romatic...![]()
![]()
Kakvih sve gluposti vidim na instagramu, ovo je i dobro.
I kad ispod slike bude 30 hashtagova, pa to je da se roknes
- Rinzler
#559 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja bas taj hashtag nisam nikad skontao, sta je poenta pojam uz hashtag tutnut, jel to bude kao link na tu sliku ili bi trebalo oznacavat nesta drugo.
Halalite ako sam plaho velk seljo.
-
todd_smith
#560 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Laksa pretraga. Ako te zanima ne znam recimo Barcelona ili klub ili grad i hoces da vidis slike istih, mozes raditi pretragu taga Barcelona i svaka slika koja ima taj tag ce ti izaciRinzler wrote:Ja bas taj hashtag nisam nikad skontao, sta je poenta pojam uz hashtag tutnut, jel to bude kao link na tu sliku ili bi trebalo oznacavat nesta drugo.
-
kakavdanakneiskustvu
#561 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dosadno mii wrote:Eh ne kontam ni ja te likove sto se okrenu vjeri pa brisu svako zensko iz prijatelja na fb.
e svasta
- JohnnyS
#562 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Logovan wrote:Ne kontam kada se neko stalno označava na facebooku gdje se nalazi, s kim je, šta pije.
Ja to radim jer mi ženu to iritira
- JohnnyS
#563 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mO k3 wrote:Ne kontam muškarce sto nose pederuse , njih bi trebalo zakonski zabraniti
Svašta, pederuša je zakon. Iako mi odumre dio y kromosoma svaki put kad je ponesem, sjedanje na stolici bez da te žulja novčanik s jedne, a mobitel i ključevi s druge strane je neopisivo ugodnije.
-
kakavdanakneiskustvu
#564 Re: Popularne stvari koje ne kontam
JohnnyS wrote:mO k3 wrote:Ne kontam muškarce sto nose pederuse , njih bi trebalo zakonski zabraniti
Svašta, pederuša je zakon. Iako mi odumre dio y kromosoma svaki put kad je ponesem, sjedanje na stolici bez da te žulja novčanik s jedne, a mobitel i ključevi s druge strane je neopisivo ugodnije.
ja jednom zamalo izgubio i odtad ne nosim te torbice,imam puno dzepova na hlacama pa sve tu stane
- elmirčo
#565 Re: Popularne stvari koje ne kontam
samobanovah se sa društvenih mreža, ovo mi je jedini prozor u svijet, nemoj molim te.m_l wrote:Za pocetak, treba ga banovat'.Dosadno mii wrote:Idi uci, mozes ti toelmirčo wrote:ne kontam svoju lijenu guzicu i nedostatak motiva da polozim jos jedan ispit koji vucem od septembra i zavrsim sa statusom studenta. btw naredni je za 7 dana, od kojeg opet nece biti nistaOzbiljno.
- JohnnyS
#566 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kakavdanakneiskustvu wrote:JohnnyS wrote:mO k3 wrote:Ne kontam muškarce sto nose pederuse , njih bi trebalo zakonski zabraniti
ja jednom zamalo izgubio i odtad ne nosim te torbice,imam puno dzepova na hlacama pa sve tu stane
Pa stane sve po džepovima, bez daljnjeg, ko što reče netko, stane Golf 1, ali žulja...
- Logovan
#567 Re: Popularne stvari koje ne kontam
E ne kontam te.JohnnyS wrote:Logovan wrote:Ne kontam kada se neko stalno označava na facebooku gdje se nalazi, s kim je, šta pije.
Ja to radim jer mi ženu to iritira
-
kakavdanakneiskustvu
#568 Re: Popularne stvari koje ne kontam
JohnnyS wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:mO k3 wrote:Ne kontam muškarce sto nose pederuse , njih bi trebalo zakonski zabraniti
Pa stane sve po džepovima, bez daljnjeg, ko što reče netko, stane Golf 1, ali žulja...
jok kod mene,sve stane u dzepove,bez zuljanja
- Vitezanin
#569 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zašto ljudi vole seriju "Lud, zbunjen, normalan".
Ne kontam zaluđenost nogometom pored toliko dobrih sportova gdje ima više akcije.
Ne kontam zašto je Hanka Paldum mjerilo dobre pjevačice sevdaha.
Ne kontam tamni puder na curama svijetle puti koje se šetkaju Fehadijom i Titovom. Toliko od mene, oprostite.

Ne kontam zaluđenost nogometom pored toliko dobrih sportova gdje ima više akcije.
Ne kontam tamni puder na curama svijetle puti koje se šetkaju Fehadijom i Titovom. Toliko od mene, oprostite.
- Cherry-Cherry
#570 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako neko može gledati vizu za budućnost.
- muha_sa
#571 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ništa ne kontam 
- muha_sa
#572 Re: Popularne stvari koje ne kontam
khmdirektni wrote:Ne kontam da neko može navijati za Saraj'vo
ne kontam šta više cekaš--do petka gratis clanarina.

- SmoLe
#573 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sta imas protiv serije lud zbunjen normalan? hahahaVitezanin wrote:Ne kontam zašto ljudi vole seriju "Lud, zbunjen, normalan".
- muha_sa
#574 Re: Popularne stvari koje ne kontam
daljinski.SmoLe wrote:sta imas protiv serije lud zbunjen normalan? hahahaVitezanin wrote:Ne kontam zašto ljudi vole seriju "Lud, zbunjen, normalan".
- Russki