Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post Reply
homega

#551 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by homega »

Innovation wrote:
homega wrote: Kako ti dodiruješ dno ljudskosti, to je čudo jedno. Je li te ikad bude sramota svog jada
Budžetske rezerve za liječenje i školovanje političara

Skoro 90.000 KM iz rezervi budžeta dobili su funkcioneri ili njihova djeca za liječenje i školovanje. To su im omogućile stranačke kolege koje raspolažu ovim novcem.

Piše: Centar za istraživačko novinarstvo (CIN)
Zbog cega treba da me bude sramota?
Podsjeti nas usput i kako je Tihić liječen, od čijih para :-)
Skijaš

#552 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

homega wrote:
Skijaš wrote:
Martinez_ wrote:Mirsad Kebo - bošnjačka Nataša Kandić. Je li mu već obezbeđena policijska zaštita? Samo zbog pisanja na ovoj temi bi trebala
Nemoj se ti sekirati za Kebu, njega se samo prezire.
Preziranje je preblaga definicija
Poenta je da fizički nije ugrožen i da slobodno može lajati.
Innovation

#553 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Innovation »

Iako se obavještajni aparat SDA lomi da dokaže kako je Kebo lud, bolestan, izdajnik, velikosprski igrač, oni se ne bave puno sadržajem koji ce biti dostavljen Tužilaštvu i koji će izaći u javnost, a koji bez sumnje dokazuje da su Šefik Džaferovic i neki drugi prisustvovali odrubljivanju glava brojnim sprskim civilima.
https://www.facebook.com/ostavkeodmah/p ... 85/?type=1
Ovog poredjenja se treba stiditi. :(
homega

#554 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by homega »

Innovation wrote:
Iako se obavještajni aparat SDA lomi da dokaže kako je Kebo lud, bolestan, izdajnik, velikosprski igrač, oni se ne bave puno sadržajem koji ce biti dostavljen Tužilaštvu i koji će izaći u javnost, a koji bez sumnje dokazuje da su Šefik Džaferovic i neki drugi prisustvovali odrubljivanju glava brojnim sprskim civilima.
https://www.facebook.com/ostavkeodmah/p ... 85/?type=1
Ovog poredjenja se treba stiditi. :(
Ja nemam FB profil, možeš li prenijeti ovdje taj tekst?
Skijaš

#555 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

homega wrote:
Skijaš wrote:
homega wrote:samo zato što "se drznuo" zatražiti odgovornost "nedodirljivih" - Bakira Izetbegovića i Sakiba Mahmuljina, odnosno što je možda na tragu razotkrivanja mogućih ratnih malverzacija SDA-ovaca :?
Velik je put od malverzacija do sistematskog prikrivanja ratnih zločina, ljudi su osjetljivi na tu Tanjugovu propagandu i normalno je da će reći šta misle o Kebi i Kebinoj priči.
Ipak je najbitnije šta misli sud BiH :D
Naravno, Sud BiH i sud u Haagu imaju mandat i njihove odluke treba poštovati. I ako kažu da nema osnova za pokretanje procesa protiv recimo Mahmuljina, ti ćeš to uvažiti a za Kebu reći da je lažov i prevarant ?
cvrčak_na_hedonizmu

#556 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Kebo ( smetljar ) je slika i prilika likova koji su provodili vrijeme u vrlo dobro organizovanom kartelu poznatijem pod imenom SDA. Iskreno, ne vidim, preveliku, razliku između Kebe i Bakira I. koji je "odbio" učešće u politici dok je bio direktor za izgradnju ( srušenog ) grada :oops: zavrtio milijarde, a kad je pipa presušila ušao u politiku. Predomislio se čovjek. Kebo s druge strane očito nahuškan od ko zna koga ( sumnjam da je samo Šćepo u pitanju ) nam jebe mater i bukvalno izjednačava naše i njihove žrtve u BiH svojim laprdanjem. Obojica su štetočine, al na različite načine. Bakirova krađa nam jebe budućnost, a Kebino laprdanje prošlost. U suštini ih obojicu treba namazati katranom i protjerati iz BiH ili još bolje, objesiti ispred Vječne vatre.

Problem nastupa kada se "bira" između njih dvojice. Tada shvatiš da je sve otišlo u pizdu materinu. Ono što njih dvojicu povezuje jeste kartel aka SDA. Pametnom dosta. Ruka se osušila onima što glasaše za SDA. Od prvog do zadnjeg.
Martinez_

#557 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Martinez_ »

Skijaš wrote:
Naravno, Sud BiH i sud u Haagu imaju mandat i njihove odluke treba poštovati. I ako kažu da nema osnova za pokretanje procesa protiv recimo Mahmuljina, ti ćeš to uvažiti a za Kebu reći da je lažov i prevarant ?

Šta ako kažu da ima, hoće li biti onda ''Kebo majstore'' povika ili će se nastaviti osuda zbog narušavanja integriteta odbrambenog rata?
Skijaš

#558 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

Martinez_ wrote:
Skijaš wrote:
Šta ako kažu da ima, hoće li biti onda ''Kebo majstore'' povika ili će se nastaviti osuda zbog narušavanja integriteta odbrambenog rata?
Na ovom je forumu rečeno kako Kebo ostaje "veličina" čak i "ako tužilaštvo odbaci optužbe jer nije politički nezavisno i profesionalno", znaš ti o čemu govorim, Vatikan, masoni, ovo, ono.
HM 2011

#559 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by HM 2011 »

homega wrote:
HM 2011 wrote: Šta kaže perfektno rokestrirana kriminogena organizacija - sa 15 potpredsjednika.... Hoćemo li i Kebu u Zenicu ili kakav goli otok.... Škaljića ? Terzića ?
Sve koji su prekršili pravne norme i norme političkog ponašanja. Naše društvo i naša država nije i ne smije biti ničija prćija ili privatno vlasništvo, pa da s njim upravlja i radi po svojoj volji ili interesu pojedinaca ili uske grupe njih. Zašto bi Kebo bio izuzet iz mogućeg procesa utvrđivanja krivične odgovornosti, ili Terzić, Škaljić, posebno Izetbegović i sva SDA-klika mu :? Pred zakonima svi moraju biti jednaki, bez obzira na okolnosti.

Ne razumijem ovakvu kampanju diskreditacije Mirsada Kebe i njegovo primitivno pljuvanje, niske i zlobne, patološke strasti uz upotrebu krajnje neukusnih tema o njegovom liječenju, kao da drugi SDA-ovci nisu liječeni na sličan način, samo zato što "se drznuo" zatražiti odgovornost "nedodirljivih" - Bakira Izetbegovića i Sakiba Mahmuljina, odnosno što je možda na tragu razotkrivanja mogućih ratnih malverzacija SDA-ovaca :?

Stara poslovica kaže: "Gdje ima dima, ima i vatre"... :-)
Opet pitanje kao rezultat avaza i predizborne kampanje - među bošnjacima nema nikoga da valja - gdje ima dima ima i vatre - ergo bošnjaci genetski otpad ?

Fobija......

Kad pogledam alternativu SDA - moram ponoviti SAMO SDA, NA SVIM NIVOIMA, U JEDINSTVU JE SNAGA .....
Skijaš

#560 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

HM 2011 wrote: Kad pogledam alternativu SDA - moram ponoviti SAMO SDA, NA SVIM NIVOIMA, U JEDINSTVU JE SNAGA .....
Jeb'o SDA, SDA je puna Keba i svaki je od njih spreman sjebati državu ako u tom vidi neku ličnu korist.
Skijaš

#561 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

Skijaš wrote:
Martinez_ wrote:Znaš znaš, odnosno pretpostavljaš te si s pika priheftao mi da skrivam haške optuženike, tačnije pripadam strani, odnosno naciji koja skriva haške optuženike. :lol: Dovoljno za diskreditaciju i diskvalifikaciju.
Podržavaš li etnoteritorijalizaciju BiH ili si za brisanje elemenata etnoteritorijalizacije iz sadašnje decentralizacije BiH ? Recimo krsne slave kao praznike škola i opština ? Treba li to ukinuti jer je diskriminirajuće ili ne ?
refresh
It_is_a_Leclerc

#562 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by It_is_a_Leclerc »

NAČELNIK VELIKE KLADUŠE: Kebo, dođi i pokaži nam taj kamp !!!

Načelnik Velike Kladuše Edin Behrić pričekao da policija USK-a i SIPA zvanično demantuju izjave potpredsjednika Federacije BiH Mirsada Kebe, te oštro reagirao na „ovo okaljavanje“

Načelnik Velike Kladuše Edin Behrić pričekao je da policija USK-a i SIPA zvanično demantuju izjave potpredsjednika Federacije BiH Mirsada Kebe da u ovom gradu postoji teroristički kamp ISIL-a, te oštro reagirao na „ovo okaljavanje“, piše novinska agencija Patria.

“Istina je samo jedna, a to je da Velika Kladuša nije, niti će ikada biti mjesto okupljanja i obuke pripadnika ISIL-a, kako je to gospodin Kebo izjavio. Oštro osuđujem ovakve ‘bombaške izjave’, koje dovode u pitanje sigurnost u općini Velika Kladuša. Na taj način podgrijava se strah i kod stanovništva, ali i kod trenutnih i potencijalnih investitorA da steknu pogrešnu sliku o nama”, kaže načelnik Behrić.

On dodaje da Mirsad Kebo kao potpredsjednik Federacije BiH nikada do sada nije posjetio Veliku Kladušu.

Došao je prije desetak dana i posjetio samo imama Selvedina ef. Beganovića, nekoliko puta pretučenog, najvjerovatnije zbog iznesenih stavova o vehabijama.

Iz Velike Kladuše poručuju Kebi da dođe ponovo i da pokaže i njima, ali i javnosti u BiH, tačnu lokaciju tog „terorističkog kampa“.
Profesionalno usrali Kebu :D
homega

#563 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by homega »

Skijaš wrote:Naravno, Sud BiH i sud u Haagu imaju mandat i njihove odluke treba poštovati. I ako kažu da nema osnova za pokretanje procesa protiv recimo Mahmuljina, ti ćeš to uvažiti a za Kebu reći da je lažov i prevarant ?
Kebo ne mora nužno biti lažov i prevarant, može biti da je u zabludi, može biti laik u poznavanju pravnih normi, može biti neznalica. Lažov i prevarant je neko ko smišljeno obmanjuje javnost, znajući prethodno sve okolnosti.
U ovom trenutku, zdušni zagovornici politike SDA, branioci likova i moguće nedjela njihovih istaknutih članova - Sakiba Mahmuljina i Šefika Džaferovića su podjednako lažovi i prevaranti.

Mada sam ubijeđen da su Mahmuljin i Džaferović ipak kolateralna šteta SDA, stub odbrane podignut je za Bakira Izetbegovića i oca mu - Aliju, zbog optužbi za radikalni islamizam u BiH
Martinez_

#564 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Martinez_ »

Skijaš wrote:
Na ovom je forumu rečeno kako Kebo ostaje "veličina" čak i "ako tužilaštvo odbaci optužbe jer nije politički nezavisno i profesionalno", znaš ti o čemu govorim, Vatikan, masoni, ovo, ono.
Aha. Kao što će da krene i lavina zbrajanja krvnih zrnaca u sudu BiH pokrenu li postupak. Znaš ti o čemu, Dodo, memorandum, Putin ovo ono...

P.S. šta ti zamišljaš da si islednik i možeš nekog ispitivati stvari koje veze sa temom nemaju? Neko tebi dužan nešto? Spusti se na zemlju. I ti i ja odgovaramo za već napisano.
Skijaš

#565 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

It_is_a_Leclerc wrote:
NAČELNIK VELIKE KLADUŠE: Kebo, dođi i pokaži nam taj kamp !!!
Profesionalno usrali Kebu :D
Sam je to sebi uradio.
Skijaš

#566 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

Martinez_ wrote: šta ti zamišljaš da si islednik i možeš nekog ispitivati stvari koje veze sa temom nemaju? Neko tebi dužan nešto? Spusti se na zemlju. I ti i ja odgovaramo za već napisano.
Pa kažeš da nisi sa "one strane", ja hoću da ti se izvinem ako sam pogriješio, a ti odbijaš pojasniti svoje stavove. Što me vodi zaključku da možda i nisam pogriješio.
dena24

#567 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by dena24 »

Cetnici su planirali etnicko ciscenje i dan danas ne priznaju, lazu mazu svijet.

Postoji jedna masovna grobnica u kojoj se nalazi između 1.000 i 2.000 muslimana, u čijoj likvidaciji su učestvovali policajci iz Policijske uprave Leskovac, angažovani u 37. odredu. Grobnica još nije otkrivena a nalazi se u istočnoj Bosni.

I ako tesko pada ali treba podrzati takve kao sto su Kebo ,pod uvjetom da to ne radi zbog licnih interesa, jer malo pretjera s ovim kampovima za mudzahedine.
Treba ih podrzati iz razloga sto nismo ljudski izrod kao ovi neki susjedi.
Sta se tice buducnosti moj Bosnjo, nikad zaboravit, nikad vise biti naivan. A ovi nasi kvazipatrioti Bakir, fahro radonplaza mrs u p.m. vuku drzavu u propast, cetnici bi ih trebali odlikovati. (npr Koalicija SDA i abd(p)icka USK)
iamx

#568 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by iamx »

Je suis Kebo
Skijaš

#569 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

dena24 wrote: I ako tesko pada ali treba podrzati takve kao sto su Kebo ,pod uvjetom da to ne radi zbog licnih interesa, jer malo pretjera s ovim kampovima za mudzahedine.
Treba podržati ako ima nešto konkretno. Ja sam na ovom forumu bar jedno 15 puta tražio da se napravi listu Kebinih konkretnih optužbi sa kojim se može pred tužilaštvo, čak sam počinjao tu listu sa eventualnom komandnom odgovornošću Džaferovića i Mahmuljina jer nisu (ako nisu) reagovali na konkretan zločin. Ali uzalud, čitavu se ovu Kebinu kampanju koristi ne za suočavanje sa prošlošću nego za međustranački obračun. Što joj je uostalom i bio cilj, kako je to Kebo slikovito potvrdio nebulozama o kampu IDIL-a u Velikoj Kladuši.
Martinez_

#570 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Martinez_ »

Skijaš wrote:
Martinez_ wrote: šta ti zamišljaš da si islednik i možeš nekog ispitivati stvari koje veze sa temom nemaju? Neko tebi dužan nešto? Spusti se na zemlju. I ti i ja odgovaramo za već napisano.
Pa kažeš da nisi sa "one strane", ja hoću da ti se izvinem ako sam pogriješio, a ti odbijaš pojasniti svoje stavove. Što me vodi zaključku da možda i nisam pogriješio.
Da, nisam na strani skrivanja zločina za šta sam optužen. To je više civilizacijski nego politički stav a ti bi sad da prebireš i po nečijim političkim stavovima? Pa oprosti ali nemaš nalog za to. Čekaj pravu temu ako već nisi listao neke stare.

Mada ja ne znam zašto bi konkretno tebi iko ispunio političke želje kad zastupaš tezu o nužnom prikrivanju dokaza o zločinima nad tvojim sugrađanima u svrhu očuvanja integriteta odbrambenog rata? 4000 ili koliko već žrtava ne trebaju dobiti satisfakciju zbog integriteta tvog rata. Sramotnim pisanjem na temi sasvim sigurno nećeš doprineti relizaciji svoje državne ideje, štaviše.
Skijaš

#571 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Skijaš »

Martinez_ wrote:
Skijaš wrote:
Da, nisam na strani skrivanja zločina za šta sam optužen. To je više civilizacijski nego politički stav a ti bi sad da prebireš i po nečijim političkim stavovima?
To jesi li za podjele i diskriminaciju ili suživot i toleranciju je temelj. Ako nisi za ukidanje krsnih slava kao službenih praznika škola i opština, znaš koliko je bitno šta ti imaš reći o Kebi ?
Mada ja ne znam zašto bi konkretno tebi iko ispunio političke želje kad zastupaš tezu o nužnom prikrivanju dokaza o zločinima nad tvojim sugrađanima u svrhu očuvanja integriteta odbrambenog rata?
Ja ne podržavam prikrivanje zločina, naprotiv, ja bih da se ovu Kebinu egzibiciju kanališe u nešto dobro i da, ako zaista ima materijala, padne i neka osuđujuća presuda. Ima li materijala ? Možeš li ti naći u Kebinim nastupima nešto sa čim se može pred Tužilaštvo ? Jeb'o mu IDIL iz Velike Kladuše mater, on upravo tom pričom ovo sve pretvara u freak show.
zambaklija

#572 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by zambaklija »

zašto se "bošnjaci"odupiru ovom kebinom radu?sve ono izdajnik,instrumentaliziran od PCa ,osveta šo nije dobio fotelju,izjednačavanje žrtve i dželata itd...jeli to bošnjaci smatraju da počinjena nedjela od strane pripadnika ARBiH netreba sankcionisati?I volio bih znati tj.da mi neko od tih "bošnjaka"odgovori na pitanje ko je to trebao da ovou temu otvori pošto mnogi pominju ono "što baš on"...
Danguba

#573 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Danguba »

homega wrote: Kebo ne mora nužno biti lažov i prevarant, može biti da je u zabludi, može biti laik u poznavanju pravnih normi, može biti neznalica. Lažov i prevarant je neko ko smišljeno obmanjuje javnost, znajući prethodno sve okolnosti.
Citas li ti uopste sta se pise na ovoj temi ili samo mantras svoju pricu.
Kebo dostavlja tuzilastvu materijale koje su Srbi vec dostavili i on to zna ali da ''probudi tuzilastvo''. Znaci da zna sve okolnosti oko toga i da na osnovu toga nema elemenata za neke ozbiljne istrage.
Tuzilastvo se vec oglasilo o Mahmuljinu da nemaju dovoljno dokaza za pokretanje istrage. Opet Kebo obmanjuje takve kao ti.

Hasko tuzilastvo je do sada sve pretreslo i da su nasli bilo sta, to bi dostavili domacem tuzilastvu da tjera dalje.

Kebo je ublehas.
luckylaka

#574 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by luckylaka »

zambaklija wrote:zašto se "bošnjaci"odupiru ovom kebinom radu?sve ono izdajnik,instrumentaliziran od PCa ,osveta šo nije dobio fotelju,izjednačavanje žrtve i dželata itd...jeli to bošnjaci smatraju da počinjena nedjela od strane pripadnika ARBiH netreba sankcionisati?I volio bih znati tj.da mi neko od tih "bošnjaka"odgovori na pitanje ko je to trebao da ovou temu otvori pošto mnogi pominju ono "što baš on"...
A ko si ti da tebi treba nesto objasniti... kebo, dodik, :-)
zambaklija

#575 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by zambaklija »

luckylaka wrote:
zambaklija wrote:zašto se "bošnjaci"odupiru ovom kebinom radu?sve ono izdajnik,instrumentaliziran od PCa ,osveta šo nije dobio fotelju,izjednačavanje žrtve i dželata itd...jeli to bošnjaci smatraju da počinjena nedjela od strane pripadnika ARBiH netreba sankcionisati?I volio bih znati tj.da mi neko od tih "bošnjaka"odgovori na pitanje ko je to trebao da ovou temu otvori pošto mnogi pominju ono "što baš on"...
A ko si ti da tebi treba nesto objasniti... kebo, dodik, :-)
a ko si ti da sebi uzimaš za pravo bilo što komentarisati?milo za drago :P
Post Reply