Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
insomnia78

#551 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by insomnia78 »

sha_ba wrote:ne spava beba? tesko je al proci ce :mrgreen:
Ma jok, beba spava blazenim snom, ne ureklo se
Ne spava papa :D
insomnia78

#552 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by insomnia78 »

Matzan wrote:
sha_ba wrote:nemas s sta ljutiti, ove jedu, malu djecu :mrgreen:
još nezačetu. :oops: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
U rifunzi
franceska

#553 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by franceska »

Čudim se da nema komentara o ženama sa slika koje je klix objavio sa proslave 8. marta :D
Sephora

#554 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Sephora »

franceska wrote:Čudim se da nema komentara o ženama sa slika koje je klix objavio sa proslave 8. marta :D
Cekaj jos svi mahmuraju ... :lol: :lol: :lol: Neke su uzele danas slobodan dan ! :D
ultima_palabra

#555 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by ultima_palabra »

Dobrinja80 wrote:Večeras grad pun MILF -ova, čak i one što izlaze jednom godišnje.
Večeras ga i najruzniji frajer može umoćiti jer žene su i više nego pojebljive na osmi mart.
I srednjoškolac može večeras pokupiti neku od 40 +
Fula velika... ženke u čoporu su težak plijen :oops:
sumirprimus

#556 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by sumirprimus »

jes jes puno svjedoka,tračerski raspozloženih... :D
sarayewo

#557 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by sarayewo »

Steph wrote:
HM 2011 wrote:
Sve bolja od bolje - da čovjek prosto ne može povjerovat da nisu udate ili u nekoj vezi pred udaju.....

Što ukazuje da su izgleda naši muški koji se još nisu oženili malkice zakazali...

Prelistah sve slike.. Koja je ovdje bar u kategoriji solidne? :roll: :mrgreen:
Isti sam ti... najzenstvenija osoba u citavoj galeriji je ovaj lik u plavoj kosulji... :mrgreen:

Image
ja nisam ja

#558 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by ja nisam ja »

Slika pokazuje da zene od 35 do 45 bolje izgledaju nego one od 27
klixoris

#559 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by klixoris »

ja nisam ja wrote:Slika pokazuje da zene od 35 do 45 bolje izgledaju nego one od 27
Pretpostavljam da ti spadas u tu grupaciju 35-45 pa si zene iz iste tako neofirno pohvalila ? :D
iTo

#560 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by iTo »

nek se skine i pogleda detaljno u ogledalu... po potrebi nabaviti povecalo ako je vid oslabio ;)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#561 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Truba »

klix najtlajf sve gori i gori
klixoris

#562 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by klixoris »

Meni je Hacienda najgora... Posebno one hamse sa golim stomacima i iznad svezanim kosuljama :-) To je tamo bas popularno
ja nisam ja

#563 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by ja nisam ja »

Ne spadam ali koliko zena tih godina znam izgledaju bolje nego ove mladje.
JThomas

#564 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by JThomas »

jelde?
Sunny-7

#565 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Sunny-7 »

Joj, jest lako komentarisati druge ljude, ovako, aMoniMno... Uvijek sam se pitala da li je ikad iko nasao ono sto je trazio, svoj "tip"?! U stilu, mora biti visoka, vitka, iskljucivo plavusa, mora imati lijepe ruke, mala stopala bla...bla...bla... Svi zalijepimo na pricu, na smisao za humor, i odjednom se nadje izuzetak od pravila; "vidi, pa nije ova brineta za odbacit', nema plave oci ali ima zvjezdice u smedjim ocima, koje zasjaje posebno kad se nasmije, a tek osmijeh..."
Ocjenjujete ljude, zene sa ovih slika a nemate pojma o njima! Osim onaj sto poznaje onu u crvenoj haljini, i zato sto je poznaje ta moze proci.
Sve Adonisi za kompjuterom/mobitelom, pa si daju ovdje oduska, barem taj zakljucak donesem nakon nekih komentara. Pih...
dezurni_ucenik

#566 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by dezurni_ucenik »

Opera,Balkan,restorancici i tako dalje ...

I ne mora znaciti da nije udata ako izlazi navece.Jebi ga,muz otisao na sluzbeni put,nju zasrbilo dole,sta ces.. :-)
Sunny-7

#567 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Sunny-7 »

Aha, i obicno zene brane zene, a muskarci se drze one "mladje-sladje", a nisu ni primirisali ni 30-tim. ;) :D
JThomas

#568 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by JThomas »

realno, to sa listom zahtjeva i uslova je ženska priča a ne muška. većini muškaraca je dobra žena - dobra žena.
dezurni_ucenik

#569 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by dezurni_ucenik »

Sunny-7 wrote:Aha, i obicno zene brane zene, a muskarci se drze one "mladje-sladje", a nisu ni primirisali ni 30-tim. ;) :D
I vi zene ste uvijek ganjale starije po principu - "starije-iskusnije".Pa zato ne vidim problem u "mladje-sladje".
dezurni_ucenik

#570 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by dezurni_ucenik »

JThomas wrote:realno, to sa listom zahtjeva i uslova je ženska priča a ne muška. većini muškaraca je dobra žena - dobra žena.
Znas kako kazu: svaki muskarac ce za djevojku prosjecnog izgleda reci da je - prosjecna.Dok ce svaka zena za prosjecnog muskarca reci da je - ispod prosjecnog izgleda.
Dr Kova

#571 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Dr Kova »

JThomas wrote:realno, to sa listom zahtjeva i uslova je ženska priča a ne muška. većini muškaraca je dobra žena - dobra žena.
:thumbup: :thumbup:
Sunny-7

#572 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Sunny-7 »

Vala, i muska je. I zenama je dobar muskarac-dobar muskarac. Samo, kome i kako dati sansu, kad su ove zene sa slika kao "onomad sa Korduna"... Vjerovatno bi bilo tako i da su bile slike muskaraca.
JThomas

#573 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by JThomas »

i to s kordunom je činjenica koja se lako utvrđuje vizuelnim pregledom. ali srećom ne govori ništa o generalnoj populaciji, samo o par kafana, fotografima i profilu onih koji se bacaju na kamere da bi ispali na kliks najtlajfu.
Sunny-7

#574 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by Sunny-7 »

JThomas wrote:i to s kordunom je činjenica koja se lako utvrđuje vizuelnim pregledom. ali srećom ne govori ništa o generalnoj populaciji, samo o par kafana, fotografima i profilu onih koji se bacaju na kamere da bi ispali na kliks najtlajfu.
Ipak, ostaje cinjenica da je palo najvise negativnih komentara o osobama na slikama, a samo na osnovu fotografije. Mozda nisu fotogenicne, koliko slika zna proljepsati toliko zna vala i nagrditi, a oboje daleko od realnosti.
I nisam primijetila da se neko tamo bacao na kameru, koliko vidim, proizvoljno slikano.
klixoris

#575 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete

Post by klixoris »

Sunny-7 wrote:
JThomas wrote:i to s kordunom je činjenica koja se lako utvrđuje vizuelnim pregledom. ali srećom ne govori ništa o generalnoj populaciji, samo o par kafana, fotografima i profilu onih koji se bacaju na kamere da bi ispali na kliks najtlajfu.
Ipak, ostaje cinjenica da je palo najvise negativnih komentara o osobama na slikama, a samo na osnovu fotografije. Mozda nisu fotogenicne, koliko slika zna proljepsati toliko zna vala i nagrditi, a oboje daleko od realnosti.
I nisam primijetila da se neko tamo bacao na kameru, koliko vidim, proizvoljno slikano.
Jok ! Fotograf seta po kafani i uvijek lijepo pita hoces li da te slika. Ako neces, produzi dalje. Nema proizvoljnog slikanja, osim onako kompletne mase u kafani. Fotografi koji slikaju za Klix najt lajf su uvijek uredno oznaceni (imaju klix majicu ili neki drugi "znak") :thumbup:
Oni(e) koje izadju na najtlajfu, izasle(i) su zato sto su i trazili/prihvatili da ih se slika. Dakle, bacili se pred kameru :D
Post Reply