Objavis sliku pocinitelja, cijela drzava vidi slike, neko ih prepozna, nije ti to na um palo?kamberovica polje wrote:
Kako nađoše novi Citroen tako brzo u sred Pariza.![]()
Terorizam u Parizu!
- dječak sa šibicama
#551 Re: Terorizam u Parizu!
- nosara
#552 Re: Terorizam u Parizu!
Jel to provjereno, konacno...? Ako jeste, pa samo kreten moze povjerovat u nesto takvo... Ako pak nije, idemo dalje, vec ce neka svinjarija obavjestajnog podzemlja izletit na svjetlo interneta...KatarinaKosaca wrote:Ne mogu vjerovati da policija Francuske puši foru ličnih karata u autu. Pa, profesionalci koji onako pucaju, trče, neće prekšiti osnovno pravilo svake moguće vojske, kad ideš u akciju ne nosiš identifikaciona dokumenta, samo pločicu oko vrata sa krvnom grupom. Ako pogineš da ne znaju ko si. Onaj od 18 godina , je , navodno čuo svoje ime na TV i sam se prijavio i da nema veze sa atentatom. I ko je još povjerovao, a naročito policija da zaista jesu zaboravili svoje lične u autu?![]()
- nosara
#553 Re: Terorizam u Parizu!
Sto si nervozan...?dječak sa šibicama wrote:A sta se to jos ima cuti???
Imena se znaju, pocinitelji poznati... sta je to "sve"?
Dok se neko ne dosjeti nove teorije zavjere, ili sta.
-
Korisničkoime
#554 Re: Terorizam u Parizu!
Da, da tako mi nešto slično jednom naš istočniji komšija reče za Srebrenicu, kaže ja samo gutam kako mi se podastre i ništa ne zapitkujem.nosara wrote:Samo tipuju na ogromnu vecinu koja guta sve kao ti...Korisničkoime wrote:Daj ljudi ja sam laik nemam pojam o poslu tajnih službi i sličnih likova ali kada bi ja planirao neko sranje sigurno bih bio sposoban isplanirati ga na takav način da me ne provali par likova na FB i YT, ili da zajebem pa upotrijebim različito vozilo ili šta ja znam. Znači čak ja koji sam laik mogao bi organizirati neko sranje a da ga drugi laik na FB ne može provaliti eh sada šta mislite da li je neka strana obajveštajna služba toliko nesposobna ili šta već.
Sjećaš se onog snimka granatiranja Sarajeva kada granata udari u zgradu Centralne Banke, snimak je bio baš odličan, kaže meni taj lik daj bre baš se u to vrijeme u na tom mjestu našao kamerman državne televizije, pa za rušenje Starog Mosta u Mostaru slična priča, kaže rat nema se šta jest a lik slučajno pri ruci ima kameru i bateriju da snima pola sata i to neometano.
Mislim ako neću da budem neko ko sve guta je li moram da trpim i ove gluposti istočnih komšija ili ih u ovom slučaju mogu poslati u p.m.. Ono da pitam i ja bih da budem dio pametnije manjine ako može.
- Banksy
#555 Re: Terorizam u Parizu!
Osim histeričnog, iritantnog postavljača, ja ovdje ništa ne razumijem ...? Momak s pancirom može biti iz obezbjeđenja, ili bilo ko. (Zar postoji neko ko može povjerovati da se ''zavjerenik'' s pancirnim prslukom skriva(?) po krovovima dok ga iz zgrade snimaju?)AhmetShabo wrote: sta mislite o ovom snimku? ja naleti na fb, neko objavio. da ne bude zablude, samo prenosim snimak, niti kazem da je istina ovo sto se prica na snimku, niti da nije.
https://www.youtube.com/watch?v=LkfEu1RhO_E&sns=fb
Engleski mi je perfektan, ali možda sam ćorava, pa de, nek mi neko pojasni šta ovaj lupeta.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#556 Re: Terorizam u Parizu!
slušam, sad CNN, kažu onaj od 18 godina se prijavio kad je čuo svoje ime na Tv preko lične nađene i rekao da nema ništa sa događajem.nosara wrote:Jel to provjereno, konacno...? Ako jeste, pa samo kreten moze povjerovat u nesto takvo... Ako pak nije, idemo dalje, vec ce neka svinjarija obavjestajnog podzemlja izletit na svjetlo interneta...KatarinaKosaca wrote:Ne mogu vjerovati da policija Francuske puši foru ličnih karata u autu. Pa, profesionalci koji onako pucaju, trče, neće prekšiti osnovno pravilo svake moguće vojske, kad ideš u akciju ne nosiš identifikaciona dokumenta, samo pločicu oko vrata sa krvnom grupom. Ako pogineš da ne znaju ko si. Onaj od 18 godina , je , navodno čuo svoje ime na TV i sam se prijavio i da nema veze sa atentatom. I ko je još povjerovao, a naročito policija da zaista jesu zaboravili svoje lične u autu?![]()
- kamberovica polje
#557 Re: Terorizam u Parizu!
Ma zajebavam se s ovim teoretičarima zavjere.dječak sa šibicama wrote:Objavis sliku pocinitelja, cijela drzava vidi slike, neko ih prepozna, nije ti to na um palo?kamberovica polje wrote:
- dječak sa šibicama
#558 Re: Terorizam u Parizu!
Vidis kako lazes, "onaj od 18 godina" se predao na belgijskoj granici.KatarinaKosaca wrote:Onaj od 18 godina , je , navodno čuo svoje ime na TV i sam se prijavio i da nema veze sa atentatom. I ko je još povjerovao, a naročito policija da zaista jesu zaboravili svoje lične u autu?![]()
Garant krenuo po jabuke u Brisel, kad tamo, njegovo ime na tv-u
- Mračajski proto
#559 Re: Terorizam u Parizu!
Gdje se misli isto, tu se ne misli mnogo. 
- johntra
#560 Re: Terorizam u Parizu!
stvarno nisam pobornik teorija zavjere, i kako već napisah auto ima iste tablice i na snimku pucnjave i na snimku kad ga dižu na pauk...čak je i staklo isto razbijeno, ali tačno znam o kakvoj se dodatnoj opremi radi i mislim da bi ovo trebalo biti vidljivo i na snimku dizanja na kamion, isto kao što je vidljivo na snimkama pucnjave...kamberovica polje wrote:
- nosara
#561 Re: Terorizam u Parizu!
Ne znam za istocne komsije, ali znam da ne treba na prvu progutat zvanicne informacije... Iskustvo...Korisničkoime wrote:Da, da tako mi nešto slično jednom naš istočniji komšija reče za Srebrenicu, kaže ja samo gutam kako mi se podastre i ništa ne zapitkujem.nosara wrote:Samo tipuju na ogromnu vecinu koja guta sve kao ti...Korisničkoime wrote:Daj ljudi ja sam laik nemam pojam o poslu tajnih službi i sličnih likova ali kada bi ja planirao neko sranje sigurno bih bio sposoban isplanirati ga na takav način da me ne provali par likova na FB i YT, ili da zajebem pa upotrijebim različito vozilo ili šta ja znam. Znači čak ja koji sam laik mogao bi organizirati neko sranje a da ga drugi laik na FB ne može provaliti eh sada šta mislite da li je neka strana obajveštajna služba toliko nesposobna ili šta već.
Sjećaš se onog snimka granatiranja Sarajeva kada granata udari u zgradu Centralne Banke, snimak je bio baš odličan, kaže meni taj lik daj bre baš se u to vrijeme u na tom mjestu našao kamerman državne televizije, pa za rušenje Starog Mosta u Mostaru slična priča, kaže rat nema se šta jest a lik slučajno pri ruci ima kameru i bateriju da snima pola sata i to neometano.
Mislim ako neću da budem neko ko sve guta je li moram da trpim i ove gluposti istočnih komšija ili ih u ovom slučaju mogu poslati u p.m.. Ono da pitam i ja bih da budem dio pametnije manjine ako može.
- sinuhe
#562 Re: Terorizam u Parizu!
A svasta.Opetja033 wrote: Opet zasto ne bih poredio talijanske i irske imigrante sa muslimanskim danas? Pa njih su ubijali po ulicama SAD-a jer su imigranti i jer su katolici. Bili su u gorem polozaju nego muslmani danas. I oni su bili getoizirani i izlozeni diskriminaciji. Ali obrazovanjem, organizovanjem i integracijom u drustvo postali su jaki i prihvaceni.
U pitanju su procesi koji su vidjeni milion puta kroz ljudsku historiju, koji se konstantno ponavljaju i koji ce se ponavljati dok je covjecanstva. Ovi koji se danas protive "islamizaciji" upotrebljavaju identicnu, ali identicnu, retoriku koja se upotrebljavala za Jevreje u Europi a prije njih za katolike (Talijane i Irce) u SAD-u. Kao sto rekoh, danas su muslimani na tapeti a sutra ce biti neko drugi.
- AcaLukas
#563 Re: Terorizam u Parizu!
Pa sta sam slagao?m_l wrote:Nekog drugog izjednacavaj sa cetnicima , mene neces. Post prijavljen.AcaLukas wrote: Bolesnici, ovakve "analize" su pravili i o Srebrenici. Mislim da to dovoljno govori na sta ste spali, u pet deka s salonskim cetnicima.
Isti su vam argumenti..
"Osveta zbog kolonizacije" - "Osveta zbog Osmanskog Carstva"
"Video klipovi iz Srebrenice 1995 su rezisirani, tijela se ne trzaju kada ih pucaju" - "Video klipovi iz Pariza 2015 su rezisirani, tijela se ne trzaju kad ih pucaju."
"Ovo je mala maca kad uporedis sta su sve krstasi radili po Iraku" - "Srebrenica je mala maca sta su balije radile 1939-1945"
Neznam, ali ja nevidim razliku. Covjek bi rekao da ste islu u istu skolu, znam da se u nas skole dijele po principu "Dvije skole pod jednim krovom" ali nisam znao da su se fasisti iz balkanskih vukojebina ujedinili s kozojebima (cija je ideologija dosla vamo prije 20 godina) pod motom "Jedna skola pod dva krova".
- dječak sa šibicama
#564 Re: Terorizam u Parizu!
Obavezno ih zive pohvatati, i sudjenje medijski dobro ispratiti.11:45 Agencije javljaju da su dvojica glavnih osumnjičenika za jučerašnji napad u Parizu locirana u regiji Aisne, istočno od Pariza.
Lokalna televizija javlja da su locirani u Picardyju, te da su teško naoružani.
Prepoznao ih je vlasnik benzinske postaje u blizini Villers-Cottereta, javlja AFP. Navodno se kreću u smjeru Parizu u automobilu Renault Clio, javlja Le Parisien.
ako ih pobiju, slijedi nova teorija zavjere "pobili ih da ne svjedoce istinu"
- nosara
#565 Re: Terorizam u Parizu!
Sad na radio sarajevu ista izreka iz usta profesora ne znam kako se zove, blokirah... Evo sad...!Mračajski proto wrote:Gdje se misli isto, tu se ne misli mnogo.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#566 Re: Terorizam u Parizu!
Upaljen mi je CNN, što su oni rekli, ja napisala. Ti ako imaš exluzivne dokaze, pravac Francuska. Usput im pojasni kako su svi muslimani teroristi.dječak sa šibicama wrote:Vidis kako lazes, "onaj od 18 godina" se predao na belgijskoj granici.KatarinaKosaca wrote:Onaj od 18 godina , je , navodno čuo svoje ime na TV i sam se prijavio i da nema veze sa atentatom. I ko je još povjerovao, a naročito policija da zaista jesu zaboravili svoje lične u autu?![]()
Garant krenuo po jabuke u Brisel, kad tamo, njegovo ime na tv-u
I što netko reče Što si nervozan?
A šta ti napisa.. i dalje jure u reno kliju.. dobar neki auto, samo sa reno klijom se bježi
Last edited by KatarinaKosaca on 08/01/2015 12:18, edited 1 time in total.
- Red Wolf
#567 Re: Terorizam u Parizu!
dječak sa šibicama wrote:Objavis sliku pocinitelja, cijela drzava vidi slike, neko ih prepozna, nije ti to na um palo?kamberovica polje wrote:
- Mračajski proto
#568 Re: Terorizam u Parizu!
Citiraju me ljudi.nosara wrote:Sad na radio sarajevu ista izreka iz usta profesora ne znam kako se zove, blokirah... Evo sad...!Mračajski proto wrote:Gdje se misli isto, tu se ne misli mnogo.
- Banksy
#569 Re: Terorizam u Parizu!
Victory???victory wrote:
Sretan povratak.
- MyTao
#570 Re: Terorizam u Parizu!
Znaci poceli su teoreticari zavjere sa svojim glupostima
Koji su to retardusi majko draga.
-
VjecitiStudent
#571 Re: Terorizam u Parizu!
O ...bo te više. Koje je boje retrovizor na ovoj slici?johntra wrote:stvarno nisam pobornik teorija zavjere, i kako već napisah auto ima iste tablice i na snimku pucnjave i na snimku kad ga dižu na pauk...čak je i staklo isto razbijeno, ali tačno znam o kakvoj se dodatnoj opremi radi i mislim da bi ovo trebalo biti vidljivo i na snimku dizanja na kamion, isto kao što je vidljivo na snimkama pucnjave...kamberovica polje wrote:

- BHCluster
#572 Re: Terorizam u Parizu!
Prvishe ste se uneurozili haj se malo opustite @miakhalifa 
-
Korisničkoime
#573 Re: Terorizam u Parizu!
Da se i ja korigujem ako su zaista našli lične karte u autu onda ne vjerujem ni ja u to sranje.
Mislim likovi imali fantomke na sebi, nabavili kalaše, ubili dva policajca, upali u zgradu, ubili 10 ljudi sve to munjevitom brzinom, organizirano, utrenirano i onda im ispadnu lične karte u autu za bjegstvo. Ono jbg. sada hajd jednom ali obojici to smrdi do neba.
Ipak ako je neko planirao da nešto smjesti mogli su se dosjetiti i nečega boljeg što neće dijete od 10 godina da provali čuj ispale im lične karte svašta.
Mislim likovi imali fantomke na sebi, nabavili kalaše, ubili dva policajca, upali u zgradu, ubili 10 ljudi sve to munjevitom brzinom, organizirano, utrenirano i onda im ispadnu lične karte u autu za bjegstvo. Ono jbg. sada hajd jednom ali obojici to smrdi do neba.
Ipak ako je neko planirao da nešto smjesti mogli su se dosjetiti i nečega boljeg što neće dijete od 10 godina da provali čuj ispale im lične karte svašta.
- dječak sa šibicama
#574 Re: Terorizam u Parizu!
Maloprije tvrdite da to nije isto auto kao auto sa mjesta zlocina. Siv retrovizor, ovo ono.Red Wolf wrote:dječak sa šibicama wrote:Objavis sliku pocinitelja, cijela drzava vidi slike, neko ih prepozna, nije ti to na um palo?kamberovica polje wrote:
![]()
Kako su mogli objaviti imena prije nego nadju auto i licne karte u istom,cuj objavis sliku pocinitelja i neko ih prepozna,nevjerovatno
Sta je sad, je li isto, ili nije isto
- AcaLukas
#575 Re: Terorizam u Parizu!
Ta vijest je objavljena tek kada su vidili da su ih klixovci i intelektualci s vijestiummeta skontalidječak sa šibicama wrote:E jesi partibrejker, ali stvarno... pa kako ces to napisati, cuj mijenjali auto, ta vijest je samo jucer jedno 12000 puita ponovljena u medijima, da su promijenili auto.AcaLukas wrote:Mjenali auto, pa nisu budale da bjeze istim autom. Sto se auto mjena po par puta kada se opljacka banka?johntra wrote: evo snimka, metalik je ovo varijanta, ali je vidljiva non stop, nema nikakve refleksije, što znači da je boja retrovizora metalik siva...dok je na snimci kad su našli auto, sve crno...
A ti tako... daj pusti forumase klixa da razotkriju jos jednu podvalu fasisticke Europe.
Isto kao kad smo mi na Markalama pobili u postavili prava tijela, tek kada smo vidili da su salonci skontali da smo prvo postavili lutke